@wantone said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
Ναι, σιγουρα δεν ειναι ο μονοδρομος που ηταν προ 2 ετιας
Ακόμα μονόδρομος ειναι σε λογικά λεφτά.
Αν αγόραζα τώρα, πάλι model y θα αγόραζα, αλλά θα πήγαινα να δω και κανα δυο ακόμα. Πριν δύο χρόνια ο ανταγωνισμός ήταν απλά για γέλια. Τα vag ήταν πανάκριβα, τα stelantis είχαν τραγικές ιπποδυνάμεις και τα Volvo επίσης ακριβά χωρίς λόγο. Στα μικρά μάλιστα η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη διότι υπήρχε μόνο το id3 και το 208/corsa σε τιμές που έφταναν το Μ3!
Ποια αλλα θα κοιταγες αυτη την στιγμη εκτος απο το νεο Υ;
Αν θελω να ειμαι απολυτα ειλικρινης, θα πρεπει να διαχωρισω την κατασταση.
α. αν ημουν tabula rasa, χωρις την εμπειρια του τεσλα. Μαλλον θα αγοραζα το δελφινι ή το inster για μικρο ηλεκτρικο και θα παραμεναμε με το τιγκ για οικογενειακο. Αυτη ηταν η αρχικη σκεψη οταν εψαχνα ηλεκτρικο αλλωστε, απλα ηταν τραγικα υψηλες οι τιμες των μικρων και ειδα οτι δεν αξιζε. Μετα νοικιασα απο τον σαμπανη τα δυο τεσλα και ειδα οτι γινεται ταξιδι ανετα, ε και πηρα την αποφαση.
β. αν για καποιον λογο εξαφανιζοταν το ΜΥ απο το γκαραζ μου και με εναν μαγικο τροπο μου επιστρεφοταν τα χρηματα που εδωσα (δηλαδη ειχα ολες τις εμπειριες μου των τελευταιων δυο χρονων), θα κοιταζα το elroq, τα byd, το tavascan, το id4 και το e-3008. Μου αρεσει πολυ η ιδεα του e-308 sw, διοτι ειχα πολυ καλη εμπειρια με το α4 αβαντ, αλλα ειναι τραγικα μικρη η 54αρα μπαταρια του.