-
Mε 300.000 κομμάτια έκλεισε το 2024 για το μαγαζί, πάει για 500.000 όπως λέει για το 2025.
Στο τοπ 3 των ηλεκτρικών κινέζων άμα επαληθευτούν τα προγνωστικά.ΥΓ, για πολλοστή φορά: ζούμε τα χρόνια της μεγάλης ανατροπής, 'χθεσινές' εταιρείες να διαφεντεύουν την αγορά...
-
Κι όπως έχουμε ξαναπεί, η Stellantis έκανε πολύ σωστή κίνηση. Μάλλον είναι η πιο ελπιδοφόρα από τις 15 εταιρείες.
-
Θα τα βγάλουν και ως phev?
-
Κι όπως έχουμε ξαναπεί, η Stellantis έκανε πολύ σωστή κίνηση. Μάλλον είναι η πιο ελπιδοφόρα από τις 15 εταιρείες.
Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ο Βασίλης δεν την αποθεώνει την leapmotor αφού είναι κορυφή για τα χρήματα τους, ενώ αποθεώνει τα c3, panda που είναι μέτρια για τα χρήματα τους.
Αναφέρομαι μόνο για τις ηλεκτρικές εκδόσεις πιο πάνω. Γιατι οι αντίστοιχες βενζίνης σε panda, c3 είναι και για μένα από τα καλύτερα μοντέλα λόγω τιμής και θα πουλήσουν τρελα
-
Είναι πολύ μικρό και όπως το είδα στην έκθεση μου φάνηκε εντελώς γελοίο...
Στις πωλήσεις προφανώς θα έχουν και την εσωτερική τους αγορά που είναι τεράστια.
Επίσης όσο και αν προσπάθησα να ψηθώ για μικρό ηλεκτρικό, δεν με έψησα, γιατί το να βάλω στο κεφάλι μου και άλλο θέμα αυτό της φόρτισης, την στιγμή που έχω τόσα, δεν το θέλω.
Αν αλλάξω το ντίζελ, θα πάω στο υβριδικό αιρκρος ή φροντέρα που στα λεφτά τους για τους χώρους τους είναι άπαιχτα.
-
Είναι πολύ μικρό και όπως το είδα στην έκθεση μου φάνηκε εντελώς γελοίο...
Στις πωλήσεις προφανώς θα έχουν και την εσωτερική τους αγορά που είναι τεράστια.
Επίσης όσο και αν προσπάθησα να ψηθώ για μικρό ηλεκτρικό, δεν με έψησα, γιατί το να βάλω στο κεφάλι μου και άλλο θέμα αυτό της φόρτισης, την στιγμή που έχω τόσα, δεν το θέλω.
Αν αλλάξω το ντίζελ, θα πάω στο υβριδικό αιρκρος ή φροντέρα που στα λεφτά τους για τους χώρους τους είναι άπαιχτα.
αφους εχεις το c3, γιατι να παρεις και αλλο μικρο;
-
Το C4 έχω που είναι 20 χρόνων και θα το κρατήσω γιατί κάνει μικρές διαδρομές, του έκανα και τα σέρβις του τώρα και αν αλλάξω θα αλλάξω το 3 αιρκρος με το νέο σε 1 χρόνο περίπου.
-
Εμένα μου κάνει εντύπωση πως δεν του έχουν βάλει ακόμα σηματάκι Φιατ πχ και να το πουλάνε ως το καινούργιο τσινκουετσέντο , με ένα καπέλο τιμής σε σχέση με το αυθεντικό κινέζικο.
Υποθέτω κάτι θα υπάρχει στους όρους της συνεργασίας που δε ξέρουμε. -
Θα μπορούσε να γίνει και αυτό από την επόμενη γενιά του Πάντα.
Leapmotor