-
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
διαβασε παλι αυτο που εβαλες
δες τι λειπει
ναι
τα βιταρα βενζινης 1.4
οπως διαβασε και οτι αναφερω για τα βιταρα βενζινης και μονο
τι σχεση εχει το ντηζελ-φιατ?το vitara 1,6 ατμο (με απλούστερο μοτερ) έχει 311 γιουρια το μεγάλο service, γιατι να μην έχει τα ίδια το 1,4 Τ? Προφανώς ο πίνακας είναι παλιός και δεν το περιλαμβάνει
μα τι λες?
το 2015 ηταν το 1.4 βιταρα μου και ηδη ο πινακας αναφερει το 2017
και εχοντας μερικα βιταρα εχω την ιδια αποψη, μια φορα τον χρονο ενα σερβις ειναι, καπου κατω απο 150 ευρω, 130 μεχρι 140-145
τελος
πονατε βλεπω οι χέιτερς και γραφετε τον πονο σας, να σας δωσω μαντηλι?δηλαδή εσύ μας λες ότι το 1,4 τ στα 2 η 3 χρόνια δεν θα κάνεις
Λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, φίλτρο αέρος, μπουζί και έλεγχος 45 σημείων, υγρά φρένων όπως λεει η suzuki. Πας στον σφακιανάκη σε κερνάνε καφέ και σου δίνουν δωροεπιταγή 100 ευρώ για τον σκλαβενίτη. άσε μας ρε γάτε, πήγαινε γράψε κανά κώδικαμπορεις να πονας για οτι πληρωνεις αλλου ή να παρεις βιταρα
-
δες τι λειπει
ναι
τα βιταρα βενζινης 1.4Λείπει γιατι πολύ απλά δεν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά service drive n'smile που ειναι είναι προνομιακά πακέτα σέρβις με μειωμένη τιμή. Το 1.4 ειναι εκτός προσφορά, πληρώνεις την κανονική τιμή. Δεν μπόρεσα να βρω τιμές χωρίς την προσφορά, ο Σφακ τις κρατάει κρυφές.
ΥΓ: Προφανώς έβαλα όλο τον κατάλογο προσφοράς, οπότε ναι εχει και το χρεποντήζελ που ξεφορτώθηκες σε κάτι ταλαίπωρους που έμειναν στα βουνά!
-
Το βράδυ θα ανεβάσω τα τιμολόγια από το baleno. Έκανε μικρό - μεγάλο σέρβις εναλλάξ. Τακάκια 130€. Οι τιμές του @gatoz προφανώς είναι με κάποια έκπτωση.
-
Δεν έχει αλλαγή ιμάντα, αφού έχει καδένα.Κατα τα άλλα μια από τα ίδια τα service, μάλλον ακριβά.Στην ομάδα στο facebook ανεβάζουν αποδείξεις πληρωμής που δείχνουν μεγάλη αύξηση τιμών στα αναλώσιμα και της εργατοώρας.
-
δες τι λειπει
ναι
τα βιταρα βενζινης 1.4
οπως διαβασε και οτι αναφερω για τα βιταρα βενζινης και μονο
τι σχεση εχει το ντηζελ-φιατ?το vitara 1,6 ατμο (με απλούστερο μοτερ) έχει 311 γιουρια το μεγάλο service, γιατι να μην έχει τα ίδια το 1,4 Τ? Προφανώς ο πίνακας είναι παλιός και δεν το περιλαμβάνει
μα τι λες?
το 2015 ηταν το 1.4 βιταρα μου και ηδη ο πινακας αναφερει το 2017
και εχοντας μερικα βιταρα εχω την ιδια αποψη, μια φορα τον χρονο ενα σερβις ειναι, καπου κατω απο 150 ευρω, 130 μεχρι 140-145
τελος
πονατε βλεπω οι χέιτερς και γραφετε τον πονο σας, να σας δωσω μαντηλι?δηλαδή εσύ μας λες ότι το 1,4 τ στα 2 η 3 χρόνια δεν θα κάνεις
Λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, φίλτρο αέρος, μπουζί και έλεγχος 45 σημείων, υγρά φρένων όπως λεει η suzuki. Πας στον σφακιανάκη σε κερνάνε καφέ και σου δίνουν δωροεπιταγή 100 ευρώ για τον σκλαβενίτη. άσε μας ρε γάτε, πήγαινε γράψε κανά κώδικαΠροσωπικά, για το scross MHev δεν έχω πληρώσει πάνω από 180 για service στα 3 service που έχω κάνει. Αν θέλεις που σε λίγο καιρό θα κάνω του 4ου χρόνου, μαλλον θα χρειαστώ τακάκια, σας ενημερώνω...
