-
-
Έχει ίδιο ταμπλό με το c3 ή μου φαίνεται?
Και χωρίς στροφόμετρο… -
Όλοι αντιγράφουν την πρωτοπόρο Citroen.
Υ.Γ. Πως να έχει στροφόμετρο; Ηλεκτρικό είναι;
-
Π Α Ν Α Σ Χ Η Μ Ο
-
Τελικά ο Chris Bangle ήταν ο τελευταίος μεγάλος αρχισχεδιαστής της εταιρείας. Μετά από αυτόν το χάος.
Αυτό το κιτσαριό με τα φωτα μπροστά ακόμα και στην γρίλια (ήμαρτον) και που είναι σαν να έχει τρακάρει και μπήκε μέσα η μετώπη είναι ότι πιο άσχημο έχει εμφανιστεί σε SUV. Ακόμα και η ΧΜ της ίδιας εταιρείας φαίνεται κάπως καλύτερη υπό κάποιες οπτικές γωνίες.
Τι να πω, όποιος το πάρει είναι ταγμένος στην προπέλα. -
Άλλη μια σχεδίαση για ρώσους μαφιόζους. Μαύρο με φιμέ τζάμια θα είναι ταμάμ
-
Δεν είμαι αρνητικός, αλλά δεν έχει σχέση με το κόνσεπτ
-
κοιτα να δεις η BMW καθε χρόνο και χειροτερα σε σχεδιασμο.
κριμα γιατι τα αυτοκινητα της ειναι καλά αλλα η εμφανιση ειναι σημαντικο
-
Εμένα μου έκανε εντύπωση το τιμόνι.... Δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι η πάνω ακτίνα που έχει.
-
@kkostask said in BMW X3 2024 (G45):
Έχει ίδιο ταμπλό με το c3 ή μου φαίνεται?
Και χωρίς στροφόμετρο…Και τιμόνι ίδιο.
@katafractos17 said in BMW X3 2024 (G45):
Όλοι αντιγράφουν την πρωτοπόρο Citroen.
Υ.Γ. Πως να έχει στροφόμετρο; Ηλεκτρικό είναι;
Εδώ και δεκαετίες.
-
Δοκιμάζουμε τη νέα BMW X3 30e xDrive
https://www.4troxoi.gr/dokimes/dokimazoyme-ti-nea-bmw-x3-30e-xdrive/
-
..........
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δοκιμή μας, η πραγματική ηλεκτρική αυτονομία δεν ξεπέρασε ποτέ τα 70 χλμ............
Που για την περίσταση ανέρχεται σε 78.383 ευρώ για τη βασική έκδοση.Έστω να ήταν λίγο πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά ρε γαμωτο.
Καλό και άγιο το σηματακι, κάνει την διαφορά ως εικόνα στον κύκλο που απευθύνεται αλλά ρε σεις 80.000€ θα δώσει ο πελάτης λίγο παραπάνω σεβασμός δεν έβλαψε κανέναν.
-
@a-d-p said in BMW X3 2024 (G45):
Δοκιμάζουμε τη νέα BMW X3 30e xDrive
https://www.4troxoi.gr/dokimes/dokimazoyme-ti-nea-bmw-x3-30e-xdrive/
αμαξαρα αλλα.......
ειλικρινα πιστευετε οτι αξιζει τοσα χρηματα????
Δεν τα έχω οποτε δεν θα ειχα επιλογη να την παρω αλλα και να είχα πραγματικα θα έπερνα κάτι με τα μισα χρηματα σε κινεζο το οποιο θα ηταν και full extra
οχι βασική εκδοση με 80Κ
-
@cirus said in BMW X3 2024 (G45):
@a-d-p said in [BMW X3 2024 (G45)]
ειλικρινα πιστευετε οτι αξιζει τοσα χρηματα????Φυσικά τα αξίζει....ειναι BMW!! Την έχουν κάνει βέβαια χάλια μέσα και ψιλοχαλια εξωτερικά. Από την άλλη 80Κ ειναι βασική έκδοση, μια σωστή bmw εκδοση πάει γύρω στα 90 με 100Κ.
-
@fanis75 said in BMW X3 2024 (G45):
ειλικρινα πιστευετε οτι αξιζει τοσα χρηματα????Φυσικά τα αξίζει....ειναι BMW!! Την έχουν κάνει βέβαια χάλια μέσα και ψιλοχαλια εξωτερικά. Από την άλλη 80Κ ειναι βασική έκδοση, μια σωστή bmw εκδοση πάει γύρω στα 90 με 100Κ.
Ασε μας ρε Φανη που αξιζει 80 χιλιαρικα η βασικη εκδοση ενος καλου ομολογουμενος αυτοκινητου. και 100 χιλιαρικα για να το παρεις σε αξιοπρεπη εκδοση
-
@fanis75 said in BMW X3 2024 (G45):
Ασε μας ρε Φανη που αξιζει 80 χιλιαρικα η βασικη εκδοση ενος καλου ομολογουμενος αυτοκινητου. και 100 χιλιαρικα για να το παρεις σε αξιοπρεπη εκδοση
Φυσικά και αξίζει, και 150Κ αξίζει. Δεν είπα ότι ειναι vfm, είπα ότι τα αξίζει, όπως αξίζει μια Πόρσε 300Κ.
BMW X3 2024 (G45)