-
@otso said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Αντιθετα ολοι οι φοιτητες που δεν εχουν μπαρμπα στην κορωνη δουλευουν σε γεωργικες εργασιες και σεζον , εσεις σαν φοιτητες δουλευατε ;
Σας εχει περασει απ το μυαλο οτι αυτος που απαιτειτε να κανει τεμεναδες μπορει να εχει καλυτερο πτυχιο απο σας ;Πολύ πιθανό.
-
@otso said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Προφανως η κανετε πλακα η χθες πηρατε αυτοκινητο .
Εδω μεσα υπαρχουν σχολια για την σελλ που καναμε παλιοτερα .
Η εν λογω εταιρεια υποχρεωνει τους υπαλληλους να πουλησουν συγκεκριμενες ποσοτητες , να προσπαθουν να πουλησουν την ακριβοτερη βενζινη , να σου βαλουν λαδια με το στανιο κτλ
Κανενας δεν αντεχει στην πιεση για 3και 60
Γι αυτο και την κοπανανε οι υπαλληλοι συνεχως η φτανουν στο σημειο να τα γραφουν ολα .
Πρεπει να εχεις φτασει στον πατο της τροφικης αλυσιδας για να δουλεψεις εκει .
Μαλλον εδω μεσα κι απο οτι εχω καταλαβει δεν εχει ουτε ειχε κανενας οικονομικο προβλημα , μιας και τα 30 με 40 χιλιαρικα για αυτοκινητα τους φαινονται λογικο ποσο .
Και βεβαια εχουν την απαιτηση απο παιδια με 850 τον μηνα να τους κανουν τεμεναδες , και να μην κανουν διακοπες .
Μηπως ειστε λιγο αποκομενοι απ την πραγματικοτητα σαν τους υπουργους και τους παρατρεχαμενους .
Ξερετε ποσους μαλακες συναντανε καθημερινα οι υπαλληλοι ;
Προχτες ειδα στην σελλ κουτσο υπαλληλο και απαιτουσε ο αλλος να του βαλει αερα στα λαστιχα και εκατσε ο φουκαρας και του εβαλε .
Τι ωραια προοπτικη να δουλευει στην σελλ για ενα παιδι και τι λαμπρο μελλον , γιατι να μην δουλευει με ορεξη .
Στο εξωτερικο απο πριν 40 χρονια εβαζες μονος σου βενζινη , εδω ο κουτοπονηρος ελληναρας θελει και χαιδεμα στον ποπο .
Μυριζαν τα δαχτυλα τους οι υπαλληλοι για το αν ο αλλος ο μαλακας ειχε χτυπησει το δαχτυλακι του ωστε να τρεξουν .
Δεν παμε καλα μου φαινεται .
Ολοι εδω μεσα διακοπαρετε ασυστολα και τρωτε του σκασμου
Αντιθετα ολοι οι φοιτητες που δεν εχουν μπαρμπα στην κορωνη δουλευουν σε γεωργικες εργασιες και σεζον , εσεις σαν φοιτητες δουλευατε ;
Σας εχει περασει απ το μυαλο οτι αυτος που απαιτειτε να κανει τεμεναδες μπορει να εχει καλυτερο πτυχιο απο σας ;
Εσεις και ο μαλακας που διαμαρτυρηθηκε θα εστελνε τον γιο την κορη του να δουλεψει στη σελλ ;και στην καθε σελλ ;
Δεν γαμιομαστε λεω εγω που το 2025 θελετε δουλους.Απλά ή δεν θα πας ή αν πας θα το κάνεις σωστά.
-
@lap said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Σας εχει περασει απ το μυαλο οτι αυτος που απαιτειτε να κανει τεμεναδες μπορει να εχει καλυτερο πτυχιο απο σας ;Πολύ πιθανό.
Τι σχεση εχει το καλυτερο πτυχιο? Η εργασια του ειναι υπαλληλος σε βενζιναδικο.
-
Έχει σχέση με τον ζήλο των εργαζομένων.
Ένας με καλό πτυχίο σε μια εργασία πολύ χαμηλης κατάρτισης ,σχεδόν ανύπαρκτης χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του και είναι τελείως διεκπεραιωτικος και αδιάφορος σε βαθμό που μπορεί να εκνευρίζει τους πελάτες.
