Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Επενδύσεις και τα ρέστα
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Επενδύσεις και τα ρέστα
    • 1
    • 2
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 9 / 11
    Αντίλογος
    27
    206
    2839
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      jamesd last edited by jamesd

Μαθήματα κοινωνικής εκπαίδευσης το κάναμε… ένα έχω να πω: «σκούπα!» 😀

C 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • cirus
        cirus last edited by

ΟΥΤΕ που καθισα να διαβασω τις τελευταιες σελίδες

Ειχα γραψει πολύ πολύ πιο πισω.

Νομιζω δεν ενδιαφέρει κανεναν

Αν ημουν admin βασικα θα το έσβηνα από την αρχη γιατι και το θεμα είναι ακυρο (επενδυση για καθεναν είναι κάτι διαφορετικο, αλλοι βλέπουν επενδυση να κανουν την ζωή τους πιο εύκολη και αλλοι πως θα βγαλουν κέρδη) και γιατι οι μισες σελιδες ειναι προσβολές

Cirus the virus

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • A d P
          A d P moderator @cirus last edited by

@cirus said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

ΟΥΤΕ που καθισα να διαβασω τις τελευταιες σελίδες

Ειχα γραψει πολύ πολύ πιο πισω.

Νομιζω δεν ενδιαφέρει κανεναν

Αν ημουν admin βασικα θα το έσβηνα από την αρχη γιατι και το θεμα είναι ακυρο (επενδυση για καθεναν είναι κάτι διαφορετικο, αλλοι βλέπουν επενδυση να κανουν την ζωή τους πιο εύκολη και αλλοι πως θα βγαλουν κέρδη) και γιατι οι μισες σελιδες ειναι προσβολές

πέταξα εδώ τα off topic από το Tesla, για να μην τα σβήνω εντελώς.... καλύτερα να ξεδινουν εδώ παρά στα τοπικά των εταιρειών

I EAT MILF AND COOKIES

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • C
            criuser @jamesd last edited by

@jamesd said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

Μαθήματα κοινωνικής εκπαίδευσης το κάναμε… ένα έχω να πω: «σκούπα!» 😀

Αφού για τις επενδύσεις μιλάνε οι μαρινάκηδες, ας μιλήσουμε για κοινωνικά θέματα, που μπορούν να μιλάνε όλοι.

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
            πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • L
              lap last edited by lap

Ο Kkostask ζητούσε την τιμωρία μου για την προσβολή μου σε μια κοινωνική ομάδα. Την ζήτησα εγώ ζητώντας του παράλληλα να πει πως παραδέχεται τα ακραία posts που γράφει κατά καιρούς.

Απάντησε

@kkostask said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

Αποδεικνύεις ακόμα μια φορά πόσο δίκιο έχω….προφανώς λόγω πλήρους ανεπάρκειας έστω ίχνους συναισθηματικής νοημοσύνης πλάθεις ιστορίες στο μυαλό σου. Μόνο το ότι με θεωρείς ακραίο εσύ με τον φασιστικά προσβλητικό σου λόγο ίσως θα έπρεπε να το θεωρήσω και κοπλιμέντο. Ειδικά αυτό ότι εξαιτίας μου έφυγαν μέλη από το φόρουμ με ξεπερνάει….μήπως κοιτιέσαι στον καθρέπτη? Που θα με πεις και ακραίο….

Έψαξα τυχαίες σελίδες και του θυμίζω τι εννοώ. Όσα εντόπισα είναι από τυχαία πατήματα σε σελίδες. Δεν μπορώ να διαβάζω τα πάντα και όλες τις προσβολές του.

@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Λαπ δες στα ονόματα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ρωτάνε υπάρχουν οι γίγαντες Άκης Γιάννος Τσουκατος και οι άλλοι αστέρες της μίζας.

