Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    • 1
    • 2
    • 262
    • 263
    • 264
    • 265
    • 266
    • 264 / 266
    Περί αυτοκίνησης
    103
    5304
    157932
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • I
      ilias-a last edited by

Απο το ενα ακρο στο αλλο δηλαδη, αχρηστοι ειναι πραγματικα. Αν εφαρμοστουν αυτα τα μετρα στην Αττικη και στη Θεσσαλονικη σε 3 βδομαδες το 70% των οδηγων θα εχει χασει το διπλωμα του απο μια και μονο παραβαση, κινητο, απο αυτους τουλαχιστον το 80% θα συνεχισει να οδηγα σα να μην τρεχει τιποτα, εκει να δω ποια γ@μημενη κυβερνηση θα αναλαβει το πολιτικο κοστος να συνεχισει τις διωξεις.
      Πιστευω οτι παλι παρθηκαν μετρα που θα αναγκαστικα εχουν πολυ μικρη διαρκεια ζωης.

T 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        terryp117 @ilias-a last edited by

@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Απο το ενα ακρο στο αλλο δηλαδη, αχρηστοι ειναι πραγματικα. Αν εφαρμοστουν αυτα τα μετρα στην Αττικη και στη Θεσσαλονικη σε 3 βδομαδες το 70% των οδηγων θα εχει χασει το διπλωμα του απο μια και μονο παραβαση, κινητο, απο αυτους τουλαχιστον το 80% θα συνεχισει να οδηγα σα να μην τρεχει τιποτα, εκει να δω ποια γ@μημενη κυβερνηση θα αναλαβει το πολιτικο κοστος να συνεχισει τις διωξεις.
        Πιστευω οτι παλι παρθηκαν μετρα που θα αναγκαστικα εχουν πολυ μικρη διαρκεια ζωης.

Ηλία αν δεν με δουλεύεις, νομίζω ότι έπιασες την κεντρική ιδέα των όσων έγραψα, ειδικά όταν έρχονται εκλογές και η κυβέρνηση έχει την παγκόσμια πρωτιά του να είναι σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ , ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..!!!
        Ίσως θα είναι οι μοναδικοί που θα καταφέρουν να μεγαλώσουν για τρίτη φορά συνεχόμενα το ποσοστό αποχής των Ελλήνων από τις εκλογές...!!!

I 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • I
          ilias-a @terryp117 last edited by

@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Ηλία αν δεν με δουλεύεις, νομίζω ότι έπιασες την κεντρική ιδέα των όσων έγραψα, ειδικά όταν έρχονται εκλογές και η κυβέρνηση έχει την παγκόσμια πρωτιά του να είναι σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ , ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..!!!
          Ίσως θα είναι οι μοναδικοί που θα καταφέρουν να μεγαλώσουν για τρίτη φορά συνεχόμενα το ποσοστό αποχής των Ελλήνων από τις εκλογές...!!!

Σοβαρα μιλαω, δε θα μεγαλωσουν την αποχη απλα οι δυσαρεστημενοι ψηφοφοροι τους θα ριξουν αλλου τη ψηφο, διπλο το κακο γιαυτους.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • T
            terryp117 @criuser last edited by

