-
Μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή οικογενειακου αυτοκίνητο. Ειχα στη λίστα μου τα παρακάτω χωρίς να έχω δει ακόμα κάποιο από κοντά.
- Ford puma 155 st line x
- Peugeot 2008 gt 136 hybrid
- Nissan qashqai n connecta 140 manual
- Cupra formentor 150 dsg
- Toyota chr club 1.8
Λέω είχα γιατί διαβάζοντας διαφορά, έσβησα για διάφορους λόγους κάποια από αυτά. Τα puma κ 2008 λόγο του κινητήρα τους με τον ιμάντα στο λάδι (συν ότι στο 2008 φοβάμαι τον καινούριο υβριδικό κινητηρα). Το chr λόγο χώρων για πίσω επιβάτες κ πορτ παγκαζ (αν κ θέλω να το δω από κοντά για να συγκρινω με το προηγουμενο). Αν σε όλα αυτά κάνω κάτι λάθος, με διορθώνεται.
Οπότε μένω στα άλλα δύο. Μαρεσουν κ τα δυο, απλά στο qashqai με προβληματίζει η κατανάλωση κυρίως στα ταξίδια (στην πόλη τα 8-9 τα βλέπω κ με το αμάξι που εχω). Δεν σκεφτομαι για το xtronic (διαβαζω για υψηλη καταναλωση στην πολη κ δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι). Το cupra ξεφεύγει οικονομικά οπότε δεν ξέρω αν αξίζει η οικονομική υπέρβαση -
Έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους στο θέμα χώρων, π.χ. Puma με QQ.
Τι είναι προτεραιότητα? -
Από περιέργεια ποια ήταν αυτά που αφαίρεσες;
Απο αυτά που άφησες θα έβγαζα τα b-suv από άποψη χόρων
Οπότε qq ή ch-r απο μένα
Το qq σίγουρα έχει περισσότερους!!!
Αλλά αν δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο, κινείστε σε αστικό περιβάλλον κατά κύριο λόγο, δεν υπάρχει θέμα με την κλειστοφοβία στο ch-r, τότε το ch-r είναι πιο λογική επιλογή. -
στα 33 βαλε και το mazda cx-30, ασυγκριτα πχιο αμαξαρα απο τα παραπανω
οπως και το troc
επισης εαν εμπιστευεσαι τους αλλους γαλλοι, το μιτσουμπισι καπτιρ -
Εαν δεν σε νοιάζει το χειροκίνητο κιβώτιο, μια χαρά το Κασκάι.
@nickthetrib said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
Tα έγραψε ο άνθρωπος: chr, puma, 2008.
-
@fanis75 said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
Εαν δεν σε νοιάζει το χειροκίνητο κιβώτιο, μια χαρά το Κασκάι.
Tα έγραψε ο άνθρωπος: chr, puma, 2008.
Ρε Φάνη, αυτά είναι στη λίστα και από αυτά από κάτω βάζει τους ενδοιασμούς του!!!
Έχει πιο έντονους για αυτά, αλλά πχ και το formentor φεύγει σε τιμή, και για το qq φοβάται την κατανάλωση εντός πόλης -
Οπότε qq ή ch-r απο μένα
Αλλά αν δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο, κινείστε σε αστικό περιβάλλον κατά κύριο λόγο, δεν υπάρχει θέμα με την κλειστοφοβία στο ch-r, τότε το ch-r είναι πιο λογική επιλογή.Αν δεν κάνω λάθος και το ch-r b suv είναι....
-
@nascar1 said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
Οπότε qq ή ch-r απο μένα
Αλλά αν δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο, κινείστε σε αστικό περιβάλλον κατά κύριο λόγο, δεν υπάρχει θέμα με την κλειστοφοβία στο ch-r, τότε το ch-r είναι πιο λογική επιλογή.Αν δεν κάνω λάθος και το ch-r b suv είναι....
Είναι ενδιάμεσα,
καθαρά b-suv είναι το Yaris Cross. -
@antonakis said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
Έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους στο θέμα χώρων, π.χ. Puma με QQ.
Τι είναι προτεραιότητα?Με ενδιαφέρουν οι χώροι κ η αξιοπιστία. Σίγουρα τα puma k 2008 είναι πιο μικρά απο το qq αλλά ταυτόχρονα έχουν μεγαλύτερο χώρο αποσκευών κ γενικα χωρους από το xceed που έχω τώρα.
