Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
    • 1
    • 2
    • 385
    • 386
    • 387
    • 388
    • 389
    • 432
    • 433
    • 387 / 433
    Αντίλογος
    79
    8657
    130173
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • piliourits
      piliourits last edited by

Παραπονιέται ο άλλος νωρίτερα, γιατί δεν γίνεται Πολιτικός Διάλογος με τον αζμο και γιατί κάνουμε τζερτζελέ μαζί του... Πιτζιπιτζίδη γύρνα, ή έστω στείλε στο βάημπερ!

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • R
        red_monster last edited by

alt text

🤡

• C
          criuser last edited by

Πάντως καλό είναι να χαμηλώσουμε τους τόνους στην πολιτική και να αφήσουμε το παρελθόν στην λήθη.

Ο καθένας έχει τις απόψεις του, δεν μπορεί να πείσει τον άλλον.

Ας ασχοληθούμε με τα νεώτερα θέματα που μας απασχολούν.

Βέβαια δεν είναι εύκολο για όλους, που χωρίς το εμφύλιο μίσος αισθάνονται ότι δεν έχουν ρόλο σε αυτήν την ζωή.

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
          πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 6
          • A
            andya3 last edited by

Όλα τα εμφυλιακά ανήκουν στο παρελθόν, δεν νομίζω να ζει και κανείς απ' αυτούς που τα έζησαν. Εδώ οι νέοι δεν ξέρουν και πολλά για τον Β' ΠΠ που είναι πιο διεθνοποιημένος και προβεβλημένος.

Πρέπει όμως να μένει κι ένα ιστορικό αποτύπωμα και να αξιολογείται η προσφορά κάθε παράταξης στην πορεία και την εξέλιξη της χώρας.

Η αποστροφή των Ελλήνων προς την αριστερά δεν οφείλεται μόνο σε ιδεολογικές προτιμήσεις. Έχει να κάνει και με την ιστορία της και με τη σύγχρονη λαικίστικη, αντιεθνική και ξεδιάντροπα επιθετική ρητορική της.

Σε τελική ανάλυση μην ξεχνάμε ότι η πολιτική βία της μεταπολίτευσης με τη μορφή τρομοκρατικών οργανώσεων, είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την άκρα αριστερά. Και οι κάθε λογής Κουφοντίνες ήρθαν πάλι στο προσκήνιο κατά τη διακυβέρνηση των Ζαίων.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

• A d P
              A d P moderator @criuser last edited by

@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Πάντως καλό είναι να χαμηλώσουμε τους τόνους στην πολιτική και να αφήσουμε το παρελθόν στην λήθη.

Βέβαια δεν είναι εύκολο για όλους, που χωρίς το εμφύλιο μίσος αισθάνονται ότι δεν έχουν ρόλο σε αυτήν την ζωή.

Η τελευταία πρόταση θα μπορούσε να λείπει, για να έχουν ουσία οι προηγούμενες

I EAT MILF AND COOKIES

C 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • C
                criuser @A d P last edited by

@a-d-p said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Η τελευταία πρόταση θα μπορούσε να λείπει, για να έχουν ουσία οι προηγούμενες

Εβαλα το για όλους όμως, δεν έκανα διαχωρισμό κανενός είδους..😇

• W
                  w202-amg last edited by

Εγώ είμαι μικρός. Το χωριό καταγωγής μου έζησε έντονα τον εμφύλιο. Δεν καταλαβαίνω το μίσος δεξιων-αριστερων, δεν απήγαγε και σκότωνε με κονσερβοκουτια η αριστερή ιδεολογία ή η δεξιά. Αυτά τα έκαναν τα ζώα με ονοματεπώνυμο γνωστοί σε όλους.... τότε - τώρα.
                  Δυστυχώς κάθεστε ακόμα και σήμερα και τσακωνεστε για αυτό το πράγμα. Αν μου σκότωναν συγγενή δεν θα μου έφταιγαν οι αριστεροί ή οι δεξιοί για να σκοτώνω αντίστοιχα και να γίνω μακελαρης.....ο ένας αυτός θα ήταν αρκετός.

Όλα είναι αποτέλεσμα φανατισμού.
                  Υ γ. Προς έκπληξη μου πολλοί έζησαν μέχρι τα βαθιά γεράματα και πέθαναν από φυσικά αίτια!!! Απορίας άξιο για μένα!

C W 2 Replies Last reply Reply Quote 2
                  • W
                    w202-amg last edited by

Στην αρχαιότητα υπήρχε κάποια τιμή στον πόλεμο, στον α ππ υπήρχε ακόμα, στο βππ πήγαινε περίπατο, σήμερα δεν υπάρχει τίποτα( φτάσαμε στην ανηθικότητα,live θάνατοι και κλήσεις σε συγγενείς νεκρών), αύριο σε οποιοδήποτε κράτος αν συμβεί εμφύλιος πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθω πόσο αρρωστημένος μπορεί να γίνει........

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                    • C
                      criuser @w202-amg last edited by

@w202-amg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Εγώ είμαι μικρός. Το χωριό καταγωγής μου έζησε έντονα τον εμφύλιο. Δεν καταλαβαίνω το μίσος δεξιων-αριστερων, δεν απήγαγε και σκότωνε με κονσερβοκουτια η αριστερή ιδεολογία ή η δεξιά. Αυτά τα έκαναν τα ζώα με ονοματεπώνυμο γνωστοί σε όλους.... τότε - τώρα.
                      Δυστυχώς κάθεστε ακόμα και σήμερα και τσακωνεστε για αυτό το πράγμα. Αν μου σκότωναν συγγενή δεν θα μου έφταιγαν οι αριστεροί ή οι δεξιοί για να σκοτώνω αντίστοιχα και να γίνω μακελαρης.....ο ένας αυτός θα ήταν αρκετός.

Όλα είναι αποτέλεσμα φανατισμού.
                      Υ γ. Προς έκπληξη μου πολλοί έζησαν μέχρι τα βαθιά γεράματα και πέθαναν από φυσικά αίτια!!! Απορίας άξιο για μένα!

Ακριβώς αυτό ξέρουμε όλοι. Τα περισσότερα φονικά ήταν για προσωπικές διαφορές.

Δεν τον γούσταρες, είχε πάρει μια γκόμενα που την γούσταρες, είχατε οικογενειακή βεντέτα για κάτι χωράφια κλπ.

Και βέβαια μετά τα φονικά έγιναν βεντέτα.

• V
                        vagkirk last edited by

Πάντως εγώ ρε παιδιά όλα αυτά τα εμφυλιακα δεν τα είχα ποτέ διδαχθεί ή ακούσει ούτε σαν παιδί ούτε σαν μεγαλύτερος αργότερα.

Επί μνημονίων έγινε το μεγάλο μπαμ με την Χρυσή Αυγή που σόκαρε το σύμπαν καθώς τους Χρυσαυγιτες σαν μαθητής τους θυμάμαι σαν περιθωριακες συμμορίες λάτρεις του Χίτλερ που εδερναν κάνα κακόμοιρο μετανάστη και έτρωγαν από την άλλη το ξύλο της αρκούδας από Αλβανούς , Ρωσοποντιους, και Νιγηριανούς και λουφαζαν σαν ποντικοί.

Αντίστοιχο σοκ ήταν όταν με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην επιφάνεια με την διόγκωση των ΜΚΔ που ο κάθε πικραμένος έλεγε την μπαρουφα του ένας αστείρευτος μπουκωμενος μάλλον δεκαετίες κρυμμένος ακροδεξιός οχετός!!!!

Ποιος Γράμμος, ποιό Βίτσι, ποια Κλάρα, πρώτη φορά τα άκουγα αυτά.

Για τον Άρη μόνο το σύνθημα θυμάμαι όταν ήμουν στην ΠΑΣΠ που λέγαμε στους ΚΚΕδες πως τον αποκυρηξαν για να τους γκαζωσουμε και μετά παίζαμε μπουνιές.

Έγραφαν και μιλούσαν μετά για 17Ν και κουφοντινες
                        Ποια 17Ν και ποιος Κουφοντινας ρε μπουμπουνες, δεν τα είχανε φάει με το κουτάλι όταν συνέβαιναν τότε; Τόνοι μελανιού και συζητησων είχαν γίνει τότε , τέτοιες μαλακίες για την αριστερά και δεν ξέρω ποια κόμματα ήταν τότε στη Βουλή Συνασπισμός, ΚΚΕ , είχαν τολμήσει οι δεξιοί να ξεστομίζουν;;;;
                        Για την 17Ν θυμάμαι μικρός μόνο κάποιους γραφικούς καιροσκόπους δεξιούς να λένε πως ...ήταν του ΠΑΣΟΚ δημιούργημα!!!

Και για την χούντα ! Βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια και απολογητές της χούντας ρε , ακούσαμε από εκλεγμένους δημοκρατικά βουλευτές πως δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο, μέχρι και για έναν λεβέντη Ντερτιλή λέει κλπ .

Εν τω μεταξύ και από τις δύο πλευρές της οικογένειας μου οι παππούδες και τα αδέλφια τους κλπ είχαν πολεμήσει και για τον Ελληνικό στρατό ως φαντάροι και είχαν αδέλφια και συγγενείς που βγήκαν στο βουνό!!

Ο ένας παππούς είχε χάσει την μάνα του και την μικρή αδελφή του σε εκτέλεση των Γερμανών , τα δύο του αδέρφια βγήκαν στο βουνό και αυτός κλήθηκε στα 19 του στον στρατό να τους κυνηγάει.

Ο άλλος μια μέρα όταν ήμουν 16 χρόνων, από το πουθενά μου τραβάει μια αναστροφή σκαμπιλα, γύρισε το σαγόνι μου , τι έγινε ρε πουστη μου , βγάλε μου λέει αυτές τις μπότες γιατί θα σου κόψω τα αρχιδια μου λέει. (Ήταν αυτές οι υπέροχες Βέρμαχτ που ήταν της μόδας τότε)
                        Μου έδειχνε μετά βαθούλωματα από σφαίρες και σημάδια στο σώμα και τα πόδια του, μου έβγαλε μετά κάτι λουγγερ και ένα αυτόματο όπλο από ένα σεντούκι, φωτογραφίες, παράσημα βιβλία κλπ.
                        "Έχεις σκοτώσει ανθρώπους δηλαδή χαχαχαχα" του λέω
                        Μαλακιστηρι μου λέει , είσαστε άχρηστοι όλοι οι νέοι.

Φανταστείτε τώρα τι έχουν περάσει όλοι οι άνθρωποι αυτής της γενιάς σε όλα τα επίπεδα επί Γερμανών και εμφυλίου και μετά συνέχισαν μαζί και με τις δύο πλευρές την ζωή τους!!!!

Και φθάνουμε στο 2015 και 2025 να ανασκαλιζουμε το παρελθόν και να ακούμε εμπρηστικές μαλακίες μεγατόνων.

Και τα ίδια ακριβώς για τη Χούντα, που την έζησαν οι δικοί μας , τέτοιες μαλακίες δεν έχω ακούσει ποτέ!
                        Μόνο σε οινοποτοποσιες ανδρών φίλων του πατέρα και του θείου μου όταν ήμουν μικρός θυμόντουσαν τα κυνηγητά και το ξύλο που είχαν φάει γελώντας όπως τα γκομενικα που συζητούσαν.
                        Είχαν θυμάμαι στην μπούκα αρκετούς που έπρεπε μετά να τους ξεκολιασουν αλλά δεν ασχολήθηκαν ποτέ ούτε μιλούσαν συνέχεια για αυτά.

Μεγάλωσα με ΠΑΣΟΚ , μόνο για ισότητα, δικαιοσύνη και ελπίδα μιλούσαμε, και με μια δεξιά που είχε σημαία τις αρχές του φιλελευθερισμού, συνέχισα με το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων έργων που έβαλε τις βάσεις για ότι καλό και στέρεο έχει μείνει όρθιο τα τελευταία 15 χρόνια.

Πως να φανταστώ λοιπόν ότι υπάρχει κάπου εκεί έξω ένας τέτοιος βάλτος με λύματα στάσιμα τόσες δεκαετίες που περίμεναν...Αδωνιδες να για να βγάλουν το κεφάλι τους και να πάρουν ανάσα!

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • R
                          red_monster last edited by

Αυτό με το ΠΑΣΟΚ και τα μεγάλα στέρεα έργα να το βάλεις στην ίδια κορνίζα με τα μεγάλα και στέρεα έργα της χούντας !

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                          • C
                            criuser last edited by

Πάντως ρε βάγκ εσύ και ο Λαπ πίνετε κάτι πολύ καλό...😁

R 1 Reply Last reply Reply Quote 7
                            • A
                              andya3 @vagkirk last edited by

@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Πάντως εγώ ρε παιδιά όλα αυτά τα εμφυλιακα δεν τα είχα ποτέ διδαχθεί ή ακούσει ούτε σαν παιδί ούτε σαν μεγαλύτερος αργότερα.

Επί μνημονίων έγινε το μεγάλο μπαμ με την Χρυσή Αυγή που σόκαρε το σύμπαν καθώς τους Χρυσαυγιτες σαν μαθητής τους θυμάμαι σαν περιθωριακες συμμορίες λάτρεις του Χίτλερ που εδερναν κάνα κακόμοιρο μετανάστη και έτρωγαν από την άλλη το ξύλο της αρκούδας από Αλβανούς , Ρωσοποντιους, και Νιγηριανούς και λουφαζαν σαν ποντικοί.

Αντίστοιχο σοκ ήταν όταν με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην επιφάνεια με την διόγκωση των ΜΚΔ που ο κάθε πικραμένος έλεγε την μπαρουφα του ένας αστείρευτος μπουκωμενος μάλλον δεκαετίες κρυμμένος ακροδεξιός οχετός!!!!

Ποιος Γράμμος, ποιό Βίτσι, ποια Κλάρα, πρώτη φορά τα άκουγα αυτά.

Για τον Άρη μόνο το σύνθημα θυμάμαι όταν ήμουν στην ΠΑΣΠ που λέγαμε στους ΚΚΕδες πως τον αποκυρηξαν για να τους γκαζωσουμε και μετά παίζαμε μπουνιές.

Έγραφαν και μιλούσαν μετά για 17Ν και κουφοντινες
                              Ποια 17Ν και ποιος Κουφοντινας ρε μπουμπουνες, δεν τα είχανε φάει με το κουτάλι όταν συνέβαιναν τότε; Τόνοι μελανιού και συζητησων είχαν γίνει τότε , τέτοιες μαλακίες για την αριστερά και δεν ξέρω ποια κόμματα ήταν τότε στη Βουλή Συνασπισμός, ΚΚΕ , είχαν τολμήσει οι δεξιοί να ξεστομίζουν;;;;
                              Για την 17Ν θυμάμαι μικρός μόνο κάποιους γραφικούς καιροσκόπους δεξιούς να λένε πως ...ήταν του ΠΑΣΟΚ δημιούργημα!!!

Και για την χούντα ! Βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια και απολογητές της χούντας ρε , ακούσαμε από εκλεγμένους δημοκρατικά βουλευτές πως δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο, μέχρι και για έναν λεβέντη Ντερτιλή λέει κλπ .

Εν τω μεταξύ και από τις δύο πλευρές της οικογένειας μου οι παππούδες και τα αδέλφια τους κλπ είχαν πολεμήσει και για τον Ελληνικό στρατό ως φαντάροι και είχαν αδέλφια και συγγενείς που βγήκαν στο βουνό!!

Ο ένας παππούς είχε χάσει την μάνα του και την μικρή αδελφή του σε εκτέλεση των Γερμανών , τα δύο του αδέρφια βγήκαν στο βουνό και αυτός κλήθηκε στα 19 του στον στρατό να τους κυνηγάει.

Ο άλλος μια μέρα όταν ήμουν 16 χρόνων, από το πουθενά μου τραβάει μια αναστροφή σκαμπιλα, γύρισε το σαγόνι μου , τι έγινε ρε πουστη μου , βγάλε μου λέει αυτές τις μπότες γιατί θα σου κόψω τα αρχιδια μου λέει. (Ήταν αυτές οι υπέροχες Βέρμαχτ που ήταν της μόδας τότε)
                              Μου έδειχνε μετά βαθούλωματα από σφαίρες και σημάδια στο σώμα και τα πόδια του, μου έβγαλε μετά κάτι λουγγερ και ένα αυτόματο όπλο από ένα σεντούκι, φωτογραφίες, παράσημα βιβλία κλπ.
                              "Έχεις σκοτώσει ανθρώπους δηλαδή χαχαχαχα" του λέω
                              Μαλακιστηρι μου λέει , είσαστε άχρηστοι όλοι οι νέοι.

Φανταστείτε τώρα τι έχουν περάσει όλοι οι άνθρωποι αυτής της γενιάς σε όλα τα επίπεδα επί Γερμανών και εμφυλίου και μετά συνέχισαν μαζί και με τις δύο πλευρές την ζωή τους!!!!

Και φθάνουμε στο 2015 και 2025 να ανασκαλιζουμε το παρελθόν και να ακούμε εμπρηστικές μαλακίες μεγατόνων.

Και τα ίδια ακριβώς για τη Χούντα, που την έζησαν οι δικοί μας , τέτοιες μαλακίες δεν έχω ακούσει ποτέ!
                              Μόνο σε οινοποτοποσιες ανδρών φίλων του πατέρα και του θείου μου όταν ήμουν μικρός θυμόντουσαν τα κυνηγητά και το ξύλο που είχαν φάει γελώντας όπως τα γκομενικα που συζητούσαν.
                              Είχαν θυμάμαι στην μπούκα αρκετούς που έπρεπε μετά να τους ξεκολιασουν αλλά δεν ασχολήθηκαν ποτέ ούτε μιλούσαν συνέχεια για αυτά.

Μεγάλωσα με ΠΑΣΟΚ , μόνο για ισότητα, δικαιοσύνη και ελπίδα μιλούσαμε, και με μια δεξιά που είχε σημαία τις αρχές του φιλελευθερισμού, συνέχισα με το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων έργων που έβαλε τις βάσεις για ότι καλό και στέρεο έχει μείνει όρθιο τα τελευταία 15 χρόνια.

Πως να φανταστώ λοιπόν ότι υπάρχει κάπου εκεί έξω ένας τέτοιος βάλτος με λύματα στάσιμα τόσες δεκαετίες που περίμεναν...Αδωνιδες να για να βγάλουν το κεφάλι τους και να πάρουν ανάσα!

Vag, μιλάει ο Ανδρουλάκης νομίζω σήμερα και πήρες έμπνευση απ' τον αρχηγό? Τέτοια θα μας πει? Καήκατε...😁

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

• R
                                red_monster @criuser last edited by

Πάντως ρε βάγκ εσύ και ο Λαπ πίνετε κάτι πολύ καλό...😁

Μα δεν χρειάζεται να έχουν πιει κάτι!
                                Αρκεί που έχουν ζήσει νοικιασμένα σπίτια για να πηδάνε γκομενακια και να παίζουν προεβολουσιον, ποτά στα κλαμπάκια που τα άλλαζαν όταν έλιωναν τα παγάκια, διακοπές 3 μήνες, αλλαγή οικοσυσκευών ανά τρία έτη κλπ αισχρές σπατάλες ! Σε ποιο πολιτισμένο κράτος ζουν έτσι ;
                                Βούτηξαν το χέρι στα αγαθά του καπιταλισμού χωρίς να το έχουν λερώσει πριν με τον κάματο αυτού !
                                Και μετά τους φταίνε οι μετρημένοι (και δεξιοί και αριστεροί, είναι γελοίο να τους διαχωρίζεις !) που αγόρασαν σπίτια και τα έδωσαν στα παιδιά τους αντί να τα κάνουν μπουζούκια και πλυντήρια κάθε τρία χρόνια !

• L
                                  lap last edited by lap

Μηχανικός σου λέει μετα. Ανθρώπος των δεδομένων και των μετρήσεων

Η φαντασία και η συκοφαντία στο απόγειο της.

Όσο για τους εργατικούς και μη Έλληνες, ας γίνει ένα πόθεν έσχες στην Ελλάδα σε ΟΛΟΥΣ σε βάθος 35ετιας, να δούμε πόσες περιουσίες θα δημευσουν οι υπηρεσίες ως μη δικαιολογημένες με βάση όσα δηλώνει ο μέσος Έλληνας και μετά να δούμε ρε παιδιά ποιοι ήταν οι εργατικοί σε αυτήν την χώρα και ποιοι όχι.

Ως τότε όταν ακούω για εργατικούς, χτυπάει κόκκινο καμπανάκι.

Εργατικότητα στα μαύρα, ναι... Έτσι το δέχομαι

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

I 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • I
                                    ilias-a @lap last edited by

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Μηχανικός σου λέει μετα. Ανθρώπος των δεδομένων και των μετρήσεων

Η φαντασία και η συκοφαντία στο απόγειο της.

Όσο για τους εργατικούς και μη Έλληνες, ας γίνει ένα πόθεν έσχες στην Ελλάδα σε ΟΛΟΥΣ σε βάθος 35ετιας, να δούμε πόσες περιουσίες θα δημευσουν οι υπηρεσίες ως μη δικαιολογημένες με βάση όσα δηλώνει ο μέσος Έλληνας και μετά να δούμε ρε παιδιά ποιοι ήταν οι εργατικοί σε αυτήν την χώρα και ποιοι όχι.

Ως τότε όταν ακούω για εργατικούς, χτυπάει κόκκινο καμπανάκι.

Εργατικότητα στα μαύρα, ναι... Έτσι το δέχομαι

Καθε 3 μερες σε πιανει.😊

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                    • L
                                      lap last edited by

Μετά τις καυτερές πιπεριές

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

I 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • I
                                        ilias-a @lap last edited by

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Μετά τις καυτερές πιπεριές

κοφτες τις ρημαδες ή καταπινε μαλοξ μετα.

• L
                                          lap last edited by lap

Ηλια ξέρεις πόσοι είναι φοροφυγαδες;;;; Σε λογιστήρια ήμουν μια εποχη. Όλοι εργατικοί μεν, μιλούσαν για τον μόχθο και αλλά τέτοια....αλλά και φοροφυγαδες δε.

Και μετά ο φόρος σε δις που δεν πλήρωναν αυτοι, με την σειρά του επιβάρυνε τους συνταξιούχους και μισθωτούς αλλά και τους τίμιους μειώνοντας την δυνατότητα να πλουτίσουν και αυτοί.

Οπότε οι κλέφτες είναι και αυτοί μια μορφή σύγχρονων μαυραγοριτων, με την έννοια πως όποτε είχαν ευκαιρία και μπορούσαν πλούτιζαν σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας.

Στην Ελλάδα τους μαυραγορίτες από τον Β ΠΠ τους θεωρουμε άξιους. Άντε βγάλε άκρη με την τρέλα της χώρας.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • L
                                            lap last edited by lap

Ένα απλοϊκό παράδειγμα.

Σε μια πολυκατοικία 2-3 δεν πληρώνουν κοινόχρηστα. Οι υπόλοιπο καλύπτουν τις δαπάνες τους για να μπορεί να λειτουργεί η πολυκατοικία.

Αυτοί που δεν πληρώνουν σε λίγο καιρό αγοράζουν ακριβό κινητό.

Όταν τους λένε ωραίο κινητό, πως και έδωσες τόσα λεφτά;;;;

Σου απαντάνε.... Είμαι εργατικός.

Αυτό συμβαίνει στην κοινωνία

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

O C I 3 Replies Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 385
                                            • 386
                                            • 387
                                            • 388
                                            • 389
                                            • 432
                                            • 433
                                            • 387 / 433