@criuser said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Ετοιμασθείτε για το επόμενο στάδιο, αυτό που έρχεται...!!!
            Τότε ίσως με καταλάβετε μερικοί...!!!
            Μετράτε πόσα εικοσάχρονα όχι μόνο θα μείνουν χωρίς δίπλωμα, αλλά το τι θα κάνουν μετά...!!!
            Όποιος πιστεύει ότι θα σταματήσουν να οδηγάνε χωρίς αυτό, απλά είναι ΑΦΕΛΗΣ...!!!
            Όποιος επίσης πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα επέλθει η πλήρης νομιμότητα που όλοι θέλουμε, είναι ΔΙΠΛΑ ΑΦΕΛΗΣ, να μην πω κάτι άλλο...!!!
            Πρώτα κυρία πολιτεία ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΟΥ, που ποτέ δεν το έκανες σωστά, π.χ. τη σήμανση των δρόμων με τις σωστές πινακίδες ,τους δρόμους σου, που έχεις για παράδειγμα, το έτος 2025 βασικές αρτηρίες χωρίς διαχωριστικό με ένα μόνο ρεύμα ανά κατεύθυνση, ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ, της οποίας την επικινδυνότητα προσπαθείς να μετριάσεις με ΓΕΛΟΙΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ , που είναι εκτός εποχής για αυτοκίνητα του 1970 , κ.λπ...κ.λπ..., μετά δημιουργείς υποδομές για τους πολίτες σου, ώστε να εκπαιδευτούν και μετά φέρνεις τέτοιους νόμους
            που κόβουν κώλους, ΑΛΛΑ τους προσαρμόζεις στο βιωτικό και κοινωνικό επίπεδο που προσφέρεις, δε γίνεται να λες 350 ευρώ για μία ζώνη που δεν ενοχλεί κανέναν και δώσε και το δίπλωμα, παρά μόνο αυτόν που δεν τη φοράει , κι αυτό ΑΝ τύχει κάτι και να δίνεις από την άλλη 35-40 ευρώ μεροκάματο...!!!
            Τι κάνεις δηλαδή, τον οδηγείς τον πολίτη στο να γίνει κλέφτης για να ζήσει, αν ξεχάσει να βάλει ζώνη..??!!!
            Ανεβάζεις την εγκληματικότητα με νόμο που υποτίθεται προσπαθείς να την μειώσεις, ή προσπαθείς να τιθασεύσεις, να χαλιναγωγήσεις και να ταπεινώσεις συνειδήσεις κάνοντας παράλληλα ΕΜΜΕΣΗ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΧΤΙΚΗ και ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, χειρότερη από αυτήν που έκαναν οι Τούρκοι με το χαράτσι...???!!!
            Ανακαλύψαμε τον νέο ΕΝΦΙΑ...???!!!
            Επειδή έχω επικεντρωθεί στον νέο ΚΟΚ και τα παρατράγουδα του, κάθε φορά πλέον που κινούμαι, προσπαθώ να δω ποιες παραβάσεις θα ήταν αυτές που θα κινδύνευα να υποπέσω..!!
            Κατέληξα μόνο σε αυτήν της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας, εγώ τουλάχιστον, όλες τις υπόλοιπες, δεν έχω κανέναν λόγο...!!!
            Προχθές για να βάλω βενζίνη στα Γιαννιτσά, σε ένα βενζινάδικο που ήθελα, έκανα έναν κύκλο 3-4 χλμ. για να μην πατήσω διπλές γραμμές, κάνω αναστροφή εκεί που δεν επιτρέπεται κ.λπ...!!!
            Τους πέθανα στη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ τους.........................!!!
            Παράλληλα έβλεπα το τι γινόταν, άπειρες παραβάσεις λέμε, αν ήμουν
            cop, θα είχα μοιράσει σε ένα τέταρτο καμμιά 30αριά κλήσεις και φυσικά θα είχα πάρει τουλάχιστον τα μισά διπλώματα...!!!
            Προσπάθησα κι εγώ λοιπόν, να ακολουθήσω απόλυτα τις πινακίδες με τα όρια ταχυτήτων...!!!
            Αποτέλεσμα..??
            Πρώτον ,δεν αντέχει κανένα νευρικό σύστημα, τις πινακίδες που στήθηκαν από ανθρώπους που όταν αποφάσιζαν που θα μπούνε, ή είχανε γυρίσει από γλέντι, ή ήταν εντελώς άσχετοι ή αναρμόδιοι ή αδιάφοροι που τους ζόριζαν κάποιες συνθήκες για να σκεφθούνε και να αποφασίσουν...!!!
            Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ειδικότητα ως συγκοινωνιολόγος ,ούτε και από που βγαίνει αυτός από ποιο πανεπιστήμιο, ή αν αποφάσιζαν κάποιοι μηχανικοί απλά, ή όποιοι άλλοι, επιτροπή ή ότι άλλο, για την τοποθέτηση αυτών των πινακίδων...!!!
            Στο ίδιο μου το σπίτι π.χ. αν θελήσει να έρθει κάποιο φαρδύ όχημα, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ , λόγω της σήμανσης, ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ , οπότε όλοι κάνουν παράβαση για να μπούνε σε έναν δρόμο 50 μέτρων, ο οποίος από τη μία είναι μονόδρομος μέχρι τη μέση του και από την άλλη το ίδιο...!!!
            Τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που σηματοδότησαν πριν 10-15 περίπου χρόνια...!!!
            Τέλος πάντων, αφού έκανα τον κύκλο μετά το βενζινάδικο , 3-4 χλμ. και τους τάραξα στη νομιμότητα, ενώ η γυναίκα μου με κοιτούσε περίεργα , συνέχισα για την Έδεσσα προσπαθώντας πάντα να είμαι φουλ νόμιμος, ούτε τρίχα παραπέρα...!!!
            Είναι ένα δρόμος που τον κάνω πολύ συχνά κάθε εβδομάδα μία δύο φορές και έχω την άνεση να τον αποκρυπτογραφήσω , εξάλλου τον έκανα μέχρι τα Κουφάλια για πάνω από 30 χρόνια λόγω εργασίας...!!
            Το δεύτερο που παρατήρησα, ήταν οι αντιδράσεις των άλλων οδηγών, μερικοί προσπάθησαν να περάσουν από πάνω μου, άλλοι πατούσαν τις διπλές γραμμές προσπερνώντας και μουντζώνοντας, πόσο πάει αυτό στον ΚΟΚ, άλλοι κορνάριζαν και κολλούσαν πίσω μου, προξένησα γενικά ένα μικρό κυκλοφοριακό χάος με την ΑΠΟΛΥΤΗ νομιμότητα μου...!!!
            Και τρίτον , αν δεν ήμουν χαλαρός να το διασκεδάζω και για οποιονδήποτε λόγο θα έπρεπε να πάω στον προορισμό μου κάπως έγκαιρα, θα έπρεπε να ΠΑΡΩ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ για να αντέξω αυτήν το δοκιμασία, που με τόση σοφία ετοίμασαν κάποιοι...!!!
            Αλλά κι αυτοί που έβαλαν τις πινακίδες ,έχουν ένα ελαφρυντικό, που να φανταζόταν οι καημένοι, ότι κάποτε θα έπρεπε να τις ακολουθείς κατά γράμμα, αλλιώς θα κινδύνευες να πας φυλακή σαν τον Νταβέλη..??!!
            Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι θα γινόταν, αν όπως είπε κάποιος φίλος, αποφάσιζε ο διοικητής της κάθε περιοχής της τροχαίας, για τα όρια ταχυτήτων...!!!
            Να πει την άποψη του ναι, αλλά να αποφασίζει..??!!
            Σαν να λέμε να αποφασίζει ο χειριστής του μηχανήματος που ρίχνει την άσφαλτο για την κλίση που θα πρέπει να έχει μία στροφή...!!!
            Για να μη σας τα πολυλογώ, κάποια στιγμή κατάφερα να φθάσω στο Λιντλ της Σκύδρας, όπου μπήκα ανακουφισμένος και αγόρασα 2-3 μπουκάλια νερό να πιω να ηρεμήσω και μετά συνέχισα για το βουνό, αποφασισμένος κι εγώ όπως όλοι, ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, αλλιώς σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να παίρνω χάπια για να βγάζω τη διαδρομή, ρισκάροντας την ψυχική μου ηρεμία και φυσικά να αντιμετωπίσω και τους άλλους οδηγούς στο δρόμο...!!!
            Α και μία παρατήρηση χθεσινή, όσοι διπλοπαρκάρετε, σταματάτε ή ότι άλλο στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά από το άγαλμα του Αντρέα έως και την Αιγαίου τουλάχιστον, μην περιμένετε να ξαναδείτε μπλε φάρο προειδοποίησης από περιπολικό, πεζή κυρία τραβούσε φωτό με το τηλέφωνο πλέον, ούτε πρέφα θα το πάρετε και μέσα να είστε...!!!
            Υποθέτω ότι το ίδιο θα συμβαίνει και στις άλλες γειτονιές...!!!
            Μάλλον αποφάσισαν να μας σκίσουν , ακόμα και για το παραμικρό
            Σε 10 λεπτά έχετε ενημέρωση με μήνυμα από ότι μου είπαν για το πρόστιμο, ούτε φωνές ούτε καυγάδες, η τεχνολογία στα πόδια σας.
            Οδηγοί κουράγιο........

Διαφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου, γιατί ανακατεύεις πολλά άσχετα πράγματα μαζί.

Το τι θα κάνουν οι 20χρονοι με τις κόντρες θα το μάθουμε όταν φάνε την επόμενη ποινή και καταλάβουν ότι δεν χτυπάμε το μαχαίρι με το χέρι μας.

Σε στενοχωρεί ότι δεν θα μπορούν να κάνουν κόντρες, επειδή εσύ έκανες στην ηλικία τους ?

Δεν είναι λογικό αυτό.

Και εγώ που είμαι λίγο μικρότερος σου, εκεί στα τέλη του 70 και του 80 στα 18-25 μάθαινα οδήγηση και τα αυτοκίνητα σε διαδρομές και αναβάσεις τις καθημερινές στα βουνά της Αττικής ή σε άλλες διαδρομές της Ανατολικής Αττικής που ήταν πιο πιθανό να συναντήσεις λύκο ή ακόμα και αρκούδα, 😊 παρά αμάξι να έρχεται αντίθετα.

Ακόμα και οι κόντρες ήταν σε άδειους δρόμους.

Σήμερα όπου και να πας οι δρόμοι είναι γεμάτοι, οπότε η Εποχή της Αθωότητας που έγραφε ο ΚΚ και του Πραγματικού Οδηγού που έγραφε ο ΝΔ είναι πλέον παρελθόν.

Δεν μπορούμε λοιπόν σήμερα να είμαστε παραβατικοί στους δημόσιους δρόμους γιατί αυτό θα οδηγήσει με μεγάλη πιθανότητα σε ατύχημα.

Να θυμηθούμε όμως ότι οι άδειοι δρόμοι του 70 και του 80, όταν είχαμε ΣΚ και τριήμερα και μεγάλες εξόδους, 10-50 άτομα δεν γύριζαν σπίτια τους ζωντανοί και 200-800 πέρναγαν λίγο ή πολύ καιρό σε νοσοκομεία.

Τώρα οι αυτοκινητόδρομοι έχουν ευτυχώς σχεδόν εξαφανίσει αυτό το πρόβλημα, αλλά βλέπουμε πάλι τα τελευταία χρόνια πολλά ατυχήματα στους μικρότερους δρόμους.

Να θυμηθούμε βέβαια ότι τότε τα αμάξια του 90 % του πληθυσμού είχαν από 30 έως 100 άλογα, ενώ σήμερα ξεκινάμε από τα 100 άλογα.

Οπότε για μένα ναι, να κόβουν κώλους για όρια πάνω από +20, σε κόντρες, σε τούνελ χωρίς φώτα και γενικά όπου είναι επικίνδυνα.

Το ίδιο και για τις παράνομες σταθμεύσεις. Κλείνουν γκαράζ, μπλοκάρουν δρόμους, παρκάρουν φορτηγά 10+ τόννων σε γωνίες, άλλοι παρκάρουν δίπλα στις γραμμές του τράμ ή του τρένου και τα μπλοκάρουν.

Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο οι διανομές μέσα στις πόλεις γίνονται με μικρά βανάκια μεγέθους μπερλίνγκο ηλεκτρικά και σε συγκεκριμένες ώρες.

Εδώ έχουμε νταλίκες στα στενά για το οτιδήποτε και μετά γκρινιάζουμε για τα μποτιλιαρίσματα.

Προφανώς υπάρχουν τεράστιες ανοησίες στην σήμανση και στα όρια, όπως ανέφερα χτες στην Εύβοια.

Αυτά λοιπόν θα μπορούσαν να ξυπνήσουν τον κόσμο σε τοπικό επίπεδο να στριμώξουν τους δημάρχους, άλλωστε υπάλληλοι τους είναι αυτοί που βάζουν τα όρια και την σήμανση και τότε θα δούμε πως αμέσως θα επανέλθει η λογική.

Αρα το θέμα δεν είναι ότι αφήνουμε τα πράγματα χύμα, αλλά να γίνουμε πραγματικά σοβαροί.

Αν αυτό είναι δύσκολο γιατί έχουμε μάθει να είμαστε χαλαροί στις παρανομίες κάθε είδους, μην ξεχνάμε ότι κάποιες από αυτές σκοτώνουν.

