-
Η καταγγελία που ξήλωσε το κύκλωμα με τις επιστροφές ΦΠΑ: «Σε έναν γνωστό μου έβγαλαν 4 εκατομμύρια ευρώ»
Μία ανώνυμη καταγγελία που έφθασε στα γραφεία των στελεχών του ελληνικού FBI στάθηκε η αφορμή για την εκκίνηση της έρευνας που οδήγησε στο ξήλωμα του κυκλώματος απατεώνων που λάμβαναν εκατομμύρια ευρώ από παράνομες επιστροφές ΦΠΑ.
@lap εσύ;
-
@a-d-p said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Η καταγγελία που ξήλωσε το κύκλωμα με τις επιστροφές ΦΠΑ: «Σε έναν γνωστό μου έβγαλαν 4 εκατομμύρια ευρώ»
Μία ανώνυμη καταγγελία που έφθασε στα γραφεία των στελεχών του ελληνικού FBI στάθηκε η αφορμή για την εκκίνηση της έρευνας που οδήγησε στο ξήλωμα του κυκλώματος απατεώνων που λάμβαναν εκατομμύρια ευρώ από παράνομες επιστροφές ΦΠΑ.
@lap εσύ;
Χωρίς εμπλοκή κάποιου από το υπουργείο οικονομικών και την ΑΑΔΕ;;;
Δεν το πιστεύω με τίποτα.
Εγώ για να ζητήσω 4 και 5 χιλιάδες ευρώ επιστροφή ΦΠΑ για πελάτες μου περνάω τα πάνδεινα κάθε φορά.
Έλεγχος πενταετίας που ξετιναζουν τα πάντα, βιβλία, λογαριασμούς, ζητάνε πόσα λίτρα πετρέλαιο χωράει το φορτηγάκι του κάθε κακομοίρη για να δικαιολογήσουν τα καύσιμα, να δουν το κάθε πάγιο που αγόρασε ακόμη και το κινητό που ίσως να πήρε για κάποιο παιδί του και το πέρασε τιμολόγιο...
Και εδώ λέει έδωσαν εκατομμύρια χωρίς έλεγχο;;;
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap εσύ;
Εγώ για να ζητήσω 4 και 5 χιλιάδες ευρώ επιστροφή ΦΠΑ για πελάτες μου περνάω τα πάνδεινα κάθε φορά.
Έλεγχος πενταετίας που ξετιναζουν τα πάντα, βιβλία, λογαριασμούς, ζητάνε πόσα λίτρα πετρέλαιο χωράει το φορτηγάκι του κάθε κακομοίρη για να δικαιολογήσουν τα καύσιμα, να δουν το κάθε πάγιο που αγόρασε ακόμη και το κινητό που ίσως να πήρε για κάποιο παιδί του και το πέρασε τιμολόγιο...
Πάλι οι "διεφθαρμένοι μπατσοι" καθάρισαν την μπουγάδα, τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσε, ΑΑΔΕ μάι αςς κτλ
, αλλά ένα καλό λόγο δεν ακούμε
-
@lap εσύ;
Τι σχέση έχω εγώ με αυτά;;;
Ούτε έχω καταλάβει το πώς λειτουργούν! Τις προάλλες διάβαζα για αυτά και απορούσα το πως το έστησαν!! Δηλαδή δεν γίνεται κανένας έλεγχος;;;
Ένας από τους λόγους που είναι δύσκολη η αγορά είναι στο ότι δεν ξέρεις με ποιον πας να συνεργαστείς και τι λαμόγιο είναι!
Μακάρι να βγει κάτι σαν τον Τειρεσία των ενοικιαστών και στους επαγγελματίες, να ξερές τι είναι ο καθένας! Τι παρελθόν έχει.
Για αυτό θυμώνω με τους απατεώνες! Για ένα μεροκάματο πας να εργαστείς και δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος. Βλέπεις πελάτες με καλα αυτοκίνητα και σκέφτεσαι…. Ωχ! Τι είναι αυτός πάλι!