Αφού όπως δηλώνεις και σε πιστεύω ούτε εσύ ούτε η οικογένεια σου ήταν στις μίζες γιατί στηρίζεις το ΠΑΣΟΚ;

Θέλει και ρώτημα? Μπας και πάρει καμία….αλλιώς δεν δίνεις συγχωροχάρτι σε κοινούς εγκληματίες τύπου Σημίτη, Γιάννου, Μαντέλη,Άκη κλπ…..όταν «κυβερνούσε» ο πανμέγιστος οικονομολόγος Σημίτης ακόμα και οι πόρτες ζητούσαν μίζα για να ανοίξουν….μην ξεχνάμε βέβαια και την πλαστογράφηση των στατιστικών για την ΟΝΕ.

Θυμόμουν κάτι ακραία ποστς που είχε κάνει και είπα μήπως και τον μπέρδεψα με άλλον και τον στεναχώρησα;;;;

Μπα…..

Με αυτά που βλέπω και διαβάζω στον τύπο διακρίνω μια ακατάσχετη προσπάθεια των ντεμέκ αριστερών να ξεπεράσουν σε 'φασιστικότητα' τους Χρυσαυγίτες. Απορώ πάντως στην υποτιθέμενη συνέντευξη τύπου πως δεν σηκώθηκε κανένας να τους αρχίσει στα μπουνίδια τους αλήτες. Ένας ρε γμτ με παντελόνια δεν υπάρχει πλέον? Ξέρω ότι θα με πείτε φασίστα,νεοναζί κλπ αλλά βλέποντας ότι η μόνη αποτελεσματική βοήθεια ήρθε από τις ΕΔ,μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβουν και την διακυβέρνηση της χώρας? Να το μαντρώσουν όλο αυτό το κηφηναριό και να το στείλουν στον πάτο της θάλασσας με μια πέτρα στα πόδια....αι σιχτιρ πια!

Μετά από κράξιμο αλλήλων μαζεύεται

Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα....επ ουδενι δεν υποστηρίζω στρατιωτικό καθεστώς....δεν είναι αυτό η λύση φυσικά. Έχετε αναλογιστεί όμως αν αυτός ο κωλολαός,αυτή η κωλοχωρα αξίζει την δημοκρατία? Ναι,αυτήν που έχουμε μετατρέψει σε ασυδοσία και κάνει ο καθένας αυτό που γουστάρει....από τον καραγκιόζη τον φορτηγατζή που πετάει το κυπελάκι του καφέ στο αντίθετο ρεύμα,μέχρι τον υπουργό που διορίζει όποιον γουστάρει ή όποια του έκατσε.
              Θα μπορούσα να γράφω για ώρες....δεν αντέχω αυτό που ζούμε πλέον....δεν μας αξίζει ρε παιδιά,πως να το κάνουμε.....

Ζήτησε από τον @A-d-P να με μαλώσει και να μου κουνήσει το δάχτυλο για την προσβολή μιας κοινωνικής ομάδας, να με κατηγορήσει για ρατσισμό κιόλας κατά μιας ομάδας που μας προστατεύει για να είμαστε ελεύθεροι και άλλα τέτοια, και λόγω της συμπάθειας μου σε αυτόν το αποδέχτηκα και έκανα ανάκληση ….. Αφορμή αυτού ήταν το οτι είπα πως προτιμώ επιστήμονες (μιας μη επιστήμης κατά τον Kkostask) παρά καραβανάδες που δεν ξέρουν να δένουν τα κορδόνια τους.

Ο ΙΔΙΟΣ όμως ο @kkostask αναφέρει για το ελληνικό στράτευμα και δη συγκεκριμένο όπλο του….

Δια,ούτε εγώ σηκώνω κουβέντα για τους τέθωρες....μακράν οι πιο άξεστοι,άσχετοι και άθλιοι ως χαρακτήρες από όλους όσους συνάντησα στην καριέρα μου. Οι μισοί δεν ήξεραν καν από που βγαίνει το βλήμα....σχήμα λόγου φυσικά. Μην με κάνεις να γράψω ιστορίες φρίκης...Προσοχή,μιλάω για αξιωματικάρες και όχι για τα χαμηλόβαθμα στελέχη.

