-
Η ερασιτεχνική (αλλά πολύ πιο ποιοτική) ενασχόληση μου με τα οχήματα μου έχει δείξε ότι το πρόβλημα είναι πάντα οικονομικό και μετέπειτα οργανωτικό. Απαιτεί σημαντικό χρόνο για το τραμπλσπυτινγκ και την εύρεση του προβλήματος, χρόνος που ο τεχνικός δεν ξέρει πώς να τον χρεώσεις ή ακόμα χειρότερα ντρέπεται να τον χρεώσει στον πελάτη.
Και τι κάνει ;Αλλάζει ότι θεωρεί ότι ενδέχεται να διορθώσει το πρόβλημα ! Ετσι βρίσκει τρόπο να το χρεωσει !
Το κάνει αυτό γιατί είναι τρελός ή γιατί θέλει να φάει τα λεφτά του κοσμάκη ; Οχι δα, το κάνει γιατί ο μέσος τσομπάνης πελάτης δεν θέλει να πληρώσει τον τεχνικό για να κάθεται, «και που ξέρω εγώ τι έκανε ;; !»
Έχουμε από τα φθηνότερα συνεργεία στην Ευρώπη, μαστορια, πρέπει να σας προβληματίσει !!
-
@dettol said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
@azmo said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
@lap said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
@criuser said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
Λαπ στα 19 σου χρόνια ως φοιτητής είτε μένεις δωρεάν σε κληρονομιά είτε στο ενοίκιο που το πληρώνουν οι γονείς είτε στο πατρικό σπίτι είναι το ίδιο.
Αυτό που διαφέρει είναι αν ο 19χρονος/Χρόνη δουλεύουν για το χαρτζιλίκι τους η για να αγοράσουν αμάξι μέχρι να τελειώσουν τις σπουδές τους η την βγάζουν καφέ - μπουζούκια - Μύκονος και στα 30 τους γκρινιάζουν για το ενοίκιο.
Αν και τα παιδιά κάτω των 34 είναι παιδιά της κρίσης και μαζεμένα.
Τα μεγαλύτερα παίζουν δράμα στην Επίδαυρο..
Εντάξει απλώς για άλλη μια φορά φλεξαρει ο καθένας τα παιδιά του με σκοπό να νιώσει ανώτερος και σύγχρονος μέσα από αυτά, τώρα που πλέον γερνάει και η ζωή σταδιακα τον προσπερνά
Εμένα σχεδόν το 80% των γύρω μου και της γενιάς μου μαζεύαμε λεφτά για μεταπτυχιακές σπουδές. Ούτε για ταξίδια ούτε για μπουζούκια, ρούχα, κινητά και αυτοκίνητα.
Δουλεύαμε μέσα στην κρίση με 50€ το μήνα. Μετά με τον υποκατωτατο.Αλλά δεν βγήκαν οι δικοί μας να το φλεξαρουν όπως κάποιοι αλλοι. Το θεωρούν δεδομένο και λογικό.
Κοινός παρονομαστής όλων αυτών. Δεξιά ιδεολογία, ατομικότητα, αίσθημα ανωτερότητας και ναρκισσισμός.
Το πας όπου σε βολεύει, για να ξεφύγεις, αλλά δεν σου βγαίνει.
Αυτοί που ήταν φοιτητές και νέοι πριν την κρίση, είναι το θέμα.
Πως ζούσαν τότε. Ζούσαν όπως και οι γονείς τους με τα δανεικά με άνεση. Οπως το περιέγραψε ο βαγκιρκ.
Το ότι μετά μέσα στην κρίση ζορίστηκαν και αυτό είναι αλήθεια.
Το ότι γκρινιάζουν είναι απαράδεκτο.
Και εγώ πρίν την κρίση θα έβγαινα στα 37 χρόνια με 2300 σύνταξη και βγήκα στα 40 χρόνια με τα μισά. Να αρχίσω και εγώ το κλάμα, επειδή δίπλα μου συνομήλικοι των ΔΕΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ και ευγενών ταμείων, βγήκαν 10-15 χρόνια νωρίτερα και έχουν ακόμα διπλάσιες συντάξεις γιατί έχουν την προσωπική διαφορά ?
Δεν πείθεις κανένα με το κλάμα.
Η ζωή είναι δύσκολη για όλους.
Είπαμε βγάλε το παιδί από το σπίτι σου, πέστε το να ζήσει με τις δικές του δυνάμεις και ξαναγράψε
Ως τότε απλώς καταγράφεστε όπως λέει ι @mo
Ναι θα πω σε ένα παιδί που ηταν μαθητής του 20 και πέρασε δεύτερος στην Ελλάδα στην Νομική Αθηνών με 19.200 μόρια, και σύντομα απόφοιτει ως αριστούχος με υψηλή διάκριση στο πτυχίο και ετοιμάζει ήδη το διδακτορικό του ως βοηθός καθηγητή που τον προτείνει για θέση αναπληρωτή, και όλα αυτά εργαζόμενος και παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα,: "Βγες από το σπίτι και ζησε με τις δυνάμεις σου"
Κάνε παιδιά ρε βλακα και μιλα μετά. Ζώον.
Πρώτα από όλα συγχαρητήρια !
Δεν γνωρίζω τα της νομικής, αλλά γενικά δεν έχω ακούσει οι καθηγητές να έχουν ιδιαίτερα καλές απολαβές. Εξαίρεση οι ιατροί. Ισως να υπάρχουν και άλλες εξαιρέσεις. Εχετε συζητήσει με τον υιό το ενδεχόμενο για μια πιο επικερδή καριέρα; Εκτός αν έχετε υπόψιν σας μονοπάτι μέσα από την πανεπιστημιακή καριέρα που οδηγεί σε καλές απολαβές.
Με απόλυτο σεβασμό και τελείως φιλικά τα λέω αυτά, όπως τα ψιλό συζητάω ήδη με τα δικά μου παιδιά αν και πολύ μικρότερα σε ηλικία.Σε ευχαριστώ. Και εγω την ίδια άποψη έχω για τους ακαδημαϊκούς. Και ο δικηγόρος που τον έχει στο γραφείο του (γνωστός, δεν λέω όνομα γιατί θα πεταχτεί πάλι ο λαπ να μου πει ότι κάνω επίδειξη και είμαι νάρκισσος) θεωρεί κρίμα να μην ασχοληθεί με την μάχιμη δικηγορια και του έχει ήδη προτείνει θέση συνεργάτη μόλις πάρει το πτυχιο, κατι που μου ειπε οτι πρωτη φορα το κανει σε ασκούμενο γιατι ειναι εντυπωσιασμενος.
Του έχει καρφωθεί προς το παρόν το καθηγητηλικι, αλλά δεν του πάω κόντρα ελπίζοντας να ξεκολλήσει, όπως κάποτε που ήθελε να γίνει τραγουδιστής, και επίσης δεν επιμεναμε με την μάνα του γιατι καταλάβαμε ότι ήταν καπρίτσιο της ηλικίας και τον τρολαρα μάλιστα λέγοντας του ότι θέλω να γίνω μάνατζερ του και να χαλαρώσει με το σχολείο γιατι δεν χρειάζονται τοσο καλοί βαθμοί για να τον παρουν στα μπουζούκια, μέχρι που το ξεπέρασε και αυτό.
-
Και εγώ πρίν την κρίση θα έβγαινα στα 37 χρόνια με 2300 σύνταξη και βγήκα στα 40 χρόνια με τα μισά. Να αρχίσω και εγώ το κλάμα
Αν περιμενες να ζησεις μονο απο αυτα και δεν ειχες αλλα εσοδα και σπιτι δικο σου , ολη η αττικη θα εμενε αγρυπνη απο το σκουξιμο σου .
Βεβαια και δικιο θαχες .
-
@otso said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
Και εγώ πρίν την κρίση θα έβγαινα στα 37 χρόνια με 2300 σύνταξη και βγήκα στα 40 χρόνια με τα μισά. Να αρχίσω και εγώ το κλάμα
Αν περιμενες να ζησεις μονο απο αυτα και δεν ειχες αλλα εσοδα και σπιτι δικο σου , ολη η αττικη θα εμενε αγρυπνη απο το σκουξιμο σου .
Βεβαια και δικιο θαχες .
Όποιος μετά από 40 χρόνια δουλειά δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα δικο του σπίτι έστω και με στεγαστικο δάνειο, κάτι έκανε πολύ λάθος ή είχε λάθος προτεραιότητες. Προφανώς ο cruiser δεν ανήκει σε αυτούς.
-
Βεβαια και δικιο θαχες .
Όποιος μετά από 40 χρόνια δουλειά δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα δικο του σπίτι έστω και με στεγαστικο δάνειο, κάτι έκανε πολύ λάθος ή είχε λάθος προτεραιότητες. Προφανώς ο cruiser δεν ανήκει σε αυτούς.
Ο κρουζερ δεν ανηκει σαυτους για αλλους λογους .
Εγω παντως αν ειχα πολλα λεφτα δεν θα αγοραζα ποτε σπιτι
και βεβαια την μεγαλυτερη βλακεια θεωρω το εξοχικο . -
Βεβαια και δικιο θαχες .
και βεβαια την μεγαλυτερη βλακεια θεωρω το εξοχικο .Όντως, στα πολλά (πραγματικά πολλά όμως) λεφτά δεν έχει νόημα η αγορά ενός ακινήτου που θα σε δεσμεύει με οποιοδήποτε τρόπο, ούτε ως κύρια κατοικία ούτε ως εξοχικό. Επίσης δεν έχει νόημα ούτε ως επένδυση αφού υπάρχουν επιλογές με καλύτερη απόδοση (investment funds, μετοχές, ομόλογα, repos, S&P 500 κλπ). Αν παλι είσαι φοβικός και δεν θέλεις ρίσκο, ούτε απόδοση, αλλά απλή διασφάλιση κεφαλαίου, αγοράζεις χρυσό.
Για τους κοινούς θνητούς όμως που επιζητουμε μια ασφάλεια και κάτι να αφήσουμε στα παιδιά μας, έχουν νόημα και τα δύο. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να εξαρτάσαι απο τις ορέξεις ενός ιδιοκτήτη και να πρέπει ανά πάσα στιγμή να μετακομίσεις ολόκληρο νοικοκυριό, με όλες τις συνέπειες που μπορει να έχει αυτο (πρόσβαση στην εργασια, σχολεία παιδιών κλπ). Το να έχεις ενα εξοχικό επισης μπορεί να σε γλιτώσει από μεγάλα έξοδα για διακοπές αν έχεις οικογένεια.
-
Μην το γενικευεις, υπαρχουν πολλες καταστασεις στη ζωη που μπαινουν τροχοπεδη αρκετες φορες, πχ θεματα υγειας κοντινων συγγενων.
-
και βεβαια την μεγαλυτερη βλακεια θεωρω το εξοχικο .Ενα εξοχικο σε αποσταση εως 2 ωρων απο την κυρια κατοικια αναβαθμιζει τη ζωη ειδικα οταν τα παιδια ειναι μικρα, η ζωη στη μεγαλουπολη εχει γινει δραματικη και χρειαζονται νοτες χαλαρωσης.
-
Στη γενιά μου 2-3 παιδιά με φροντιστήρια και άλλες εξωσχολικές ενασχολήσεις κόστιζε από 600-800 ευρώ/μηνα. Χωρίς να υπολογίζουμε παγιες δαπάνες σπιτιών, διατροφής, μετακίνησης!
Ενα δάνειο των 700 ευρώ φτάνεις τα 1200-1300 ευρώ μονάχα για την εκπαίδευση και το δάνειο ενός νοικοκυριού!
Μέσα στην κρίση κάτι εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά πτώχευσαν!
Άνθρωποι που εργάζονται στο δημόσιο εκείνη την περίοδο με διάφορες κληρονομιές δεν είχαν αυτά τα ρίσκα!
-
Στη γενιά μου 2-3 παιδιά με φροντιστήρια και άλλες εξωσχολικές ενασχολήσεις κόστιζε από 600-800 ευρώ/μηνα. Χωρίς να υπολογίζουμε παγιες δαπάνες σπιτιών, διατροφής, μετακίνησης!
Ενα δάνειο των 700 ευρώ φτάνεις τα 1200-1300 ευρώ μονάχα για την εκπαίδευση και το δάνειο ενός νοικοκυριού!
