-
@georgemit said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Σε φίλο με vitara 2022 glx κλείδωσε το τιμόνι όταν ξεκινούσε για δουλειά, μπλόκαρε δλδ και έστριβε με πολύ μεγάλη δυσκολία. 'Ήρθαν από αντιπροσωπεία και το πήραν οδικώς, με κάποιο τιπ καταφεραν και το έστριψαν δε θυμάμαι όμως τι μου είχε πει.
μονο με σκασμενη τρομπα, να μην δουλευει η υποβοηθηση
εδικα μετα απο σερβις εαν εχουν πειραξει σωληνακιαοι γαλλοχρεποι στον ρεμουνδο να μεζεψουν τα χαλια τους παρακαλω
-
-
@n-k-9 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Χαίρετε.
Γράφω και εδώ αυτό που ανέβασα στο θέμα του Vitara, καθώς ο φίλος @antonakis μου απάντησε πως έχει τύχει και σε ιδιοκτήτες s cross το ίδιο πρόβλημα...
Κατά την περιστροφή του τιμονιού σε Vitara του 2023, ακούγεται εσωτερικά ένας θόρυβος σαν γρατζουνισμα. Σαν κάτι να βρίσκει. Όχι παντα. Αλλαχθηκε η λεγόμενη σερπαντίνα, αλλά ο θόρυβος παραμένει.
Ο ανωτέρω συμφορουμίτης έγραψε πως το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σε κάποια αυτοκίνητα με αντικατάσταση κρεμαγιερας.
Υπάρχει κάποιος κάτοχος που να έχει εικόνα για τα παραπάνω;Σε μένα δεν ακούγεται καν όταν στρίβω, scross 21
-
-
Βγήκε ο γάτος να συμμαζέψει τις κακές εντυπώσεις με στάση άρνησης της πραγματικότητας.
Κλασσική πρακτική αλλά αποτυγχάνει πάντα
-
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@georgemit said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Σε φίλο με vitara 2022 glx κλείδωσε το τιμόνι όταν ξεκινούσε για δουλειά, μπλόκαρε δλδ και έστριβε με πολύ μεγάλη δυσκολία. 'Ήρθαν από αντιπροσωπεία και το πήραν οδικώς, με κάποιο τιπ καταφεραν και το έστριψαν δε θυμάμαι όμως τι μου είχε πει.
μονο με σκασμενη τρομπα, να μην δουλευει η υποβοηθηση
εδικα μετα απο σερβις εαν εχουν πειραξει σωληνακιαοι γαλλοχρεποι στον ρεμουνδο να μεζεψουν τα χαλια τους παρακαλω
Θα ρωτήσω λεπτομέρειες και θα επανέλθω.
-
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@ilias-a said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Το vitara του 22 υδραυλικο τιμονι εχει ή ηλεκτρικο?
Ηλεκτρικό.
σωστα
αλλα πηζω απο το πρωι και σκεφτηκα το τζιβι μου που εχασα στον οιτη προσφατα τιμονι μεσα σε ενα λακο, αλλα ειχα μαζι μου καβατζα ρακορ και υγρα - το ειχε ξεσφιξει ο μηχανικος στο σερβις.
εχω και το βιντεακι....
https://youtu.be/moDjflN_vu4
Youtube Videoκαι οπως βλεπεις κυρηλια, ναι ειχα κοκκινο ζουμι, οπως ειχα τα παντα ολα μαζι
-
Αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού
-
Χαίρετε.
Γράφω και εδώ αυτό που ανέβασα στο θέμα του Vitara, καθώς ο φίλος @antonakis μου απάντησε πως έχει τύχει και σε ιδιοκτήτες s cross το ίδιο πρόβλημα...
Κατά την περιστροφή του τιμονιού σε Vitara του 2023, ακούγεται εσωτερικά ένας θόρυβος σαν γρατζουνισμα. Σαν κάτι να βρίσκει. Όχι παντα. Αλλαχθηκε η λεγόμενη σερπαντίνα, αλλά ο θόρυβος παραμένει.
Ο ανωτέρω συμφορουμίτης έγραψε πως το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σε κάποια αυτοκίνητα με αντικατάσταση κρεμαγιερας.
Υπάρχει κάποιος κάτοχος που να έχει εικόνα για τα παραπάνω;Καλημέρα.