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap εσύ;
Πάλι οι "διεφθαρμένοι μπατσοι" καθάρισαν την μπουγάδα, τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσε, ΑΑΔΕ μάι αςς κτλ
, αλλά ένα καλό λόγο δεν ακούμε
Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν έχω αναφέρει αυτό το απαξιωτικό χαρακτηρισμό σε ανθρώπους που είναι σωστοί στην εργασία τους. Και όντως τα καταφέρνουν καλά τελευταία…
-
-
Εδώ γίνονται κοσμογονικά γεγονότα, και προβάλλει η ιστοσελίδα αυτή οτιδήποτε μπορεί να πλήξει την δικηγόρο των συγγενών των θυμάτων.
Είπαμε έχουν το κοινό τους που απευθύνονται.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εδώ γίνονται κοσμογονικά γεγονότα, και προβάλλει η ιστοσελίδα αυτή οτιδήποτε μπορεί να πλήξει την δικηγόρο των συγγενών των θυμάτων.
Είπαμε έχουν το κοινό τους που απευθύνονται.
Για την συγκεκριμένη καλά κάνει και τα προβάλει. Για την ουσία φυσικά κουβέντα…
-
Για την ουσία τι να πω. Κάποιος που είχε κόντρα μαζί της καταγγέλει bulling. Ας κάνει μήνυση, ας το αποδείξει και αν ισχύει ας καταδικαστεί
Η ουσία είναι πως διαγράφεται κάτι άσχημο για τη δικαιοσύνη και δη στην συλλογική συνείδηση του λαού και αυτή πρωταγωνιστεί σε αυτήν την διαμάχη και ξαφνικά μια κυρία που είχε μαλώσει μαζί της πριν δύο έτη θυμήθηκε τον καυγά της….. αυτές τις ημέρες που πρωταγωνιστεί σε έναν χαμό.
Κριτική ικανότητα χρειάζεται, κοινή λογική.
-
Κατάλαβες τώρα, βγήκαν κι οι αστυνομικοί (το "μπάτσοι" θα το κάνει ιδιωνυμο ο Πλευρης, ψιθυριστά) να ζητάνε τα εύσημα επειδή κάνουν τη δουλειά τους... γιατί, για να τους δώσει αύξηση ο Μητσοτάκης;
Εε, πόοοσα να σας δώσ' κι αυτός;! -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Κατάλαβες τώρα, βγήκαν κι οι αστυνομικοί (το "μπάτσοι" θα το κάνει ιδιωνυμο ο Πλευρης, ψιθυριστά) να ζητάνε τα εύσημα επειδή κάνουν τη δουλειά τους... γιατί, για να τους δώσει αύξηση ο Μητσοτάκης;
Εε, πόοοσα να σας δώσ' κι αυτός;!Όχι επειδή κάνουν τη δουλειά τους,
επειδή κάνουν τη δουλειά της ΑΑΔΕ, είναι το σωστό.
Τι δουλειά έχουν οι αστυνομικοί να κυνηγούν φοροφυγαδες; Υπάρχει ολόκληρη Ανεξάρτητη Αρχή με χιλιάδες υπαλλήλους, που παίρνουν και μπόνους για αυτή τη δουλειά.
Λέω κάτι λάθος @piliourits ;;
Επίσης, Στην Ελλάδα βγάζουν διαβατήρια, ταυτότητες, τυπώνουν διπλώματα κ.α., κι αν βρεθεί και κάποιος να πουλάει ναρκωτικά, τους κράζουμε όλους....κι αυτός κάποια ανάγκη καλύπτει,, ίσως να μην υπήρχε έμπορας στην περιοχή και είπε να κάνει εξυπηρέτηση πελατών -
-
Για να καταλάβουμε τη διαφορά του μπάτσου και του αστυνομικού, που αν δεν υπηρετεί φασίστες μπορεί να γίνει και σερβιτόρος στο εξωτερικό.
-
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πως αποκαλούσαν τους αστυνομικούς οι αντιφρονούντες στα καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού...
Αδύνατον όμως να μάθουμε...
Δεν επέζησε κανείς από τους ολοκληρωτικούς φονιάδες που τους δολοφόνησαν.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πως αποκαλούσαν τους αστυνομικούς οι αντιφρονούντες στα καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού...
Αδύνατον όμως να μάθουμε...
Δεν επέζησε κανείς από τους ολοκληρωτικούς φονιάδες που τους δολοφόνησαν.
ΠΟΙΟΣ δηλαδή ενδιαφέρεται να το μάθει αυτό, να σηκώσει το χέρι!
-
Τι θα γίνει με τον Αδωνι και το φετίχ του τώρα να "θάψει" το αίτημα Ρούτσι, να "φάει" Κωνσταντοπούλου και γενικά έχει πάρει σβάρνα ράδιο τηλεόραση με δηλώσεις;
Μάλλον έχει πέσει υπερωρία από μεριάς τους.
Σε άλλα νέα τα σχολεία έχουν ακόμα κενά μετά από 2 φάσεις προσλήψεις αναπληρωτών και δεν έχουν άλλα λεφτά ενώ στον ΟΠΕΚΕΠΕ γίνανε όλα καλά αλλά τελικά κάποιος έκλεβε.Και το πιο σημαντικό, ότι και να γίνει σε αυτή την χώρα δεν θα αλλάξει κάτι, είναι εκπληκτικά τραγικό αυτό.
-
Για ν' αλλάξει κάτι στη χώρα, πρέπει οι αλλαγές να ξεκινήσουν απ' το κράτος και το Δημόσιο. Αυτό κατά βάθος δεν το θέλει κανείς κι ας το βρίζουν όλοι.
Ο κόσμος ψάχνει μια θεσούλα ΔΥ να βολευτεί, η δεξιά και οι μεγάλες επιχειρήσεις το θέλουν για να μασουλάνε και για την αριστερά είναι το alterego, δεν υπάρχει χωρίς αυτό.
Άρα πάμε κι όπου βγει...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Για ν' αλλάξει κάτι στη χώρα, πρέπει οι αλλαγές να ξεκινήσουν απ' το κράτος και το Δημόσιο. Αυτό κατά βάθος δεν το θέλει κανείς κι ας το βρίζουν όλοι.
Ο κόσμος ψάχνει μια θεσούλα ΔΥ να βολευτεί, η δεξιά και οι μεγάλες επιχειρήσεις το θέλουν για να μασουλάνε και για την αριστερά είναι το alterego, δεν υπάρχει χωρίς αυτό.
Άρα πάμε κι όπου βγει...
Βάζω πριν από αυτά την νοοτροπία μας. Και επειδή το βλέπω μέσα από τα σχολεία, σε πολλές περιπτώσεις μένουμε στην ξερή γνώση και όχι γενικότερα στην διαμόρφωση χαρακτήρων όσο γίνεται...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Για να καταλάβουμε τη διαφορά του μπάτσου και του αστυνομικού, που αν δεν υπηρετεί φασίστες μπορεί να γίνει και σερβιτόρος στο εξωτερικό.
Και σε μένα ανοίγονται πολλοί πολίτες με αντίστοιχες ιδέες, οπότε το θεωρώ ότι ισχύει η μαρτυρία.
Μου φαίνεται όμως απίθανο να μην βρίσκει τον αστυνομικό η εισαγγελέας. Δεν είχε υπογράψει την έκθεση σύλληψης;
Επίσης είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τι ψηφίζει ένα αστυνομικό τμήμα, γιατί ψηφίζουν με λίστα ετεροδημοτών μεν, αλλά σε κάποιο εκλογικό τμήμα του Δήμου. Λες να τους βάζουν όλους στο ίδιο εκλογικό τμήμα;
Ειδικά εκτός Αττικής, περισσότεροι είναι στον τόπο συμφερόντων, οπότε ψηφίζουν κανονικά εκεί που ανήκουν.
Πάντως δεν είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό στην αστυνομία, περισσότερο είναι σε λιμενικό και στρατό. Άλλωστε από εκεί ήταν και οι περισσότερες συλλήψεις.
Περισσότερο προς Νίκη, Βέλο και Λάτιν
Πατρίς θρησκεία οικογένεια και Ορθόδοξη Ρωσία. -
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3