-
Επειδή εάν έχεις μικρά παιδιά θα εκτιμηθούν οι χώροι πάρε όσο πιο μεγάλο μπορείς ειδικά στα ταξίδια.
-
Ρε Φάνη, αυτά είναι στη λίστα και από αυτά από κάτω βάζει τους ενδοιασμούς του!!!
Έτσι όπως το γράφει, εγώ διαβάζω ότι είχε στην λίστα αυτά τα 5 που αναφέρει και αφαίρεσε αυτα τα 3, και εξηγεί τους λόγους.
Ξεκινάει με "είχα στην λίστα", παραθέτει την λίστα και μετά γράφει "λέω είχα γιατί έσβησα κάποια..." και λεει ποια ειναι. Ξεκάθαρο ειναι, πιστεύω.
-
@nascar1 said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
Αν δεν κάνω λάθος και το ch-r b suv είναι....
C suv ειναι με βαση την πλατφόρμα που πατάει, τις διαστάσεις και το μεταξόνιο.
-
@gatoz said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
στα 33 βαλε και το mazda cx-30, ασυγκριτα πχιο αμαξαρα απο τα παραπανω
οπως και το troc
επισης εαν εμπιστευεσαι τους αλλους γαλλοι, το μιτσουμπισι καπτιρΤο mazda είναι 2λιτρο οπότε βγήκε από την εξίσωση.
Το troc στην έκδοση more είναι σχετικά φτωχο απο εξοπλισμό κ δεν θέλω να ανέβω έκδοση λόγο dsg. -
Έτσι όπως το γράφει, εγώ διαβάζω ότι είχε στην λίστα αυτά τα 5 που αναφέρει και αφαίρεσε αυτα τα 3, και εξηγεί τους λόγους.
Ξεκινάει με "είχα στην λίστα", παραθέτει την λίστα και μετά γράφει "λέω είχα γιατί έσβησα κάποια..." και λεει ποια ειναι. Ξεκάθαρο ειναι, πιστεύω.
Αυτό ακριβώς. Sorry αν μπέρδεψα το φιλο απο πανω. Δεν το λέω ειρωνικά.
-
Επειδή για όλα έχει ενδοιασμούς, το πήρα με το σκεπτικό που εξήγησα παραπάνω.
Το qq και κλείσαμε ραντεβού για test drive.
Αν δεν σε χαλάσει η οδική συμπεριφορά και η εικόνα κατα την επαφή με το αυτοκίνητο, για οικογένεια είναι κομπλέ. -
Ποσα χρηματα ειναι το μπατζετ? Ηλικιες παιδιων?
Εχεις ακομα καροτσι και λοιπα συμπραγκαλα?
Ειπες χωροι και αξιοπιστια... -
@chrisk6 said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
Ειπες χωροι και αξιοπιστια...Γύρο στα 32-33 ειναι το μπατζετ. Τα παιδιά είναι μικρά σε ηλικίες 7 κ 5. Οπότε καρότσια δεν έχουμε άλλα έχουμε όλα τα άλλα!!!
-
Corolla touring sports 1.8 style
-
Gm zs max hybrid+, c-suv
από αξιοπιστία πόσο χειρότερό να είναι από τους Γάλλους;
7 χρονάκια εγγύηση έχει και το παίρνεις και τζάμπα με φουλ εξοπλισμό που δεν νομίζω να έχει άλλο στη τιμή του
-
@ilias78 said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
@chrisk6 said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
Ειπες χωροι και αξιοπιστια...Γύρο στα 32-33 ειναι το μπατζετ. Τα παιδιά είναι μικρά σε ηλικίες 7 κ 5. Οπότε καρότσια δεν έχουμε άλλα έχουμε όλα τα άλλα!!!
Corolla Cross 1.8.
Και οικονομικο παντου (πολη/ταξιδι) και 470 φευγα λτ χωρο αποσκευων.
Η Style ειναι στα 32 μισο, παρα κατι 33.
Μετα ειναι τι θες απο εξοπλισμο και τι υποχωρησεις κανεις.
Χωροι και αξιοπιστια ειναι μεσα στα ζητουμενα.
Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου