-
@dettol said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@a-d-p said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@ilias-a said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Αυτή είναι η πιο ακριβή επιλογή σε μπαγκαζιερα + μπάρες
1215€Σε ψηλο αυτοκινητο αν το βαλε βγαλε το κανεις μονος σου, εχει αυξημενη πιθανοτητα ζημιας αυτη.
Είναι ένας από τούς λόγους που έβαλα τόσο καιρό + ότι με προβληματίζει πώς θα ανεβάζω - κατεβάζω τα πράγματα.
Μόνο στο gv είχα μπαγκαζιερα, αλλά ήμουν και 20 χρόνια νεότεροςεδω εισαι. Αυτο χρησιμοποιουσα οταν ανεβοκατεβαζα τα ποδηλατα απο τις ραγες.
Έχω βρει και πτυσσόμενο για να το παίρνω μαζί μου, στο σπίτι έχω τρισκαλο
-
@dettol said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
1215€Σε ψηλο αυτοκινητο αν το βαλε βγαλε το κανεις μονος σου, εχει αυξημενη πιθανοτητα ζημιας αυτη.
Είναι ένας από τούς λόγους που έβαλα τόσο καιρό + ότι με προβληματίζει πώς θα ανεβάζω - κατεβάζω τα πράγματα.
Μόνο στο gv είχα μπαγκαζιερα, αλλά ήμουν και 20 χρόνια νεότεροςεδω εισαι. Αυτο χρησιμοποιουσα οταν ανεβοκατεβαζα τα ποδηλατα απο τις ραγες.
Έχω βρει και πτυσσόμενο για να το παίρνω μαζί μου, στο σπίτι έχω τρισκαλο
εμενα μου ειχε μεινει απο την εποχη που ειχαμε τροχοσπιτο, οποτε φροντισα να το χρησιμοποιησω
-
«Έτσι θα σωθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας» – Τι ζητάει η αυτοκινητοβιομηχανία από την ΕΕ
-
Λογικά θα αγγαρεψω κάποιον 2-3 φορές το χρόνο, δεν την χρειάζομαι συχνά
-
Το κομμα συνηθως βοηθαει τα μελη απλως να ειδοποιησεις την κοβα 2 3 μερες νωριτερα
-
@otso said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Το κομμα συνηθως βοηθαει τα μελη απλως να ειδοποιησεις την κοβα 2 3 μερες νωριτερα
Μάλλον θα αγγαρεψω το μέλος της κοβα που παντρεύτηκα
-
Η McLaren ακολουθεί το μονοπάτι των Ferrari και Lamborghini
-
Ολλανδία: Πρόσθετος φόρος στα εταιρικά αυτοκίνητα που δεν είναι μηδενικών εκπομπών ρύπων
-
Τα δύο λαμπάκια που μπερδεύουν τους οδηγούς – Ποιες είναι οι διαφορές τους
-
Πες μου τι οδηγείς, να καταλάβω ποιος είσαι
Κάποτε σχολιάζαμε «πες μου τι οδηγείς να καταλάβω ποιος είσαι», πέρα από θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο. Πλέον, με το leasing να παρεμβαίνει δυναμικά, τα πράγματα άλλαξαν.
https://www.4troxoi.gr/blog/pes-moy-ti-odigeis-na-katalavo-poios-eisai/
-
Θωρακισμένο SUV αντέχει 400 βολές με λέιζερ
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/thorakismeno-suv-antechei-400-voles-me-leizer/
-
@dettol said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
@a-d-p said in TESLA FORUM:
Tesla: Τι ετοιμάζει o Elon Musk για την Τρίτη 7 Οκτωβρίου; (video)
Το φθηνό Υ
μαουνα, με μικρη μπαταρια και ελλειψεις στον εξοπλισμο. Ο,τι πρεπει για να το αγαπησεις
Το Υ χωράει οριακά στο πάρκινγκ μου. Ειδικά με τις μανούβρες που πρέπει να κάνω το μπες βγες είναι περιπέτεια. Ευτυχώς βοηθάει η μπροστινή κάμερα.
Δοκίμασα το Σάββατο από περιέργεια το juniper και μπορώ να πω ότι ήταν χορταστικό.
Αλλα δυστυχώς η τέλεια μαούνα !
Απορώ πόσο στον πουτσο τους είναι όσοι κυκλοφορούν με τόσο μεγάλα αμάξια (D και παραπάνω) στην Αθήνα στους πηγμενους οδικούς της άξονες καταλαμβάνοντας χώρο από τους υπόλοιπους
Δηλαδή οκ έχεις λεφτά ρε τσιπη να πάρεις αμάξι 60Κ + και δεν έχεις να πάρεις ένα γιαρις πχ ένα aygo έστω να κυκλοφορείς σαν άνθρωπος στην κίνηση;Παρτακηδες πραγματικά όλοι όσοι κυκλοφορουν κατα μονας με θηρία και μαούνες εντός αστικού ιστού.