Για να είμαι ακριβής, αναφέρω πως ο θόρυβος ακούγεται μάλλον σαν κούρδισμα και όχι ακριβώς σαν γρατζούνισμα... -
Για να είμαι ακριβής, αναφέρω πως ο θόρυβος ακούγεται μάλλον σαν κούρδισμα και όχι ακριβώς σαν γρατζούνισμα...
Αν ακούγεται περισσότερο εν στάση και κουνώντας το τιμόνι αριστερά δεξιά, τότε κρεμαγιέρα λογικά.
-
Για να είμαι ακριβής, αναφέρω πως ο θόρυβος ακούγεται μάλλον σαν κούρδισμα και όχι ακριβώς σαν γρατζούνισμα...
Αν ακούγεται περισσότερο εν στάση και κουνώντας το τιμόνι αριστερά δεξιά, τότε κρεμαγιέρα λογικά.
Στους επιτόπιους ελιγμούς το ακούω.
Ερώτηση...
Καμία αντιπροσωπεία της προκοπής στο Λεκανοπέδιο μπορεί να μου προτείνει κάποιος, μήπως συνδυάσω μια άλλη δουλεια που εχω με μια επίσκεψη από εκεί; -
Ερώτηση...
Καμία αντιπροσωπεία της προκοπής στο Λεκανοπέδιο μπορεί να μου προτείνει κάποιος, μήπως συνδυάσω μια άλλη δουλεια που εχω με μια επίσκεψη από εκεί;Στο Σφακιανάκη στον Κηφισό, πάω για service, θα πάω για το 4ο αύριο, αν θέλεις να τους ρωτήσω, θα το κάνω.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ερώτηση...
Καμία αντιπροσωπεία της προκοπής στο Λεκανοπέδιο μπορεί να μου προτείνει κάποιος, μήπως συνδυάσω μια άλλη δουλεια που εχω με μια επίσκεψη από εκεί;Στο Σφακιανάκη στον Κηφισό, πάω για service, θα πάω για το 4ο αύριο, αν θέλεις να τους ρωτήσω, θα το κάνω.
Θα μου έκανες μεγάλη χάρη.
Σε ευχαριστώ.
Υ.Γ.: Θα σου στείλω pm αργότερα. -
Ερώτηση...
Σε ευχαριστώ.
Υ.Γ.: Θα σου στείλω pm αργότερα.Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.
-
Καλημέρα σε όλους.4ο Service, 239 euro, χωρίς τακάκια τελικά.
Λίγο πεσμένη μπαταρία του ss λόγω λίγων χιλιομέτρων. 23κ.
Υπήρχε ανάκληση του δοχείου (κάνιστρο) αναθυμιασεων, το οποιο έγινε αντικατάσταση.
Ουδέν πρόβλημα. Έβγαλα και φώτο την απόδειξη για τα ανταλλακτικά...
Έγινε και έκπτωση μου είπαν της τάξης του 10% αλλά δεν την πολυειδα...
-
Ερώτηση...
Σε ευχαριστώ.
Υ.Γ.: Θα σου στείλω pm αργότερα.Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.
Νικ, σου έστειλα dm
-
Καλημέρα σε όλους.4ο Service, 239 euro, χωρίς τακάκια τελικά.
Λίγο πεσμένη μπαταρία του ss λόγω λίγων χιλιομέτρων. 23κ.
Υπήρχε ανάκληση του δοχείου (κάνιστρο) αναθυμιασεων, το οποιο έγινε αντικατάσταση.
Ουδέν πρόβλημα. Έβγαλα και φώτο την απόδειξη για τα ανταλλακτικά... !
Έγινε και έκπτωση μου είπαν της τάξης του 10% αλλά δεν την πολυειδα...
Καλος είσαι, και με την έκπτωση....βέβαια αν το πήγαινε ο γάτος θα έδινε ένα πενηντάρικο, θα τον κερνουσαν και καφέ και θα μας παραμύθιαζε μετά οτι τα suzuki δεν έχουν μεγαλο service
τελευταία προειδοποίηση για την παράθεση φωτογραφιών {mod}
-
προβληματα βλεπω εχετε με τον γατο
μεγαλα
οχι, δεν θα ασχοληθει -
Και το έφτιαξες εκεί πέρα;
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Και το έφτιαξες εκεί πέρα;
Αν εννοείς ότι αν έγινε το Service, εκεί, ναι.
SUZUKI SX4 SCROSS