Μόλις του έκαναν παρατήρηση, όπως έκανε και αυτός

Έγραφε

Άρα αυτό που μας λέει ο αγαπητός admin είναι όταν κάποιος προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να το αναφέρει,να κάνει δηλαδή τον ρουφιάνο, για να παρεμβαίνει. Κατάλαβα κάτι λάθος?
              Μπορούμε τουλάχιστον να μην φοράμε κουκούλα? Κάνει ζέστη.....

🤷

Μόλις τον έκραξαν…ξανά …Μαζεύτηκε

Εγώ πάντως το είπα περισσότερο χιουμοριστικά και επ'ουδενί δεν θέλω μειώσω κανέναν,ούτε τη δουλειά του. Για αυτό άλλωστε έβαλα και τις φατσούλες. Τώρα,αν με το παραμικρό αρπάζεστε,δεν έχω εγώ θέμα. Από την άλλη και εμένα με έχουν προσβάλει και δεν πάτησα το θαυμαστικό,και ούτε πρόκειται να το κάνω. Την μπύρα μου την παγωμένη θα την πιώ πάντως....

Αργότερα όμως

Άρα όπως τα έλεγα...τέθωρας=βλαμένος.....

Όχι πάντα βέβαια,αλλά δυστυχώς ήταν ο κανόνας....

Δία,εσύ την κοπάνησες νωρίς (εννοείται ότι πολύ καλά έκανες αφού το έκρινες εσύ σωστό)......άσε εμάς που τους φάγαμε στη μάπα 26 χρόνια να ξέρουμε καλύτερα. Και για να μην ξεχνιόμαστε,ο τίτλος 'Στρατηγός' ε'ιναι πρωτίστως τίτλος τιμής...και αυτό το πανάθλιο υποκείμενο δεν τον δικαιούται! Καφετζής του Μπεγλίτη ήταν άλλωστε..

Αργότερα

Γιατί να διαφωνήσω? Ούτε ΠΖ ήμουν ούτε ΤΘ…😊
              Διάβασα όλα τα σχόλια με την δέουσα προσοχή….όπως σε όλους τους εργασιακούς τομείς, έτσι και στους ένστολους ποτέ δεν είναι άσπρο μαύρο. Φυσικά υπάρχουν και οι άχρηστοι και οι παλιοχαρακτήρες και οι σωματικά ανίκανοι για οποιονδήποτε κάματο. Προφανώς κάποιες δραστηριότητες έχουν τον κίνδυνο τους, όπως και σε άλλες δουλειές. Είναι απλά τα πράγματα…
              Δια, θυμάσαι το 08 το ατύχημα στην 50 ΕΜΑ? Την ώρα που ενημερώθηκε ο δκτης ήμουν στο γραφείο του για επιθεώρηση ΚΤ….τον λυπήθηκε η ψυχή μου, λιγότερο βέβαια από το παλικάρι που χάθηκε……

Εδώ κατά άλλων κοινωνικών ομάδων, τα γνωρίζεις αυτά @A-d-P ?

Οι πραγματικοί αριστεροί, λέει ο Δίας,είναι πατριώτες.....Μπα σε καλό σου,με έκανες και γέλασα βραδιάτικα....ένα λάθος έκανες..

παΡτιώτες είναι και όχι πατριώτες...και επειδή βάφτισαν τον αγώνα κατά των Ναζί πατριωτικό,αυτό δεν κάνει πατριώτες τους εγχώριους παρά μόνο τους Σοβιετικούς. Και το ότι θεωρείς κάποια εγκλήματα του πατερούλη δικαιολογημένα ενώ κάποια άλλα αδικαιολόγητα δείχνει 'ποιόν ανδρός'. Το έγκλημα είναι έγκλημα,τελεία και παύλα. Φουλ φλάντζα μιλάμε η κατάσταση.

Ενώ για τους οικονομολόγους το δίδυμο Cruiser/Kkostask δίνουν παράσταση προσβάλλοντας την επιστημονική υπόσταση τόσων επαγγελματιών.

Cruiser:

Σκέψου να είχα γράψει κιόλας τι θα έγραφες...

Αλλά εγώ θα γράψω πολιτικά και κοινωνικά, όχι τις βλακείες των χαρτογιακάδων οικονομολόγων που είναι διαχρονικά άχρηστοι θεωρητικοί.

Kkostask:

Και όποτε τους δίνουν θέση εξουσίας τα κάνουν το ίδιο σκατά με τον νομικούς, όπως έχουμε τώρα τον χατζητέτοιο...
              Και τι να γράψεις? Οι παπαρολογίες θεωρητικών της μπούρδας είναι ανάξιες του παραμικρού σχολιασμού.

Σε άλλη συζήτηση για τους πασοκους, ψηφοφόρους που δεν αγαπά. Αλλα προσβάλετε όταν μιλούμε για δεξιούς ΝΔ τες.

Lap:

Εγώ ξέρω πασοκους που δεν είναι καθόλου τεμπέληδες.

Kkostask:

Πρόσεξε τους, είναι απειλούμενο είδος. 😄

Ενώ το αμίμητο και δείγμα του χαρακτήρα του απέναντι σε πολικούς αντιπάλους και το μίσος του για μια πολιτική παράταξη

Ίσως είναι καλύτερο να παραχαράσσω την ιστορία -που εσύ ποτέ δεν έζησες γιατί ήσουν βρέφος- παρά να δίνω συγχωροχάρτι στους κοινούς εγκληματίες της βρωμοσυμμορίας..

Όταν παρέθετα στην συζήτηση κάποιες οικονομικές θεωρίες ώστε να στηρίξω τις απόψεις μου η απάντηση του ήταν χαρακτηριστική……😳

https://forum.4troxoi.gr/topic/91806/forum-antilogos-elliniki-politiki-ekloges-2/38957?_=1750152943120

Σε άλλα σημεία έλεγε να βάλουμε στις φύλακες τους οικονομολόγους κι άλλα τέτοια. Βαριέμαι να ψάχνω άλλωστε τα έχουμε διαβάσει όλοι.

@A-d-P τι λες μπορεί κάποιος να νιώθει προσβεβλημένος από τα ακραία ποστς που κατά καιρούς γράφει και να απαντά πως προτιμά κάποιους άλλους από ‘’καραβανάδες’’;;;

@kkostask Σου είπα παραδέξου το λάθος σου και προχώρησε, εσύ όμως θέλησες να τρέξεις πίσω από την αρμονία σου με το κόκκινο τέρας…

Οπότε θύμισα στο κοινό και τα μέλη του γιατί θεωρώ πως κατά καιρούς γράφεις ακραία ποστς και σου ζητώ να ανακαλέσεις το ποστ που με κατηγορείς "προφανώς λόγω πλήρους ανεπάρκειας έστω ίχνους συναισθηματικής νοημοσύνης πλάθεις ιστορίες στο μυαλό σου" διότι όπως βλέπεις, δεν έχω και άδικο.

• L
                lap @red_monster last edited by lap

@red_monster said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

@a-d-p said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

@lap said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

Ρε συ δεν καταλαβαίνω.

Οι καραβαναδες έχουν ή δεν έχουν χαρακτηριστικό τη χαμηλή αντίληψη;
                Είμαι ελεύθερος να αναφέρω αυτό το χαρακτηριστικό και να ωο ότι προτιμώ ανθρώπους μη επιστήμης έναντι αυτών;

;;;

Τα ίδια λέγανε κάποιοι και για τους μαύρους ή τους Εβραίους κτλ
                Καθαρά ρατσιστικού χαρακτήρα το σχόλιο

btw πάρα πολλοί ΕΠΟΠάδες ήταν πτυχιούχοι (βέβαια όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη πτυχιούχους αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση) που δεν έβρισκαν δουλειά και προτίμησαν την χαμηλόμισθη μεν σιγουρία δε του ΕΣ.