-
Προφανως η κανετε πλακα η χθες πηρατε αυτοκινητο .
Εδω μεσα υπαρχουν σχολια για την σελλ που καναμε παλιοτερα .
Η εν λογω εταιρεια υποχρεωνει τους υπαλληλους να πουλησουν συγκεκριμενες ποσοτητες , να προσπαθουν να πουλησουν την ακριβοτερη βενζινη , να σου βαλουν λαδια με το στανιο κτλ
Κανενας δεν αντεχει στην πιεση για 3και 60
Γι αυτο και την κοπανανε οι υπαλληλοι συνεχως η φτανουν στο σημειο να τα γραφουν ολα .
Πρεπει να εχεις φτασει στον πατο της τροφικης αλυσιδας για να δουλεψεις εκει .
Μαλλον εδω μεσα κι απο οτι εχω καταλαβει δεν εχει ουτε ειχε κανενας οικονομικο προβλημα , μιας και τα 30 με 40 χιλιαρικα για αυτοκινητα τους φαινονται λογικο ποσο .
Και βεβαια εχουν την απαιτηση απο παιδια με 850 τον μηνα να τους κανουν τεμεναδες , και να μην κανουν διακοπες .
Μηπως ειστε λιγο αποκομενοι απ την πραγματικοτητα σαν τους υπουργους και τους παρατρεχαμενους .
Ξερετε ποσους μαλακες συναντανε καθημερινα οι υπαλληλοι ;
Προχτες ειδα στην σελλ κουτσο υπαλληλο και απαιτουσε ο αλλος να του βαλει αερα στα λαστιχα και εκατσε ο φουκαρας και του εβαλε .
Τι ωραια προοπτικη να δουλευει στην σελλ για ενα παιδι και τι λαμπρο μελλον , γιατι να μην δουλευει με ορεξη .
Στο εξωτερικο απο πριν 40 χρονια εβαζες μονος σου βενζινη , εδω ο κουτοπονηρος ελληναρας θελει και χαιδεμα στον ποπο .
Μυριζαν τα δαχτυλα τους οι υπαλληλοι για το αν ο αλλος ο μαλακας ειχε χτυπησει το δαχτυλακι του ωστε να τρεξουν .
Ι Δεν παμε καλα μου φαινεται .
Ολοι εδω μεσα διακοπαρετε ασυστολα και τρωτε του σκασμου
Σας εχει περασει απ το μυαλο οτι αυτος που απαιτειτε να κανει τεμεναδες μπορει να εχει καλυτερο πτυχιο απο σας ;
Εσεις και ο μαλακας που διαμαρτυρηθηκε θα εστελνε τον γιο την κορη του να δουλεψει στη σελλ ;και στην καθε σελλ ;
Δεν γαμιομαστε λεω εγω που το 2025 θελετε δουλους.Αυτός που έκανε τα παράπονα δεν βρίσκεται στο φόρουμ και οι περισσότεροι που σχολίασαν δεν πήραν το μέρος του, οπότε που κολλάει το σχόλιο σου.;;
Ήθελες να τα πεις κάπου και εσύ να ξαλαφρώσεις εε
-
Εμ διαβάζει ο άνθρωπος πως τα 40-50Κ πάνε και έρχονται σαν στραγάλια και αναρωτιέται τι εισοδήματα έχουν όλοι αυτοί, τρώνε αέρα κοπανιστο, δεν σπουδάζουν τα παιδιά τους ή μήπως είναι........ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ
-
@lap said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Ένας με καλό πτυχίο σε μια εργασία πολύ χαμηλης κατάρτισης ,σχεδόν ανύπαρκτης χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του και είναι τελείως διεκπεραιωτικος και αδιάφορος σε βαθμό που μπορεί να εκνευρίζει τους πελάτες.
Και τους συναδελφους του, αν δεν εχει διαθεση (ας υποθεσουμε οτι ειναι λογικο) να κατσει σπιτι του, οταν η εργασια ειναι ομαδικη δεν μπορει ο ενας να χαλαει την εικονα των υπολοιπων, ουτε οι υπολοιποι να "τρεχουν" περισσοτερο για να καλυψουν τα ψυχολογικα του.
