-
@criuser said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
@wantone said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
@dettol said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
@dstou said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Πιτοσούβλακα από Καυτερό απόψε, οικογενειακώς. 8 τεμ. προς 3,30 έκαστο = 26,40 ευρώ για όλη την οικογένεια. Ωραία ήταν, αλλά κάπως μου κάθησε άσχημα το οικονομικό.
Και μπήκα σε σκέψεις ότι αν είχαμε την (μικρή) υπομονή να φτιάξουμε μια σκάφη μακαρόνια με 1 κιλό κιμά, θα είχαμε τουμπανιάσει και θα είχαμε ξοδέψει λιγότερα...Μια χαρά τιμή πάντως είναι (για τα δεδομένα της εποχής) το 3.30. Μην ξεχνάμε ότι είναι Χαλάνδρι
δεν ειναι Χαλανδρι, κολλεγιο ειναι. Χαλανδρι ειναι γυρω απο το κεντρο του Χαλανδριου οι τιμες ειναι 3.6-3.8. η θεση που ειναι αυτος ειναι αλλη αγορα.
επισης το Χαλανδρι εχει μετρια πιτοσουβλακια στην καλυτερη περιπτωση στις ποιο ακριβες τιμες της Αθηνας και σκουπιδια παντου. Τελειως εκτος πραγματικοτητας οι σουβλατζηδες.
Υπάρχει Δήμος Κολλεγίου ?
Χαλάνδρι ήταν πάντα...
Οπως στο παρελθόν Χαλάνδρι ήταν η Φιλοθέη, η Αγία Παρασκευή, τα Βριλήσσια, οι Πεντέλες, ο Χολαργός, ο Παπάγου και ίσως και κάποιο Ψυχικό.
Αμα δεις παλιά συμβόλαια, όλα περιφέρεια Χαλανδρίου γράφουν και ήταν στο υποθηκοφυλακείο Χαλανδρίου.
Ο Πειραιάς;
-
Μιας και αναφερα τη Νικαια, μπουγατσα και σφολιατες γενικα, ολα χειροποιητα απο αυτον, Παυλιδης στην Πετρου Ραλλη, ανοικτα ολο το 24ωρο.
-
@ilias-a said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Παυλιδης στην Πετρου Ραλλη
μπουγατσαρα λεμε
-
Χο,χο,χο, μεσοτοιχία με το Αιγυπτικόν είναι αυτό. Η ύψιστη γουρουνιά.
Τρώμε τα λαχματζούνια και τα κεμπάπ μας, και για επιδόρπιο τις μπουγάτσες μας.
Μια φορά που είχαμε πάρει μια δουλειά στο νοσοκομείο, πηγαίναμε απέναντι στο τέλος της ημέρας για τα περεταίρω, είχαμε γίνει γραφικοί. -
@gatoz said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
@ilias-a said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Παυλιδης στην Πετρου Ραλλη
μπουγατσαρα λεμε
Γατε αν σου πω λογαριασμους που καναμε στα νιατα μας εκει γυρω στις 4 τα ξημερωματα, αστα να πανε στο διαολο.

-
@criuser said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
@wantone said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Πιτοσούβλακα από Καυτερό απόψε, οικογενειακώς. 8 τεμ. προς 3,30 έκαστο = 26,40 ευρώ για όλη την οικογένεια. Ωραία ήταν, αλλά κάπως μου κάθησε άσχημα το οικονομικό.
Και μπήκα σε σκέψεις ότι αν είχαμε την (μικρή) υπομονή να φτιάξουμε μια σκάφη μακαρόνια με 1 κιλό κιμά, θα είχαμε τουμπανιάσει και θα είχαμε ξοδέψει λιγότερα...Μια χαρά τιμή πάντως είναι (για τα δεδομένα της εποχής) το 3.30. Μην ξεχνάμε ότι είναι Χαλάνδρι
δεν ειναι Χαλανδρι, κολλεγιο ειναι. Χαλανδρι ειναι γυρω απο το κεντρο του Χαλανδριου οι τιμες ειναι 3.6-3.8. η θεση που ειναι αυτος ειναι αλλη αγορα.
επισης το Χαλανδρι εχει μετρια πιτοσουβλακια στην καλυτερη περιπτωση στις ποιο ακριβες τιμες της Αθηνας και σκουπιδια παντου. Τελειως εκτος πραγματικοτητας οι σουβλατζηδες.
Υπάρχει Δήμος Κολλεγίου ?
Χαλάνδρι ήταν πάντα...
Οπως στο παρελθόν Χαλάνδρι ήταν η Φιλοθέη, η Αγία Παρασκευή, τα Βριλήσσια, οι Πεντέλες, ο Χολαργός, ο Παπάγου και ίσως και κάποιο Ψυχικό.
Αμα δεις παλιά συμβόλαια, όλα περιφέρεια Χαλανδρίου γράφουν και ήταν στο υποθηκοφυλακείο Χαλανδρίου.
Ο Πειραιάς;
Οι γαυροπεριοχές ανήκουν στα ψάρια τους...

-
Για πείτε ρε παιδιά τις τοπ 2-3 ταβέρνες με κρέας σε βόρεια Εύβοια... Το βράδυ σκοπεύω να ξεκληρίσω κανένα μαντρί και θέλω να επιλέξω το σωστό... Μου είπαν για Ταφραλή, Αφίλο και τον Αλεξίου στον Άγιο...
-
@sette said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Ταφραλή
ταφραλης για προβατο,
ζαχαρακης κοκορετσαδοκοντοσουφλι
και ψαροπουλι, αγιο νικολαο που δεν σου λεω, ειναι μακρυα -
σουκου επιτελους για γατο
ελπιζω
αναρωτιεμαι: μπανιο σε λιβαδακια ή καλαμι?
αν και βλεπω κατι κυματαρες... -
@gatoz said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
αν και βλεπω κατι κυματαρες...
Θα εχει μποφόρια !!!!
-
Έφαγα στον Άφιλο. Στον Ταξιάρχη (Βόρεια Εύβοια). Φοβερό και ταυτόχρονα ελαφρύ λουκάνικο. Ζουμερό μπιφτέκι. Αυτά, μισό κιλό κρασί, αγγουροντομάτα/πιπεριά/κρεμμύδι, ψωμί στα κάρβουνα και νερό, 25 ευρώπουλα. Το βράδυ βάζει σούβλες... Δώρο η δροσιά από τις μουριές. Bonus ότι δεν χρειάζεται κράτηση και είναι ανοικτό και το μεσημέρι.
-
Σήμερα το μενού είχε τραπέζωμα στο σόι. Σούβλακς, γουΡΝοπούλα, σφέλα, πατάτες και διάφορα σαλατικά. Για επιδόρπιο δύο γλυκά. Είμαι σε τυμπανιαία κατάσταση, απορώ πως θα βγει η βραδιά.
-
Κάπως έτσι ... Αφού το κινητό το στερεώνω στην κοιλιά.
Ζεστη μαζί και με φούσκωμα, δεν παλεύεται
-
πιειτε ενα ωραιοτατο κονιακ , με ενα πουρο αβανας .
-
Τώρα άρχισα να συνέρχομαι, και έπεσα στο ταψί με το γαλακτομπούρεκο, για να το αποτελειώσω όσο είναι ακόμη φρέσκο.
-
Τώρα άρχισα να συνέρχομαι, και έπεσα στο ταψί με το γαλακτομπούρεκο, για να το αποτελειώσω όσο είναι ακόμη φρέσκο.
απινιδοτη εχει εκει κοντα ; η τουλαχιστον γιατρο στην παρεα;
κατα προτιμηση οχι γυναικολογο ; -
Βαλε μερικα τεμαχια στο ψυγειο, κρυο ειναι καλυτερο για τα γουστα μου.

-
Αμάν, πάει η δίαιτα, part 3:
Αγόρασα 1 κιλό μαριδάκι προς ...5 ευρώ, ναι δεν είναι λάθος! Θα είναι μπαγιάτικα σκέφτηκα, στο τέλος θα τα φάει η γάτα. Απεναντίας βγήκανε ντουφέκια. Επίσης 1 κιλό αμοελοφάσουλα, πολύ τρυφερά. Πέταξα και στο τηγάνι γιδοτύρι σαγανάκι, φτιάξαμε και μια περιποιημένη σαλάτα, και να βράσω τα ωλ ινκλούσιβ. Τώρα σιέστα.
Το βράδυ προαλείφομαι για τσουχτή, για όσους γνωρίζουν... -
Μετά το πλεμπέικο διάλειμμα με τις μαρίδες και τις τσουχτές, αφήνω μια ωδή στο λατρεμένο, καταπράσινο και συνάμα ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ...

70 ευρώ ελαφρύτερος και αρκετά gr βαρύτερος (εκτός αστακού, υπήρχαν και 2 πακέτα μακαρόνια...), προσπάθησα να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα, τρώγοντας 1 ώρα για το συστηματικό καθάρισμα των καλύτερων σημείων, χαρίζοντας στον εαυτό μου και τη συμβία μου το προνόμιο να φάω μία από τα ίδια και αύριο το μεσημέρι... Το πακέτο ζει, αυτό μας οδηγεί! Να και κάτι που δεν συνέβαινε στην εποχή του μεθυσμένου Ήλιου...
Υ.γ @dstou εννοείται σε πειράζω και μπορώ να πω ότι εγκρίνω 100% τις επιλογές σου...
-
Για γλυκό σε καφέ-ζαχαροπλαστείο (έγραψα για το δεύτερο πεπτικό σύστημα των θηλυκών του είδους μας και γιατί δεν μπορούμε να βρούμε ησυχία...), είπα να φάω κάτι του ταψιού... Αφού ρώτησα για 1 (ένα) σαραγλάκι, με ενημέρωσαν σε αυστηρό ύφος ότι συνήθως δίνουν 3 κομμάτια (και μπορούσα να κάνω ότι συνδυασμό θέλω) στα 2,5 ευρώ... Η συμβία πήρε κάτι απροσδιόριστο με μπισκότο και εγώ 2 σαραγλάκια και 1 κανταΐφι... Τίμια... Πάω να πεθάνω στο δωμάτιο...
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)