-
@andya3 said in Skoda Fabia MK4 2021:
Το Octavia μπορεί να το βλέπουμε σε ταξί εδώ και να το υποτιμάμε. Αλλά είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της Skoda και επί σειρά ετών το 1ο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στη "φτωχή" Ελβετία.
Κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω, για όποιον ψάχνει τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο, τόσο ευρύχωρο, καλοφτιαγμένο και αξιόπιστο.
Στην "φτωχή" Ελβετία παίζει μια φουλ εξοπλισμένη οκταβια να είναι πιο φθηνή όμως από ότι εδώ που θες 45Κ και πάλι λείπουν πολλά...
Η Σκόντα είναι Σκόντα αλλά με άδεια εξοπλιστικά αμάξια με τιμές προαιρετικού απαραίτητου εξοπλισμού Μερσεντές.
Και όσο καλά και χρυσά να είναι τα Σκόντα έχουν αναρτήσεις της πλάκας...μπες σε ένα ταξί Μερσεντές μπες και σε μια οκταβια και καταλαβαίνεις την διαφορά... -
Απο τη στιγμη που ανελαβε την εισαγωγή και για τη skoda η κosmokar ήταν δεδομένο οτι θα συνεβαιναν αυτα...
-
Φαντάσου τη καλή επικοινωνία θα έχει ο εισαγωγέας εδώ με τα κεντρικά της Σκόντα στην Ευρώπη όταν χρειάζεται τεχνική υποστήριξη!
Όταν βλέπουν τέτοιο βύθισμα των πωλήσεων τα τελευταία χρόνια γιατί πρέπει να πουλήσει vw!
Κρίμα γιατί πέρα από την ρετσινια του ταξί το αμάξι είναι πολύ καλό με εξαιρετική κατανάλωση και πιο αξιόπιστο από τα vw.
Θυμάμαι όταν το είχα κάνει τεστ με τον 1.5 mild hybrid έκαψε σαν ντίζελ 5.2 νομίζω κάτι τέτοιο!
Από τις χαμηλότερες καταναλώσεις που έχω πετύχει. -
Και εγώ δε καταλαβαίνω αυτή την λογική αντιπροσώπων που δε θέλουν να πουλήσουν τα αυτοκίνητα τους. Ήθελα να ήξερα τι έχουν στο μυαλό τους οι managers που παίρνουν αντίστοιχες αποφάσεις. Και επίσης, το πως δεν υπάρχει έλεγχος από την μητρική εταιρεία, ώστε να επιλέξουν άλλο αντιπρόσωπο.
-
Πολύ όμορφο.
-
Η λογική είναι ίδια σε όλη την αγορά και σε όλες τις εισαγωγικές εταιρείες, όχι μόνο στις πωλήσεις αυτοκινήτων.
Πρέπει ο εισαγωγέας να πιάσει κάποιο ελάχιστο στόχο πωλήσεων ή τζίρο που του βάζει π.χ. η vw. Μαζί με τα Skoda ή χωριστά. Αλλιώς τι να τον κάνει η vw, να πουλάει μούρη με τ' ονομά της? Πιθανότατα επίσης να υπάρχει και μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους στα vw απ' ότι στα Skoda.
Αυτά βέβαια τα ξέρει η Kosmocar και δεν είναι ανακοινώσιμα, υποθέσεις κάνουμε. Τώρα ο Σαρακάκης πως έχει την αντιπροσωπεία της Honda μ' αυτά που πουλάει, αυτός και οι Ιάπωνες το ξέρουν!
-
Τώρα ο Σαρακάκης πως έχει την αντιπροσωπεία της Honda μ' αυτά που πουλάει, αυτός και οι Ιάπωνες το ξέρουν!
Δεν είναι λίγα τα 10.000 δίκυκλα που πουλάει.
-
Πόσο σου το έβγαλε όπως το βλέπουμε;
-
@ektoras said in Skoda Fabia MK4 2021:
Τώρα ο Σαρακάκης πως έχει την αντιπροσωπεία της Honda μ' αυτά που πουλάει, αυτός και οι Ιάπωνες το ξέρουν!
Δεν είναι λίγα τα 10.000 δίκυκλα που πουλάει.
Στα δίκυκλα η honda είναι ότι η Toyota στα αυτοκίνητα, στην Ελλάδα.
