-
@parikon said in Forum έχουμε πρόβλημα!:
@a-d-p said in Forum έχουμε πρόβλημα!:
Λογικό να καίει πολύ.
4.72 μέτρα και 2120 κιλά βάρος....
8.6 λίτρα ανακοινώνει η εταιρεία και 197gr CO2Σίγουρα ρουφάει πάρα πολύ βενζίνη. Στη δική μου βόλτα έδειξε 9.1 με νορμάλ οδήγηση γύρω από την αντιπροσωπεία. Το αμάξι είχε γύρω στα 7500 χλμ και έδειχνε στην οθόνη 11.6 για το σύνολο.
Μπορούμε να υποθέσουμε ότι όσο πιο πολλούς ρύπους έχει ένα αμάξι θα καίει και περισσότερη βενζίνη;
Επίσης στο ίδιο αμάξι ένα αυτόματο κιβώτιο με ένα μηχανικό κιβώτιο καίει περίπου 1 λίτρο παραπάνω;Ναι, για τα μετά το 2021 μοντέλα που εφαρμόστηκε το wltp στη μέτρηση διοξειδίου, αν συγκρίνεις τη διαφορά δύο αυτοκινήτων σαν ποσοστό % των ρύπων τους, εκεί γύρω θα είναι και η διαφορά στη μέση κατανάλωση (για το ίδιο καύσιμο).
1 λίτρο παραπάνω είναι πολύ για σύγχρονο αυτόματο, δες κι εκεί τη διαφορά γραμμαρίων CO²
-
@tgd said in Forum έχουμε πρόβλημα!:
Το μεταχειρισμένο από γερμανία δεν είναι κακή ιδέα. Θα βρεις σίγουρα και σε καλή τιμή.
Προς το παρόν κοιτάμε για καινούριο μετά θα είναι μονόδρομος.
-
@cirus said in Forum έχουμε πρόβλημα!:
Στην θεση σου αν είχα κάνει εξαλλη την γυναικα μου , θα επαιρνα άμεσα οτι εβρισκα ετοιμοπαράδοτο, ουτε λόγος να περιμενω. Αν ηθελα να περιμένω δεν θα εδινα το 2008 πρώτα.
Θα προτιμούσα το DFSK για να γλιτωσω κάποια χρήματα που μπορουν να ξοδευτούν σε κάτι αλλο για τα παιδια. Οταν κάτι εχει μεγαλη εγγυηση δεν με προβληματιζει, οποτε το οτι είναι κινεζικο δεν μου λέει κάτι.
Να χαιρεστε τα παιδακια σας, μην καθυστερεις συμβουλεύω εγώ, κανενας ποτε δεν περασε καλά με εκνευρισμένη γυναικα
Ήθελα να το δώσω γιατί όσο θα περνούσε ο καιρός θα έπεφτε και η αξία του. Κατάφερα να το δώσω 3500 παραπάνω από την προσφορά του αντιπρόσωπου.Απλά την πατήσαμε από τη Stellantis..
Toν κινέζο τώρα που τον οδήγησα σήμερα μου φάνηκε το αυτόματο να αλλάζει τις ταχύτητες πολύ smooth, βαρύ όχημα και αργούσε να επιταχύνει το οποίο λογικά αλλάζει αν πας σε sport mode. Η πιο σημαντική παρατήρηση ήταν ο θόρυβος που περνούσε στην καμπίνα από την άσφαλτο,η μηχανή δεν ακούγονταν πολύ. Σε σύγκριση με το 2008 που είχα μου φάνηκε πιο έντονο. Φταίει η έλλειψη ηχομόνωσης ή τα ελαστικά; Ξέχασα να δω και τη μάρκα 19αρες ζάντες είχε. -
@thodoris-0 said in Forum έχουμε πρόβλημα!:
Το dfsk 600 φίλε το είδα από κοντά στην Θεσσαλονίκη στην αντιπροσωπεία ωραίο ήταν για κινέζικο,θηρίο θα έλεγα και στην premium έκδοση έχει όλα τα έξτρα.. Απλώς δεν έκατσα να το κάνω test drive. Λένε ότι καίει παρά πολύ. Όταν το οδηγήσεις βάλε να βλέπεις την κατανάλωση.. Είμαι και εγώ στην ίδια θέση με εσένα ψάχνω 7θέσιο γιατί έχω και εγώ 4 παιδιά.. Απλώς εγώ ακόμα δεν το πούλησα το αμάξι που έχω...!!!