Εγωιστικα γαιδουρια τους ονομαζω αυτους. -
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Από τη μια μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού χαρακτηρίζεται από αγένεια λόγω έλλειψης παιδείας, από την άλλη μεγάλο ποσοστό των εργοδοτών προσφέρει άθλιες συνθήκες εργασίας με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να γίνονται γραψ@ρχιδηδες.
Ο αποδέκτης των συμπεριφορών αυτών είναι ο πελάτης... Poor πελατη -
@ilias-a said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Και τους συναδελφους του, αν δεν εχει διαθεση (ας υποθεσουμε οτι ειναι λογικο) να κατσει σπιτι του, οταν η εργασια ειναι ομαδικη δεν μπορει ο ενας να χαλαει την εικονα των υπολοιπων, ουτε οι υπολοιποι να "τρεχουν" περισσοτερο για να καλυψουν τα ψυχολογικα του.
Εγωιστικα γαιδουρια τους ονομαζω αυτους.Αν κάτσει σπίτι του θα τον λένε χαραμοφάη.
-
@georgemit said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Από τη μια μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού χαρακτηρίζεται από αγένεια λόγω έλλειψης παιδείας, από την άλλη μεγάλο ποσοστό των εργοδοτών προσφέρει άθλιες συνθήκες εργασίας με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να γίνονται γραψ@ρχιδηδες.
Ο αποδέκτης των συμπεριφορών αυτών είναι ο πελάτης... Poor πελατηΚαι οι πελατες ειναι αγενεις πολλες φορες.
-
@ilias-a said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Εγωιστικα γαιδουρια τους ονομαζω αυτους.Αν κάτσει σπίτι του θα τον λένε χαραμοφάη.
Μα ειναι, οταν περιμενει το συναδελφο του να του καλυψει αυτα που εχει υποχρεωση να κανει αυτος αλλα δεν τα κανει.
-
Ναι ισχύει, κι αυτοί στον γενικότερο πλυθησμο ανήκουν άρα τους χαρακτηρίζει κι αυτούς έλλειψη παιδείας.
-
Εμ διαβάζει ο άνθρωπος πως τα 40-50Κ πάνε και έρχονται σαν στραγάλια και αναρωτιέται τι εισοδήματα έχουν όλοι αυτοί, τρώνε αέρα κοπανιστο, δεν σπουδάζουν τα παιδιά τους ή μήπως είναι........ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ
Η απ τον ΟΠΕΚΕΠΕ
-
Περιστατικο με πελατη.
Φλεβαρης του 12 ή του 13, ωρα 7,30 το απογευμα, το κρυο με εχει πεθανει, εχουμε τρεξει πολυ εκεινη τη μερα, ο υπαλληλος εχει σχολασει στις 5, εχω δεσει ενα μοτερ απο γενικη επισκευη και θελω να το ρηξω στο μηχανοστασιο, εχει ερθει μια πιτσα που εχω παραγγειλει γιατι χοντρικα γυρω στις 11 θα εφευγα απο το μαγαζι, μαζευω-καθαριζω εργαλεια πλενομαι και καθομαι να φαω.
Οτι εχω ανοιξει το κουτι της πιτσας μπαινει υποψηφιος πελατης,
Π. καλησπερα εχω ενα προβλημα με το αυτοκινητο.
Η. καλησπερα, δωστε μου 5 λεπτα να φαω 2 κομματια και θα τα πουμε.
Π. οκ.
Η. αν θελετε παρτε και εσεις, του δινω και χαρτοπετσετα.
Π. οχι ευχαριστω.
Παιδες δεν προλαβα να βαλω το 1ο κομματι στο στομα.
Π. κανα μηνα τωρα στην πορεια στις λακουβες μου αναβεο το λαμπακι του δυναμο.
Η. θυμαστε την πορτα που μπηκατε στο μαγαζι?
Π. ναι.
Η. καντε μεταβολη και αντε στο διαολο. -
Περιστατικο με πελατη.
