-
Εμ αυτά έλεγα στη λαπαινα όταν μπήκα σπίτι με την φουσκωτή πισίνα αλλά με έβρισε.
-
@gatoz said in Διακοπές 2025:
@dettol said in Διακοπές 2025:
η παραλια στην πρωτη φωτο, ποια ειναι;
με το ηλεχτρικο μπορει να φτανεις αλλα δεν γυρνας, οποτε ή #mono_vitara ή καλυτερα να μην ξερεις
ΑρΕς
ομορφη αλλα παγακια γενικαβοιδοκοιλια παω και γυρναω μονοημερη για χαβαλε. Εκτος αν δεν ειναι αυτη, οποτε αλλαζει το πραγμα γιατι δεν εχω ιδεα τι να ψαξω
Ασε που δεν μπορω να φανταστω οτι παει καπου το mazda και δεν παει το tesla.ναι αλλα ποσο να κατουρησεις σε σεα?
πας ανετα ρε συ και χωρις ιδιαιτερες στασεις. Ξεκινας 100% απο αθηνα και φτανεις εκει με 28%. Στο γυρισμο φορτιζεις καλαματα και επιστρεφεις κυριος. Αν το εκανα μονοημερη θα χρειαζομουν και μια δευτερη σταση στην επιστροφη. Εγω, οχι το αυτοκινητο.
-
@Lap Παραλιάρες να λαχταράς να βουτήξεις έχει η Μήλος, εκεί να την πας αλλιώς εκτός από φουσκωτή πισίνα σε βλέπω και με φουσκωτή κούκλα.
-
Αχ κουλα!
-
με το ηλεχτρικο μπορει να φτανεις αλλα δεν γυρνας, οποτε ή #mono_vitara ή καλυτερα να μην ξερεις
ΑρΕς
ομορφη αλλα παγακια γενικαβοιδοκοιλια παω και γυρναω μονοημερη για χαβαλε. Εκτος αν δεν ειναι αυτη, οποτε αλλαζει το πραγμα γιατι δεν εχω ιδεα τι να ψαξω
Ασε που δεν μπορω να φανταστω οτι παει καπου το mazda και δεν παει το tesla.ναι αλλα ποσο να κατουρησεις σε σεα?
πας ανετα ρε συ και χωρις ιδιαιτερες στασεις. Ξεκινας 100% απο αθηνα και φτανεις εκει με 28%. Στο γυρισμο φορτιζεις καλαματα και επιστρεφεις κυριος. Αν το εκανα μονοημερη θα χρειαζομουν και μια δευτερη σταση στην επιστροφη. Εγω, οχι το αυτοκινητο.
Κουράστηκα…..που το διάβασα.
-
Βλέπω ευφάνταστους τρόπους που έχουν ανακαλύψει οι ξενοδόχοι για να παρακάμπτουν πλατφόρμες online και να απαιτούν και πληρωμές μετρητά...
Σε σημείο που σιχαθηκα το νησί που έκλεισα φέτος.. -
@gtsartsal said in Διακοπές 2025:
Οι φετινές καλοκαιρινές μας διακοπές ολοκληρώθηκαν.
Περάσαμε 7 μέρες στην Καλαμάτα! Η πόλη μας άρεσε πάρα πολύ. Έτσι θα έπρεπε να είναι όλες οι επαρχιακές πόλεις. Μεγάλα άνετα πεζοδρόμια, ποδηλατοδρόμοι, οδηγοί τυφλών χωρίς εμπόδια από το κέντρο της πόλης και σε όλο το παραλιακό μέτωπο. Πολυκατοικίες μέχρι 4 ορόφους.
Κολυμπήσαμε σε ωραίες παραλίες,, ευτυχώς με λίγο κόσμο αφού είναι ακόμα νωρίςΥγεία να έχουμε και να περνάμε καλά!
Αγαπημένα μέρη και ωραίες διακοπές στη Μεσσηνία. Είχα πάει πρόπερσι οικογενειακώς και περάσαμε τέλεια. Φθηνό και καλό φαϊ ειδικά τριγύρω στα χωριά. Πολύ ζεστά νερά, κάτι σημαντικό ειδικά αν υπάρχουν παιδιά. Εμείς για μπάνιο ήμασταν συνέχεια στη Μπούκα λόγω μικρού παιδιού και επειδή βόλευε πολύ. Επίσης εξαιρετική επιλογή ο Ιούλιος για διακοπές για όποιον έχει τη δυνατότητα βέβαια. Και του χρόνου με υγεία!
-
ΑρΕς
Για ενα μπανιο απο Αθηνα το κοβω ταλαιπωρια, για 2ημερο με διαμονη καπου εκει κοντα ανετο.
-
@antoniokon said in Διακοπές 2025:
βοιδοκοιλια παω και γυρναω μονοημερη για χαβαλε. Εκτος αν δεν ειναι αυτη, οποτε αλλαζει το πραγμα γιατι δεν εχω ιδεα τι να ψαξω
Ασε που δεν μπορω να φανταστω οτι παει καπου το mazda και δεν παει το tesla.Αυτή είναι
Αντωνη εισαι απο Αρτα ?
