-
@tkin73 said in Skoda Fabia MK4 2021:
Ο διαμορφωτής της Σκόντα είναι ο μόνος που βλέπεις μια τιμή μοντέλου το επιλέγεις για να προχωρήσεις και όταν το επιλέγεις η τιμή έχει αλλάξει χωρίς λόγο μόνο και μόνο επειδή το επέλεξες!
Τον έχουν έτσι διαμορφωμένο ώστε όσο πιο πολύ προχωράς στην διαμόρφωση τόσο περισσότερο να το μετανιώνεις και τόσο περισσότερο κορόιδο να νιώθεις.
Δεν είναι τυχαία η θέση της Σκόντα σε πωλήσεις εδώ που πρακτικά είναι τελευταία από όλες τις γνωστές μάρκες!Πρέπει να αγοράζεις μόνο τα προ- διαμορφωμένα και όταν έχει τις προσφορές (βγάζει τακτικά).
Δεν έχει πολλά περιθώρια συμπίεσης τιμών, τα περισσότερα κατασκευάζονται Τσεχοσλοβακία.https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ti-paragei-kathe-ergostasio-tis-skoda/
Χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά υφάσματα κτλ, που δίνουν την εντύπωση ότι θα αντέξουν στο χρόνο.
Οι τσεχοβλακοι είχαν την φήμη των καλύτερων μηχανικών, μεταξύ των χωρών του συμφώνου της Βαρσοβίας. -
Skoda Fabia 130:
3500€ ακριβότερη από την Monte Carlo -
@a-d-p said in Skoda Fabia MK4 2021:
Skoda Fabia 130:
3500€ ακριβότερη από την Monte CarloΘα πουλησει πολυ
-
@alexandros-k said in Skoda Fabia MK4 2021:
Skoda Fabia 130:
3500€ ακριβότερη από την Monte CarloΘα πουλησει πολυ
Στα ποσά θα πουλούσε;
-
Για ένα σβέλτο Fabia (VW Polo)? 25-27K, μπας και το προτιμήσει κανείς πιτσιρικάς.
-
35.000 € για Fabia;
-
@babisstinson said in Skoda Fabia MK4 2021:
Για ένα σβέλτο Fabia (VW Polo)? 25-27K, μπας και το προτιμήσει κανείς πιτσιρικάς.
Τόσο έχει τώρα η Monte Carlo 1.5 dsg 150 ps και δεν πουλάει, δεν νομίζω να κάνουν τι διαφορά οι 18αρες και τα Matrix led. Οι σημερινοί πιτσιρικάδες μάλλον θα προτιμήσουν κάνα ηλεκτρικό dolphin
-
Πραγματικά εκτός λογικής κάποιες τιμές, σαν να μη τους ενδιαφέρει να πουλήσουν.
Εκτός κι αν μόνο εδώ στην Ελλάδα μας φαίνονται ακριβά και έξω πουλάνε. -
@babisstinson said in Skoda Fabia MK4 2021:
Τόσο έχει τώρα η Monte Carlo 1.5 dsg 150 ps και δεν πουλάει, δεν νομίζω να κάνουν τι διαφορά οι 18αρες και τα Matrix led. Οι σημερινοί πιτσιρικάδες μάλλον θα προτιμήσουν κάνα ηλεκτρικό dolphin
Βασικά ήθελα να γράψω 20Κ μαξ, αλλά λέω θα ακουστεί υπερβολικό
-
Θυμάμαι ότι παλιά η Skoda αποτελούσε την "οικονομική" φίρμα του ομίλου, προχθές διάβαζα δοκιμή του Octavia RS με τιμή 55.000 € !
-
@axel12p said in Skoda Fabia MK4 2021:
Θυμάμαι ότι παλιά η Skoda αποτελούσε την "οικονομική" φίρμα του ομίλου, προχθές διάβαζα δοκιμή του Octavia RS με τιμή 55.000 € !
Κοίτα, πάλι η οικονομική είναι!
Το γκολφ ή το αντίστοιχο κουπρα πόσο έχουν? -
@nickthetrib said in Skoda Fabia MK4 2021:
Το γκολφ ή το αντίστοιχο κουπρα πόσο έχουν?Από 52.000€ λέει το Golf GTi. Τι οικονομική είναι;
Για εμένα οικονομική είναι η Dacia σε σχέση με την Renault, η Skoda δε μου φαίνεται να είναι η φτηνότερη του ομίλου VAG.
-
Το γκολφ ή το αντίστοιχο κουπρα πόσο έχουν?Από 52.000€ λέει το Golf GTi. Τι οικονομική είναι;
Για εμένα οικονομική είναι η Dacia σε σχέση με την Renault, η Skoda δε μου φαίνεται να είναι η φτηνότερη του ομίλου VAG.
Μάλλον η seat είναι, για όσο θα υπάρχει
-
Οκ, γράψε λάθος!
Αν και τα 3000€ μπορεί να δικαιολογηθούν λόγω χώρων-αμαξώματος!Σωστή η άποψη σχετικά με Dacia και Renault, αν και εκεί η διαφορά τιμής μειώνεται όσο περνάει ο καιρός.
Όσο ένα brand name αποκτά κύρος, οι τιμές των προϊόντων του ανεβαίνουν.
Και αν δεν κάνω λάθος, η Skoda ήταν η πρώτη μάρκα σε πωλήσεις στο VAG πριν λίγο καιρό. -
Οκ, γράψε λάθος!
Αν και τα 3000€ μπορεί να δικαιολογηθούν λόγω χώρων-αμαξώματος!Σωστή η άποψη σχετικά με Dacia και Renault, αν και εκεί η διαφορά τιμής μειώνεται όσο περνάει ο καιρός.
Όσο ένα brand name αποκτά κύρος, οι τιμές των προϊόντων του ανεβαίνουν.
Και αν δεν κάνω λάθος, η Skoda ήταν η πρώτη μάρκα σε πωλήσεις στο VAG πριν λίγο καιρό.Δεύτερη μετά την VW, αλλά ισχύει ότι ανέβηκε σε κύρος.
Η Dacia είναι σε πιο πρώιμη φάση, περίπου στη φάση που ήταν η Skoda όταν έβγαλε την δεύτερη Octavia (5) ή το πρώτο (επί εποχής vag) Fabia. Είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει γρηγορότερα, αλλά αναγκαστικά θα ανεβάσει τιμές. -
Καλό το κύρος, αλλά τέτοιες μάρκες καλύπτουν βασικές ανάγκες της αγοράς.
Το Sandero δεν έχει κύρος, αλλά είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη από το 2017! Αν είναι να ανέβει το κύρος και αντίστοιχα η τιμή, τότε τι διαφορά θα έχει από τις υπόλοιπες μάρκες; Την πείραζε την VAG να έχει μια οικονομική εταιρεία στην γκάμα της; -
Μας έφαγε το κύρος των αγοραστών! Δεν πάνε λέω ‘γώ να κάνουν λιγάκι γυμναστική να χάσουν κάνα κιλο να τους θαυμάζει η κοινωνία και να αφήσουν ήσυχη τη Dacia και τη Skoda!
Φτάσαμε να θέλουμε πρίμιουμ αυτοκίνητα για να πάμε σουπερμάρκετ! Λιγοστεύουν τα λαϊκά αυτοκίνητα
Skoda Fabia MK4 2021