-
@supergeorge said in Alfa Romeo Giulietta:
@sabas_thess said in Alfa Romeo Giulietta:
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις ξεκίνησα να ακολουθώ το νήμα καθώς ο κολλητός μου από Αθήνα αγόρασε μια Giulietta τέλη του 2013 1.4 170ps αυτόματη. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το συγκεκριμένο οπότε θα ήθελα να μου πείτε δυο λόγια να μεταφέρω στο νέο της ιδιοκτήτη.
Δεν έχω ιδέα πόσα χιλιόμετρα έχει ούτε καν αν είναι diesel η βενζίνη. Πρέπει να εχει dct (ξηρού;). Αναμένω τα σχόλια σας για κινητήρα κιβώτιο που πάσχει που υπερέχει (εκτός της προφανής εμφάνισης).
Τι κουκλί είναι αυτό;
Συγκρίνεται με τις μπούρδες junior,tonale?
-
Έβγαζε συνήθως σε κάποιον αριθμό χιλιομέτρων μονάδα multiair. Γνωστό θέμα , λυνόνταν εύκολα (αν πλήρωνες). Ή την έχει αλλάξει ή πιθανότατα την "γλύτωσε". Αυτό ήταν το πλέον σύνηθες πρόβλημα σε ένα κατά τα άλλα γενικά αξιόπιστο κινητήρα. Ε , μετά είναι και πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει...
distictive με αυτόματο , ψιλοσπάνιος συνδυασμός , συνήθως όλες ήταν sportive , καλοτάξιδη .
-
@sabas_thess said in Alfa Romeo Giulietta:
Δεν έχω ιδέα πόσα χιλιόμετρα έχει ούτε καν αν είναι diesel η βενζίνη.
Βενζίνη ειναι ο 1.4 με τα 170 άλογα, ο multiair.
-
Ο οποίος ρουφάει ασύστολα...
-
-
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Giulietta:
@criuser said in Alfa Romeo Giulietta:
Ο οποίος ρουφάει ασύστολα...
Μεταξύ άλλων....
Ποια είναι τα άλλα; Το ότι πίνει, καλά κάνει.
-
@realzeus said in Alfa Romeo Giulietta:
Ποια είναι τα άλλα;
Kατι θμεατάκια αξιοπιστίας, ειδικά το multiair.
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Giulietta:
@realzeus said in Alfa Romeo Giulietta:
Ποια είναι τα άλλα;
Kατι θμεατάκια αξιοπιστίας, ειδικά το multiair.
Ισχύει, θέλανε αλλαγή μετά τα 100-120 χιλιάδες χλμ. Αλλά αυτό αναφέρθηκε ήδη. Μερικοί προτιμούσαν την 155άρα, χωρίς Multiair, για αυτόν τον λόγο.
-
120 άλογα η άλλη επιλογή, 155 μόνο στο Φίατ αυτή η έκδοση του παλιού αλεξισφαιρου 1,4.
-
@civil357 said in Alfa Romeo Giulietta:
120 άλογα η άλλη επιλογή, 155 μόνο στο Φίατ αυτή η έκδοση του παλιού αλεξισφαιρου 1,4.
Δίκαιο έχεις, την μπέρδεψα με την Mito που έπαιρνε και τον παλιό κινητήρα. Η Giulietta έβγαινε όμως στο τέλος με Multiair 150 ίππων.
-
Για το κόστος μιλάμε αυτό το multiair; Αν και ο κολλητός λέει ότι αυτό στο δικό του έχει ήδη αλλαχθεί
-
Πριν 2 χρονια 1200-1300 ειχε τοποθετημενο.
Alfa Romeo Giulietta