-
τιμη;
-
-
@fanis75 said in TOYOTA AYGO X:
@wantone said in TOYOTA AYGO X:
τιμη;
Που να ξέρουμε ρε συ, τέλος του έτους αρχίζουν οι πωλήσεις.
Αν κρατήσουν το δεύτερο / τρίτο επίπεδο εξοπλισμού κάτω από 20κ δεν θα προλαβαίνουν να πουλήσουν! Οποίος ενδιαφέρεται θα πρέπει να το κλείσει μόλις ανοίξουν οι παραγγελίες γιατί εννοείται ότι θα τσιμπήσει σε τιμή!
-
Εγώ λέω από 21κ θα έχει και 26κ το gr.
-
@ataim said in TOYOTA AYGO X:
Eμένα η πρόβλεψή μου (εαν κρατήσουν τις ίδιες εκδόσεις χαμηλά) ειναι ότι θα ξεκινάει στις 18.500 και θα φτάνει 25.000 η GR sport.
-
Αυτή είναι η τιμή του Yaris!
Το Aygo τώρα ξεκινάει από τα 16500, λογικά το hybrid θα κοστίσει +1500-2000. -
@monman2 said in TOYOTA AYGO X:
Αν το καινούργιο Aygo X....
Καλά αν το βγάλουν με το HEV των 130 αλόγων θα έχουμε το πρώτο "λαικό" υβριδικό GtiΤην μετάδοση από το mg3 έπρεπε να έχει...εκεί να δεις!
-
Honda e
8,6mΠολύ μικρή μπαταρία με παράλογα πολύ μεγάλη τιμή . Χαμένη ευκαιρία της Honda .
Εκπληκτικά όμορφο αμαξάκι πολης .
-
@vdx said in TOYOTA AYGO X:
Αυτή είναι η τιμή του Yaris!
Το Aygo τώρα ξεκινάει από τα 16500, λογικά το hybrid θα κοστίσει +1500-2000.Από 21k θα πάει σίγουρα, στο yaris ίσως καταργήσουν τον 115, για να δικαιολογήσουν μια μικρή αύξηση, θα το πάνε από 23k στην active.
-
22Κ κοστίζει ένα duster με LPG σε καλή έκδοση
-
Επίσης το μέτρησαν στα 86gr wltp όταν το yaris είναι στα 87gr, που σημαίνει ότι θα είναι αμυδρά πιο οικονομικό, του στυλ 20€/έτος
-
Είκοσι είκοσι γεμιζει το σακούλι.
-
@lap said in TOYOTA AYGO X:
Είκοσι είκοσι γεμιζει το σακούλι.
Σωστά, σε 1000 έτη αγοράζεις ένα Aygo ακόμα!
-
Σωστά ...
Αλλά.... αγοράζεις..
-
Δηλαδή οι μπαταρίες του πως είναι τοποθετημένες. Δεν το καταλαβα
Μέσα στο δάπεδο σαν τα ηλεκτρικά -
Δηλαδή οι μπαταρίες του πως είναι τοποθετημένες. Δεν το καταλαβα
Μέσα στο δάπεδο σαν τα ηλεκτρικάΑν κατάλαβα σωστά από το άρθρο ναι. Όπως στα plug in & ηλεκτρικά είχα ανεβάσει σχετικό βίντεο στο thread Toyota.
-
Πολύ μεγάλο κόστος δεν θα είχε όλο αυτό για ενα αυτοκίνητο του A seg????
Εάν όντως είναι έτσι τότε πρέπει να ξαναδοκιμαστει στο euroncap διότι όσα αυτοκίνητα έχουν μπαταρία στο δάπεδο τα πάνε εξαιρετικά στις πλευρικές συγκρούσεις
-
Εντάξει, δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή για αγορά αυτοκινήτου σε λίγο.
Πραγματικά, μπείτε για λίγο στην θέση κάποιου που βρίσκεται σε ψάξιμο για αυτοκίνητο αυτή την στιγμή και σέβεται τα χρήματα του.
-
Θα έχει και αυτό 11 έτη εγγύηση;
-
@vagkirk said in TOYOTA AYGO X:
Εντάξει, δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή για αγορά αυτοκινήτου σε λίγο.
Πραγματικά, μπείτε για λίγο στην θέση κάποιου που βρίσκεται σε ψάξιμο για αυτοκίνητο αυτή την στιγμή και σέβεται τα χρήματα του.
Εκεί που έχουν φτάσει τιμές μεταχειρισμένων καλύτερα 3-4 για ένα καινούργιο aygo / Yaris hybrid παρά οτιδήποτε άλλο. Βασικά αυτό που θα πονέσει περισσότερο είναι το swift. Πλέον το aygo είναι άμεσος ανταγωνιστής με πραγματικά full hybrid.
Θα έχει και αυτό 11 έτη εγγύηση;
Γιατί να μην έχει; και αυτό από την μαμά Toyota θα βγει!
TOYOTA AYGO X