-
@lap said in Διακοπές 2025:
Ήσουν μαθητής το 90-2000;;;;;
Καμία σχέση με το δεκοτζη. Κάτι σαν εσένα ιδιωτικοί υπάλληλοι.
Μια εβδομάδα κάναμε τουρισμό. Αλλά κάναμε. Και όπως είπα σχεδόν όλη η τάξη σε λαϊκή περιοχή μαζί και μετανάστες.
Φοιτητής σε αλλη πολη ήμουνα αγαπητέ. Όπως σου είπα, χωριό μέχρι να σβήσει ο ήλιος... Δεν περίσσευαν ούτε να πάω εγώ μόνος μου (δεν συζηταμε να παμε ολοι μαζι οικογενειακως) "τριημερο" σε νησάκι να γευτω κι εγώ τα αγαθά του σοσιαλισμού που γευτήκατε πλερια εσείς. Σαντορίνη, Μαικονος, Σίφνο κλπ πήγα όπως σου είπα μετά τα 30 μου.
-
Κάτι έκανες λάθος, κάποιο έξοδο είχατε …χτίζατε ή έστω κάτι κάνατε τεσπα.
Δεν υπάρχει περίπτωση τέλη του 90 αρχές του 2000 να μην είχες ευκαιρία να κανεις τουρισμό, άλλωστε τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού τότε ήταν στο απόγειο τους εάν δεν σας έφταναν.
Σου λέω και μετανάστες πήγαιναν μέσω του κοινωνικού τουρισμού (μάλλον). Κολλητό φιλαράκι η μητέρα του ηταν καθαριστήρια σε πολυκατοικίες και σπίτια και ο πατέρας του οδηγός,και αυτός έκανε μια εβδομάδα τουρισμό. Ερχόταν κατάμαυρος σαν να έκανε σολάριουμ
Προσπαθείτε να αλλοιώσετε όσα ζήσαμε για να στηρίξετε την κυβέρνηση; Δεν μπορώ να καταλάβω..
Οι αριθμοδείκτες το δείχνουν, οι μνήμες για όσα ζήσαμε μας το λένε…..τι άλλο να πούμε ;;;
Μάλλον κάτι δεν μας λες αγαπητέ.
-
@gtsartsal said in Διακοπές 2025:
Χτίσανε και μπράβο τους!
Αλλα δεν ήταν ολοι με τις τσέπες γεμάτες τότε! Ούτε μπορούσαν να γυρίζουν την Ελλάδα!Αυτά αναλύονται μέσω αντικειμενικών δεικτών. Οι δείκτες μας αναλύουν την ποιότητα ζωής. Η διαφορά στην ποιότητα ζωής σε πραγματικούς όρους είναι μεγάλη υπέρ εποχών ΠΑΣΟΚ.
Ακόμα και επι συριζα επι μνημονίων το διαθέσιμο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εισόδημα κάθε οικογένειας είναι υψηλότερο από ότι σήμερα.
Και όπως είπε ο Γεώργιος Παπανδρέου, προφητικά για τον Λαπ και τις πασοκίες του, οι αριθμοί ευημερούν, αλλά οι πολίτες δυστυχούν...
Δηλαδή βασικά επί ΠΑΣΟΚ ευημερούν τα νούμερα...
Κάθε είδους...
-
Και εσύ ως ευρυστερνος φαντάζομαι θα αγαπάς τα μεγάλα νούμερα.
-
Προφανώς...
Το βλέπεις ότι όλο μαζί σου μιλάω...
-
Αυτό περιλαμβάνει και τους πολιτικούς που θαυμάζεις
-
Τι στο καλό όλοι έχετε πατρικό δίπλα στη θάλασσα;
Από Μουζάκι , Καρδιτσομαγούλα, Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας , Ελεούσα Ιωαννίνων και λοιπά πεδινά ημιορεινά μέρη δεν κατάγεται κανένας;
Όλοι είτε από γραφικό ορεινό χωριό είτε από μαγευτική ακτογραμμή κρατάτε;Στην πράξη , καλό είναι και το δεκαήμερο στο χωριό , όποιο και αν είναι αυτό. Ξεφεύγεις όπως και να το κάνεις. Αλλά γιατί να κρυβόμαστε , πιστεύω οποιοσδήποτε είχε την επιλογή ανάμεσα σε νησί από τη μία και τη Φαρκαδώνα Τρικάλων από την άλλη , ε μάλλον η επιλογή θα ήταν εύκολη. Ακόμα και αν κάποιος αγαπά πραγματικά τον τόπο του , μάλλον θα προτιμούσε να είχε τη δυνατότητα να τα συνδυάσει και τα δύο (και χωριό και "τουρισμό¨).