-
@alexandros-k said in Διακοπές 2025:
βοιδοκοιλια παω και γυρναω μονοημερη για χαβαλε. Εκτος αν δεν ειναι αυτη, οποτε αλλαζει το πραγμα γιατι δεν εχω ιδεα τι να ψαξω
Ασε που δεν μπορω να φανταστω οτι παει καπου το mazda και δεν παει το tesla.Αυτή είναι
Αντωνη εισαι απο Αρτα ?
Όχι...
Πήγα για το φιλαράκι που καταζητείται στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων με τις ακυρώσεις του
Και για τον @gtsartsal που ενημέρωσε ότι θα κάνει στάση ανεβαίνοντας από Καλαμάτα...
Υ.Γ. Δεν γράφω καταγωγή γιατί το excel παραμονεύει
-
Αντωνη εισαι απο Αρτα ?
Όχι...
Πήγα για το φιλαράκι που καταζητείται στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων με τις ακυρώσεις του
Και για τον @gtsartsal που ενημέρωσε ότι θα κάνει στάση ανεβαίνοντας από Καλαμάτα...
Υ.Γ. Δεν γράφω καταγωγή γιατί το excel παραμονεύει
Ναι οκ , απλα ετσι οπως το εγραψε ο gtsartsal , σκεφτηκα μηπως εισαι κι εσυ απο Αρτα
Σας αρεσε η Αρτα?
Για λιγες μερες καλη ειναι , να κατσεις μονιμα ΔΕΝ
Σορρυ alex--mix -
@georgemit said in Διακοπές 2025:
Βοϊδοκοιλιά
Υπερτιμημένη με πολύ κόσμο
Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, καθημερινή ήταν τέλεια!
Χωρίς beachbar.... Ήσυχα , ήρεμα και καθαρά! -
Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, οι περισσότεροι πάνε σαν τα πρόβατα μη νομίζεις.
Σε ευχαριστω....
-
Μπεεε λένε….
Δεν το είπε για εσένα βρε συ, γενικά το λέει…
-
Ναι οκ , απλα ετσι οπως το εγραψε ο gtsartsal , σκεφτηκα μηπως εισαι κι εσυ απο Αρτα
> Σας αρεσε η Αρτα?
Σορρυ alex--mixΣαν πόλη, μέτρια...
Όμως, σαν βάση διαμονής, έχει κοντά της πολλά αξιοθέατα...
Κορωνησία, λίμνη Ζηρού, υδραγωγείο Νικόπολης και πάρκο Αγίου Γεωργίου, Τζουμέρκα...
Επίσης καλές ταβέρνες στα χωριά πέριξ...
Και ο @alex-mix ποτέ δεν λέει μόνο Άρτα...
Πάντα λέει μόνο Ήπειρος
-
Σε ευχαριστω....
καλη παραλια αλλα παγακια θαλασσα
αγαπημενο μου λιβαδι, εμ παραλια, στη περιοχη ειναι παρακατ, η ζαγκα στη κορωνη αλλα και τσαπι και καλαμακι -
> Σας αρεσε η Αρτα?
Σορρυ alex--mixΣαν πόλη, μέτρια...
Όμως, σαν βάση διαμονής, έχει κοντά της πολλά αξιοθέατα...
Κορωνησία, λίμνη Ζηρού, υδραγωγείο Νικόπολης και πάρκο Αγίου Γεωργίου, Τζουμέρκα...
Επίσης καλές ταβέρνες στα χωριά πέριξ...
Και ο @alex-mix ποτέ δεν λέει μόνο Άρτα...
Πάντα λέει μόνο Ήπειρος
Ναι εχει γυρω γυρω ωραια μερη, αν και τα μισα που ειπες ειναι εκτος νομου Αρτας
Το πιο ωραιο στην Αρτα ειναι οτι ειναι κοντα στα Γιαννενα -
Πωωωω εμφύλιος ηπειρωτών
-
Σε ευχαριστω....
αγαπημενο μου λιβαδι, εμ παραλια, στη περιοχη ειναι παρακατ, η ζαγκα στη κορωνη αλλα και τσαπι και καλαμακιΗ δεύτερη φωτογραφία που ανέβασα είναι Αγία Τρίαδα πριν την Κορώνη.
Πολύ καλή κι αυτή, μάλλον μοιάζει με καλαμακι.Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε κρύα!
-
Σε ευχαριστω....
αγαπημενο μου λιβαδι, εμ παραλια, στη περιοχη ειναι παρακατ, η ζαγκα στη κορωνη αλλα και τσαπι και καλαμακιΚάτι ξέρω και δεν πάω σε κρύες θάλασσες, άντε μετά να εξηγείς …..
Διακοπές 2025