-
Αυτό εδώ, πέραν του ότι είναι εμφανώς παράλογο, δεν επιβεβαιώνεται από καμία άλλη πηγή από όσες έχω διαβάσει πάντως. Είναι άλλο να δοθεί προτεραιότητα στην αμερικανική και ιαπωνική αγορά και άλλο να αποκλειστεί η Ευρώπη.
Ωστόσο, η Subaru Ευρώπης έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι το εν λόγω υβριδικό σύστημα -ανεξαρτήτου μοντέλου που θα τοποθετηθεί- δεν θα γίνει διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά.
-
Καλησπέρα σας! Μπορει καποιος να μου πει αν ενα forester 3 sh facelift (2011)με τον κίνητηρα της διαδρομης 90mm και όχι 75mm, ειναι καλύτερος σε ροπες οπως γραφουν οι δοκιμές απο τον προηγουμενο?? (2008-2010).
Γιατι νομίζω ειχε θεματα σε ξεκινηματα κ, τ, λ..
Ευχαριστω!
-
Πήγα και είδα το νεο Forester.Μου άρεσε αρκετά ,ωραιο εσωτερικό ,χωροι...
Αλλά 136 PS και αλλοι 18 περίπου απο το mild Hybrid .Απορώ πώς θα πηγαίνει φορτωμένο και με AC...
Μου απέκλεισαν κατηγορηματικά να ερθει οποιοσδήποτε άλλος κινητηρας στην Ευρωπη.Ακόμα και το full Hybrid της Αμερικάνικής αγοράς δε περνάει τους ευρωπαικούς ρύπους λόγω κατασκευής του Boxer μου είπαν...
Δε ξέρω τι ισχύει και τι όχι αλλά οταν ζητας 50.000 περίπου δε μπορείς να εισαι τόσο πίσω απο τον ανταγωνισμό...
Η full εκδοση κοστίζει γύρω στα 55.000 ! -
@kostis20 said in SUBARU Forum:
Αλλά 136 PS και αλλοι 18 περίπου απο το mild Hybrid .Απορώ πώς θα πηγαίνει φορτωμένο και με AC...
Μου απέκλεισαν κατηγορηματικά να ερθει οποιοσδήποτε άλλος κινητηρας στην Ευρωπη.Ακόμα και το full Hybrid της Αμερικάνικής αγοράς δε περνάει τους ευρωπαικούς ρύπους λόγω κατασκευής του Boxer μου είπαν...
Δε ξέρω τι ισχύει και τι όχι αλλά οταν ζητας 50.000 περίπου δε μπορείς να εισαι τόσο πίσω απο τον ανταγωνισμό...
Η full εκδοση κοστίζει γύρω στα 55.000 !Σε σύγκριση με το crv πως σου φάνηκε?
Πότε τελειώνει το λήζινκ σου? Τέλος του 25 λένε ότι έρχεται το cx5. -
Στατικά μου αρεσε περισσότερο το Forester.Σε 1 χρονο και κατι τελειωνει το leasing.Ειδα κατι renderings του CX5 ,ωραίο φαινετε .
-
Απορώ πώς θα πηγαίνει φορτωμένο και με AC...
προσπερασε το
χωρίς turbo δε γα...σε κανείς -
Η full εκδοση κοστίζει γύρω στα 55.000 !Οι επιδόσεις που ανακοινώνει επισημα η εταιρεία έχει δώσει ήδη την απάντηση. Είναι τάφος.
Τελική Ταχύτητα (km/h) - 188
Επιτάχυνση (0-100 km/h) (sec.) - 12,2
Άκλαφτο θα πάει δυστυχώς με αυτό το μοτέρ. Δηλαδή εμ να δώσεις για δίλιτρο αλλά και να σέρνεται. -
Μακριά από τα άθλια δίλιτρα ήπια υβριδικά της subaru, χάλια επιδόσεις, υψηλή κατανάλωση. Τα πλήρη υβριδικά σίγουρα θα έρθουν στην ευρωπαικη αγορά με καμία 20% καλύτερη κατανάλωση και άλλο τόσο καλύτερες επιδόσεις προς τα τέλη της χρονιάς - απλά και μόνον γιατί θα ήταν αυτοκτονικό για την ευρωπαϊκή πορεία της εταιρίας να μην έρθουν. Κι ας λέει ότι θέλει ο εισαγωγέας.
SUBARU Forum