-
Μέχρι πριν μερικούς μήνες, ίσως χρόνο, η ΕΡΤ (2ο) έκανε κάποιες σποραδικές δοκιμαστικές σε DAB και όχι συνεχώς. Πλέον δεν υπάρχουν εκπομπές, δεν παίζει τίποτα ψηφιακά.
-
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Και δύο ερωτήσεις:
-
Στα δικά σας το DAB radio παίζει;
Στο θκομ δεν κρεν ντιμπ! -
Όσοι έχετε active plus με φώτα ημέρας (τα μόνιμα αναμενα) αλογόνου, τα αλλάξατε με LEDακια;
Αν ναι, φωτίζουν όμορφα ή στραβωνουν;
Τα LEDακια είναι τύπου W21 (5W) και δεν βγάζουν σφάλμα; τιμούλα; λινκάκι;Δεν υπάρχει σταθμός στο μονακο που εκπέμπει σε DAB.
Οι «ψειρες» δεν τυφλώνουν ,αλλα πρέπει να είναι συμβατες με can bus για να μην βγάλουν σφαλμα. -
-
Δεύτερη δοκιμή στα χιόνια, κκ δίλιτρο 4Χ4 με ελαστκά Μισελέν crossclamate 2.
Έλυσα το πρόβλημα μου στα χιόνια..!!
Σε δρόμο που γλιστρούσαν οι πεζοί ,με παγωμένο χιόνι πάνω σε άσφαλτο και πλακάκι, δρόμο με αρκετή κλίση, το αυτοκίνητο πήγαινε τρένο...!!!
Ούτε χιονοκουβέρτες, ούτε αλυσίδες, που σημαίνουν ταλαιπωρία ..!! -
DAB+ εκπέμπει η ΕΡΤ στην Αττική από το 2018. Τα τελευταία χρόνια DAB+ εκπέμπει κι σε αρκετές περιοχές εκτός Αττικής. Απλώς το τελευταίο χρονικό διάστημα, αντικαθιστούν τους παλιούς μπομπούς με νέας τεχνολογίας, οπότε είναι μεταβατική περίοδος
-
@ss_76 said in Toyota Corolla Cross:
DAB+ εκπέμπει η ΕΡΤ στην Αττική από το 2018. Τα τελευταία χρόνια DAB+ εκπέμπει κι σε αρκετές περιοχές εκτός Αττικής. Απλώς το τελευταίο χρονικό διάστημα, αντικαθιστούν τους παλιούς μπομπούς με νέας τεχνολογίας, οπότε είναι μεταβατική περίοδος
Είπα και εγώ, χάλασε το σύστημα και δεν ακούω Zeppelin στο DAB?
-
Καλημέρα,
Δυστυχώς αντιμετωπίζω μεγάλο ράγισμα στη μέση του παρμπρίζ και θα χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση. Θα προτείνατε επίσημο ανταλλακτικό και αντιπροσωπεία η εταιρείες τύπου carglass; (δεν έχω ασφάλεια για θραύση)
-
Γενικά η Τουότα στα τζάμια βάζει πολύ χαμηλής ποιότητας υλικά οπότε δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Εφόσον δεν υπάρχει ασφάλεια να το καλύψει, θα πήγαινα σε συμβατό τζάμι με γνώμονα το κόστος αλλά προφανώς σε κάτι επώνυμο.
-
@pads_77 said in Toyota Corolla Cross:
αντιπροσωπεία
γνήσιο ανταλλακτικό σίγουρα
παρε προσοφορά από αντιπροσωπεία και carglass και αποφασίζεις -
Καλημέρα,
Δυστυχώς αντιμετωπίζω μεγάλο ράγισμα στη μέση του παρμπρίζ και θα χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση. Θα προτείνατε επίσημο ανταλλακτικό και αντιπροσωπεία η εταιρείες τύπου carglass; (δεν έχω ασφάλεια για θραύση)
Το εργοστασιακό πέραν των πιστοποιήσεων σε περίπτωση θραύσης λόγω πρόσκρουσης, είναι και acoustic, οπότε δεν θα επέλεγα συμβατό μη εργοστασιακό. Εάν ήταν πλαϊνά κρύσταλλα δεν θα είχα θέμα αλλά για παρμπριζ δύσκολα carglass..Tι τιμή σου έχουν δώσει για το εργοστασιακό; Και ασφάλεια θραύσης να είχες εάν ήταν σε low cost ασφαλιστική θα σου κάλυπτε το 25% της αξίας του εργοστασιακού και το 100% της αξίας του συμβατού (carglass).
-
Εαν δεν κανω λαθος δεν εχουν βγει ακομα τζαμια απο τριτους προμηθευτες οποτε ετσι και αλλιως Toyota θα παρεις. Εγω αλλαξα ενα παραθυρο μετα απο διαρηξη στο Φιλης glass στη Συγγρου που το προμηθευτηκαν απο τη Toyota με 1 μηνα αναμονη. Ο μηχανικος εχει CHR οποτε ξερει απο Toyota και γενικα εμεινα ικανοποιημενος αλλα ρωτα και αμοιβη γιατι εγω ειχα καλυψη.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα,
Το εργοστασιακό πέραν των πιστοποιήσεων σε περίπτωση θραύσης λόγω πρόσκρουσης, είναι και acoustic, οπότε δεν θα επέλεγα συμβατό μη εργοστασιακό. Εάν ήταν πλαϊνά κρύσταλλα δεν θα είχα θέμα αλλά για παρμπριζ δύσκολα carglass..Tι τιμή σου έχουν δώσει για το εργοστασιακό; Και ασφάλεια θραύσης να είχες εάν ήταν σε low cost ασφαλιστική θα σου κάλυπτε το 25% της αξίας του εργοστασιακού και το 100% της αξίας του συμβατού (carglass).
Μου εδωσαν 700 για το κρύσταλλο και 300 περιπου εργατικα απο αντιπροσωπεια.
-
περίπτωση θραύσης λόγω πρόσκρουσης, είναι και acoustic, οπότε δεν θα επέλεγα συμβατό μη εργοστασιακό. Εάν ήταν πλαϊνά κρύσταλλα δεν θα είχα θέμα αλλά για παρμπριζ δύσκολα carglass..Tι τιμή σου έχουν δώσει για το εργοστασιακό; Και ασφάλεια θραύση
Τα 700 είναι νορμαλ τιμη, κάπου 500 έκανε το δικο μου σε ford
τα 300 τα θεωρω υπερβολικαστη θέση σου θα έπαιρνα γνήσιο και θα πήγαινα σε ένα καλό carglass βάσει κριτικών, στο carglass στο μαρούσι λεωφ.κηφισιάς έχω αλλάξει εμπρός παρμπρίζ, πίσω παράθυρο (γνήσια) δεν είχα παράπονο
-
Η θραυση κρυσταλλων τι ποσο καλυπτει?
-
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
στη δικια μου περίπτωση όλο το πόσο,απλά δίνεις 150 ευρώ εγγύηση η οποία επιστρέφεται αν πάρεις γνησιο κρύσταλλο
-
@dimitrioskosmas said in Toyota Corolla Cross:
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
στη δικια μου περίπτωση όλο το πόσο,απλά δίνεις 150 ευρώ εγγύηση η οποία επιστρέφεται αν πάρεις γνησιο κρύσταλλο
Ξερεις αν ισχυει μεχρι ενα ποσο? Δηλαδη το ασφαλιστηριο σου δεν εχει ποσο στο συμβολαιο?
Απλα αναφερει 150ε εγγυηση που επιστρεφεται αν αγορασεις το γνησιο? -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα,
Δεν είναι acoustic το παρμπρίζ του ΨΨ. Απλό tempered είναι. Δε θυμάμαι καν αν είναι και θερμομονωτικό.
-
Σε ξένα sites τo γράφει στα τεχνικά χαρακτηριστικά : front windshield glass acoustic type.
To παρμπριζ είναι acoustic, τα πλαϊνά όχι. -
Όποιος έχει πρόχειρο το αμάξι, ας βγάλει μία φώτο από κάτω δεξία που νομίζω έχει τα στοιχεία του να δούμε. Είμαι 99% σίγουρος ότι δεν είναι acoustic. Αν είναι acoustic και έχει τόσο χάλια απομόνωση αεροδυναμικών θορύβων τι να πω...νομίζω μάλιστα το είχα ψάξει ακριβώς γι' αυτό. Κάθε φορά που πάει πάνω από 120 το αμάξι ασυναίσθητα παίζω με τα κουμπιά των παραθύρων γιατί νομίζω ότι κάτι δεν έχει κλείσει σωστά και μπάζει.
-
Ότι και να έχει μόνο γνήσιο.
-
Μπορεί να βρει τον τύπο του παρμπρίζ που φοραει, με βάση τον αριθμό πλαισίου.
Στο C-HR μου πάντως το παρμπρίζ είναι laminated, acoustic.
Αν δεν κάνω λάθος, πρωτοέβαλε acoustic η Toyota στο facelift του 1ης γενιάς C-HR (από 11/19 και μετά).
Πιθανολογώ ότι και το Corolla Cross acoustic θα εχει.
Μόνο γνήσιο παρμπριζ θα έβαζα.
Toyota Corolla Cross