-
@fanis75 said in VW T-ROC 2026:
@a-d-p said in VW T-ROC 2026:
Το κατουράει το σιτσιρι

(σε όλες του τις εκδόσεις)Oχι το phev και το ηλεκτρικό.

#ta_katouraei_ola#

Το ηλεκτρικό έχει μόνο το όνομα,
Ένα μικρότερο bZ4X είναι
e-TNGA modular platform dedicated to battery electric vehicles -
Πάντως εγώ, ειδικά αν το hev είναι αξιόλογο, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά σε καμία 4ετια να αλλάξω το Tig με αυτό. Καθαρά γιατί πλέον θα έχω τελειώσει με τις ανάγκες χώρου που έχω τώρα και δεν θα υπάρχει κανείς λόγος να κουβαλάω παντού 4,5m 1,6T όχημα.....
Καλά να είμαστε μέχρι τότε.
-
@sabas_thess said in VW T-ROC 2026:
Πάντως εγώ, ειδικά αν το hev είναι αξιόλογο, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά σε καμία 4ετια να αλλάξω το Tig με αυτό. Καθαρά γιατί πλέον θα έχω τελειώσει με τις ανάγκες χώρου που έχω τώρα και δεν θα υπάρχει κανείς λόγος να κουβαλάω παντού 4,5m 1,6T όχημα.....
Καλά να είμαστε μέχρι τότε.
Κι εγώ κάνω τέτοιες σκέψεις αλλά δεν βιάζομαι. Να το δούμε πρώτα και βλέπουμε.
-
Ξεκάθαρα μετά το midlife f/l του.
-
Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι το νέο Troc είναι ανώτερο από το Formentor F/L; Οι τιμές παρόμοιες θα είναι.
-
@lapin said in VW T-ROC 2026:
Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι το νέο Troc είναι ανώτερο από το Formentor F/L; Οι τιμές παρόμοιες θα είναι.
Και τα 2 το ίδιο μοτέρ και την ίδια τεχνολογία θα έχουν . Όλα τ' άλλα είναι διαφορετικά όμως, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να τα συγκρίνεις, ότι αρέσει και ταιριάζει στον καθένα.
-
Στο ίδιο πάτωμα (MQB Evo 2019) βασίζονται, όπως και τα μεγαλύτερα Tiguan - Terramar. Και κινούνται από τα ίδια μηχανικά σύνολα (εκτός από το vz5).
Αλλά έχουν διαφορετικό περιτύλιγμα.
Το wannabe sport Cupra απευθύνεται σε πιο ειδικό κοινό, ενώ το ήπιων τόνων T-Roc στη μάζα -
-
Πηγαίνει καρφί για best seller (Στην Ευρώπη
) -
)Μου αρέσει! Μακαρι να έχει καλη σχετικά τιμη
-
""
"Toyota Corolla cross strong competitor, Ειδικά όταν έρθει το full hybrid, αλλά η Toyota είναι πιο αξιόπιστη, αν σκέφτεστε να το κρατήσετε 10 χρόνια . Από την άλλη το T-Roc it just drives so extremely well, it feels agile, ευχάριστο οδηγικά, ήσυχο και με ενδιαφέρον εσωτερικό διάκοσμο."
-
@mariolas said in VW T-ROC 2026:
)Μου αρέσει! Μακαρι να έχει καλη σχετικά τιμη
Αν εννοείς καλή τιμή, κάτω από 30.000, δεν το βλέπω
, ειδικά η έκδοση που οδηγάει θα έχει 34Κ +++ -
-
Πάντως δεν εχει λογικη να είναι τόσο ψηλά οι τιμές. Πρακτικά αν είναι εκεί πας σε Tiguan.
-
Πάντως δεν εχει λογικη να είναι τόσο ψηλά οι τιμές. Πρακτικά αν είναι εκεί πας σε Tiguan.
Ε αυτό είναι το πρόβλημα σου; Θα ανεβάσουν και το Tiguan!!

-
Ποια θεωρείς εσύ καλή τιμή, για κάθε έκδοση και σε σύγκριση με το Tiguan?
Παραθέτω και τις τιμές στην Ιρλανδία για περαιτέρω κουβέντα

Hint, είναι παραπλήσιες με του CHR, ανέφερε ο παρουσιαστής

-
@katafractos17 said in VW T-ROC 2026:
https://
Έλεος αυτή η μανία με τα φωτιζόμενα logo. Επίσης το door closing sound θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Κατά τα άλλα θα πάει πάρα πλ καλά!
-
@vdx said in VW T-ROC 2026:
Έλεος αυτή η μανία με τα φωτιζόμενα logo. Επίσης το door closing sound θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Κατά τα άλλα θα πάει πάρα πλ καλά!
Η σύζυγος ξετρελαθηκε με τα φωτιζόμενα σήματα

, για να καταλάβεις το κοινό που απευθύνονται 

-
Volkswagen T-Roc: Οδηγούμε τη δεύτερη γενιά του μικρομεσαίου SUV στην Πορτογαλία
https://www.4troxoi.gr/dokimes/paroysiaseis/volkswagen-t-roc/

-
@vdx said in VW T-ROC 2026:
Η σύζυγος ξετρελαθηκε με τα φωτιζόμενα σήματα

, για να καταλάβεις το κοινό που απευθύνονται 

συμφωνω με τη συζυγο. Μου εκαναν και εμενα φοβερα θετικη εντυπωση!
Α ρε vagαρα.. ειδα το σαλονι και μου ελειψαν μερικα πραγματα απο το tiguan. Ειδικα αυτος ο καταπληκτικος τεμπελης που εκτεινεται και ρυθμιζεται το υψος του, φοβερη μαγκια
VW T-ROC 2026