Όλα αυτά που γράφω έχουν κοινό παρονομαστή το νέο ΚΟΚ.
            Πόσο άσχετα λοιπόν μπορεί να είναι μεταξύ τους, εφόσον αφορούν τον νέο φορομπηχτικό ΚΟΚ..???!!!
            Να διαφωνείς είναι δικαίωμα σου φυσικά, αλλά να διαφωνείς επειδή ανακατεύω πολλά πράγματα μαζί, πρώτη φορά το ακούω..!!
            Εκτός αν κατάλαβα λάθος.
            Όταν όλα αφορούν τον νέο ΚΟΚ, τότε δεν είναι και τόσο άσχετα μεταξύ τους.
            Αλλοίμονο αν, όλοι οι εικοσάχρονοι όλου του πλανήτη περιμέναμε να συνετιστούν , επειδή χτύπησαν μπουνιά στο μαχαίρι.
            Είμαστε άνθρωποι διαφορετικής φιλοσοφίας, εγώ θα μελαγχολούσα αν οι εικοσάχρονοι δεν χτυπούσαν γροθιά στο μαχαίρι...!!!
            Δεν θα το αναλύσω παραπάνω, διότι θα βγω εκτός θέματος.
            Τώρα αυτό το σε στεναχωρεί επειδή δεν θα μπορούν να κάνουν κόντρες όπως έκανες εσύ, τι το ήθελες..??!! Εδώ NO COMMENTS...!!
            Μέσα στους παραβατικούς περιλαμβάνεις και αυτούς που κουβαλάνε π.χ σακούλες στο πίσω κάθισμα από το Λιντλ, επειδή δεν τις έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ..??
            Μήπως αυτούς που τους αγκάλιασε η γυναίκα τους..??!!
            Μήπως αυτούς που άνοιξαν το παράθυρο και φώναξαν στον απέναντι..??
            Θα μου πεις γιατί όλη η Ευρώπη έχει πολύ μικρότερα πρόστιμα, ειδικά π.χ. για ζώνες, είπαμε η Γερμανία 30 ευρώ, η Ελλάδα 350 και πάει το δίπλωμα, η υπέρβαση ταχύτητας έως 20-30 χλμ. πάνω από το όριο 20 ευρώ, η Ελλάδα 150 και το δίπλωμα ανάλογα ..??!!
            Δεν αναφέρομαι μόνο για βανάκια, για το στενό που άφησαν μόνο για πρόσβαση στο σπίτι μου, που δεν τα είδα ποτέ εδώ αυτά τα βανάκια, αν θέλει να μπει ένα ασθενοφόρο ή ένα όχημα της πυροσβεστικής, θα μπορούσε να τρακάρει πάνω στον πανικό πηγαίνοντας ανάποδα..??!!
            Αν έμπαινε ένα φορτηγό να κάνει μετακόμιση..??
            Ένα μεγάλο αυτοκίνητο του δήμου να κουρέψει δέντρα..??
            Στην πολυκατοικία που χτίστηκε δίπλα μου, επί 3 χρόνια τα φορτηγά έμπαιναν ανάποδα παράνομα, επειδή αυτός που σχεδίασε τη σήμανση ήταν......................................
            Και πολλά άλλα βέβαια.
            Σε κάποια πράγματα περί σοβαρότητας, ναι συμφωνούμε.
            Για αυτά έχεις απαντήσεις, αντί να προσπαθείς να κάνεις το ψυχογράφημα μου..??!!
            Έγραψα ότι είμαι αντίθετος με αυτούς που κυκλοφορούν σουρωμένοι και παίρνουν ψυχές...??!!
            Μήπως με αυτούς που πάνε με 250 και σκοτώνουν αθώους..??!!
            Το ότι οι εικοσάρηδες βγαίνουν στο δρόμο, αντί να τους μαζεύαμε σε μία πίστα να ξεχαρμανιάζουν, που δεν έγινε εδώ και 50 χρόνια, αναρωτήθηκες αν φταίει κι αυτή η πολιτεία που βγάζει μόνο φιρμάνια για αρπακόλα..??!!
            Έχεις ακούσει για το Nurburgring με τα 28 χλμ. μήκος π.χ...??!!
            Το ξέρεις ότι την έκαναν το 1927..??!! 100 χρόνια πριν...!!!
            Εντάξει αυτοί παράγουν αυτοκίνητα, εμείς δεν μπορούσαμε να την κάνουμε έστω 50 χρόνια μετά..??!!
            Εκεί μπαίνει ο κάθε πονεμένος και εκτονώνεται, δεν φθάνουν στο επίπεδο να πηγαίνουν για κόντρες στα λιμανάκια τους, ή στη λαχαναγορά...!!!
            Ούτε είναι σωστό επίσης να επιτίθεσαι σε κάποιον σε προσωπικό επίπεδο επειδή διαφωνείς με αυτά που γράφει, γράψε για αυτά κι εσύ την άποψη σου και άσε να βγάλουν οι τρίτοι τα συμπεράσματα τους..!!!
            Αν κατάλαβες λοιπόν, διαφωνώ με δύο πράγματα ,με τις υπερβολές του ΚΟΚ που θυμίζουν νέο ΕΝΦΙΑ και πολύ αποδοτικότερο και φυσικά διαφωνώ πλήρως με όλους εσάς που πιστεύετε ότι με την αυστηρότητα και την έμμεση τρομοκρατία θα ηρεμήσει η άσφαλτος .
            Δείτε λίγο πίσω στην ιστορία, που πέτυχε η καταστολή, σε ποιες φάσεις της κοινωνίας κι ελάτε μετά να τα ξαναπούμε, εφόσον φυσικά έχετε αποδεχθεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν όλα τέλεια. Ούτε στις τριτοκοσμικές χώρες...!!!
            Εδώ γενοκτονίες έγιναν και οι λαοί επιβίωσαν και υπάρχουν...!!!
            Το μόνο που μπορεί να πετύχει αυτός ο νέος νόμος είναι το να δημιουργήσει μεγάλη κοινωνική αναταραχή και μετά να αδρανήσει ,
            αφού θα αποδειχθεί ανεδαφικός και θα αυτοκαταληθεί και καταστεί ανεφάρμοστος από μόνος του και θα χρησιμοποιείται πλέον κατά το δοκούν, όποιος θυμάται χαίρεται...!!!

• T
              tgd last edited by tgd

Μια ιστορία από τα παλιά —πρέπει να την έχω ξαναγράψει.

Ο παππούς μου ήταν κάποτε κοινοτάρχης. Έγινε λοιπόν ο νέος δρόμος και συστάθηκε μια επιτροπή για να ορίσει τα όρια ταχύτητα. Η επιτροπή ήταν ο κοινοτάρχης, ο χωροφύλακας και ένας υπάλληλος της νομαρχίας. Αφού συζήτησαν και έβαλαν όρια σε όλο τον δρόμο, δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν τι όριο να βάλουν πάνω στη γέφυρα. Αποφάσισαν να ρωτήσουν το υπουργείο, που απάντησε ότι η "γέφυρα έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει την ασφαλή διέλευση των οχημάτων με 80km/h".
              – Τι λέει μωρέ, 80 θα βάλουμε όριο στη γέφυρα; 30 να βάλουμε!