-
Baleno
1ο service 9/2017
110€Αναλώσιμα
Εργασία
2ο service 9/2018
140€Αναλώσιμα
Εργασία
3ο service 9/2019
150€Αναλώσιμα
Εργασία
4ο service 10/2020
243€Αναλώσιμα
Εργασία
5ο service 9/21
105€Αναλώσιμα
Εργασία
6ο service 10/22
176.26€Αναλώσιμα
Εργασία
Δυστυχώς έδωσα την απόδειξη του 7ου και τελευταίου μαζί με το αυτοκίνητο
Οι τιμές στα αναλώσιμα περιλαμβάνουν έκπτωση 10% μέχρι το 2020 και 12% μετέπειτα
-
S cross mhev 1.4. 2020. 85.000 km. Πέντε service στην αντιπροσωπεία. Μόνο το πρώτο κάτω από 200€. Από τα υπόλοιπα τέσσερα, το ακριβότερο κοντά στα 250€. Τα δύο τελευταία με έκπτωση.
-
@christos-suzitros said in Suzuki Vitara 2015:
S cross mhev 1.4. 2020. 85.000 km. Πέντε service στην αντιπροσωπεία. Μόνο το πρώτο κάτω από 200€. Από τα υπόλοιπα τέσσερα, το ακριβότερο κοντά στα 250€. Τα δύο τελευταία με έκπτωση.
Επισης scross αλλα μόλις με ενα σερβις, 2100km, 90. Ναι, με έκπτωση.
-
Εμένα γιατί με γδύνουν οεο?
-
Εμένα γιατί με γδύνουν οεο?
Όλους μας γδύνουν. Μόνο το γάτο προσέχουν.
-
οποτε γενικα και οι ιαπωνες μετα τους κορεατες την εχουν δει καπως και χτυπανε πλεον..
-
Τελευταίο service σε αντιπροσωπεία της κεντρικής Ελλάδας:(125+50=175 € περίπου)
(!
-
Τα αναλώσιμα και ανταλλακτικά ανεβαίνουν διαρκώς ως προς την τιμη. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν έχει να κάνει με Ιαπωνες , ευρωπαιους κλπ.
-
@a-d-p said in Suzuki Vitara 2015:
Baleno
)Δυστυχώς έδωσα την απόδειξη του 7ου και τελευταίου μαζί με το αυτοκίνητο
Οι τιμές στα αναλώσιμα περιλαμβάνουν έκπτωση 10% μέχρι το 2020 και 12% μετέπειτα
Βάλε ένα 20 με 30 τοις εκατό πάνω για το 2025
-
@kozani76 said in Suzuki Vitara 2015:
(!
Λιπαντικό σέρβις με φίλτρο καμπίνας
Οπότε καταλαβαίνεις το μεγάλο με υγρά φρένων, φίλτρο αέρα και πιθανόν μπουζί πόσο θα πηγαινει
ΝΙΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ(mod) @dimitrioskosmas σβήσε τις παραθέσεις εικόνων, σε παρακαλώ
-
Εννοείται @dimitrioskosmas
-
@kozani76 said in Suzuki Vitara 2015:
Λιπαντικό σέρβις με φίλτρο καμπίνας
Οπότε καταλαβαίνεις το μεγάλο με υγρά φρένων, φίλτρο αέρα και πιθανόν μπουζί πόσο θα πηγαινει
ΝΙΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥαπολυτως το ιδιο
μπουζι ειναι καθε 4 χρονια-100k και αν
αρα τοσο πηγαινει και μπορεις να πονας που πληρωνεις για το μη βιταροχρεπακι σου νεαρε... -
Αυτά που γράφεις, στειλτα στον Σφακιανακη με ένα τιμολόγιο, σαν καλός influencer που είσαι...
υ.γ: ο cruiser τα παίρνει μαύρα, δεν είναι κορόιδο -
Τι σχέση έχω εγώ στο θέμα του βιτάρα ?
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Τι σχέση έχω εγώ στο θέμα του βιτάρα ?
Είσαι influencer στην απέναντι οχθη
Suzuki Vitara 2015