-
Με τρόπο τα λένε αυτά....
Πάντως δεν είναι τόσο άσχημο από κοντά. Αλλά ναι δεν έχει αυτό το κάτι όπως κανένα Όπελ
-
Νομίζω ότι ενδιαφέροντα σχεδιαστικά OPEL έχουμε να δούμε από την εποχή τού Calibra και τού τρίθυρου Corsa B
-
@taxidiaris said in OPEL FRONTERA 2024:
Νομίζω ότι ενδιαφέροντα σχεδιαστικά OPEL έχουμε να δούμε από την εποχή τού Calibra και τού τρίθυρου Corsa B
Προσωπικά μου άρεσαν πολύ τα opc!
-
-
Εχω δει 4-5 Φροντέρα στον δρόμο.
Εχει πιο γρήγορες παραδόσεις από το 3 αιρκρος.
-
@criuser said in OPEL FRONTERA 2024:
Παραδόξως, πάντως γνωστοί μου που τους είχαν πει το.γεναρη τρίμηνο για το 3 aircross ακόμη περιμένουν παραλαβή δυστυχώς
-
Κίμωνας λέει....
Κίμωνας άλλος από εδώ...
Κάνει βίντεο πως κλειδώνει το αυτοκίνητο, πως ξεκλειδώνει, πως να αλλάζεις ταχύτητες και τέτοια άλλα χρήσιμα άχρηστα.
Συναγωνίζεται κυρίως κανάλια τουότικου περιεχομένου με το πόσο καίει το yc σε 1%, 2%, 3%, 4%,....., χ% κλίση ανηφόρα, πως οδηγάς ένα hybrid, πως να βγάζεις την μικρότερη κατανάλωση λέγοντας ότι δεν πρόσεχες καθόλου (ενώ έχεις μουδιάσει από την ακινησία του άκρου δεξιού πόδα) και τέτοια!
Να τα είπα και χαλάρωσα!!! -
@savas89 said in OPEL FRONTERA 2024:
Παραδόξως, πάντως γνωστοί μου που τους είχαν πει το.γεναρη τρίμηνο για το 3 aircross ακόμη περιμένουν παραλαβή δυστυχώς
Δεν υπάρχει πουθενά το Aircross στην Ελλάδα, μόνο στα φυλλάδια και στους διαμορφωτές, είναι απίστευτο αυτό.
Η μόνη εξήγηση που δίνω είναι καθώς ο εισαγωγέας εδώ και 4-5 χρόνια δεν ενδιαφέρεται καθόλου για λιανικές πωλήσεις έχει ρίξει το τελευταίο εξάμηνο όλα τα διαθέσιμα κεφάλαια σε παραγγελίες των μικρών C3 , Corsa που πάνε κατευθείαν σε εταιρείες ενοικίασης και leasing.
-
Μόνο θερμικό έχει παραχθεί και τέτοια έχω δει 2-3 στο δρόμο.
Τώρα ήρθαν τα πρώτα υβριδικά για εκθέσεις και δημοσιογραφικά.
OPEL FRONTERA 2024