• T
                tgd last edited by

Το Σάββατο το βράδυ η τροχαία είχε κλείσει την Βουλιαγμένης πριν τη διασταύρωση με την Αλίμου και έκανε σε όλους αλκοτέστ. Δυο αστυνομική στην αριστερή και στη μεσαία λωρίδα. Ο παράδρομος είχε ήδη γεμίσει από ακινητοποιημένα, και εκείνη την ώρα είχαν αρχίσει να τα παρκάρουν κάθετα στη δεξιά λωρίδα.
                Για μένα αυτό είναι σωστό μέτρο!

T 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                • T
                  tgd last edited by

Και το Nurburing και το Spa ήταν τοπικοί επαρχιακοί δρόμοι που χρησιμοποιούνταν και για αγώνες. Δεν ήταν πίστες εξ' αρχής, πολύ μετά τον πόλεμο χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά για αγώνες.
                  Το Nurburing μάλιστα δεν θεωρείται πια πίστα, αλλά αυτοκινητόδρομος με διόδια. Πρέπει να τηρείς τον ΚΟΚ (οδηγείς δεξιά, προσπερνάς αριστερά, και τα όρια ταχύτητας είναι ακόμα και 60). Βέβαια οι ασφαλιστικές μάλλον δεν σε καλύπτουν χωρίς επασφάλιστρο. Ελπίζω μια μέρα να οδηγήσω, κι ας κάνω κανα 20λεπτο τον γύρο.

T 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • M
                    metoikos last edited by

Πάντως, για να αποδίδουμε "τά τού Καίσαρος τώ Καίσαρι" καί "τά τού ("σοφού" υποτίθεται) Λαού τώ Λαώ", ο νέος ΚΟΚ πρίν γίνει νόμος τού κράτους, ήτανε υποτίθεται σε διαβούλευση γιά κάποιους μήνες.
                    Οι συζητήσεις και οι τεκμηριωμένες αντιρρήσεις τότε θα έπρεπε να είχαν γίνει καί όχι εκ των υστέρων (όπως τώρα).
                    Καί για ένα τόσο σοβαρό νομοθέτημα θα έπρεπε να είχε χυθεί πολύ περισσότερο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ μελάνι με αναλυτική και σε βάθος ενημέρωση του "κοινού". Και ιδιαιτέρως από την μεριά τού Ειδικού Τύπου της αυτοκίνησης.
                    Καλά τα τέστ και οι δοκιμές καί οι εμβριθείς παρουσιάσεις, και τα ρεπορτάζ (μαθαίνουμε σχεδόν τα πάντα για κάθε μοντελάκι μήνες πρίν κυκλοφορήσει ενώ κοντεύουμε να γίνουμε πτυχιούχοι της ηλεκτροκίνησης και τις τεχνολογίας των υλικών --από σπάνιες γαίες για τα ηλεκτρονικά μέχρι τις νανο-μεμβράνες προστασίας) (λες κι αφόδευσε η φοράδα στο αλώνι, έτσι καί κόψει το χρώμα της κούρσας ή γρατζουνιστεί η ζάντα ενώ άμα σου πάρουν το δίπλωμα για 395 ημέρες είναι ήσσονος σημασίας!) ,
                    Ωστε γιά το πλέον κρίσιμο θέμα τής οδικής νομοθεσίας, πού μπορεί να στοιχίσει πολύ ακριβά (οικονομικά, εργασιακά, ποινικά) θα έπρεπε να είχε δοθεί πολύ περισσότερη βαρύτητα και αρθρογραφία. (Θα μου πείς βέβαια, αυτά τα θέματα δεν κόβουν εισιτήρια ούτε προσελκύουν χορηγούς διαφημιστές κλπ...)

P 1 Reply Last reply Reply Quote 6
                    • T
                      tgd last edited by

Δεν ασχολήθηκα με τον ΚΟΚ, αλλά έχω ασχοληθεί αναλυτικά με διαβουλεύσεις σε άλλους νόμους. Η διαδικασία είναι τυπική, δεν είδα ποτέ να αλλάζει κάτι ουσιαστικό. Ακόμα και αντιφάσεις που επεσήμανα ανάμεσα σε άρθρα δεν διορθώθηκαν στο κείμενο!

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                      • K
                        kostis20 last edited by kostis20

Εγω δε περίμενα κατι καλύτερο πάντως.Αναμενομενο το χάλι.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                        • P
                          PaNick 0 @metoikos last edited by

@metoikos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Πάντως, για να αποδίδουμε "τά τού Καίσαρος τώ Καίσαρι" καί "τά τού ("σοφού" υποτίθεται) Λαού τώ Λαώ", ο νέος ΚΟΚ πρίν γίνει νόμος τού κράτους, ήτανε υποτίθεται σε διαβούλευση γιά κάποιους μήνες.
                          Οι συζητήσεις και οι τεκμηριωμένες αντιρρήσεις τότε θα έπρεπε να είχαν γίνει καί όχι εκ των υστέρων (όπως τώρα).
                          Καί για ένα τόσο σοβαρό νομοθέτημα θα έπρεπε να είχε χυθεί πολύ περισσότερο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ μελάνι με αναλυτική και σε βάθος ενημέρωση του "κοινού". Και ιδιαιτέρως από την μεριά τού Ειδικού Τύπου της αυτοκίνησης.
                          Καλά τα τέστ και οι δοκιμές καί οι εμβριθείς παρουσιάσεις, και τα ρεπορτάζ (μαθαίνουμε σχεδόν τα πάντα για κάθε μοντελάκι μήνες πρίν κυκλοφορήσει ενώ κοντεύουμε να γίνουμε πτυχιούχοι της ηλεκτροκίνησης και τις τεχνολογίας των υλικών --από σπάνιες γαίες για τα ηλεκτρονικά μέχρι τις νανο-μεμβράνες προστασίας) (λες κι αφόδευσε η φοράδα στο αλώνι, έτσι καί κόψει το χρώμα της κούρσας ή γρατζουνιστεί η ζάντα ενώ άμα σου πάρουν το δίπλωμα για 395 ημέρες είναι ήσσονος σημασίας!) ,
                          Ωστε γιά το πλέον κρίσιμο θέμα τής οδικής νομοθεσίας, πού μπορεί να στοιχίσει πολύ ακριβά (οικονομικά, εργασιακά, ποινικά) θα έπρεπε να είχε δοθεί πολύ περισσότερη βαρύτητα και αρθρογραφία. (Θα μου πείς βέβαια, αυτά τα θέματα δεν κόβουν εισιτήρια ούτε προσελκύουν χορηγούς διαφημιστές κλπ...)

