-
Δηλαδή εσύ λαπ άνετα μπαίνεις? Το άνοιγμα της πόρτας μου φαίνεται ΠΟΛΥ μικρό. Η φάση είναι ότι μπήκα βγήκα 7 φορές,δεν είναι η ιδέα μου. Αντίστοιχα μπήκα και σε audi a3 ( δν ξέρω καν αν είναι αντίστοιχα) και ήταν κλασικό άνοιγμα.
-
@w202-amg said in TOYOTA FORUM:
Θα ρωτήσω ήρεμα κάτι. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάτσει σε Τογιότα Κορολλά υβριδικό 2021+ μοντέλο πίσω? Είμαι 1,90 και πρώτη φορά στη ζωή μου προβληματίστηκα όχι για το αν χωράω καθιστός, αλλά για το ΠΩΣ θα μπω μέσα χωρίς να ακουμπάω με τα πόδια όπου να ναι. Είμαι ο μόνος?!
Ναι αλλα ειμαι 1,82. Στο 1,90 ισως και να εχεις θεμα. Βεβαια παραμενει το ερωτημα: γιατι να κατσεις πισω στο αυτοκίνητο σου!?!?
-
Θα ρωτήσω ήρεμα κάτι. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάτσει σε Τογιότα Κορολλά υβριδικό 2021+ μοντέλο πίσω? Είμαι 1,90 και πρώτη φορά στη ζωή μου προβληματίστηκα όχι για το αν χωράω καθιστός, αλλά για το ΠΩΣ θα μπω μέσα χωρίς να ακουμπάω με τα πόδια όπου να ναι. Είμαι ο μόνος?!
Δεν χωράς σίγουρα...και εγώ 1.83 είμαι αλλά δεν με ενδιαφέρει να κάτσω πίσω...
το 98% των χιλιομέτρων τα κάνω μόνος μου, τα υπόλοιπα 2% με συν δυο άτομα ύψους κάτω των 1,7 προς το παρόν (ο ένας).Για τέταρτο και πέμπτο επιβάτη δεν με απασχολεί...
Το προηγούμενο Hyundai Kona (Β Suv) που είχα ήταν πιο ευρύχωρο...
-
Οχι δεν είσαι ο μόνος.
Εγώ που είμαι 1,94 ακουμπούσα και στα μπροστινά καθίσματα.
-
Απλά ήρθε ο κουμπάρος και είπα να κάτσω πίσω να μην ξεβολευω την κοπέλα του + να δω την σούπερ ανάρτηση της Κορολλά. Χώροι δεν Μ αρέσε.
Η ανάρτηση μπροστά φαινόταν καλή πίσω κακή αλλά είχα μια αίσθηση για παραφουσκωμενα ελαστικά. -
Απλά ήρθε ο κουμπάρος και είπα να κάτσω πίσω να μην ξεβολευω την κοπέλα του + να δω την σούπερ ανάρτηση της Κορολλά. Χώροι δεν Μ αρέσε.
Η ανάρτηση μπροστά φαινόταν καλή πίσω κακή αλλά είχα μια αίσθηση για παραφουσκωμενα ελαστικά.Εξαιρετικη ειναι η αναρτηση οπου και να κατσεις. Δεν εχει σχεση με ημιακαμπτους!
-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
Η ανάρτηση μπροστά φαινόταν καλή πίσω κακή αλλά είχα μια αίσθηση για παραφουσκωμενα ελαστικά.Εξαιρετικη ειναι η αναρτηση οπου και να κατσεις. Δεν εχει σχεση με ημιακαμπτους!
Φάνη πίσω ήταν πολύ ξερή σε σχέση με μπροστά , ενοχλούσε. Πάντως ίσως να ήταν παραφουσκωμενα ελαστικά.
-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
Φάνη πίσω ήταν πολύ ξερή σε σχέση με μπροστά , ενοχλούσε. Πάντως ίσως να ήταν παραφουσκωμενα ελαστικά.
Έχεις καλομαθει στα Mercedes

-
Adp πίσω είναι η πρωθυπουργική θέση, οφείλει να να είναι σαν την πολυθρόνα στο σαλόνι

-
Adp πίσω είναι η πρωθυπουργική θέση, οφείλει να να είναι σαν την πολυθρόνα στο σαλόνι

Σε Μερτσέντες, όχι σε τογιότα χατσμπακ της σειράς!! Αλλά σίγουρα έχεις καλομάθει από τις Μερτσέντες και την αερανάρτηση του Άουδι. Εαν μπεις σε άλλα χατς της κατηγορίας θα καταλάβεις πόσο άνετη ειναι η ανάρτηση της Κορόλα.
ΥΓ: έχει σημασία και με τις ελαστικά το έχει. Εμένα ειναι με τις 16αρες, που συνειδητά το πήρα με αυτές για άνεση. Με τις 17" ειναι λίγο πιο σκληρό και με τις 18" ακόμα περισσότερο.
-
Φάνη 16αρες με michelin primacy έχει. Από το golf 4 μπροστά ήταν πολύ καλύτερο, πίσω δεν θα το έλεγα. Βασικά δεν ήταν κοπάνημα απλά ήταν σαν να σε ξανατίναζε πάνω.
-
Φάνη 16αρες με michelin primacy έχει. Από το golf 4 μπροστά ήταν πολύ καλύτερο, πίσω δεν θα το έλεγα. Βασικά δεν ήταν κοπάνημα απλά ήταν σαν να σε ξανατίναζε πάνω.
Λάθος πίεση στα ελαστικά πίσω.
Θέλουν 1-2 psi ξεφούσκωμα.
Το κάνουν αυτό πιο έντονα αν είναι φορτωμένα. -
Δεν χωράς και το έχουν κάνει επίτηδες για να πας να πάρεις το corolla cross, αν θες παραπάνω χώρους. Εδώ εγώ στο 1.80 οριακά βρίσκει το κεφάλι μου στην οροφή (μιλάω για το sedan). Στο hatchback η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη για τους πίσω. H Toyota έχει αρχίσει και κανιβαλίζει τα μοντέλα της για τις πωλήσεις.
-
Σε οικογενειακα αυτοκινητα που θες να βαλεις τα παιδια σου απο μωρα μεχρι να ενηλικιωθουν (για οσους το κρατησουν τοσο) το αν θα μπει ενας ενηλικας πισω ανω του 185 ειναι πραγματικα αδιαφορο.
Εκτος αν αγοραζει καποιος αυτοκινητο για Uber ή ταξι. Εκει να σε ενδιαφερει ο πισω χωρος. -
Hb ή σενταν ειναι?
-
@chrisk6 said in TOYOTA FORUM:
Σε οικογενειακα αυτοκινητα που θες να βαλεις τα παιδια σου απο μωρα μεχρι να ενηλικιωθουν (για οσους το κρατησουν τοσο) το αν θα μπει ενας ενηλικας πισω ανω του 185 ειναι πραγματικα αδιαφορο.
Εκτος αν αγοραζει καποιος αυτοκινητο για Uber ή ταξι. Εκει να σε ενδιαφερει ο πισω χωρος.Να παίρνεις αμάξι 4.63 μέτρα και να ακούς αυτήν την επιχειρηματολογία. Τραγικό απλά.
-
@nikonino said in TOYOTA FORUM:
Να παίρνεις αμάξι 4.63 μέτρα και να ακούς αυτήν την επιχειρηματολογία. Τραγικό απλά.
Ποιο ειναι 4.63?
-
@nikonino said in TOYOTA FORUM:
@chrisk6 said in TOYOTA FORUM:
Εκτος αν αγοραζει καποιος αυτοκινητο για Uber ή ταξι. Εκει να σε ενδιαφερει ο πισω χωρος.Να παίρνεις αμάξι 4.63 μέτρα και να ακούς αυτήν την επιχειρηματολογία. Τραγικό απλά.

-
Σχετικό είναι, γνωστός μου πήρε audi a3 αντί να πάρει σενταν κανονικό τύπου α4, ο γιος του βγήκε ψηλός.....και αρχίζει η ταλαιπωριία.
Eγώ 'χτύπησα' απαλά 2-3 φορές στο χερούλι πάνω από την πόρτα ενώ καθόμουν.
Βέβαια αυτά είναι μικρής σημασίας, η είσοδος ήταν το μεγαλύτερο. -
Σε συγκεκριμένες/ιδανικές συνθήκες έχω κάνει και 9χλμ. EV με το QQ e-power (συγκεκριμένα στη διαδρομή από το ψηλότερο σημείο στον επαρχιακό Καλάμου-Καπανδριτίου ως την είσοδο στον παράδρομο της Εθν.οδού,στα λουλουδάδικα).
TOYOTA FORUM