-
Ενταξει άλλο πιλότος και άλλο γραφίδας σαν εμάς.
-
@criuser said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
Και εμένα γνωστός μου στα 43 από Ολυμπιακή και καμιά 10αριά άλλοι και άλλες γύρω στα 50 τους.
Εχω και δύο μητέρες που βγήκαν στα 32 τους, από ΔΕΚΟ και τράπεζα.
Στρατιωτικός από ελικόπτερα στα 35 του.
Καλά οι τραπεζες κάποτε ειχανε κάτι τρελες παροχές. Η συζυγος ενος φιλου μου που ηταν υπαλληλος της ΤτΕ είχε βγεί στα 45 με ένα τρελό εφάπαξ, κατι "προικοδοτήσεις" παιδιών, και κάτι σαν συμπληρωμα της συνταξης απο ενα δικό τους ταμειο, που την διπλασίαζε και εβγαινε κοντά 3 χιλιαρικα.
Και με απειρες παροχες οσο εργαζοταν του στυλ ατοκο δανειο για οποιοδηποτε λογο, ιδιωτικη ασφαλιση που καλυπτε τα παντα, δωρεαν διακοπες και παιδικους σταθμους για τα παιδια και κατι αλλα τρελα.
-
This post is deleted! -
Τα περισσότερα από όλα αυτά που λέτε δεν έχουν καμία σχέση με το δημόσιο του σήμερα.
-
@fiverg said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
Να δεχτώ ότι η βραχυχρόνια επίδρα στο κεντρο και πες και στο νότια προάστια. Στο Περιστέρι και στο Χαλάνδρι πχ πως επιδρά?
Εκεί λογικά ο κόσμος προσανατολιζεται σε παραδοσιακή ενοικίαση, πιθανόν το πιστοποιητικό αυτό να βοηθήσει.Απλωνεται συνεχως προς τα εξω, δεν ειναι πλεον μονο τριγυρω απο την ακροπολη (που τα εχουν παγωσει), τωρα που δεν ανοιγουν νεα στο κεντρο, ανοιγουν παραεξω οπου υπαρχει κοντα καλη δημοσια συγκοινωνια μετρο, λεωφορεια. Π.χ. Αμπελοκηποι που ξερω ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια. Και αυτο γιατι, τα ξενοδοχεια βλεπουν ροη και αυξανουν τις τιμες (200€/ημερα), και τα airbnb που ειναι κοντα στην ακροπολη εχουν ανεβασει τιμες και αυτα (φοροι, προμηθεια πλατφορμας, τελος, +-γραφειο διαχειρισης) .
Αντι να πας σε ενα ξενοδοχειο πας σε ενα απο αυτα τα παραεξω και μενεις 3-4 μερες με οσα δινεις σε ενα ξενοδοχειο για ενα βραδυ.Και εχουν ηδη διωξει ενα σωρο ενοικιαστες απο τις περιξ της ακροπολης προς τα εξω. Αυτοι οι ενοικιαστες πανε σε παραδιπλα περιοχες κοκ... ετσι επηρεαζεται ακομα και το περιστερι...
-
Σε όσες οικοδομές τηρούν τις προϋποθέσεις για έξτρα όροφο αλλά σκοντάφτουν σε ύψος και συντελεστή δόμησης ας το αλλάξουν.......εγώ που δεν είμαι του επαγγέλματος..... άνευ ουσίας μου φαίνονται.
Κρουζ δεν θα φαίνονται τα Μετέωρα? -
Αυτά τα αποφασίζουν κάτι γεροντια σε ένα τεκέ στην Πανεπιστημίου δίπλα από κάτι λουκουμάδες.
-
Αυτά τα αποφασίζουν κάτι γεροντια σε ένα τεκέ στην Πανεπιστημίου δίπλα από κάτι λουκουμάδες.
Εσυ που εισαι του μελιου υπαρχουν ακομα λουκουμαδες στην πανεπιστημιου ; δεν κλεισανε πριν 10 και χρονια ;
-
Γιατί οι τεκέδες υπάρχουν ?