Αυτο που καταλαβα απο την οποια συζητηση στα Μεσα Ενημερωσης για τον νεο ΚΟΚ πριν και μετα την ψηφιση του, ηταν οτι χαιρονταν με την αυστηροποιηση των προστιμων. Λες και το υψος αυτων μειωνει τα τροχαια ή τις παραβασεις.

Μονο ο Γαζουλης πρωην προεδρος της ΜΟΤΟΕ εκανε κανα δυο βιντεο μιλωντας για το ποσο ευκολα θα χανει κανεις το διπλωμα του και ποσο εξοντωτικα ειναι τα προστιμα, οχι για ζωνη και κρανος, αυτα θεωρω οτι οποιος οδηγει πανω απο μερικους μηνες δυσκολο να ξεχαστει και να μην βαλει, αλλα ακομα κι αν βιαζεται και ξεκινησει χωρις την ζωνη στα πρωτα 50-100 μετρα την βαζει με ενα χερι.

Αυτος μιλουσε για την διηθηση και ποσο ευκολα εβγαινε καποιος παραβατης γιατι περασε τα 25 χαω διαφορας με τα ΙΧ ή αυτα ξεκινουσαν απο σταση και ξαφνικα οι μοτο αναμεσα εκαναν παραβαση.

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                          • T
                            tgd last edited by tgd

Αυτό πώς και δεν το σκέφτηκαν οι δικοί μας;

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Σλοβακία η απόφαση να οριστεί μέγιστη ταχύτητα για όλους όσοι χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια, συμπεριλαμβανομένων των πεζών.

Το νομοσχέδιο, που εγκρίθηκε από το σλοβακικό κοινοβούλιο στα τέλη Οκτωβρίου και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2026, στοχεύει στον περιορισμό της ταχύτητας όσων χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια, από πεζούς μέχρι ποδηλάτες και οδηγούς σκούτερ. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν πρόστιμο ύψους 100 ευρώ.

Ωστόσο, το προτεινόμενο όριο ταχύτητας 6 χλμ./ώρα έχει προκαλέσει χλευασμό από μερίδα της κοινωνίας με πολλούς να προβαίνουν σε αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με παραποιημένες εικόνες που δείχνουν ένα ραντάρ να αναβοσβήνει προειδοποιώντας ένα πεζό που περπατά με 6,2 χλμ/ώρα και να του λέει να «επιβραδύνει» ή μια ψεύτικη «άδεια για περπάτημα». Η κυβέρνηση δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία «τα παιδιά θα παραβιάζουν τον νόμο κάθε μέρα και εμείς θα τους διδάσκουμε ότι αυτό είναι αποδεκτό», είπε ο Κόλαρ, χαρακτηρίζοντας τη νομοθεσία «παράλογη».

https://www.kathimerini.gr/world/563914987/i-slovakia-apagoreyei-to-grigoro-perpatima/

nickthetrib 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                            • nickthetrib
                              nickthetrib @tgd last edited by

@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Αυτό πώς και δεν το σκέφτηκαν οι δικοί μας;

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Σλοβακία η απόφαση να οριστεί μέγιστη ταχύτητα για όλους όσοι χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια, συμπεριλαμβανομένων των πεζών.

Το νομοσχέδιο, που εγκρίθηκε από το σλοβακικό κοινοβούλιο στα τέλη Οκτωβρίου και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2026, στοχεύει στον περιορισμό της ταχύτητας όσων χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια, από πεζούς μέχρι ποδηλάτες και οδηγούς σκούτερ. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν πρόστιμο ύψους 100 ευρώ.

Ωστόσο, το προτεινόμενο όριο ταχύτητας 6 χλμ./ώρα έχει προκαλέσει χλευασμό από μερίδα της κοινωνίας με πολλούς να προβαίνουν σε αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με παραποιημένες εικόνες που δείχνουν ένα ραντάρ να αναβοσβήνει προειδοποιώντας ένα πεζό που περπατά με 6,2 χλμ/ώρα και να του λέει να «επιβραδύνει» ή μια ψεύτικη «άδεια για περπάτημα». Η κυβέρνηση δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία «τα παιδιά θα παραβιάζουν τον νόμο κάθε μέρα και εμείς θα τους διδάσκουμε ότι αυτό είναι αποδεκτό», είπε ο Κόλαρ, χαρακτηρίζοντας τη νομοθεσία «παράλογη».

https://www.kathimerini.gr/world/563914987/i-slovakia-apagoreyei-to-grigoro-perpatima/

Είμαστε μία φάση πίσω!
                              Θα το φέρουν σε κάποια φάση!
                              Απλά σε εμάς έχει περάσει εδώ και χρόνια μεγάλη μερίδα νόμων, και ειδικά ο ΚΟΚ, στο σημείο χλευασμού από την κοινωνία!

And Another Passionless Night, And Another Hopeless Fight, And Another Battle That I've Lost !!!

