-
50; Πολλά πάντως, οπότε αρχίζεις να έχεις εύρος επιλογών. Πχ e-power 4force X-Trail ασχέτως αν το timing είναι κάκιστο να "επενδύσεις" τόσα λεφτά στη Nissan...
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
@criuser said in VW Tiguan 2024:
Ωραίος Σάββας.
Ετσι ακριβώς είναι.
Ζεις το σήμερα και το απολαμβάνεις στην ηλικία που είσαι, κάτι που ως νεότερος δεν το κάνεις γιατί είσαι στην τσίτα να ανέβεις και ως μεγαλύτερος στενοχωριέσαι αν δεν το απολάμβανες τότε.
Οπότε όσοι είστε στο 40-55 προσπαθήστε να απολαύσετε όσα έχετε πετύχει και να πετύχετε όσα ακόμα μπορέσετε.
+1, έτσι ακριβώς ψηλέ (είπαμε με λένε Χρήστο, όχι Σάββα!).
Δεν το θυμόμουν. Χρήστο λοιπόν.
-
@kostis20 said in VW Tiguan 2024:
Το 4μοτιον πόσο εχει ειπαμε?
Από €53.000 το μαζούτ και €56.000 η βενζίνη.
-
Σε αυτα τα χρηματα ειναι καλυτερο σε εμφανιση το Τερραμαρ. 2λτρο 4κινητο.
-
@fanis75 said in VW Tiguan 2024:
Με τόσα παίρνω ένα αιρκρος και ένα φροντέρα για να μην έχω δίλημμα...
Διπλά αμορτισέρ και άνετα καθίσματα, αντί για θερμαινόμενα καθίσματα τιμόνι και παρμπρίζ...
-
Σωστά, ώστε να έχεις πιθανότητες ένα εκ των 2 να μην είναι συνεργείο (αν και δύσκολο, αλλά λέμε τώρα).
-
Διπλά αμορτισέρ και άνετα καθίσματα, αντί για θερμαινόμενα καθίσματα τιμόνι και παρμπρίζ...
τι να κανεις τα διπλα αμορτισερ πανω στην οδικη?
-
Οχι θα σας παίρνω και εσας μαζί μου με τόσο χώρο που θα έχουμε .
-
@gatoz said in VW Tiguan 2024:
Οδική μόνο βιτάρα βλέπω
Εχουμε και όχημα να τα μεταφέρουμε...
-
Θα διαβάζει άνετα για εξωτερική πολιτική στο Marie Claire.Το καπέλο της Μελάνια ,τα βζια της Μπεζαινας κλπ.
-
50; Πολλά πάντως, οπότε αρχίζεις να έχεις εύρος επιλογών. Πχ e-power 4force X-Trail ασχέτως αν το timing είναι κάκιστο να "επενδύσεις" τόσα λεφτά στη Nissan...
Αν εχει καλό leasing το nissan...Δεν έχει ρεζέρβα βεβαια...
-
Οδική μόνο βιτάρα βλέπω
Εχουμε και όχημα να τα μεταφέρουμε...
Τα δικά μας jumper αυτής της γενιάς μας έχουν γαμησει την ψυχούλα με τα βουλωμένα dpf και το safe mode που τα συνοδεύει! Μην μιλήσω για το χρώμα που όλα έχουν γίνει σαν ξεπουπουλιασμένα κοτόπουλα
-
Έχετε πολλούς γάτους φαίνεται στο μαγαζί σας...
-
Παρακαλώ επιστρέψτε εντός θέματος.
-
Σε αυτό το topic μόνο ή και σε άλλα?
-
@antonakis said in VW Tiguan 2024:
Σε αυτό το topic μόνο ή και σε άλλα?
Σε όλα!
-
Πρώτη ξενερα από το όχημα. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά να τα λέμε όλα, μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε.
Στην More είχα την εντύπωση ότι είχε ασύρματο φορτιστή κινητών και πίσω θύρες usb. Το πρώτο πάει στο διάολο. Μα καπάκι στις θύρες usb; Σε αυτά τα λεφτά; Πόση γυφτιά ρε; Βασικά θέλω να ξέρω αν κόπηκε γιατί για τον ασύρματο φορτιστή δεν είμαι σίγουρος αλλά τις πίσω θύρες usb τις θυμάμαι ως στάνταρ από την έκδοση "Tiguan". Εκτός αν το καπάκι που βλέπω με κάποιο τρόπο "ανοίγει", πράγμα απίθανο...