-
Είπαμε είναι το νέο status symbol!
Παλιότερα ήταν τα jeep Cherokee
Υπάρχει κάποιο νόημα σε ένα status symbol πέρα από την υπερβολή;
Είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα, αλλά είχαν τύχη να θεωρηθούν status symbol
-
Παρτακηδες ελλ υπήκοοι όσοι ζουν σε μεζονες αντί για χουτονγκ και γιαπωνέζικες κάψουλες !!!
-
@dettol said in TESLA FORUM:
@a-d-p said in TESLA FORUM:
Tesla: Τι ετοιμάζει o Elon Musk για την Τρίτη 7 Οκτωβρίου; (video)
Το φθηνό Υ
μαουνα, με μικρη μπαταρια και ελλειψεις στον εξοπλισμο. Ο,τι πρεπει για να το αγαπησεις
Το Υ χωράει οριακά στο πάρκινγκ μου. Ειδικά με τις μανούβρες που πρέπει να κάνω το μπες βγες είναι περιπέτεια. Ευτυχώς βοηθάει η μπροστινή κάμερα.
Δοκίμασα το Σάββατο από περιέργεια το juniper και μπορώ να πω ότι ήταν χορταστικό.
Αλλα δυστυχώς η τέλεια μαούνα !
Απορώ πόσο στον πουτσο τους είναι όσοι κυκλοφορούν με τόσο μεγάλα αμάξια (D και παραπάνω) στην Αθήνα στους πηγμενους οδικούς της άξονες καταλαμβάνοντας χώρο από τους υπόλοιπους
Δηλαδή οκ έχεις λεφτά ρε τσιπη να πάρεις αμάξι 60Κ + και δεν έχεις να πάρεις ένα γιαρις πχ ένα aygo έστω να κυκλοφορείς σαν άνθρωπος στην κίνηση;Παρτακηδες πραγματικά όλοι όσοι κυκλοφορουν κατα μονας με θηρία και μαούνες εντός αστικού ιστού.
Αν αυτο ηταν ποστ στα social media θα έλεγα οτι ειναι για τα views και τα comments. Κλασικο rage bait μιας και καποιοι ειδωνιζονται να τους βριζουν. Δεν κρινουμε. Εδώ ομως ειναι τουλαχιστον τοποθέτηση καθυστερημενου και ειμαι πολυ επιεικής στο χαρακτηρισμό.
Μάλιστα μπορώ πολυ εύκολα να το αντιστρέψω... πόσο ηλιθιος πρέπει να ειναι καποιος που εχει σκάσει 60Κ για ενα σοβαρό αμαξι που του παρέχει όλες τις ανέσεις ώστε να καταλήξει να κυκλοφορεί στις χειρότερες των συνθηκών με τενεκε? Ή παει και αλλιώς...πόσο γτπ παρτακιας ειναι καποιος που παίρνει και ενα δεύτερο τενεκε για τα στενά και καταλαμβάνει 2 θέσεις πάρκινγκ γύρω απ το σπίτι του?
Ολοι εχουμε δικαίωμα στην εμμονή αλλα το παραπανω ηταν άσχημο brainfart. Ισως θες να το ξανασκεφτεις...
-
Ο παγωμένος λέει πως δεν υπάρχει λογική να μπαίνεις σε στενά με ένα τεράστιο αυτοκίνητο!
-
Εγώ με το 3008 κυκλοφορώ παντού.
Δεν έχω άλλο.
Αλλά και Tesla Y να έπαιρνα ή τον έρωτα το Q6, πάλι με αυτό θα κυκλοφορούσα για να το χαρώ.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν κυκλοφορώ πολύ κέντρο. Τις ελάχιστες φορές που θα χρειαστεί, δε μου δημιουργεί θέμα. -
Απλώς εάν βρεθούν άλλοι δέκα σαν εσένα θα κλείσουν τα στενά!
-
Δηλαδή οκ έχεις λεφτά ρε τσιπη να πάρεις αμάξι 60Κ + και δεν έχεις να πάρεις ένα γιαρις πχ ένα aygo έστω να κυκλοφορείς σαν άνθρωπος στην κίνηση;
Επιδειξη πως θα κανει με το γιαρις?
-
Πατήστε το γράφημα που δείχνει το αυτοκίνητο από τέρμα πίσω στον προφυλακτήρα
Κάθε 3,7 Tesla καταλαμβάνουν χώρο που θα επαρκούσε για ένα ακόμα Toyota
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!