• T
                                terryp117 @tgd last edited by

Και το Nurburing και το Spa ήταν τοπικοί επαρχιακοί δρόμοι που χρησιμοποιούνταν και για αγώνες. Δεν ήταν πίστες εξ' αρχής, πολύ μετά τον πόλεμο χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά για αγώνες.
                                Το Nurburing μάλιστα δεν θεωρείται πια πίστα, αλλά αυτοκινητόδρομος με διόδια. Πρέπει να τηρείς τον ΚΟΚ (οδηγείς δεξιά, προσπερνάς αριστερά, και τα όρια ταχύτητας είναι ακόμα και 60). Βέβαια οι ασφαλιστικές μάλλον δεν σε καλύπτουν χωρίς επασφάλιστρο. Ελπίζω μια μέρα να οδηγήσω, κι ας κάνω κανα 20λεπτο τον γύρο.

Φίλε μου , το έγραψα για να δείξω πως όταν ως πολιτεία δεν βοηθάς για να εκτονωθούν οι νέοι, αλλά το παίζεις μόνο σκληρός τιμωρός τότε θα τους βρίσκεις στα λιμανάκια και στη λαχαναγορά και θα μαζεύεις διπλώματα για να τα κάνεις στο τέλος τουρσί...!!!.

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/poso_kostizei_na_mpeis_sto_nurburgring_kai_na_trekseis_me_to_aytokinito_sou_pinakes-7825237/

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • T
                                  terryp117 @tgd last edited by

Το Σάββατο το βράδυ η τροχαία είχε κλείσει την Βουλιαγμένης πριν τη διασταύρωση με την Αλίμου και έκανε σε όλους αλκοτέστ. Δυο αστυνομική στην αριστερή και στη μεσαία λωρίδα. Ο παράδρομος είχε ήδη γεμίσει από ακινητοποιημένα, και εκείνη την ώρα είχαν αρχίσει να τα παρκάρουν κάθετα στη δεξιά λωρίδα.
                                  Για μένα αυτό είναι σωστό μέτρο!

Εγώ όμως δεν ξαναπερνάω Σάββατο βράδυ από εκεί γιατί θα ταλαιπωρηθώ και όχι γιατί πίνω...!!!
                                  Γιατί να κάτσω στην ουρά και να τραβιέμαι...!!!

• A d P
                                    A d P moderator last edited by

Πότε θα τοποθετηθούν οι 1.000 κάμερες στην Αθήνα – Ποιες παραβάσεις θα εντοπίζουν

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/pote-tha-topothetithoyn-oi-1-000-kameres-stin-athina-poies-paravaseis-tha-entopizoyn/

I EAT MILF AND COOKIES

I T 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                                    • I
                                      ilias-a @A d P last edited by

@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Πότε θα τοποθετηθούν οι 1.000 κάμερες στην Αθήνα – Ποιες παραβάσεις θα εντοπίζουν

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/pote-tha-topothetithoyn-oi-1-000-kameres-stin-athina-poies-paravaseis-tha-entopizoyn/

Απο 6μηνο σε 6μηνο τις πανε, μεχρι τις εκλογες εχει ο Θεος.

• T
                                        terryp117 @A d P last edited by terryp117

Μήπως ξέρεις ποιος και γιατί επιτρέπεται να κυκλοφορήσει στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης..??
                                        Αν π.χ. κάποιος πεθαίνει από έμφραγμα, επιτρέπεται να μπει σε αυτήν ένα συμβατικό αυτοκίνητο, επειδή προφανώς δεν υπάρχει ασθενοφόρο..??
                                        Θα βεβαιώσει κλήση στην εφορία σε αυτήν την περίπτωση η κάμερα..??
                                        Θα χάσεις το δίπλωμα για κανένα εξάμηνο προσπαθώντας να σώσεις τον άνθρωπο σου..??!!
                                        Στο πορτοκαλί επίσης τραβάει φωτό..??
                                        Γιατί προσπαθώντας να σταματήσω προχθές, παραλίγο να μου τη φέρει κάποιος από πίσω..!!
                                        Οι Γερμανοί π.χ. από ότι ξέρω πάνε με το χρόνο, πέρασες ένα δεύτερο με κόκκινο, τόσα λεφτά πρόστιμο, δύο δεύτερα με κόκκινο περισσότερα..!!
                                        Διπλώματα δεν ξέρω αν παίρνουν...
                                        Η παραβίαση του κόκκινου είναι ότι πιο σοβαρό μετά το μεθύσι, εκεί ναι τα πρόστιμα θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρά, πάντα αναλογικά με τους μισθούς μας εννοείται, για να είναι δυνατόν και να πληρωθούν, αλλιώς είπαμε, θα αυτοξεφτιλιστεί ο νόμος..!!!
                                        Άλλο να σου λένε δώσε ένα βδομαδιάτικο αν κάνεις χοντρή μαλα.....
                                        και άλλο να σου λένε πούλα το νεφρό σου για να ξοφλήσεις..!!
                                        Και το τρίτο φυσικά η υπέρβαση των ορίων ταχύτητας που όμως σηκώνει πολύ κουβέντα, πως ,πόσο και γιατί.
                                        Εκεί ας βγούνε να διορθώσουν πρώτα όλες τις αηδίες που έβαλαν πολύ πρόχειρα, επειδή περίσσευαν οι ταμπέλες και δεν ήξεραν τι να τις κάνουν και μετά ας σκεφθούν για τα πρόστιμα...!!!
                                        Όχι να πηγαίνουν να κρύβονται πίσω από απίθανα όρια όλως τυχαίως επειδή ξέρουν ότι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τα ακολουθήσει..!!
                                        Έδεσσα Φλώρινα πριν την έξοδο που πάμε για Άρνισσα, συνεχόμενες πινακίδες σε ανοιχτές στροφές όπου το αυτοκίνητο πάει πολύ άνετα με το όριο του επαρχιακού δρόμου, τα ασύλληπτα και φοβερά 90 χλμ., που για τα σημερινά αυτοκίνητα είναι ΓΕΛΟΙΟ ,επί 2-3χλμ. υπάρχουν πινακίδες με όριο τα 60...!!!
                                        ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ...!!! Αν φυσικά πας με 60 θα προκαλέσεις σίγουρα ατύχημα με χίλιους τρόπους...!!!
                                        Φίλος πήγαινε για Φλώρινα, όλως τυχαίως το ραντάρ ήταν στημένο εκεί που υπήρχε όριο 70, σε έναν καλό δρόμο την παλιά Εθνική λέμε, που έχει όριο κι αυτή 90 , ποιος το έβαλε το 70 και γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ, μπορεί να του άρεσε η φύση και να ήθελε να την απολαύσουμε και φυσικά πάρε τα 150 πρόστιμο, 4 μεροκάμματα, ενώ πήγαινε με 90 κάτι...!!!
                                        Πολλές φορές έχουμε στο μυαλό το όριο 90 των επαρχιακών δρόμων και οδηγώντας μας διαφεύγει κάποια πινακίδα με μικρότερο όριο εντελώς μηχανικά...!!
                                        Η μόνη σωτηρία, βάλτε την κάμερα του αυτοκινήτου που τα διαβάζει να χτυπάει στην παραβίαση, για να πάμε όλοι στο τρελάδικο..!!!
                                        Γιατί η τροχαία πάει εκεί που πέφτουν τα όρια..??!! ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ..??!!
                                        Α; απαντήσει κάποιος...!!! Είναι γιατί σκέφτεται να μας προστατεύσει όπως ο νέος ΚΟΚ..??!!
                                        Αν ήθελαν να μας προστατεύσουν δεν θα έκρυβαν ένα ραντάρ, αλλά θα έβαζαν το περιπολικό στη σήμανση επάνω για τους βλέπουμε , ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ...!!!
                                        Αυτό που κάνουν λέγεται ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ και ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...!!! Χαράτσι αλλά Τουρκ...!!!
                                        Αλλά τα είπαμε η αστυνομία είναι απλά ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, άλλοι δίνουν τις εντολές, με αυτούς πρέπει να τα έχουμε...!!
                                        Η πλάκα είναι ότι θέλουν να μας πείσουν, ότι το κάνουν για το καλό μας, πάργμα που δυστυχώς ασπάζεστε και κάποιοι εδώ μέσα, είτε επειδή είστε αφελείς και πιστεύετε, είτε προφανώς επειδή έθιξα τα πολιτικά σας πιστεύω..!!
                                        Εμένα όμως δεν είναι αυτός ο στόχος μου, παρά απλά η αδικία, το απρόσωπο ντεμέκ κράτος και φυσικά η παράνοια που επικρατεί..!!!
                                        Είναι δυνατόν να πηγαίνεις από Έδεσσα στη Φλώρινα και να κόψεις στα 70 και στα 60, ποιος θα το κάνει..??!!
                                        Εν τω μεταξύ τα τρακτέρ, οι κομπίνες και οι καρότσες με τα αγροτικά προιόντα πάνε σύννεφο Κυριακάτικα.
                                        Εκεί να δείτε το τι γίνεται,το τι επικινδυνότητα υπάρχει και παραβίαση φυσικά της διπλής γραμμής...!!!
                                        Τι θα κάνεις , θα πηγαίνεις πίσω από το τρακτέρ για χλμ...??
                                        Τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα που βγαίνει ο κόσμος βόλτα απαγορέψτε τα.
                                        Ως συνήθως βέβαια, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ, το είχε αυτό το κουσούρι ανέκαθεν η Ελλάδα, αφού κάποια στιγμή για μία επταετία το επισημοποίησε κιόλας..!!

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • A d P
                                          A d P moderator @terryp117 last edited by A d P

Μήπως ξέρεις ποιος και γιατί επιτρέπεται να κυκλοφορήσει στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης..??
                                          Αν π.χ. κάποιος πεθαίνει από έμφραγμα, επιτρέπεται να μπει σε αυτήν ένα συμβατικό αυτοκίνητο, επειδή προφανώς δεν υπάρχει ασθενοφόρο..??
                                          Γιατί προσπαθώντας να σταματήσω προχθές, παραλίγο να μου τη φέρει κάποιος από πίσω..!!
                                          Οι Γερμανοί π.χ. από ότι ξέρω πάνε με το χρόνο, πέρασες ένα δεύτερο με κόκκινο, τόσα λεφτά πρόστιμο, δύο δεύτερα με κόκκινο περισσότερα..!!
                                          Η παραβίαση του κόκκινου είναι ότι πιο σοβαρό μετά το μεθύσι, εκεί ναι τα πρόστιμα θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρά, πάντα αναλογικά με τους μισθούς μας εννοείται, για να είναι δυνατόν και να πληρωθούν, αλλιώς είπαμε, θα αυτοξεφτιλιστεί ο νόμος..!!!
                                          Και το τρίτο φυσικά η υπέρβαση των ορίων ταχύτητας που όμως σηκώνει πολύ κουβέντα, πως ,πόσο και γιατί.
                                          Ως συνήθως βέβαια, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ, το είχε αυτό το κουσούρι ανέκαθεν η Ελλάδα, αφού κάποια στιγμή για μία επταετία το επισημοποίησε κιόλας..!!

Αν κουβαλάς κάποιον που πεθαίνει, το τελευταίο που σε νοιάζει είναι το πρόστιμο 😉

Μέχρι τώρα δεν βεβαιώνονται πρόστιμα στην εφορία (εκτός ανασφαλιστων)

I EAT MILF AND COOKIES

T 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • T
                                            terryp117 @A d P last edited by terryp117

Αν κουβαλάς κάποιον που πεθαίνει, το τελευταίο που σε νοιάζει είναι το πρόστιμο 😉

Δεν επικεντρώνομαι στα συναισθήματα που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή, αλλά στις ΑΤΕΛΕΙΕΣ του νέου ΚΟΚ, αυτό ήθελα να θίξω, εννοείται ότι δεν με νοιάζει αν θα με γράψουν, το έχω ζήσει ήδη...!!!
                                            ΚΑΛΗΜΕΡΑ

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 262
                                            • 263
                                            • 264
                                            • 265
                                            • 266
                                            • 264 / 266
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