- 

Δύσκολα να δώσει κάποιος 45++ χιλιάρικα για xtrail. Είτε πάει σε leasing BMW Xκάτι είτε σε toyota/VW αν βλέπεις πινακίδες ιδιοκατοχής.
 - 

Μετά από 32 χρόνια…
Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν 32 χρόνια, όταν ο πατέρας μας έφτιαξε με τα χέρια του κάτι που τότε ήταν απλώς ένα οικόπεδο — χώμα και πέτρες. Με μεράκι, αγάπη και όνειρα, γεννήθηκε ο Λόφος.
https://www.facebook.com/lofos.thess
Μέχρι αύριο όσοι προλαβαίνετε. - 

Να σας πω την αμαρτία μου με εξαίρεση την οποία θέα όσες φορές έχω πάει τη τελευταία πενταετία ήταν απογοητευτικό σε ποιότητα, σέρβις....
 - 

Προαστιακός - Λιμάνι: Πότε μπαίνει ο σιδηρόδρομος στις «ράγες» της Θεσσαλονίκης
Τα δρομολόγια οποία θα διασυνδέουν τακτικά τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό με τη Σίνδο, θα αρχίσουν από τα τέλη Νοεμβρίου και από τα μέσα Ιανουαρίου θα συνεχιστούν με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα.
 - 

@sabas_thess said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Να σας πω την αμαρτία μου με εξαίρεση την οποία θέα όσες φορές έχω πάει τη τελευταία πενταετία ήταν απογοητευτικό σε ποιότητα, σέρβις....
Σέρβις πιο αργό και απο το Express!
https://www.facebook.com/SnackGrillExpress1/?locale=el_GR
Σύμφωνα δε με πληροφορίες απο φίλο που έχει κτήματα στην περιοχή ο ιδιοκτήτης ήταν μέγιστος καταπατητής
και το οξύμωρο μάζεψε πρόθυμους και έκαναν τις προσφυγές στο ΣΤΕ που είχαν σταματήσει τα έργα για κάποιους μήνες γιατί του καταπατούσαν την ιδιοκτησία ! ο υπεύθυνος για την παράταση της ταλαιπωρίας ,κλασική περίπτωση παρτάκια ! - 

+1000
Όσες φορές είχαμε πάει ήταν λόγω παρέας και ήταν πράγματι απογοητευτικό σε θέματα ποιότητας.
Δε πιστεύω ότι θα λείψει σε πολλούς. Χίλιες φορές το flyover!
 - 

Σημερινή φωτογραφία από την παρέλαση

- 

Με τι κινηταρα τράβηξες την φωτό;
 - 

@lap said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Με τι κινηταρα τράβηξες την φωτό;
Δεν φωτογραφίζω με κινητό .
Η φωτογραφική είναι OLYMPUS OM-1 και ο φακός Zuiko 100-400mm
 - 

@axel12p said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
+1000
Όσες φορές είχαμε πάει ήταν λόγω παρέας και ήταν πράγματι απογοητευτικό σε θέματα ποιότητας.
Δε πιστεύω ότι θα λείψει σε πολλούς. Χίλιες φορές το flyover!
Τον παίρνει το Flyover τον τύπο ψητοπώλη;
 - 

@skg1958 said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Υπέροχη !
Καλά να πάθω που άφησα την Olympus για την Pentax. Ακόμη περιμένω να εστιάσει! Ευτυχώς που έκανε και ένα αργό πέρασμα ο τύπος
 - 

Σβήσε την φωτογραφία
 - 

@axel12p said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
@skg1958 said in Posts προς Θεσσαλονικείς:

Αν και έχει μικρό αισθητήρα έχει κάποια χαρακτηριστικά που την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό
 - 

- 

Την παράθεση εννοώ!
 - 

Όποιος ταξιδεύει Θεσσαλονίκης - Μουδανιών να τηρεί τον Κ.Ο.Κ.
Έχουν έρθει σε μερικούς φτερωτές 700αρες από πιστόλι ραντάρ. - 

@a-d-p said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Έχουν έρθει σε μερικούς φτερωτές 700αρες από πιστόλι ραντάρ.Είχε προχθές πιστόλι στο ύψος της Καλλικράτειας. Ελπίζω να μην είχαν χθες τίποτα πριν από το Ρύσιο γιατί άλλαξα λάστιχα στο c4 και τα….δοκίμαζα…
 - 

@kkostask said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Έχουν έρθει σε μερικούς φτερωτές 700αρες από πιστόλι ραντάρ.Είχε προχθές πιστόλι στο ύψος της Καλλικράτειας. Ελπίζω να μην είχαν χθες τίποτα πριν από το Ρύσιο γιατί άλλαξα λάστιχα στο c4 και τα….δοκίμαζα…
Απογευματινές ώρες;
 - 

@kkostask said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Απογευματινές ώρες;
Γύρω στις μία και κάτι….αλλά αυτά τα λένε νωρίτερα, τι σε έχουμε εδώ?

Ελπίζω βέβαια αν υπήρχε να έπιασε και τον καραγκιόζη της ημέρας που πήγαινε γύρω στα 200 με παλιά a class. - 

Αυτά τα προστίματα θα έπρεπε να βεβαιώνονται και να μην σβήνονται και σε Βουλγαρικά, Σκοπιανικά και Ρουμανικά ΑΦΜ που κυκλοφορούν πολύ από Μάιο μέχρι Οκτώβριο.

Posts προς Θεσσαλονικείς