Εντωμεταξύ οι γενιές που είχαν άμεση καταγωγή από χωριό σιγά σιγά σβήνουν , οπότε οι περισσότεροι ετεροδημότες πλέον έχουν άμεση καταγωγή από την τοπική επαρχιακή πόλη , οπότε "χωριό" πλέον εννοούν την Καρδίτσα , τα Τρίκαλα , την Άρτα , τα Γρεβενά και πάει λέγοντας , πόλεις στις οποίες γεννήθηκαν και δεν επέστρεψαν μετά την ενηλικίωσή τους και όχι το χωριό από το οποίο κατάγονται οι γονείς τους.
-
Δεν υπάρχει περίπτωση τέλη του 90 αρχές του 2000 να μην είχες ευκαιρία να κανεις τουρισμό, άλλωστε τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού τότε ήταν στο απόγειο τους εάν δεν σας έφταναν.
Σου λέω και μετανάστες πήγαιναν μέσω του κοινωνικού τουρισμού (μάλλον). Κολλητό φιλαράκι η μητέρα του ηταν καθαριστήρια σε πολυκατοικίες και σπίτια και ο πατέρας του οδηγός,και αυτός έκανε μια εβδομάδα τουρισμό. Ερχόταν κατάμαυρος σαν να έκανε σολάριουμ
Προσπαθείτε να αλλοιώσετε όσα ζήσαμε για να στηρίξετε την κυβέρνηση; Δεν μπορώ να καταλάβω..
Οι αριθμοδείκτες το δείχνουν, οι μνήμες για όσα ζήσαμε μας το λένε…..τι άλλο να πούμε ;;;
Καμια κυβέρνηση δεν στηρίζω. Απλά σας κατεβάζω από το συννεφάκι της πασοκιλας. Κοινωνικό τουρισμό για να πάρεις έπρεπε να έχεις μαύρα όπως προφανώς είχε ο καλός σου Γεωργιανός μετανάστης. Ο πατήρ μισθωτος δεν είχε τέτοιες πολυτέλειες παρολο που ο μισθος ηταν ενας και οχι μεγαλος. Άλλωστε για να καταλαβεις πχ φοιτητική εστία εγώ δεν είδα ποτέ και φοιτητικά κουπόνια σίτισης επίσης. Οπότε αντιλαμβάνεσαι το πλαίσιο και τα έξοδα σπουδών σε άλλη πόλη. Οπότε άσε τα κυρηγματα και προσγείωσου. Την ζωαρα που έκανες εσύ δεν την έκαναν όλοι για να την αναπολουν...
Δεν έχω ούτε ένα παράδειγμα φιλου μου συμφοιτητη η φίλου που έκανε οικογενειακά διακοπές "αλλου" η μόνος του αν δεν είχε δουλέψει μεροκάματο κάπου πριν.
Τώρα μπαίνεις κι εσύ στα ίδια που φωνάζεις, ελεγες ότι σε κατηγορουσαν πως οι δικοί σου τα έφαγαν στο μπαρμπούτι, εμείς επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε διακοπές χτιζαμε "προφανως" μεγαρα και δεν μας εφταναν, ολος ο υπολοιπος κοσμος περνουσε ζαχαρη... Ξεκαβαληστε λίγο το πασοκικο καλάμι... -
Αν τώρα για κάποιους άλλους όπως και εγώ διακοπές σημαίνει να μην χτυπήσει 5-6 μέρες το τηλέφωνο είναι άλλο θέμα , αλλά δεν είναι ο ορισμός αυτός.
Φιλε δικος μου εισαι εσυ .Εγω ειπα δεν θελω ουτε γαμος να μην μου τυχει στην αδεια.
Γιατι με ρωτανε.