-
@otso said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
Εσυ που εισαι του μελιου υπαρχουν ακομα λουκουμαδες στην πανεπιστημιου ; δεν κλεισανε πριν 10 και χρονια ;
Εγώ έχω προλάβει και σαλέπι στην Πανεπιστήμιου. Θα σέβεστε.
-
@azmo said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
Και στον ηλεκτρικο του Πειραια, επισης κουλουρι Σαλονικιωτικο με τυρακι λαβας τριγωνο.
-
Σαλεπατζής περνάει ακόμα απο τον κεντρικό του Κορδελιού
-
Και με απειρες παροχες οσο εργαζοταν του στυλ ατοκο δανειο για οποιοδηποτε λογο, ιδιωτικη ασφαλιση που καλυπτε τα παντα, δωρεαν διακοπες και παιδικους σταθμους για τα παιδια και κατι αλλα τρελα.
Καλημέρα.
Το να έχεις παιδικό σταθμό, διακοπές, κι ασφάλιση, το θεωρείς "κάτι άλλα τρελά".Έτσι εξηγείται και η πολιτική τοποθέτηση-κομματική προτίμηση...
-
@piliourits said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
Καλημέρα.
Το να έχεις παιδικό σταθμό, διακοπές, κι ασφάλιση, το θεωρείς "κάτι άλλα τρελά".Έτσι εξηγείται και η πολιτική τοποθέτηση-κομματική προτίμηση...
Κοίτα κι εγώ το θεωρώ, αλλά με την εξής λογική πχ. οι δημοτικοί υπάλληλοι (όπως η σύζυγος), όχι μόνο πληρώνουν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, αλλά ούτε μπορούν να εξασφαλίσουν θέση για το παιδί τους.
-
Εγώ πρόλαβα την Πανεπιστημίου χωρίς διαδηλωτές...
Και με άλλο όνομα...
-
Καλημέρα.
Ναι όταν τον πληρώνουν οι δανειολήπτες.
Ναι όταν δεν χρεώνονται ως παροχές να φορολογούνται ανάλογα...
Γιατί δεν είναι δωρεάν για όλους.
Δύσκολα αυτά βέβαια για όσους έχουν συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση-κομματική προτίμηση...
-
Το δικαίωμα σε παιδικό σταθμό είναι "τρέλα", αρκεί αυτό.
-
Δεν κατάλαβα ο ταξιδευτής δεν θέλει παιδικό σταθμό να τον πληρώνει από τους φόρους του όπως τα σχολεία;
-
Το δικαίωμα σε παιδικό σταθμό είναι "τρέλα", αρκεί αυτό.
Αλητεία είναι όχι τρέλα, εθελοντική αναστολή δικαιώματος μέχρι να γίνει δικαιούχος αυτών των παροχών και ο τελευταίος εργαζόμενος. Αλλά αν τους το πεις θα αρχίσουν τα περί ανθρωποφαγίας κτλ. Πίσω από την πλάτη των υπολοίπων εργαζομένων τα διεκδίκησαν και τα πέτυχαν μόνο για την πάρτη τους.
-
Ωραίες εποχές ΠΑΣΟΚ όπου οι εργαζόμενοι κατατμήθηκαν απο εννιαίο μέτωπο σε διάφορες "υποομάδες" όπου η κάθε μία έπαιρνε το κατιτις της για να στηρίζει το κόμμα, με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα βέβαια (τα ρετιρέ) να έχει την πρωτοκαθεδρία.
Βεβαίως το σύνηθες τότε ήταν "μην ζηλεύετε την κατσίκα του γείτονα", "αγωνιστείτε να πάρετε κι εσείς", έλα όμως που οι δεήδες πχ δεν κατέβασαν ποτέ τον διακόπτη για να πάρει ένας ιδιωτικός υπάλληλος ανάλογες παροχές (καιτοι θα μπορούσαν, μέλη ΓΣΕΕ και καλά) αλλά τον κατέβαζαν μόνο όταν ήταν να πάρουν οι ίδιοι. Κι ενώ βέβαια μια απεργία στον δημόσιο τομέα ήταν άδεια άνευ αποδοχών στον ιδιωτικό δεν ήταν ποτέ έτσι.
Πιστοποιητικό καλοπληρωτή