-
το μαύρο λες, το λευκό το έβαζαν στο κτήριο που λέω ένα διαμέρισμα ζητάνε 840 χιλιάδες ευρώ...τίποτα δηλ
-
Τα υλικά που βάζεις για την μόνωση πρέπει να δίνουν την μόνωση που έχει προβλεφθεί στην μελέτη ΚΕΝΑΚ ώστε το κτίριο να βγει στην ενεργειακή κατηγορία που έχει προβλεφθεί και αυτό να πιστοποιηθεί στο τέλος του έργου από ανεξάρτητο ενεργειακό επιθεωρητή.
Ετσι αγοράζεις και κρατάς τα δελτία αποστολής από τα υλικά που γράφουν αναλυτικά τις προδιαγραφές τους.
Το ίδιο ισχύει και για τα εξωτερικά κουφώματα.
Οπότε μην τα βλέπετε επιφανειακά.
Φωτογραφίες από έργα δεν έχω. Δεν πουλάνε αυτά. Στις αγγελίες βάζω μόνο φωτογραφίες της θέας την οποία κυνηγάω γενικά.
Το βασικό είναι να φέρεις τον πελάτη στο έργο, αφού έχεις πληρώσει ακριβά την τοποθεσία και να δει την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την θέα.
Ετσι έβριζα και κάτι μεσίτες που έβαζαν φωτογραφίες του εσωτερικού, που δείχνει μια οικοδομή στα τούβλα ή στους σοβάδες. Ποιός ο λόγος.
Αλλωστε εδώ και λίγα χρόνια, δεν έχω πλέον έργο δικό μου σε εξέλιξη, πέραν αυτών που κάνουμε μελέτες για άλλους.
-
Αυτή η νέα μόδα με τις γυάλινες (?) επιφάνειες στα μπαλκόνια αντί για κάγκελα, πως την βλέπετε εσείς ;
Προσωπικά, δε μου αρέσει καθόλου -
Δεν είναι καινούργια, υπάρχει πολλά χρόνια, έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όπως κάθε πράγμα και κάθε επιλογή.
-
όταν λες νέα; είναι πάνω από 20 χρόνια
-
@wantone said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
όταν λες νέα; είναι πάνω από 20 χρόνια
Σηκώθηκαν πολλές νέες οικοδομές μετά το 10;
Ε, μάλλον τώρα θα το παρατήρησα
-
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Τα υλικά που βάζεις για την μόνωση πρέπει να δίνουν την μόνωση που έχει προβλεφθεί στην μελέτη ΚΕΝΑΚ ώστε το κτίριο να βγει στην ενεργειακή κατηγορία που έχει προβλεφθεί και αυτό να πιστοποιηθεί στο τέλος του έργου από ανεξάρτητο ενεργειακό επιθεωρητή.
Ετσι αγοράζεις και κρατάς τα δελτία αποστολής από τα υλικά που γράφουν αναλυτικά τις προδιαγραφές τους.
Το ίδιο ισχύει και για τα εξωτερικά κουφώματα.
Οπότε μην τα βλέπετε επιφανειακά.
Φωτογραφίες από έργα δεν έχω. Δεν πουλάνε αυτά. Στις αγγελίες βάζω μόνο φωτογραφίες της θέας την οποία κυνηγάω γενικά.
Το βασικό είναι να φέρεις τον πελάτη στο έργο, αφού έχεις πληρώσει ακριβά την τοποθεσία και να δει την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την θέα.
Ετσι έβριζα και κάτι μεσίτες που έβαζαν φωτογραφίες του εσωτερικού, που δείχνει μια οικοδομή στα τούβλα ή στους σοβάδες. Ποιός ο λόγος.
Αλλωστε εδώ και λίγα χρόνια, δεν έχω πλέον έργο δικό μου σε εξέλιξη, πέραν αυτών που κάνουμε μελέτες για άλλους.
καταλαβαινω , δωσε απο το μαπς . Αν θυμαμαι καλα ο συνεταιρος ειναι αρχιτεκτονας , οσο ναναι δεν θα εβγαζε πανομοιοτυπα κτηρια .
-
isv architects κοιτας
-
isv architects
Ρε συ Αγη πλακα μου κανεις εκτος κι αν ο κρουζερ λεγεται Alexander Van Gilder .
Νομιζα οτι μου εβαλες την εταιρεια του .
Τελοσ παντων ωραια ειναι αλλα ειμαι της αισθητικης του μικρου χωριατικου σπιτιου , πρακτικου που θα βγαζει μια ζεστασια οτι ζουσε και θα ζει μια οικογενεια εκει μεσα , σ αυτα που εβαλες ωραια μεν αλλα για τους Λυκους της WALL STREET . Πιο πολυ θα μου ταιριαζε προβηγκιας με αχυρενια στεγη . -
δεν φτιαχνουν τετοια πια, τωρα φτιαχνουν χλιδατες κατασκευες για λεφταδες, το εχει εξηγησει πολλες φορες αν δεν μπορεις να πουλησεις 8000 το τμ δεν φτιαχνεις. GO BIG OR GO HOME.
-
@v_a said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Αυτή η νέα μόδα με τις γυάλινες (?) επιφάνειες στα μπαλκόνια αντί για κάγκελα, πως την βλέπετε εσείς ;
Είναι ωραίο, δεν κόβει και τη θέα στον δρόμο. Αλλά έχοντας ζήσει μαζί τους...
ΜΑΚΡΥΑ. Εκτός αν έχεις κάποιον να τα περνάει με άζαξ όλη την ώρα. -
@tgd said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Αυτή η νέα μόδα με τις γυάλινες (?) επιφάνειες στα μπαλκόνια αντί για κάγκελα, πως την βλέπετε εσείς ;Είναι ωραίο, δεν κόβει και τη θέα στον δρόμο. Αλλά έχοντας ζήσει μαζί τους...
ΜΑΚΡΥΑ. Εκτός αν έχεις κάποιον να τα περνάει με άζαξ όλη την ώρα.Παιρνει κανεις και πιο ευκολα ματι στις κυριες
-
@otso said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Αυτή η νέα μόδα με τις γυάλινες (?) επιφάνειες στα μπαλκόνια αντί για κάγκελα, πως την βλέπετε εσείς ;Είναι ωραίο, δεν κόβει και τη θέα στον δρόμο. Αλλά έχοντας ζήσει μαζί τους...
ΜΑΚΡΥΑ. Εκτός αν έχεις κάποιον να τα περνάει με άζαξ όλη την ώρα.Παιρνει κανεις και πιο ευκολα ματι στις κυριες
Συμφωνώ, μια φορά πήγα να τρακαρω, εξαιτίας συμπαθέστατης νεαρας που σκούπιζε φορώντας ένα τίποτα.
Ιδιωτικότητα 0 -
This post is deleted! -
αν περάσεις έξω από μια οικοδομή θα δεις τι χρησιμοποιούν.
σε καινούριο ακριβή οικοδομή στην γειτονιά στην θερμοπροσοψη το υλικό ήταν λευκό και θύμιζε το φενιζολ (δεν λέω φυσικά ότι ήταν ίδιο γιατί δεν ξέρω την σύνθεση αλλά από μερικά μέτρα μακριά ακριβώς το ίδιο ήταν και το έκοβαν με τον ίδιο τροπο).
Φελιζολ βαζουν και οχι εξηλασμενη πολυστερινη , τωρα παιζει σαν η καλυτερη η μαυρη , η γραφιτουχα πολυστερινη .
Ο κρουζερ δεν ασχολειται με αυτα , δινει προδιαγραφες μονο .Η μεγάλη διαφορά είναι στην αντοχή σε φωτιά.
-
Συμφωνώ, μια φορά πήγα να τρακαρω, εξαιτίας συμπαθέστατης νεαρας που σκούπιζε φορώντας ένα τίποτα.
Ιδιωτικότητα 0Αλλιώς είναι να βλέπεις της συμπαθέστατης νεαρας το κάγκελο, κι αλλιώς να το κολλάει στο τζάμι...
-
Νέο «ΕΝΦΙΑ» υπέρ των Δήμων καταγγέλλει η ΠΟΜΙΔΑ
Εκτιμά ότι με το «Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης» στόχος είναι ο διπλασιασμός έως και τριπλασιασμός της συνολικής επιβάρυνσης και η επίρριψή της συνολικά στους ιδιοκτήτες των ακινήτων.
-
Προσωπικά, δε μου αρέσει καθόλουΕιναι σαν το iphone, καθε τοσο αλλαζουν κατι να φαινεται καινουριο.
Μετα απο αρκετα χρονια με καμια μετακομιση που θα ακουμπησει το ανυψωτικο, παρτο κατω.
Εκτος απο γυαλινα παιζουν και τα μπετομπαλκονια, που ειναι σαν πολεμιστρες.
Θα γυρισουμε σιγα σιγα πισω, οι μπαλκοναρες θα κοπουν και τα γυρισουμε στα μικρα μπαλκονια για περισσοτερα τετραγωνικα και τα μικρα διαμερισματα οπως παλια. Η αναγκη ειναι πιο ισχυρη απο τη μοδα.
-
@johnny-0 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Προσωπικά, δε μου αρέσει καθόλουΕιναι σαν το iphone, καθε τοσο αλλαζουν κατι να φαινεται καινουριο.
Μετα απο αρκετα χρονια με καμια μετακομιση που θα ακουμπησει το ανυψωτικο, παρτο κατω.
Εκτος απο γυαλινα παιζουν και τα μπετομπαλκονια, που ειναι σαν πολεμιστρες.
Θα γυρισουμε σιγα σιγα πισω, οι μπαλκοναρες θα κοπουν και τα γυρισουμε στα μικρα μπαλκονια για περισσοτερα τετραγωνικα και τα μικρα διαμερισματα οπως παλια. Η αναγκη ειναι πιο ισχυρη απο τη μοδα.
Στις πολεις πρακτικα ειναι αχρηστα εκτος αν την αραζεις με μασκα οξυγονου .
Γυαλινα ειναι η πλεξιγκλας ; Λογικα φτηνοτερα απο μασιφ σιδερο και ακομα φτηνοτερα τα τσιμεντενια . -
Μόδα είναι, τεχνικώς βλέπω μόνο μειονεκτήματα. Δεν γνωρίζω οικονομικά πως πάνε. Πχ έχεις ένα χτιστό μπαλκόνι με τούβλα στη μία περίπτωση, με μια κουπαστή πάνω πάνω, μπορεί και ανοξείδωτη. Και στην άλλη μια πλήρως ανοξείδωτη κατασκευή με τζαμιλίκια, πόσο πάει το μαλλί κά στις δύο;
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