Για να μην βαλω παπουτσια θελω να ειμαι με το διχαλο ολη μερα αραχτος -
@fiverg said in Διακοπές 2025:
Καμια κυβέρνηση δεν στηρίζω. Απλά σας κατεβάζω από το συννεφάκι της πασοκιλας. Κοινωνικό τουρισμό για να πάρεις έπρεπε να έχεις μαύρα όπως προφανώς είχε ο καλός σου Γεωργιανός μετανάστης. Ο πατήρ μισθωτος δεν είχε τέτοιες πολυτέλειες παρολο που ο μισθος ηταν ενας και οχι μεγαλος. Άλλωστε για να καταλαβεις πχ φοιτητική εστία εγώ δεν είδα ποτέ και φοιτητικά κουπόνια σίτισης επίσης. Οπότε αντιλαμβάνεσαι το πλαίσιο και τα έξοδα σπουδών σε άλλη πόλη. Οπότε άσε τα κυρηγματα και προσγείωσου. Την ζωαρα που έκανες εσύ δεν την έκαναν όλοι για να την αναπολουν...
Δεν έχω ούτε ένα παράδειγμα φιλου μου συμφοιτητη η φίλου που έκανε οικογενειακά διακοπές "αλλου" η μόνος του αν δεν είχε δουλέψει μεροκάματο κάπου πριν.Δεν μιλάμε για φοιτητές. Μιλάμε για οικογένειες με δύο εργαζόμενους αρχές του 2000 που έπαιρναν το αυτοκίνητο πλήρωναν 0,8€ το λίτρο βενζίνης και πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο της εποχής για 3-5 ημέρες το έτος.
Ναι επι ΠΑΣΟΚ και ευφορίας του ευρώ γινόταν αυτό. Και όσοι δεν μπορούσαν είχαν τότε πολλά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, και σήμερα έχουν κάποια. Οπότε πήγαιναν και άνθρωποι χωρίς καν αυτοκίνητο αλλά με το ΚΤΕΛ. Τα θυμάμαι χαρακτηριστικά. Υπήρχαν άτομα που έκαναν τουρισμό με το ΚΤΕΛ. Μάλλον ζούσατε σε άλλο σύμπαν
Τώρα μπαίνεις κι εσύ στα ίδια που φωνάζεις, ελεγες ότι σε κατηγορουσαν πως οι δικοί σου τα έφαγαν στο μπαρμπούτι, εμείς επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε διακοπές χτιζαμε "προφανως" μεγαρα και δεν μας εφταναν, ολος ο υπολοιπος κοσμος περνουσε ζαχαρη... Ξεκαβαληστε λίγο το πασοκικο καλάμι...
Τι σχέση έχει ρε συ fiverg το κόστος ενός σπιτιού ή οικοδομής που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω με ολιγοήμερες διακοπές με ένα αυτοκίνητο ή τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού ;;;;
Μήλα με πορτοκάλια η σύγκριση. Ένας κληρονόμος που κληρονόμησε σπιτι σημερινής αξίας 300.000 ευρώ βλέποντας τον κόσμο ολιστικά, ισούται στο αφήγημα σας με έναν που έκανε επι πασοκ 3-5 μέρες/ετος τουρισμό στον βόλο ή ξέρω ‘γώ στα Γιάννενα με το αυτοκίνητο.
Κάνετε το άσπρο μαύρο με σκοπό να διδάξετε ‘’αντικειμενικότητα’
-
@civil357 said in Διακοπές 2025:
Τι στο καλό όλοι έχετε πατρικό δίπλα στη θάλασσα;
Από Μουζάκι , Καρδιτσομαγούλα, Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας , Ελεούσα Ιωαννίνων και λοιπά πεδινά ημιορεινά μέρη δεν κατάγεται κανένας;
Όλοι είτε από γραφικό ορεινό χωριό είτε από μαγευτική ακτογραμμή κρατάτε;Στην πράξη , καλό είναι και το δεκαήμερο στο χωριό , όποιο και αν είναι αυτό. Ξεφεύγεις όπως και να το κάνεις. Αλλά γιατί να κρυβόμαστε , πιστεύω οποιοσδήποτε είχε την επιλογή ανάμεσα σε νησί από τη μία και τη Φαρκαδώνα Τρικάλων από την άλλη , ε μάλλον η επιλογή θα ήταν εύκολη. Ακόμα και αν κάποιος αγαπά πραγματικά τον τόπο του , μάλλον θα προτιμούσε να είχε τη δυνατότητα να τα συνδυάσει και τα δύο (και χωριό και "τουρισμό¨).
Εντωμεταξύ οι γενιές που είχαν άμεση καταγωγή από χωριό σιγά σιγά σβήνουν , οπότε οι περισσότεροι ετεροδημότες πλέον έχουν άμεση καταγωγή από την τοπική επαρχιακή πόλη , οπότε "χωριό" πλέον εννοούν την Καρδίτσα , τα Τρίκαλα , την Άρτα , τα Γρεβενά και πάει λέγοντας , πόλεις στις οποίες γεννήθηκαν και δεν επέστρεψαν μετά την ενηλικίωσή τους και όχι το χωριό από το οποίο κατάγονται οι γονείς τους.
Εγώ τη περασμένη Κυριακή το βράδυ έτρωγα σουΦλάκια στη Μεσοχωρα.
Πήγα 2 φορές 3ημερη επίσκεψη στους "παππούδες" με προμήθειες κρέατα απ τα Στουρναραίικα και άλλες 3-4 διανυκτερευσεις ΣΚ, κι ενδιάμεσα τις καθημερινές στο Βόλο, κάνα μπάνιο στο εξωτικό Σουτραλι και την Αφησο, άντε και βόλτα μέχρι Πλατανιά, Λαύκο κλπ. όταν διακοπάραν προς τα κει τίποτα Αθηνέζοι φίλοι μας να τους δούμε...Που να τα ζήσουν αυτά τα μεγαλεία οι καψεροί οι Νεοδημοκράτες συμφορουμίτες...
-
Ε ναι μες την μιζέρια αυτοί οι δεξιοί….μονο επι ΠΑΣΟΚ. Σήμερα όλα είναι καλά…..όλα είναι τέλεια όπως λέει και ο Αδωνις
-
@piliourits said in Διακοπές 2025:
Εγώ τη περασμένη Κυριακή το βράδυ έτρωγα σουΦλάκια στη Μεσοχωρα.
Έχω ανακαλύψει πριν λίγα χρόνια ότι όχημα c3 aircross , με πινακίδες Βόλου , παρκάρει στον παχύτερο ίσκιο του χωριού, ένα ακόμα γεγονός που αποδεικνύει ότι για τους ετεροδημότες-επισκέπτες γεννάν και τα κοκόρια.
-
Πληρώνει ΝΔκρατη να του κρατά τη θέση.
-
Μετά το ατελείωτο σπαμ περι ΠΑΣΟΚ κλπ να επιστρέψουμε στο θέμα
Τον Σεπτέμβρη θα πάρω μια εβδομάδα άδεια για τις τελευταίες διακοπές
Μας αρέσει να πηγαίνουμε στα ορεινά με το αυτοκίνητο εκτός από το χωριό μου (ηρωικός Μπελοκομίτης - λίμνη Πλαστήρα).
Πέρυσι είχαμε πάει Καστοριά, Πρέσπες και στα πέριξ (Ψαράδες, Aγιος Αχίλλειος, Aγιος Γερμανός)
Λέμε λοιπόν να πάμε προς Τζουμέρκα, Καλαρρύτες
Παίζει δυνατά και Μακεδονία ίσως και Θράκη (πχ Ξάνθη που έχουμε φίλους) κλπ
Ρίξτε ιδέες άφοβα -
Δεν έχω ούτε ένα παράδειγμα φιλου μου συμφοιτητη η φίλου που έκανε οικογενειακά διακοπές "αλλου" η μόνος του αν δεν είχε δουλέψει μεροκάματο κάπου πριν.Δεν μιλάμε για φοιτητές. Μιλάμε για οικογένειες με δύο εργαζόμενους αρχές του 2000 που έπαιρναν το αυτοκίνητο πλήρωναν 0,8€ το λίτρο βενζίνης και πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο της εποχής για 3-5 ημέρες το έτος.
