-
@alejandro said in LEXUS LBX:
Παραλάβαμε προ 1 βδομάδα. Εξαιρετικό.
Ψάχνει και ο πατέρας μου να αλλάξει ενα Πεζω 2008 που ποτέ δε του άρεσε, θέλει καθαρά υβριδικό. Κοιταζε Χ1. Του είπα για το LBX που θεωρούσε οτι θα ειναι στα 50.000++, όταν του είπα για 35, μάλλον πάει κατ'ευθείαν και αυτος για LBX .καλορίζικο και καλοταξιδο να είναι και να σας ταξιδεψει παντου ευχαριστα
-
Ψάχνει και ο πατέρας μου να αλλάξει ενα Πεζω 2008 που ποτέ δε του άρεσε, θέλει καθαρά υβριδικό. Κοιταζε Χ1. Του είπα για το LBX που θεωρούσε οτι θα ειναι στα 50.000++, όταν του είπα για 35, μάλλον πάει κατ'ευθείαν και αυτος για LBX .Καλορίζικο, καλά χλμ !!!
Ποιά έκδοση πήρες ; Τι χρώμα σαλόνι ; -
Καλοτάξιδο!
-
Ανεβάστε μια φωτο το λευκό πέρλα με το Ammonite Sand σαλόνι, please
Λοιπόν, στο σπάω σε 2 ποσταρίσματα, το παρόν με φωτό -κατά βάση- απο το εξωτερικό του αυτοκινήτου και ό,τι πάρει το μάτι σου από το εσωτερικό, και το επόμενο που έβγαλα φωτό ειδικά για να καταλάβεις πώς είναι ο συνδυασμός λευκό μέσα-έξω
-
-
Λοιπόν, στο σπάω σε 2 ποσταρίσματα, το παρόν με φωτό -κατά βάση- απο το εξωτερικό του αυτοκινήτου και ό,τι πάρει το μάτι σου από το εσωτερικό, και το επόμενο που έβγαλα φωτό ειδικά για να καταλάβεις πώς είναι ο συνδυασμός λευκό μέσα-έξω
Φανταστικό χρώμα η πέρλα
Εδώ είστε Καστοριά ; -
Φανταστικό χρώμα η πέρλα
Εδώ είστε Καστοριά ;Είναι πανέμορφο σε λευκό. Αν δεν είχα βαρεθεί το χρώμα λόγω του προηγούμενου θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.
Κι εμένα πλησιάζει η παραλαβή σιγά σιγά. -
Φανταστικό χρώμα η πέρλα
Εδώ είστε Καστοριά ;Γι' αυτό το έβαλα.
Η πέρλα στα Lexus - Toyota γράφει καταπληκτικά.
Είναι ένα χρώμα υπέροχο, που παρόλη την απλότητά του δε παύει να με εκπλήσει όλες τις ώρες: στο χλωμό φως της ανατολής, στο γλυκό ηλιοβασίλεμα, στον σκληρό μεσημεριανό ήλιο πάντα κάτι διαφορετικό θα δεις, κάποια απόχρωση που θα σπάσει τη μονοτονία!
Η τελευταία φωτό είναι απο Καστοριά.
Οι δυο φωτό πιο πριν είναι απο Κορωνησία Άρτας, ένα μέρος μαγικό που ήθελα πολύ να επισκευτώ και τελικώς αξιώθηκα. Και η φωτό πιο πριν απο αυτές είναι απο τη Βαθυαβάλη Αιτολωακαρνανίας. -
Ψάχνει και ο πατέρας μου να αλλάξει ενα Πεζω 2008 που ποτέ δε του άρεσε, θέλει καθαρά υβριδικό. Κοιταζε Χ1. Του είπα για το LBX που θεωρούσε οτι θα ειναι στα 50.000++, όταν του είπα για 35, μάλλον πάει κατ'ευθείαν και αυτος για LBX .Εεε ναι, πέρα από Τέσλα (που ειναι κλοπή) και το BYD Atto3 (που εναι η ευκαιρία του αιώνα), στα 35.000 ειναι no brainer!
