-
@a-d-p said in Toyota Yaris Cross:
Ο @realzeus θα προτιμούσε καμιά alpina bmw
Πολύ ωραίες οι Alpina, αλλά στα ίδια λεφτά θα προτιμούσα //Μ.
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου
Εντάξει, χαλάρωσε κι εσύ με τις υπερβολές.
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
@a-d-p said in Toyota Yaris Cross:
Ο @realzeus θα προτιμούσε καμιά alpina bmw
Πολύ ωραίες οι Alpina, αλλά στα ίδια λεφτά θα προτιμούσα //Μ.
Εγώ Αλπίνα με τα χίλια!
Τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου
Εντάξει, χαλάρωσε κι εσύ με τις υπερβολές.
Καμία υπερβολή, αφού ως γνωστών οι BMW ειναι τα καλύτερα αυτοκίνητα και οι Αλπίνες ειναι βελτιωμένες bmw, αρα 2 φορές καλύτερες!!
-
Ρε Φάνη μην γίνεσαι χειρότερος μέτοχος και από τον criuser.
Κι εγώ BMW έχω, αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα.
-
Δεν υπάρχουν! Ίσως σε κάποια επιμέρους σημεία, αλλά συνολικά δεν υπάρχουν, εκτος των Πόρσε που ειναι μια κατηγορία μόνες τους!
-
Δεν υπάρχουν! Ίσως σε κάποια επιμέρους σημεία, αλλά συνολικά δεν υπάρχουν, εκτος των Πόρσε που ειναι μια κατηγορία μόνες τους!
Ξέρω ότι κάνεις πλάκα (αν και το πιστεύεις κατά βάθος), αλλά υπάρχει και όριο στο οπαδιλίκι...
-
Ξέρω ότι κάνεις πλάκα (αν και το πιστεύεις κατά βάθος), αλλά υπάρχει και όριο στο οπαδιλίκι...
Για να μην είμαστε εκτός θέματος, θα σου εξηγήσω απο κοντά κάποια στιγμή ελπίζω...! Αλλά πάντα μιλάω overall και όχι για συγκεκριμένη χρήση, π.χ. να πας το πρωί τα παιδιά στο σχολείο, το μεσημέρι να το πάρει η γυναίκα για το σούπερ μάρκετ και το ΣΚ να πάς ταξίδι 8 ώρες ατσαλάκωτος και μετά πίστα.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Πουλάει επειδή τα «ψηλά» είναι της μόδας
Δεν το νομιζω αυτο τοσο,εχει πλεον αρκετα ψηλα στην αγορα,απλως αυτο που πουλαει ειναι το αυτονομο υβριδικο+οικονομια στην καταναλωση,oποτε στα υπολοιπα απλως κανουν υποχωρησεις,ποιοτητα εσωτερικου η χωροι.
-
https://youtu.be/BhxCJH4-uxQ
αχαχαχαχα
ακου φορ γουιλ ντράιβ.... -
Ενταξει δεν συγκρίνετε με το Vitara σε off road, αλλα το συγκεκριμενο μοντελο Vitara ειναι μεγαλο παλτεο χειμωνιατικο.
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Ενταξει δεν συγκρίνετε με το Vitara σε off road, αλλα το συγκεκριμενο μοντελο Vitara ειναι μεγαλο παλτεο χειμωνιατικο.
φυσικα και δεν συγκρινεται, οσο παλτο και να ειναι το βιτ fh σε σχεση με το mh, παλι ειναι καλυτερο - δεν ειναι το βιντεο ομως για αυτο
ειναι γιατι φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν αξιζει η αγορα γιαρι 4κινητου, ειναι μαρκετιν και μονο, συμπεριφερεται σαν δικουνητο ουτως ή αλλως
-
Συμφωνουμε. Και εγω αποραω με αυτους που δινουν 30Κ για το γιαρεο.
-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
https://youtu.be/BhxCJH4-uxQ
αχαχαχαχα
ακου φορ γουιλ ντράιβ....Ψιλοαναπηρο το YC ή είναι ιδέα μου
-
Αναπηρο ειναι το τεστ με τις ροδελες.
-
Καπου εγραψε ενας στα σχολια για fake test κλπ κλπ και του απαντησε ο ιδιος με ενα αλλο τεστ σε αληθινες συνθηκες σε χιονι πως λειτουργουσε (?) η 4κινηση.
-
@chrisk6 said in Toyota Yaris Cross:
Καπου εγραψε ενας στα σχολια για fake test κλπ κλπ και του απαντησε ο ιδιος με ενα αλλο τεστ σε αληθινες συνθηκες σε χιονι πως λειτουργουσε (?) η 4κινηση.
Εχει 213 σχολια και αρκετο controversy ως συνηθως.
-
@chrisk6 said in Toyota Yaris Cross:
Εχει 213 σχολια και αρκετο controversy ως συνηθως.
Σιγουρα αλλα δεν νομιζω να απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα η αληθινη δυνατοτητα της 4κινησης στο συγκεκριμενο.
-
Αφού έχεις κίνηση με ηλεκτροκινητήρες μπρος πίσω θα μπορούσες με ένα κουμπί να το κλειδώνεις 100% για να ξεκολλάει από παντού. Δεν το έχουν κάνει.
-
Δλδ?
Το παλτό πως το περνάει; -
Υπαρχει τεραστια συζητηση για το θεμα στο παρακατω forum. Δεν το εχω δεν μπορω να επιβεβαιώσω την εγκυρότητα των τεστ που γινονται στο youtube και δεν με ενδιαφερει κιολας.
https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/209858-yaris-cross-4-wheel-drive-capability/#comments
Αποψη μου για τα new age media:
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Αφού έχεις κίνηση με ηλεκτροκινητήρες μπρος πίσω θα μπορούσες με ένα κουμπί να το κλειδώνεις 100% για να ξεκολλάει από παντού. Δεν το έχουν κάνει.
μα το προβλημα ειναι βασικα η ελαχιστη δυναμη του πισω κινητηρα μαζι με το γεγονος οτι λειτουργει οσο υπαρχει ρευμα για αυτον, δηλαδη ελαχιστα!
Toyota Yaris Cross