Φλεβαρης του 12 ή του 13, ωρα 7,30 το απογευμα, το κρυο με εχει πεθανει, εχουμε τρεξει πολυ εκεινη τη μερα, ο υπαλληλος εχει σχολασει στις 5, εχω δεσει ενα μοτερ απο γενικη επισκευη και θελω να το ρηξω στο μηχανοστασιο, εχει ερθει μια πιτσα που εχω παραγγειλει γιατι χοντρικα γυρω στις 11 θα εφευγα απο το μαγαζι, μαζευω-καθαριζω εργαλεια πλενομαι και καθομαι να φαω.
Π. οκ.
Π. οχι ευχαριστω.
Π. ναι.
Η. καντε μεταβολη και αντε στο διαολο.Εγω θα σου επαιρνα κι ενα κομματι και μετα θα εφευγα
-
Δεν πιστεύω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει συνθήκες εργασίας "γαλέρας" και γενικά οι μεγάλες εταιρείες τα προσέχουν αυτά γιατί τους κυνηγάει το ΠΑΜΕ κτλ,
-
@alexandros-k said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Περιστατικο με πελατη.
Π. οκ.
Π. οχι ευχαριστω.
Π. ναι.
Η. καντε μεταβολη και αντε στο διαολο.Εγω θα σου επαιρνα κι ενα κομματι και μετα θα εφευγα
Και κακη κριτικη στο google γιατι ηταν κρυα η πιτσα.
-
@teo-mak said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
@alexandros-k said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Περιστατικο με πελατη.
Π. οκ.
Π. οχι ευχαριστω.
Π. ναι.
Και κακη κριτικη στο google γιατι ηταν κρυα η πιτσα.
-
Αν έχεις να κάνεις με κόσμο η ψυχική σου υγεία κινδυνεύει. Ακολουθώ το παράδειγμα του Ηλία και δεν χαλιέμαι.
fun fact κλείνω 10+ το βράδυ αντί για 9, 10:30-11 παρά τηλ κάποιος κάτοικος του χωριού για..... ωτοασπίδες για κάποια εξέχουσα προσωπικότητα που έτρωγε σε ταβέρνα. -Οχι ......τέλειωσαν.
τηλ σε 5 λεπτά δεύτερος.....τα ίδια.
τηλ σε 2 λέπτα στη γυναίκα μου......το ίδιο.
Την άλλη μέρα άκουσαν όσα δεν άκουσαν το βράδυ. Δεν μου το ξαναέκαναν από τότε...... -
Εγώ πέρασα τη προηγούμενη βδομάδα από χωριό στο τελευταίο πρατήριο πριν τα βουνά, αργουτσικα 3μμ, κι ο υπάλληλος/ιδιοκτήτης δεν ξέρω, είχε τεντωθει σε δύο καρέκλες και ροχάλιζε.
Ανθρώπινο για τις συνθήκες της περιοχής, κι απλά έφυγα μην τον ξυπνήσω, όπως έκαναν οι επόμενοι που ήρθαν, έχασε κι αυτός τα λίγα € προμήθεια.
Αλλά δεν κράτησα κακία, σταματάω κάθε φορά που περνάω ακόμη και μισογεματος, για να βοηθάω να διατηρηθεί το μικρό πρατήριο, μην κλείσει κι αυτό όπως τα τρια επόμενα που υπήρχαν παραπάνω.
Αν είχα λαμπάκι, θα πατούσα μια κόρνα, να μην πω ότι αν ήταν έκτακτο, θα έβαζα μόνος μου βενζίνη, κι αν ήθελε ας μην ερχόταν να πληρωθεί...Τώρα, όταν μιλάτε για μαγαζί χωρίς αφεντικό με πιτσιρικάδες υπαλλήλους, τι ψάχνετε να βρείτε και να διορθώσετε, για ποιο λόγο;
Περιμένετε "επαγγελματισμό" από εποχιακούς πιτσιρικάδες που πληρώνονται πίνατς για να δουλεύουν σαν μάνκεηζ και "προϊστάμενους" που τους έχουν παρατήσει στη τύχη τους;
Κακώς ασχολείστε.
Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου