-
Σήραγγα Κλεισούρας: Βίντεο από το έργο που θα αλλάξει τη Δυτική Μακεδονία
-
Ο ελληνικός αυτοκινητόδρομος με τα 18.800 νέα φωτιστικά LED – Το εντυπωσιακό βίντεο
-
Δεν ξέρω πώς είναι εκεί, αλλά μέχρι στιγμής δεν είμαι ευχαριστημένος απόλυτα από τις μετατροπές του φωτισμού στις σήραγγες σε LED.
Έχουν ισχυρότερο φως, αλλά:-
Επειδή έχουν μπει στις θέσεις των παλιών λαμπτήρων και έχουν στενότερο εύρος υπάρχει μεγάλη διαφορά από τα φωτεινά και τα σκοτεινά μέρη.
-
Έχουν αφαιρεθεί τα πετάσματα στο πλάι των παλιών φωτιστικών, πράγμα που σημαίνει ότι αν είσαι άτυχος με το ύψος του αυτοκινήτου σε βαράει η άκρη της δέσμης στα μάτια.
-
Το πρασινωπό φως του είναι ότι πρέπει για να μην δημιουργεί αντίθεση με το γκρι του τούνελ, οπότε χάνεις τις λεπτομέρειες.
-
Σε πολλές περιπτώσεις εξακολουθεί να μην είναι αρκετά έντονος ο φωτισμός στην είσοδο της σήραγγας. Τις ηλιόλουστες μέρες μπαίνεις εντελώς στα τυφλά. Πάλι καλά που δεν κάνουν στους αυτοκινητοδρόμους τη σαχλαμάρα των τοπικών οδών να έχουν έντονο φως τη νύχτα και αδύναμο την ημέρα!
Α, και παλικάρια, αφού φτιάχνουμε όλα αυτά μήπως να πάει και το όριο στο 90; Έτσι, για να μην το παραβιάζουν όλα τα φορτηγά;
-
-
Ήρθα Νυμφαίο από Ιωάννινα.... Η Εγνατία ένα εργοτάξιο.....για παράδοση στην ΤΕΡΝΑ?! Θλίψη και μόνο θλίψη.
-
@w202-amg said in ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...:
Ήρθα Νυμφαίο από Ιωάννινα.... Η Εγνατία ένα εργοτάξιο.....για παράδοση στην ΤΕΡΝΑ?! Θλίψη και μόνο θλίψη.
ο μονος λογος που μου προκαλει θλιψη ειναι οτι δεν ειμαι στο νυμφαιο

-
@w202-amg said in ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...:
Έχει μήνες αυτή η κατάσταση. Μιλάμε βέβαια για την πιστοποίηση των γεφυρών και των σηράγγων η οποία θα έπρεπε έτσι και αλλιώς να γίνει.
Η παράδοση στην Τέρνα έχει πρακτικά γίνει εδώ και μήνες. Επειδή η προαπαιτούμενη διαδικασία πιστοποίησης αργούσε υπερβολικά, ανέλαβαν να κάνουν την πιστοποίηση, ώστε να ολοκληρωθεί στην συνέχεια και η πώληση.
Εδώ και μήνες τα φορτηγάκια της Εγνατίας Οδού, όπως και τα ρούχα των υπαλλήλων, έχουν πάνω τους αυτοκόλλητα ΤΕΡΝΑ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...