-
Δεν ειχα τετοια προθεση παρολο που προκαλούμαι συχνα επειδη εχω Toyota. Ειλικρινα θα ημουν χαρουμενος να βγαλει ενα HEV η VW και να το εξελιξει οπως ξερει.
-
Μακάρι όταν βγάλει να μάθει από τη Toyota και να μπορέσει να βγάλει κάτι αξιόλογο.
-
Αφαιρέθηκε το HEV απ' τον τίτλο.
-
Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Ευχαριστώ.
-
Πέτυχα μια συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της vw. Μιλούσε για το νέο T-Roc. Το ζουμί:
Τέρμα τα diesel, η vw δεν θέλει να ρίξει άλλα λεφτά εκεί. Το budget των diesel θα μεταφερθεί στα ηλεκτρικά.
Το νέο full hybrid T-Roc θα κινείται 1-2 km ηλεκτρικά. Δεν είπε τίποτα για μειωμένη κατανάλωση, το ανέπτυξαν λέει για μείωση των ρύπων. Επίσης δεν θα φτιάξουν plug-in έκδοση γιατί τους βγαίνει ακριβό.
Αναμένεται το 2027 νέα γενιά του travel assist (αυτόνομη οδήγηση). Θα υπάρχουν πολλές καινοτομίες, μεταξύ άλλων τα vw θα αναγνωρίζουν τα φανάρια και θα σταματάνε-ξεκινάνε μόνα τους.
Να δω ποιος θα τολμήσει να το ενεργοποιήσει στην Αθήνα!
-
Γερμανική ποιότητα by Lia (που αρέσει σε εμάς τους μπαρμπαδες του φόρουμ
)
Youtube Video -
@a-d-p said in VW T-ROC 2026:
Γερμανική ποιότητα by Lia (που αρέσει σε εμάς τους μπαρμπαδες του φόρουμ
)Ποιο αυτοκίνητο είναι γιατί δεν πρόσεξα;!
-
-
@vangelis1 said in VW T-ROC 2026:
@hountalas said in VW T-ROC 2026:
Ποιο αυτοκίνητο είναι γιατί δεν πρόσεξα;
Το ΝΕΟ Τ-ROC

Μάλλον τρολαρει ο @hountalas -
@vangelis1 said in VW T-ROC 2026:
@hountalas said in VW T-ROC 2026:
Ποιο αυτοκίνητο είναι γιατί δεν πρόσεξα;
Το ΝΕΟ Τ-ROC

Μάλλον τρολαρει ο @hountalasΈλα τώρα, πήρε όλη του την προσοχή η Lia, "χάθηκε" μπροστά της το T-Roc...

-
Να περιμένουμε να το βρούμε μεταχειρο αν είναι,κάποιος χαζός θα τα σκάσει για καινούριο και στο πρώτο issue θα το ξεφορτωθεί.

-
@andya3 said in VW T-ROC 2026:
Αναμένεται το 2027 νέα γενιά του travel assist (αυτόνομη οδήγηση). Θα υπάρχουν πολλές καινοτομίες, μεταξύ άλλων τα vw θα αναγνωρίζουν τα φανάρια και θα σταματάνε-ξεκινάνε μόνα τους.
Να δω ποιος θα τολμήσει να το ενεργοποιήσει στην Αθήνα!
Το driving assistant professional της BMW νομίζω ότι το κάνει ήδη αυτό.
-
-
αρχικα νομιζα οτι ηταν η ιδεα μου και δεν ειδα κατι καλα και για αυτο εψαξα και αλλα βιντεο που δειχνουν το εσωτερικο του. Καταλαβα καλα ή δεν υπαρχει τροπος να "πιασεις" την πορτα για να την κλεισεις (απο μεσα); Αυτο το "προβλημα" το βλεπω μονο στην πορτα του οδηγου που εχει τα πολλα μπουτον, στον συνοδηγο βλεπω κανονικα "χερουλι" να πιασεις.
-
@dettol said in VW T-ROC 2026:
αρχικα νομιζα οτι ηταν η ιδεα μου και δεν ειδα κατι καλα και για αυτο εψαξα και αλλα βιντεο που δειχνουν το εσωτερικο του. Καταλαβα καλα ή δεν υπαρχει τροπος να "πιασεις" την πορτα για να την κλεισεις (απο μεσα); Αυτο το "προβλημα" το βλεπω μονο στην πορτα του οδηγου που εχει τα πολλα μπουτον, στον συνοδηγο βλεπω κανονικα "χερουλι" να πιασεις.
Δεν χρειάζεται χερούλι, στα αυτοκίνητα παραγωγής Θα ανοίγει ηλεκτρικά η πόρτα του οδηγού, αυτό είναι προ-παραγωγης

-
Δεν χρειάζεται χερούλι, στα αυτοκίνητα παραγωγής Θα ανοίγει ηλεκτρικά η πόρτα του οδηγού, αυτό είναι προ-παραγωγης

ναι ναι.. και θα κλεινει πατωντας το πενταλ του φρενου ή θα εχει κουμπακι οπως οι RR;

-

ναι ναι.. και θα κλεινει πατωντας το πενταλ του φρενου ή θα εχει κουμπακι οπως οι RR;

Ναι, έτσι θέλουν οι καταναλωτές, σύμφωνα με τις έρευνες

-
Υποψήφιος αγοραστής απατώντας στην έρευνα

-
Το θέμα είναι να πατάς ένα κουμπί να τσεκάρει για διερχόμενο όχημα&clearance και να ανοίγει αυτόματα μόνο του την πόρτα, όχι να καθόμαστε σαν σύγχρονοι νέαντερταλ να σπρώχνουμε την πόρτα, έλεος στο 2025 είμαστε.
-
Αν δεν εχει ειναι σχεδιαστικό λάθος...Αλλά και η ίδια η φορα κινησης του χερουλιου προς τα πάνω ειναι λάθος γιατι δε μπορείς να ανοίξεις και να σπρωξεις τη πόρτς προς τα εξω με μια κίνηση....Απορω που τα σκεφτονται ωρες ωρες.
VW T-ROC 2026