Να πας να το οδηγήσεις..Μαύρο ήταν; Είσαι και κοντά εσύ, εγώ από Καβάλα κατέβηκα. Οι πονηροί το έχουν με κόκκινο σαλόνι ενώ το φέρνουν με μαύρο. Ένα σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με τα καρεκλάκια. Έχει μόνο 2 isofix και το ένα είναι στη θέση που κάνει μπρος για να πας στην 6η και 7η θέση.
-
Εγώ αυτά τα άγνωστα κινέζικα τα φοβάμαι για την μελλοντική υποστήριξη. Θα υπάρχουν στο μέλλον ως φίρμα; Θα έχει ανταλλακτικά;
-
Μεταπωληση?
-
Σκέψου ότι αυτό το dfsk πρώτη φορά εδώ το διάβασα. Το γκουγκλαρα φαντάσου για να το δω.
-
Να έχετε το νου σας, ότι κάποια αμάξια που έρχονται ως 7θεσια, έχουν απλά αναδιπλούμενο "πάγκο" (πολύ χαμηλά καθίσματα) στο πορτπαγκάζ που βλέπει προς τα πίσω, εξαλειφοντας το χώρο αποσκευών και ακατάλληλα για παιδιά από πλευράς ασφαλείας, έχω την εντύπωση ότι το νέο γαλλικό είναι έτσι.
-
Ουτε κι εγω την ηξερα την μαρκα (την ειχα ξανακουσει αλλα την ξεχασα) Ουτε μεταπωληση καλη θα εχει, ουτε ανταλλακτικα φανταζομαι οσο ευκολα βρισκεις στις αλλες μαρκες , ουτε γνωσεις απο τα συνεργεια κτλ κτλ
Να ηταν και φθηνο , παει στο καλο .
Απο μενα, μην το παρεις -
@parikon said in [Forum έχουμε πρόβλημα!]
Ήθελα να το δώσω γιατί όσο θα περνούσε ο καιρός θα έπεφτε και η αξία του. Κατάφερα να το δώσω 3500 παραπάνω από την προσφορά του αντιπρόσωπου.Απλά την πατήσαμε από τη Stellantis..
Πως το εννοεις αυτο ? Δεν σου βγηκε καλο το 2008 ?
-
Όχι, δεν το έχω οδηγήσει. Μόνο στατικά το είδα στην Έκθεση τον Οκτώβρη. 32Κ δεν υπάρχει άλλο PHEV. Ούτε καν σουπερμίνι, όχι κοτζάμ μουλάρι. Η φίλη το παραλαμβάνει εντός Φλεβάρη.
-
Ελπίζω να έχει δικό της πάρκινγκ.
-
Για φόρτιση; Μα ναι.
-
Και λόγω μεγέθους αν ζει σε Αθήνα.
-
@alexandros-k said in Forum έχουμε πρόβλημα!:
Γιατί δεν είναι ετοιμοπαράδοτο το toyota proace που και αυτό είναι Stellantis
-
@dimsabas said in Forum έχουμε πρόβλημα!:
Όχι, δεν το έχω οδηγήσει. Μόνο στατικά το είδα στην Έκθεση τον Οκτώβρη. 32Κ δεν υπάρχει άλλο PHEV. Ούτε καν σουπερμίνι, όχι κοτζάμ μουλάρι. Η φίλη το παραλαμβάνει εντός Φλεβάρη.
Με το καλό!!
-
Όχι μας πήγε 27/03/26 την ημερομηνία παράδοσης για το proace.
-
@criuser said in Forum έχουμε πρόβλημα!:
Γιατί δεν είναι ετοιμοπαράδοτο το toyota proace που και αυτό είναι Stellantis
Δυστυχώς όχι.
-
@i-hasu said in Forum έχουμε πρόβλημα!:
Και λόγω μεγέθους αν ζει σε Αθήνα.
Με τέσσερα παιδιά, δεν έχει επιλογή για μικρό. Ήθελε αναγκαστικά 7θέσιο. Αλλά ναι, παρκάρει σε ιδιωτικό χώρο.
-
Θεωρώ ότι λείπει σε πολλούς η κατηγορία των άλλοτε πολυμορφικών τύπου citroen picasso κτλ
Forum έχουμε πρόβλημα!