-
Ασχολησου με την μηχανολογία και άσε την τέχνη….

-
@otso said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Θεωρω οτι ο μικρουτσικος δεν απεδωσε σωστα την ποιηση του Αλκαιου , ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης αντιθετα ειναι απιστευτος .
ο Αντρεας ηταν ιδιοφυια αλλά το εκαψε και εφυγε γι αλλου .Μελοποίησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος Αλκαίο;

Μήπως εννοείς ο Θάνος;Θανος Μικρούτσικος - Αλκης Αλκαίος είναι "Η συνάντηση σταθμός" στα μουσικά (και πολιτιστικά) πράγματα τού τόπου!
(κι από πού να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει; (μόνο την Ρόζα να ακούσεις από τον ανυπέρβλητο Μητροπάνο είναι αρκετό να αισθανθείς (όχι να καταλάβεις) "Πώς η ανάγκη γίνεται Ιστορία, πώς η Ιστορία γίνεται σιωπή")(Χωρίς να υποτιμώ το καλλιτεχνικό δίδυμο που ανέφερες, κάθε προσπάθεια είναι άξια και ενδιαφέρουσα).
-
@metoikos said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
καί μιάς καί τό 'φερε η κουβέντα
Άλκης Αλκαίος , Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μητροπάνος
αυτές κι άν είναι απώλειες!
(που διαψεύδουν εκκωφαντικά την γνωστή, ταχα μου αισιόδοξη, παπαριά "ουδείς αναντικατάστατος")
(ήθελα νά 'ξερα ποιός βλαμμένος την "εμπνεύστηκε".
(Ξέρει κανείς;
) -
Κάποιος που αντικαταστάθηκε εύκολα...

-
-
@criuser said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Κάποιος που αντικαταστάθηκε εύκολα...

"αμερικανιά" πρέπει να είναι, (τέτοιες τεράστιες
πατάτεςεξυπνάδες στην μακρινή εσπερία συνήθως ευδοκιμούν και φυσικά εξάγονται...)
-
Η αλήθεια είναι ότι με οποιονδήποτε, η δουλειά θα γίνει (για αυτό κουμπώνει το ουδείς αναντικατάστατος)!
Αλλά με τον ίδιο τρόπο, βγάζοντας τα ίδια συναισθήματα κλπ, δεν πρόκειται να γίνει!!!
Κάποιος θα την κάνει παραπάνω από τέλεια!!!
Συνήθως στην μουσική είναι και αυτός που θα την κάνει πρώτος!!! -
@nickthetrib said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Η αλήθεια είναι ότι με οποιονδήποτε, η δουλειά θα γίνει (για αυτό κουμπώνει το ουδείς αναντικατάστατος)!
Όπως σωστά το προσδιορίζεις, "η δουλειά θα γίνει" (αν και όχι πάντα), πού σημαίνει ότι η "ισχύς" του γνωστού αποφθέγματος περιορίζεται ως επί το πλείστον στο εργασιακό/εξαρτησιακό πλαίσιο.
Συνηθίζουμε όμως να το κολλάμε σχεδόν παντού όταν αναφερόμαστε σε κάποιον εκλιπόντα (ή φευγάτο) κάτι που υποβαθμίζει το άτομο περίπου σε "ανταλλακτικό" καί αποπνέει έντονο κυνισμό. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός καί αναντικατάστατος τουλάχιστον για κάποιους (πολλούς ή λίγους). -
@metoikos said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Θεωρω οτι ο μικρουτσικος δεν απεδωσε σωστα την ποιηση του Αλκαιου , ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης αντιθετα ειναι απιστευτος .
ο Αντρεας ηταν ιδιοφυια αλλά το εκαψε και εφυγε γι αλλου .Μελοποίησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος Αλκαίο;

Μήπως εννοείς ο Θάνος;Θανος Μικρούτσικος - Αλκης Αλκαίος είναι "Η συνάντηση σταθμός" στα μουσικά (και πολιτιστικά) πράγματα τού τόπου!
(κι από πού να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει; (μόνο την Ρόζα να ακούσεις από τον ανυπέρβλητο Μητροπάνο είναι αρκετό να αισθανθείς (όχι να καταλάβεις) "Πώς η ανάγκη γίνεται Ιστορία, πώς η Ιστορία γίνεται σιωπή")(Χωρίς να υποτιμώ το καλλιτεχνικό δίδυμο που ανέφερες, κάθε προσπάθεια είναι άξια και ενδιαφέρουσα).
Προφανως οχι ο αντρεας δεν μελοποιησε Αλκαιο . Επειδη λογω γνωριμιων , πιτσιρικαδες εμεις τους βλεπαμε απο κοντα θεωρουσαμε και εξακολουθει η παρεα να θεωρει οτι ο αντρεας ηταν μεγαλυτερο ταλεντο .
Εκει που απαξιωθηκε τελειως ο θανος στην παρεα μας τουλαχιστον , ηταν οταν εγινε υπουργος πολιτισμου .
Στην Ροζα θεωρω σαν στιχους υπεροχους του αλκαιου και συγκλονιστικη την ερμηνεια το Μητροπανου , και οχι την μουσικη επενδυση του μικρουτσικου . -
Ο Αντρέας είναι συμπάθεια μου. Είναι οξύθυμος και πανέξυπνος. Ιδιαίτερα τώρα στα περίπου γεράματα, διότι ακόμα δεν είναι ηλικιωμένος, είναι ακόμα καλύτερος.
-
@lap said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Ο Αντρέας είναι συμπάθεια μου. Είναι οξύθυμος και πανέξυπνος. Ιδιαίτερα τώρα στα περίπου γεράματα, διότι ακόμα δεν είναι ηλικιωμένος, είναι ακόμα καλύτερος.
ηταν μεγαλο ταλεντο ξεκινωντας, ντραμερ τον θυμαμαι σε ενα σκυλαδικο στο ριγανι.
μετα εγινε φιρμα και χαλασε τη μουσικη του. και οχι μονο.
ειχα παρει και την πρωτη του κασσετα.
που μαλιστα κανανε βιντεο κλιπ, μου εχει μεινει ακομη το ρενω 5 με το καμμενο πισω φαναρι φρενου απο αυτο -
Ασχολησου με την μηχανολογία και άσε την τέχνη
Οχι και ετσι, τοσο down με ριχνεις
-
Πω ρε φίλε δεν παλεύεται
-
Πω ρε φίλε δεν παλεύεται
δεν εχεις δικιο ειναι απο αυτα που σου μενουν στο μυαλο και τα σιγοτραγουδας στα ηλιοβασιλεματα μεχρι και στον υπνο σου .
-
Αν θέλετε να βρίσετε κάποιον μοντ, αυτό το τοπικό είναι ιδανικό

-
Πω ρε φίλε δεν παλεύεται
δεν εχεις δικιο ειναι απο αυτα που σου μενουν στο μυαλο και τα σιγοτραγουδας στα ηλιοβασιλεματα μεχρι και στον υπνο σου .
Να έχεις αγκαλιά το αίσθημα, και να σιγοτραγουδάς σαν να έχεις πάθει εγκεφαλικό!!!

Σορρυ μικρέ ιταλε. Μάλλον γερνάω!!!
-
@a-d-p said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:

Δηλαδή;;;
-
Μάθε παιδί μου μουσικές που αρέσουν να χορεύουν τα fit κορίτσα.
Κάτσε να σου δείξουν οι παλιοί!
-
Κάτσε να σου δείξουν οι παλιοί!
Ιταλιδες , μια μου θυμιζει μια βενετσιανα που ειχα .
-
@a-d-p said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:

Δηλαδή;;;
Εχει καψει φλαντζα , μολις μου μετεφερε ποστ του 24 .
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