Ναι επι ΠΑΣΟΚ και ευφορίας του ευρώ γινόταν αυτό. Και όσοι δεν μπορούσαν είχαν τότε πολλά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, και σήμερα έχουν κάποια. Οπότε πήγαιναν και άνθρωποι χωρίς καν αυτοκίνητο αλλά με το ΚΤΕΛ. Τα θυμάμαι χαρακτηριστικά. Υπήρχαν άτομα που έκαναν τουρισμό με το ΚΤΕΛ. Μάλλον ζούσατε σε άλλο σύμπαν
Τώρα μπαίνεις κι εσύ στα ίδια που φωνάζεις, ελεγες ότι σε κατηγορουσαν πως οι δικοί σου τα έφαγαν στο μπαρμπούτι, εμείς επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε διακοπές χτιζαμε "προφανως" μεγαρα και δεν μας εφταναν, ολος ο υπολοιπος κοσμος περνουσε ζαχαρη... Ξεκαβαληστε λίγο το πασοκικο καλάμι...
Τι σχέση έχει ρε συ fiverg το κόστος ενός σπιτιού ή οικοδομής που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω με ολιγοήμερες διακοπές με ένα αυτοκίνητο ή τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού ;;;;
Μήλα με πορτοκάλια η σύγκριση. Ένας κληρονόμος που κληρονόμησε σπιτι σημερινής αξίας 300.000 ευρώ βλέποντας τον κόσμο ολιστικά, ισούται στο αφήγημα σας με έναν που έκανε επι πασοκ 3-5 μέρες/ετος τουρισμό στον βόλο ή ξέρω ‘γώ στα Γιάννενα με το αυτοκίνητο.
Άρα λοιπόν βγάζουμε έξω όσους είχαν ένα μισθό, είχαν παιδιά φοιτητές σε άλλες πόλεις η ήταν οι ίδιοι τέτοιοι φοιτητές και όσους δεν είχαν μαύρα για να παίρνουν κοινωνικό τουρισμό. Ε ναι, όλοι οι άλλοι λογικά κάνατε ζωαρα, οπότε γιατί να μην αναπολείς τις καλές εποχες;
Αυτό με τα σπιτια δεν είχε να κάνει με νούμερα αλλά με το ότι μπαίνεις στην λογική που καταγγελεις, εμεις λοιπον "ζούσαμε σε άλλο συμπαν", και προφανως "κάτι δεν κάναμε καλα" κλπ και φταιμε διοτι δεν απολαύσαμε πασοκικον μεγαλείο διακοπών που ήταν απλόχερα προσβάσιμες σε όλους...
ΥΓ: Όταν σου ξαναπουν ότι "ολοι", "εκείνες τις εποχες" αγοραζαν από ένα σπίτι στα παιδιά τους μην διαμαρτυρηθεις, προφανως οι δικοί σου "ζούσαν σε άλλο συμπαν" και "κάτι δεν έκαναν καλα" λοιπόν.
-
@wantone said in Διακοπές 2025:
Δεν ξέρω με τον νέο δρόμο σε πόση ώρα μπορείς πλέον να είσαι στην Κουρούτα αλλά μέχρι τώρα σε 2 ωρίτσες είσαι στο Καλό Νερό πριν την Καλαμάτα και αυτό είναι όλο όσο χρειάζεται για να δεις από την Κυπαρισσία χωρίς να πέσεις πάνω σε Πύργιωτη.
-
Άρα λοιπόν βγάζουμε έξω όσους είχαν ένα μισθό, είχαν παιδιά φοιτητές σε άλλες πόλεις η ήταν οι ίδιοι τέτοιοι φοιτητές και όσους δεν είχαν μαύρα για να παίρνουν κοινωνικό τουρισμό. Ε ναι, όλοι οι άλλοι λογικά κάνατε ζωαρα, οπότε γιατί να μην αναπολείς τις καλές εποχες;
Αυτό με τα σπιτια δεν είχε να κάνει με νούμερα αλλά με το ότι μπαίνεις στην λογική που καταγγελεις, εμεις λοιπον "ζούσαμε σε άλλο συμπαν", και προφανως "κάτι δεν κάναμε καλα" κλπ και φταιμε διοτι δεν απολαύσαμε πασοκικον μεγαλείο διακοπών που ήταν απλόχερα προσβάσιμες σε όλους...
ΥΓ: Όταν σου ξαναπουν ότι "ολοι", "εκείνες τις εποχες" αγοραζαν από ένα σπίτι στα παιδιά τους μην διαμαρτυρηθεις, προφανως οι δικοί σου "ζούσαν σε άλλο συμπαν" και "κάτι δεν έκαναν καλα" λοιπόν.
Από άλλους θα το περίμενα όχι από εσένα. Οταν κάνεις συγκρίσεις υπό οικονομικούς όρους εξετάζεις την αναλογία και τα απόλυτα νούμερα.
Το να μου αφήσουν ένα σπίτι σημερινής αξίας 250.000 και 300.000 για εσένα ισούται με το να με πάνε ας πούμε στην Καλαμάτα 4 ημέρες με το αυτοκίνητο.
Για αυτό δεν μπορείς να αντιληφθείς τις έννοιες πραγματικό εισόδημα και ψάχνεις να αποδομήσεις και τις οικονομικές μελέτες των οικονομολόγων που όλως τυχαίως λένε πως επι ΣΥΡΙΖΑ το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ διαθέσιμο εισόδημα ήταν υψηλότερο.
-
@bathan said in Διακοπές 2025:
Μετά το ατελείωτο σπαμ περι ΠΑΣΟΚ κλπ να επιστρέψουμε στο θέμα
Τον Σεπτέμβρη θα πάρω μια εβδομάδα άδεια για τις τελευταίες διακοπές
Μας αρέσει να πηγαίνουμε στα ορεινά με το αυτοκίνητο εκτός από το χωριό μου (ηρωικός Μπελοκομίτης - λίμνη Πλαστήρα).
Πέρυσι είχαμε πάει Καστοριά, Πρέσπες και στα πέριξ (Ψαράδες, Aγιος Αχίλλειος, Aγιος Γερμανός)
Παίζει δυνατά και Μακεδονία ίσως και Θράκη (πχ Ξάνθη που έχουμε φίλους) κλπ
Ρίξτε ιδέες άφοβαΞάνθη και Έδεσσα πάρα πολύ όμορφες πόλεις και με καλό φαγητό (όπως όλη η βόρεια Ελλάδα άλλωστε). Ωραίες εξορμήσεις και τριγύρω. Εχει σπήλαια και τα οχυρά της γραμμής μεταξά. Επίσης όμορφη φύση για πεζοπορίες κτλπ.
-
@bathan said in Διακοπές 2025:
Παίζει δυνατά και Μακεδονία ίσως και Θράκη (πχ Ξάνθη που έχουμε φίλους) κλπΤζουμέρκα , το Συρράκο διαθέτει περισσότερες επιλογές για διανυκτέρευση από τους Καλαρρύτες. Το δεύτερο χωριό όμως εξακολουθεί να διατηρεί περισσότερο τον κτηνοτροφικό του χαρακτήρα (πολύ πιο ¨πρωτόγονο¨ ) . Κάνεις και την πεζοπορική διαδρομή που συνδέει τα δύο χωριά , πάς και στους καταρράχτες στην Κουϊάσσα για μπάνιο στις βάθρες. Από εκεί και μετά συνεχίζεις τη διαδρομή ( road trip) όπως γράφει στο οδοιπορικό του ο γάτος, όχι όμως με την τρεχάλα που τα πέρασε . Με μια υποσημείωση , το καταφύγιο στα Πράμαντα αξίζει μία επίσκεψη ( όλο άσφαλτος ) ακόμα καλύτερα το καταφύγιο μελισσουργών.
Για μία εβδομάδα εξόρμηση , στη Μακεδονία , θα μοίραζα τις διανυκτερεύσεις μου σε Νυμφαίο, κάπου στο Καϊμακτσαλάν και στον παλαιό Άγ. Παντελεήμονα , να αγναντέψω και Αιγαίο και ελπίζοντας ότι έχουν αποχωρήσει οι μάζες των ημερήσιων επισκεπτών.
Για μία εβδομάδα όμως θα πήγαινα να χαθώ στη Ροδόπη. Τα ορεινά της είναι διαφορετικά από την Πίνδο (και σα χωριά και σαν φύση) , κάτι διαφορετικό από τα γνωστά σου.
Διακοπές 2025