Αν μειωθεί ο φόρος πολυτελείας τελικά, πιστεύω θα δούμε πολλά νέα Honda στο δρόμο.
Στα mitsubishi δύσκολα τα πράγματα, ειδικά τώρα με τον νέο εισαγωγέα στα Renault, έχασε οποιοδήποτε πλεονέκτημα.
-
@lap
Δεν έχει ακόμα τιμές για το 130.
Την 1.5 dsg MonteCarlo με ACC, τα καλά φώτα και το πακέτο safety 32,5k.
Και κάπως έτσι ξαναγυρνάμε στη συζήτηση για τις τιμές και τους αντιπροσώπους γιατί το αυτοκίνητο όσο καλό και όμορφο κι αν είναι απλά δεν αξίζει αυτά τα λεφτά. -
Με 35 Κ παίρνεις D suv Hybrid με φουλ έξτρα εξοπλισμό
-
@lap said in Skoda Fabia MK4 2021:
Με 35 Κ παίρνεις D suv Hybrid με φουλ έξτρα εξοπλισμό
Σωστά! Βέβαια δε με ενδιαφέρουν τα suv, ούτε καν τώρα που έχω μικρά παιδιά. Αργότερα όμως όταν ανεξαρτητοποιηθούν θα μπορούσα να με φανταστώ με μια τέτοια βομβίτσα σαν τη fabia 130. Όχι με 35k όμως.
-
Ως τότε θα κοστίζει 5-7Κ!
-
Αν έχει πουληθεί καμία.
-
-
@georgemit said in Skoda Fabia MK4 2021:
@lap
Δεν έχει ακόμα τιμές για το 130.
Την 1.5 dsg MonteCarlo με ACC, τα καλά φώτα και το πακέτο safety 32,5k.
Και κάπως έτσι ξαναγυρνάμε στη συζήτηση για τις τιμές και τους αντιπροσώπους γιατί το αυτοκίνητο όσο καλό και όμορφο κι αν είναι απλά δεν αξίζει αυτά τα λεφτά.Δεν νομίζω
ανεβαίνει τόσο από τα 28000€
Πριν λίγο καιρό είχε ένα καινούριο με 27500€
Εδώ ένα μτχ
https://www.car.gr/s/rit8qvnz/Και ένα καινούργιο 1000αρι
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/46177224-skoda-fabiaEdit:
Αν προσθέσουμε και μια 18αρα και sport ανάρτηση τα έπιασε αυτά που είπες -
Ξέχασα να αναφέρω τις 18άρες, must για κάγκουρα σαν κι εμένα και τη σπορ ανάρτηση που κοστίζει μόλις 130 ψωροευρόπουλα. Μεταλλικό χρώμα δωρεάν.
-
Ο διαμορφωτής της Σκόντα είναι ο μόνος που βλέπεις μια τιμή μοντέλου το επιλέγεις για να προχωρήσεις και όταν το επιλέγεις η τιμή έχει αλλάξει χωρίς λόγο μόνο και μόνο επειδή το επέλεξες!
Τον έχουν έτσι διαμορφωμένο ώστε όσο πιο πολύ προχωράς στην διαμόρφωση τόσο περισσότερο να το μετανιώνεις και τόσο περισσότερο κορόιδο να νιώθεις.
Δεν είναι τυχαία η θέση της Σκόντα σε πωλήσεις εδώ που πρακτικά είναι τελευταία από όλες τις γνωστές μάρκες! -
@georgemit said in Skoda Fabia MK4 2021:
Ξέχασα να αναφέρω τις 18άρες, must για κάγκουρα σαν κι εμένα και τη σπορ ανάρτηση που κοστίζει μόλις 130 ψωροευρόπουλα. Μεταλλικό χρώμα δωρεάν.
Τις έβαλα από μόνος μου,
δεν λέει τέτοια έκδοση χωρίς 18αρες, εννοείται κ η σπορ ανάρτηση είναι τσάμπα, μάλλον την άφησαν εκτός για κάποιους μεσήλικες που το θέλουν άνετο
-
Πολύ κρίμα για την εταιρεία πάντως, γιατί με τέτοιες τιμολογιακές πολιτικές αδικούνται τα πολύ καλά μοντέλα που διαθέτει στην γκάμα της.
Skoda Fabia MK4 2021