Μέσα στην κρίση κάτι εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά πτώχευσαν!
Άνθρωποι που εργάζονται στο δημόσιο εκείνη την περίοδο με διάφορες κληρονομιές δεν είχαν αυτά τα ρίσκα!
Προς τι η δαιμονοποίηση τού ΔΥ? Σε σχέση με τον ΕΕ αν δεν κάνει δεύτερη δουλειά έχει αρκετά χαμηλότερες απολαβές από τον ΕΕ. Μια σιγουριά την έχει, αλλά ως εκεί. Μην μου πεις για ΔΕΚΟ κτλ.
Έχω τη μητέρα μου σε γνωστή υποστελεχωμένη υπηρεσία με τον κλασικό μικρό μισθό του δημοσίου αυτή τη στιγμή, να δουλεύει non stop, να παίρνει δουλειά στο σπίτι και να πηγαίνει σκ στην υπηρεσία. Το ευχαριστώ της υπηρεσίας? Δεν ανάλαβε για προϊστάμενος και της ήρθε εδε με κυρώσεις ..... Υπάρχει καλύτερο πράγμα να είσαι προϊστάμενος ατόμων απολυτηρίου δημοτικού που υπογράφουν και βγάζουν πληρωμές γεμάτες ένα χάος?! Υπάρχει το να τις υπογράφεις, ξανά κάνοντας τες από την αρχή και να κάθεσαι στην υπηρεσία μέχρι το άλλο πρωί.......
Ο ελεγκτής πάντως συγκινήθηκε με την υπάλληλο που από καθαρίστρια πήγε στις πληρωμές........
Anyway μην ακούω για ΔΥ που τα ξύνουν ή ειναι βολεμενοι αν συνεχίσετε το ίδιο τροπάριο όπως κλείνεις ραντεβού σε ΩΡΛ σε ΔΝ σε 1 μήνα , κάπως έτσι θα κλείνεις ραντεβού σε ΙΚΑ , ΟΑΕΔ, εφορία........ πρωτα θα σε αρρωσταίνει το πρόβλημα σου και μετά θα βλέπεις πως να το λύσεις. -
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα πως όταν πτώχευσαν επιχειρήσεις και οι ΕΕ είτε αυτοκτονούν είτε πτώχευσαν οι ΔΥ εκείνες τις εποχές είχαν πιο σταθερό εισόδημα.
Θυμάμαι μέλος που έλεγε πως επι κρίση από τα 1650 τον πηγαν στα 1300. Ηταν στα κάγκελα και είχε διαλυθεί ο κόσμος γύρω του. Ως ένα σημείο είχε δίκιο. Και η σύζυγος του στο δημόσιο ήταν….πες αλλά 1300-1500. Σύνολο 2600 με 2800 το μήνα την εποχή που κατέρρεε το οικονομικό σύμπαν και είχαμε αποπληθωρισμό.
Ξέρεις τι εισοδήματα είχαν στον ιδιωτικό τομέα και πως ξημέρωνε κάθε ημέρα ;;; Δεν μιλούσαμε για μειώσεις εισοδημάτων μιλούσαμε για απειλή πτώχευσης. Και αυτοί στον ιδιωτικό τομέα καλουνταν να πληρώσουν και φόρους για να πληρωθούν με 2600-2800€/μηνα οικογενείς ΔΥ.
-
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα πως όταν πτώχευσαν επιχειρήσεις και οι ΕΕ είτε αυτοκτονούν είτε πτώχευσαν οι ΔΥ εκείνες τις εποχές είχαν πιο σταθερό εισόδημα.
Θυμάμαι μέλος που έλεγε πως επι κρίση από τα 1650 τον πηγαν στα 1300. Ηταν στα κάγκελα και είχε διαλυθεί ο κόσμος γύρω του. Και η σύζυγος του στο δημόσιο ήταν….πες αλλά 1300-1500. Σύνολο 2600 με 2800 το μήνα την εποχή που κατέρρεε το οικονομικό σύμπαν.