-
@alejandro, @MK-0 καλοταξιδα τα θηριακια σας!!!
-
Το τελευταιο μηνα βλεπω συχνα πλεον στο δρομο..εχω και ενα γειτωνα με sonic grey βασικη εκδοση -εταιρικο
-
Ψάχνει και ο πατέρας μου να αλλάξει ενα Πεζω 2008 που ποτέ δε του άρεσε, θέλει καθαρά υβριδικό. Κοιταζε Χ1. Του είπα για το LBX που θεωρούσε οτι θα ειναι στα 50.000++, όταν του είπα για 35, μάλλον πάει κατ'ευθείαν και αυτος για LBX .Καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείτε!
Γιατί δεν κοιτάζει το UX στην dynamic; Καλό εξοπλισμό έχει και στις 39000 και 199 άλογα και είναι και πιο μεγάλο σε σχέση με το LBX αφού κοίταζε X1.
-
Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έκανα μια μεγάλη εκδρομή, το πρώτο μεγάλο ταξίδι με το LBX στην Κέρκυρα, Γιάννενα, Ζαγοροχώρια κλπ
Διαδρομές :
Αθήνα-Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα (μέσω Ρίου) Κέρκυρα-Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια (Ασπράγγελοι, Μονοδένδρι, Βίτσα κλπ), Ιωάννινα-Αθήνα
Σύνολο 1.066 χλμ, 120 ευρώ βενζίνη (έχει ακόμη 250 χλμ)
Λίγο EV λόγω Εθνικών οδών (ΕΟ8α, Ιονία, Εγνατία κλπ) με ταχύτητες έως 150χλμ στις ευθείες και πολύ άνετες επιταχύνσεις
3 ενήλικες ύψους 1.77 με 1.80, αρκετά φορτωμένο (κυρίως στην επιστροφή από Κέρκυρα που ήταν τίγκα στις αποσκευές)
Πολύ άνετο ταξίδι και κυρίως ξεκούραστο, το αναφέρω κυρίως για τους χώρους που προβληματίζουν κάποιους
Αψογο σε όλα ! -
Βοηθεια!!Οι καθρεφτες δεν χαμηλωνουν στην οπισθεν και η θεση του οδηγου δεν μετακινειται κατα την εισοδο-εξοδο ενω δουλευαν και τα δυο οταν το πηρα.Ξερει κανεις απο που ρυθμιζονται?
Για τους καθρεπτες λογικα πρεπει να εχεις επιλεξει τον δεξι ή τον αριστερο και οταν βαζεις οπισθεν λογικα θα μετακινειται. Συνηθως ετσι ειναι στα περισσοτερα αυτοκινητα με αυτη την λειτουργια.
Για την θεση δεν γνωριζω. Το μανουαλι το κοιταξες καθολου?Για τους καθρέπτες, αυτή που σύστησε είναι η λύση!!!TNXS
-
-
επι τη ευκαιρια των φωτο με τα καθισματα. Μπορειτε να ρυθμισετε το προσκεφαλο με οποιονδηποτε τροπο; ρωταω ΜΟΝΟ για το προσκεφαλο, οχι να κινηθει ολο το καθισμα.
-
Καλοταξιδα και στους 2!! Πολλα χλμ να κανετε και να το ευχαριστηθειτε...
@MK-0 Το εβαλες φερυ με την πρωτη ετσι? Τολμηρος...
Ειδικα Ριο που εχεις επιλογη την γεφυρα... -
-
Το έχω δει στην αντιπροσωπεία, εχω πάρει προσφορά και ενώ ετοιμαζόμουν αύριο να παω για να το ξαναδώ πριν το παραγγείλω...τυχαίνει και το βλέπω σήμερα παρκαρισμένο ανάμεσα σε άλλα (γκρι σκούρο)
Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι αυτό δεν ειναι B-SUV
Ακόμα και το AVENGER φαίνεται μεγαλύτερο, που το απέριψα λόγω μικρών διαστάσεων πίσω -
LEXUS LBX