Πήρα ήδη τηλ και δεν μπαίνει after sales. Περιμένω τηλ από τον πωλητή να μάθω αν κόπηκε εν μια νυκτί ή εγώ το θυμάμαι λάθος. Έχω ξενερώσει άσχημα για την γυφτιά τους....
Επίσης στα reviews θυμάμαι ότι κάτω από το εμπρός υποβραχιόνιο είναι κάποιος "διαχωριστές" ανεξάρτητα από την διπλή θήκη καφέ που μεταφέρεται κατά το δοκούν. Και αυτοί μάλλον κόπηκαν.
Μαλακίες τώρα ξενερώνω με τέτοιες γυφτιές απίστευτα. Καλύτερα να μου ζητούσαν 300€ ακόμα μα τη Παναγία. Όταν έχω νέα από τον πωλητή θα σας ενημερώσω.
Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες More έχετε θύρες usb πίσω; Επίσης κατά την έξοδο όταν απενεργοποιήσεις το proximity κλειδώνει μόνο με το κουμπί στο κλειδί και όχι με το κουμπί της χειρολαβής; Μήπως είναι κάποια ρύθμιση;
-
Κατ' αρχάς μη χάνεις το χρόνο σου με τηλέφωνα για τέτοια θέματα. Θα χαρακτηριστείς ο λακαμάς που σπάει μπάλες. Εντελώς φιλικά αυτό.
Τέτοιες δουλειές θέλουν ψάξιμο και διάθεση από τον ιδιοκτήτη. Εάν τα έχεις αυτά (που μάλλον τα έχεις τώρα που είναι νέο το παιχνίδι), ρίξε μια παραγγελία για ένα vcds και ξεκίνα διάβασμα στο φόρουμ του ross tech και θα δεις ότι όλα γίνονται.
-
Πρώτη ξενερα από το όχημα. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά να τα λέμε όλα, μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε.
Στην More είχα την εντύπωση ότι είχε ασύρματο φορτιστή κινητών και πίσω θύρες usb. Το πρώτο πάει στο διάολο. Μα καπάκι στις θύρες usb; Σε αυτά τα λεφτά; Πόση γυφτιά ρε; Βασικά θέλω να ξέρω αν κόπηκε γιατί για τον ασύρματο φορτιστή δεν είμαι σίγουρος αλλά τις πίσω θύρες usb τις θυμάμαι ως στάνταρ από την έκδοση "Tiguan". Εκτός αν το καπάκι που βλέπω με κάποιο τρόπο "ανοίγει", πράγμα απίθανο...
Πήρα ήδη τηλ και δεν μπαίνει after sales. Περιμένω τηλ από τον πωλητή να μάθω αν κόπηκε εν μια νυκτί ή εγώ το θυμάμαι λάθος. Έχω ξενερώσει άσχημα για την γυφτιά τους....
Επίσης στα reviews θυμάμαι ότι κάτω από το εμπρός υποβραχιόνιο είναι κάποιος "διαχωριστές" ανεξάρτητα από την διπλή θήκη καφέ που μεταφέρεται κατά το δοκούν. Και αυτοί μάλλον κόπηκαν.
Μαλακίες τώρα ξενερώνω με τέτοιες γυφτιές απίστευτα. Καλύτερα να μου ζητούσαν 300€ ακόμα μα τη Παναγία. Όταν έχω νέα από τον πωλητή θα σας ενημερώσω.
Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες More έχετε θύρες usb πίσω; Επίσης κατά την έξοδο όταν απενεργοποιήσεις το proximity κλειδώνει μόνο με το κουμπί στο κλειδί και όχι με το κουμπί της χειρολαβής; Μήπως είναι κάποια ρύθμιση;
Και σε μένα καπάκι έχει δυστυχώς.
https://ibb.co/Vxy6xbsΚοίταξα όμως και την προσφορά και λέει 2 usb μπροστά, και όχι πίσω...
Για ασύρματη το είχα ψάξει και όντως είναι έξτρα στα more.
Υποθέτω στα reviews τους έδιναν ότι ναναι αυτοκίνητα, υποτιθέμενα more. Ούτε διαχωριστές έχω εγώ.
Ειναι λίγο γιούφτοι οκ...Το άλλο με το κλείδωμα δε το δοκίμασα. Θα κατέβω πιο μετά στο parking να το δω.
-
Ξενέρα ναι, αλλά στην ουσία δεν είναι σημαντικές ελλείψεις. Ίσως να μην τα χρησιμοποιήσεις και ποτέ! Οποτε απόλαυσε το αυτοκίνητο και σε λίγο θα το έχεις ξεχάσει!
VW Tiguan 2024