Άρα δεν έκανα καλώς που είπα πως κάποιοι είνα καραβανάδες;;; Σωστά;;;;;

Μάλιστα υπερασπίζεσαι τους ΕΠΟΠ ενώ εγώ δεν μίλησα γεμικα για ΕΠΟΠ

Άρα έρχεσαι σε απόλυτη αρμονία με τον @Kkostask και τον @A-d-P

Έχετε δίκιο και ζήτησα την τιμωρία μου

27-Ιουλίου-2024 είχες όμως άλλες απόψεις…..

https://forum.4troxoi.gr/topic/45032/node-45032/17775?_=1750147267341

Ωραίες οι πληρωμένες διακοπές για μερικούς μήνες δεν λέω, αλλά λυπάμαι τους Ευέλπιδες που κάθονται 40 έτη στην κοιλάδα των ηλιθίων. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναπετύχει τόσους ηλίθιους μαζεμένους σε ενα χώρο. Απο αυτή την άποψη ήταν πολύ διδακτική η θητεία.

Ωραίες οι πληρωμένες διακοπές για τους κληρωτούς, όχι για το μόνιμο προσωπικό των ΕΔ. Όταν λέω ηλίθιους δεν εννοώ μονο τα στελέχη των ΕΔ αλλά και τους στρατεύσιμους, κυρίως ΕΠΟΠαδες και στρατεύσιμους. Δε θυμάμαι να πέτυχα ούτε ένα ηλιθιο αξιωματικό (απο ΣΣΕ), τουναντίονν

Για το ΙΔΙΟ θέμα και πολύ χειρότερη ρητορική εσύ και ο @Kkostask θα δώσετε το καλό παράδειγμα να ζητήσετε την τιμωρία σας; Είστε ρατσιστές κατά των προστατών της χώρας μας;

• cirus
                  cirus last edited by cirus

Με ποναγαν πολύ!!!

Μαζεύτηκα κάτω από το γραφείο οσο μπορουσα να μην με βλέπουν οι συναδελφοι και τα έξησα

Μεγαλη ανακούφιση, νιωθω καλύτερα τώρα.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι ετσι κανουν συχνά? Υπάρχει κάτι σε ξυστρα να μην χρειαζεται να πλύνω χέρια μετά??

κάτι τέτοιο σκεφτομουν , να μην ειναι πλαστικο, ξυλινο είναι πιο υγιεινο νομίζω. Βρίσκω και σε Bamboo

ece85f92-e410-44cb-86f6-4062adf945f4-image.png

Και για να μην ξεφεύγω από το θέμα. Η ξύστρα είναι ΕΠΕΝΔΥΣΑΡΑ

Cirus the virus

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                  • L
                    lap @red_monster last edited by lap

@red_monster said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

@a-d-p said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

Δηλαδή συμφωνείς πως το αστείο καθηγητές μιας μη επιστήμης δεν προσβάλει όσους σπούδασαν την επιστήμη αυτή;

Ζήτησες μεταμέλεια και την είχες... Δεν θεωρείς πως πρέπει να δείξουν και οι υπόλοιποι που προσβάλουν;

Αν προσεβλήθη η επιστήμη μπορεί να κάνει report😁, εσύ είπες κάποιον άνθρωπο ότι δεν μπορεί να δέσει τα κορδόνια του....με λίγα λόγια ανάπηρο ή ηλίθιο. Κάποιος, που είπε ηλίθιο κάποιον εδώ μέσα, τιμωρήθηκε με 5 μέρες ban. Αν εννοούσες ανάπηρο ακόμα χειρότερα. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να συνεχιστεί αυτή η ιστορία;

Άλλωστε
                    Έχεις γράψει χειρότερα πράγματα για τις επιστήμες και τα επαγγέλματα άλλων εδώ μέσα (Μηχανικούς ΕΜΠ, εργολάβους κ.α.)

Για να βάλω τα πράγματα σε στέρεες βάσεις. Το σχόλιο για τους βλαμμένους ήταν γενικό, να σας θυμίσω ότι το σχόλιο που διαγράφηκε έλεγε "παντού υπάρχουν βλαμμένοι, είτε μιλάμε για μια ομάδα αεροναυπηγών μηχανολόγων είτε για μια ομάδα σκαπανείς" !
                    Δεν έκανα καμία παράθεση, δεν έκανα καμία ονομαστική αναφορά γιατί δεν θα μπορούσα άλλωστε, είχα και έχω μπλοκαρισμένο τον παραπονούμενο χρήστη και ότι διαβάζω ξώφαλτσα από αυτόν -χωρίς να θέλω είναι η αλήθεια- το πράττω έμμεσα μέσω παραπομπών !

Άλλη μια φορά ψεύδεσαι, δεν ανέφερες γενικά ‘’παντού υπάρχουν βλαμμένοι ’’ αλλά αυτό

Κρουζειρο, μην πέφτεις στο τρυπάνι να απαξιώνεις ένα κλάδο επειδή έπεσες σε ένα βλαμμένο !
                    Ο αριθμός των ηλιθίων είναι σταθερός είτε μιλάμε για μια ομάδα μηχανολόγων αεροναυπηγών (πραγματικών όχι σαν τον Λακαφώση) ειτε για μια ομάδα από σκαπανείς !

Ο κλάδος των οικονομικών έχει δώσει και θα δώσει πολλά στην κοινωνία μαςς

Όταν ο Criuser μιλούσε μαζί μου και είχαμε ανταλλαγή απόψεων για τους κλάδους των οικονομολόγων και τον απαξίωνε. Δεν ανέφερες γενικά σε ‘’βλαμμενους’‘ που και πάλι αυτό θα ήταν προσβολή αλλά με μια κουτοπονηρη προσπάθεια.

Στο τελευταίο σκελος του ποστ όντως είχες δίκιο.

Προφανώς και ο διαχειριστής έπεσε στην παγίδα της ατελείωτης κλάψας και μίρλας, θες από άμυνα για να μην τον ακούει ?
                    over n out γιατί κατάντησε αηδία η ενασχόληση με δαύτον

Οχι μόνο με διαβάζεις αλλά δεν νιώθεις καλά εάν δεν με διαβάζεις. Έχεις αποκτήσει ψύχωση γιατί με αγαπάς.😊. Ξέρω να αναγνωρίζω σε ποιους είμαι αναγκαίος.

• L
                      lap last edited by

Λοιπόν περιμένω όσους έχουν ‘’παντελόνια’’ όπως έγραφε σε ένα από τα ποστ του ο @kkostask, να ζητήσουν τα δέοντα για όσα λένε.

• T
                        teo-mak last edited by

IMG_3185.jpeg

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                        • L
                          lap last edited by lap

Εχει και άλλο. Υπάρχουν χιλιάδες νήματα, εδώ μας κατηγόρησαν για ρατσιστές και δη οι συντονιστές. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει κάνε λίγο ακόμα υπομονή.

• I
                            ilias-a last edited by

e9239976-9252-4ec7-a8d4-3aea36c31648-image.png

• L
                              lap last edited by lap

Έχουμε δύο μέλη που βρίζουν χυδαία τον ΕΣ και εσείς αδιαφορείτε;;;;

cirus 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • T
                                teo-mak last edited by

Μαζι σου ρε λαπη, αλλά σε καθε νημα βρίσκουμε καλτσες μαζι με σώβρακα ….

• L
                                  lap last edited by

Εμείς μόνο στριγκάκια απλώνουμε

• C
                                    criuser last edited by

Ρε συ Λαπ δεν κοιμήθηκες καθόλου όλη την νύχτα ψάχνοντας μνμ ;

Πάντως εγώ δικαιολογησα μια χαρά την θεώρηση μου για τον όρο Επιστήμων και πρέπει να έχουμε άλλο όρο για τους θεωρητικούς.

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                    πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

L 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                    • cirus
                                      cirus @lap last edited by

Και την Ελληνική κυβερνηση βρίζω χυδαια αμαλαχι αφού ειναι Μπουρδ3λο. Εγώ φταιω που την βρίζω ή αυτή φταιει που ειναι μπουρδ3λο?

Η μονη διαφορά ειναι οτι στο μπουρδ3λο πηδας εσυ, ενω στο συγκεκριμενο συμβαίνει το ανάποδο

Cirus the virus

T 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                      • T
                                        teo-mak @cirus last edited by

@cirus said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

Και την Ελληνική κυβερνηση βρίζω χυδαια αμαλαχι αφού ειναι Μπουρδ3λο. Εγώ φταιω που την βρίζω ή αυτή φταιει που ειναι μπουρδ3λο?

Η μονη διαφορά ειναι οτι στο μπουρδ3λο πηδας εσυ, ενω στο συγκεκριμενο συμβαίνει το ανάποδο

IMG_3186.jpeg

😆

• L
                                          lap @criuser last edited by lap

@criuser said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

Ρε συ Λαπ δεν κοιμήθηκες καθόλου όλη την νύχτα ψάχνοντας μνμ ;

Πάντως εγώ δικαιολογησα μια χαρά την θεώρηση μου για τον όρο Επιστήμων και πρέπει να έχουμε άλλο όρο για τους θεωρητικούς.

Οχι φίλε αυτά τα κάνουν οι αργόστροφοι. Μου πήρε το πολύ 18-20 λεπτά καθώς παράλληλα άκουγα το κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Πάτησα τυχαίες σελίδες και ότι βρήκα έβαλα..

Του είπα, παραδεξου και εσύ τα λάθη σου με τα ακραία πόστς και μην παριστάνεις τον θιγμένο ψάχνοντας αφορμές. Αυτός συνέχισε πως είμαι ψεύτης κτλ.. Οπότε τεκμηρίωσα τα λεγόμενα μου

Σου έχω πει, γράφεις χαζομάρες. Δεν χρειάζεται να το ξαναγράψω. Δεν ανακάλυψες τίποτα. Είναι μια ανθρωπιστική επιστήμη διότι επισταμένα παρατηρεί τις ανθρώπινες κοινωνίες και την οικονομική σχέση μεταξύ αυτών καις την βάση ιστορικών δεδομένων εξάγει μαθηματικά μοντέλα ερμηνείας και συμπεριφορών.

Το εργαστήριο των ανθρωπιστικών επιστημών έχει χιλιάδες μεταβλητές και αμέτρητες παραδοχές όπου πρέπει να απλουστεύσει για να μπορέσει αν τα υπολογίσει. Πλέον με τους κβανικτους υπολογιστές θα γίνουν άλματα.

Αντίστοιχα στο δικό σου με βάση τα ιστορικά στοιχεία (όπως σεισμικες δονήσεις ανά περιόδους και περιοχές θέτουν τα όρια που με μάθηματικα μοντέλα εφαρμόζεις σε κατασκευές. Και τα δύο στηρίζονται σε ιστορικά δεδομένα παρατηρήσεων.

Ίσα ίσα το δικό σου εργαστηριο έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και αρχικές παραδοχές που επαληθεύει ή όχι καθώς εξετάζει συγκεκριμένες μεταβλητές. Δεν μπορείς να κάνεις το πιο γερο σπίτι έτσι απροσδιόριστα. Σηκώνεις το πιο γερο για μια συγκεκριμένη περιοχή και εργασία. Δεν μπορώ να στο πω πιο απλά.

Σου είχα βάλει και άρθρα σπουδαίων καθηγητών της κβαντικής φυσικής που περιγράφει αυτό πως καμιά επιστήμη στην ουσία δεν είναι δεδομένη και καμία δεν παρουσιάζει τον απόλυτο βαθμό επαλήθευσης.

Αλλά όπως πάντα στηρίζεσαι σε απόψεις αγράμματων περί ανθρωπιστικών επιστημών και τις αναπαράγεις προσπαθώντας να καταρρίψεις μια παγκόσμια συνωμοσία

• L
                                            lap last edited by lap

This post is deleted!
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9