Ξέρεις τι εισοδήματα είχαν στον ιδιωτικό τομέα και πως ξημέρωνε κάθε ημέρα ;;; Και αυτοί στον ιδιωτικό τομέα καλουνταν να πληρώσουν και φόρους για να πληρωθούν με 2600-2800€/μηνα οικογενείς ΔΥ.
Κανείς λάθος από 1500+ έφτασαν 950-1000 και εκείνο το διάστημα τους έπαιρναν και αναδρομικά τις μειώσεις φτάνοντας 800? Ξέφυγε από τη λογική ότι εσύ ή εγώ τους πληρώνεις.... Για αυτό διάλεξαν το δημόσιο. Τι γινόταν το 2000-2010 που έβρεχε λεφτά και οι σε και οι ΙΕ? Δεν έπαιρναν περισσότερα?
-
Εγώ σου λέω το τι έλεγε το μέλος. Προφανώς επέλεξαν τον δημόσιο τομέα για την ασφάλεια αλλά επίσης δεν ισχύει το έβρεχε λεφτά. Ήταν καλύτερα τα χρόνια τα παλιά αλλά τα λεφτά με το τσουβάλι ήταν μονάχα για αυτούς με τα μαύρα στην παραοικονομία. Για αυτούς ναι έβρεχε λεφτά. Διότι και τότε ο φόρος ήταν προοδευτικός. Και τα υψηλότερα εισοδήματα πλήρωναν μεγάλους φόρους.
Τα έσοδα του ισολογισμού για την πληρωμή των ΔΥ προέρχονται από τους φόρους.
-
Μια διόρθωση: δεν είναι μόνο το 1650 στο 1300. Είναι ότι έχασε και δύο μισθούς από τα δώρα.
Άρα 1650 * 14 = 23.100 ενώ 1300 * 12 = 15.600, μια διαφορά στο ετήσιο εισόδημα 7.500 ή περίπου 35%. Δε το λες και λίγο.ΥΓ1 Σωστά έγιναν οι μειώσεις, δε βγαίναν τα κουκιά.
ΥΓ2 Οι μειώσεις σε μεγάλο βαθμό διατηρήθηκαν ως και σήμερα, ούτε τα δώρα επέστρεψαν. Οπότε υπάρχει μια στρέβλωση αυτή τη στιγμή, ο βοηθός μάστορα να παίρνει παραπάνω από τμηματάρχη με 25 χρόνια προϋπηρεσία (θυμίζει λίγο Βέγγο αυτό, από το θα σε κάνω βασίλισσα).
-
Συμφωνώ για την στρέβλωση.
-
Εγώ σου λέω το τι έλεγε το μέλος. Προφανώς επέλεξαν τον δημόσιο τομέα για την ασφάλεια αλλά επίσης δεν ισχύει το έβρεχε λεφτά. Ήταν καλύτερα τα χρόνια τα παλιά αλλά τα λεφτά με το τσουβάλι ήταν μονάχα για αυτούς με τα μαύρα στην παραοικονομία. Για αυτούς ναι έβρεχε λεφτά. Διότι και τότε ο φόρος ήταν προοδευτικός. Και τα υψηλότερα εισοδήματα πλήρωναν μεγάλους φόρους.
Τα έσοδα του ισολογισμού για την πληρωμή των ΔΥ προέρχονται από τους φόρους.
Πιστεύεις ότι ο ισολογισμός στηρίζεται από τους ΕΕ? Ένα 10% πληρώνουμε , κάποιοι ίσα ίσα σχεδόν τίποτα και οι άλλοι επιστροφή. Έτσι ήρθε το τεκμαρτό.
Το 71 % δηλώνει εισόδημα χαμηλότερο από τον κατώτατο μισθό.
Το 4 % αυτών πληρώνει το 50 % των φόρων από την κατηγορία αυτή των φορολογουμένων .
Σιγά μην οι ΔΥ πληρώνονται από εκεί.....όχι ότι έχει καμία σημασία αλλά τεσπά επειδή το λες.
Θες να σου βρω για τους ιδιώτες μισθωτούς, τι πληρώνουν και πόσα επιδόματα παίρνουν πίσω? Θα εκπλαγείς.
Δεν οδηγεί κάπου όλο αυτό απλά ο Κούλης μας έχει μάθει ήδη επί υπουργίας του όταν ξεκίνησε με τους ΔΥ να στρέφει τη μια κοινωνική ομάδα έναντι της άλλης....τα καταφέρνει πολύ καλά, μπράβο του. -
Βεβαια και δικιο θαχες .
Δεν το λέω για να σκούξω.
Το λέω για να δείξω στον Λαπ ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ, αυτοί δηλαδή που δεν ήταν πασοκονδκκε λαμόγια, να βολεύονται με το δημόσιο και τις δεκο και τις τράπεζες και μισθάρες και συνταξάρες στα 50-55 τους, ζορίζεται το ίδιο με τους 35-45 που σκούζουν επειδή δεν μπορούν πια οι γονείς τους να τους παρέχουν λούσα, που είχαν ως φοιτητές και μαθητές.
Ευτυχώς όχι όλοι.
Και εδώ μέσα μόνο τον Λαπ έχουμε σαν εκπρόσωπο τους.
Οπως και εσύ δεν είσαι στα λαμόγια του ΟΠΕΚΕΠΕ και σου πήραν τα δικά σου λεφτά.
Αλλά η πασοκική λογική του Λαπ είναι του Πάγκαλου, ότι μαζί τα φάγαΜε, ενώ η αλήθεια είναι ότι μαζί τα φάγαΝε...
Οπότε μαζί με τον έλεγχο για τα μαύρα που λέει, μην ξεχάσει να κάνει και τον έλεγχο για το πως διορίστηκαν και τι έφαγαν και τι αργομισθίες είχαν και γιατί βγήκαν σε πρόωρη σύνταξη, όλοι οι δικοί του στο πασοκ και στα άλλα κόμματα βέβαια.
Τότε θα δούμε ποια είναι τα πραγματικά δις που χάθηκαν.
Σκεφτείτε ότι κάπου 15 δις τον χρόνο ήταν οι μισθοί αυτοί, βάλε και άλλα 5 δις τις πρόωρες συντάξεις, να πως φαίνονται όλα.
Αν βάλουμε και τις μίζες των πολιτικών, το 50 % των εσόδων του κράτους είναι κλεμμένα.
Οπότε σκούζουν τα λαμόγια για να φοβηθούν οι τυροπιττάδες και οι υδραυλικοί.
Το βλέπουμε άλλωστε και στον τύπο από τους διάφορους καψημήδες...
-
Βεβαια και δικιο θαχες .
και βεβαια την μεγαλυτερη βλακεια θεωρω το εξοχικο .Το σπίτι είναι απαραίτητο. Το δεύτερο σπίτι πιθανή επένδυση, όπως ίσως και το εξοχικό αν το νοικιάζεις.
Πάντως τα περισσότερα εξοχικά είναι παλιά, το δικό μου είναι 150 ετών και τότε ήταν κανονικό σπίτι, όχι εξοχικό.
-
Άστο ρε @Lap , είσαι λουζερας, αποδεξου το πια.
Δεν έχεις ακόμη καταφέρει να έχεις σπίτι γιατί δεν δουλεύεις αρκετά, όχι γιατί μπήκες στην αγορά εργασίας με τον υποκατωτατο, και μετά ήρθε η δεξιά λαίλαπα που 10πλασιασε τις αξίες των ακινήτων και τα ενοίκια που για 50τμ σε ένα αξιοπρεπές διαμέρισμα σε καλουτσικη περιοχή θες 700€ το μήνα.
Και το κυριότερο δεν δούλευαν 18ωρα και οι δύο γονείς σου να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι να έχουν 2-3 διαμερίσματα και ένα εξοχικό να σου αφήσουν.
Πίπες μπλε να ξέρεις, πριν την κρίση και για 10-15 χρόνια γινόντουσαν αυτά από κάποιους λίγους που δεν είχαν κληρονομιά από πίσω , μετά το 2008 μην πιστεύεις τίποτα, ελάχιστη μειοψηφία που νομίζουν τώρα πως είναι η ελίτ και μαζί με τα γεροντια και τους ΔΥ ψηφίζουν μόνο ΝΔ.
-
Ήρθε το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ για στήριξη...
Πιστοποιητικό καλοπληρωτή