-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν φαντάζομαι να σε πίκρανα. Είμαι επιθετικός επειδή μπορείς να αντέξεις επιθέσεις. Αν πειράχτηκες ζητώ συγνώμη
Είσαι δικό μας παιδί ,no hard feelings!Εγραψες κανα δυο καλά χτες στου Αλεξ οπότε όλα καλά.
-
@chrisk6 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Τι γίνεται πάλι στο Λος ΄Αντζελες ρε παιδί μου? Που είναι το κράτος, πού είναι η πυροσβεστική, που είναι οι υποδομές? Παραιτήσου Τράμπ!!! Όλος ο κόσμος ξέρει ότι με τον κομμουνισμό δεν θα υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις...
Στις 20 ορκιζεται ο Τρομπ...Βαιδεν θες να πεις παραιτησου.
Αλλα αφου συνεβη σε ολοκληρο ΟΥΣΑ αυτο το πραγμα ο Κουλης φταιει? Σωστα ετσι?Με την λογική σου τότε δεν φταίει ούτε ο Τσίπρας για το Μάτι, ολόκληρο LA με τέτοιες υποδομές και πόσες μέρες μπροστά τους να οργανωθούν και να αντιδράσουν - όχι σε μισή ώρα όπως τότε σε εμάς - αν δεν κάνω λάθος μετράει 10 νεκρούς μέχρι τώρα.
-
Απλη ειναι η απαντηση. Ειχε τα δεδομενα να μπει ή οχι? Εδω και ωρα βαφτιζεις τα swap στη κολυμπηθρα του Σιλοαμ γιατι το εκαναν και αλλες χωρες. Δεν λεει κατι αυτο απο μονο του.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Τι γίνεται πάλι στο Λος ΄Αντζελες ρε παιδί μου? Που είναι το κράτος, πού είναι η πυροσβεστική, που είναι οι υποδομές? Παραιτήσου Τράμπ!!! Όλος ο κόσμος ξέρει ότι με τον κομμουνισμό δεν θα υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις...
Η Αμερική είναι συνομοσπονδία. Αρα φταίει ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια που είναι Δημοκρατικός παραδοσιακά.
Η Καλιφόρνια στηρίζει Δημοκρατικούς και το Χολλυγουντ ήταν εναντίον του Τράμπ...
Νέμεσις ?
Αδικείς τον εαυτό σου με παραλογισμόυς χριστιανοταλιμπάν ή κανονικών Ταλιμπάν.
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν φαντάζομαι να σε πίκρανα. Είμαι επιθετικός επειδή μπορείς να αντέξεις επιθέσεις. Αν πειράχτηκες ζητώ συγνώμη
Είσαι δικό μας παιδί ,no hard feelings!Εγραψες κανα δυο καλά χτες στου Αλεξ οπότε όλα καλά.
Εσένα είχα στο μυαλό μου μόλις τώρα, και τσουπ απαντησες. Μαλλον πάτησα παραπάνω γκαζι από όσο έπρεπε. Με ένιωσες που σε είχα στο μυαλό μου;
-
Φαίνεστε γνώστης
Θα σας ειδοποιήσουμε! -
Εσένα είχα στο μυαλό μου μόλις τώρα, και τσουπ απαντησες. Μαλλον πάτησα παραπάνω γκαζι από όσο έπρεπε. Με ένιωσες που σε είχα στο μυαλό μου;
Μάλλον και αχρείαστα αλλά δεν πειράζει!
-
-
@george-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Απλη ειναι η απαντηση. Ειχε τα δεδομενα να μπει ή οχι? Εδω και ωρα βαφτιζεις τα swap στη κολυμπηθρα του Σιλοαμ γιατι το εκαναν και αλλες χωρες. Δεν λεει κατι αυτο απο μονο του.
Επειδή κάθε χώρα είχε διαφορετικό νόμισμα μέρος του χρέους επιτρεπόταν να περάσει σε swap χωρίς όμως να το παραχεσουμε.
Και μετά την ένταξη όλες οι χώρες το συνέχισαν όλο και λιγότερο μέχρι να αντικαταστήσουν τα χρέη τους υπο ευρώ με άλλους όρους.
Φυσικά και είχαμε τα εχέγγυα να μπούμε. Η Ιταλία ήταν χειρότερη από εμάς σε κάποιους δείκτες.
Ήταν η στιγμή που είτε φεύγεις από την Ευρώπη είτε μπαίνεις πιο βαθιά σε κοινό νόμισμα. Κάτι σαν το Μάτριξ που διαλέγεις χάπι.
Διότι όπως συζητουσαμε και πιο πριν ο μόνος τρόπος να ανταπεξέλθει η οικονομία μας στην κοινή αγορά θα ήταν μέσω της υπερβολικής αύξησης της παραγωγικότητας μας. Και επειδή δεν μας βλέπω για καινοτόμους παρά για μπουνταλαδες, και επειδή δεν είχαμε φθηνή χρηματοδότηση για ανάπτυξη αποδοτικότερων τρόπων παραγωγής πλούτου, ο μοναδικός πόρος που θα συμπιεζαν ολο και περισσότερο θα ήταν η εργασία, δηλαδή θα ήμασταν μια οικονομία κατά ενα πολύ υψηλό ποσοστό, εντάσεως εργασίας. Δηλαδή οι αποδοχές και τα εργασιακά κεκτημένα θα πήγαινα στα σίγουρα περίπατο.
Κάτι που έγινε επί μνημονίων ακριβώς διότι δεν είχαμε πρόσβαση σε χρηματοδότηση
Άρα, εκείνη την περίοδο ναι και μπορούσαμε και έπρεπε να μπούμε εάν δεν θέλαμε να χαράξουμε μια δική μας ανεξάρτητη πορεία σε άλλες αγορές και γεωπολιτικά clubs. Και αν ήμασταν σε άλλα πλέον clubs μήπως πλέον θα είχαμε καταγράψει και δύο τρείς πολέμους καθώς θα άνοιγε η όρεξη σε μερικούς γύρω μας; Θα ήμασταν όμως πάντοτε οι νικητές;
Δείτε τις χώρες της βαλκανικής με καλύτερη βιομηχανία από εμάς, εκτός ευρώ πως για να ανταπεξέλθουν είχαν τους εργαζομένους τους με μισθούς πείνας συγκριτικά με τα έσοδα από τις αγορές της Ευρώπης.
-
@lap Εκπλήσσομαι μ' αυτό που θα πω, αλλά συμφωνώ μαζί σου. Εννοείται ότι καλά έκανε και μας έβαλε ο Σημίτης στο ευρώ. Ανοίχτηκαν τεράστιες δυνατότητες για τη χώρα για οικονομική (και όχι μόνο) ανάπτυξη.Αποκτήσαμε απεριόριστη πρόσβαση σε κεφάλαια και αγορές και θα μπορούσαμε να απογειωθούμε σα χώρα.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά απλώς φάγαμε τα έτοιμα λεφτά που βρήκαμε, χωρίς να γίνει καμία ανάπτυξη. Ξεχάσαμε όμως ότι τα λεφτά ήταν δανεικά και κλαίμε τώρα που ήρθε ο λογαριασμός.
-
165 δις το 2002 με λίγο χαμηλότερο ΑΕΠ απο το σημερινό, με Ρυθμό ανάπτυξης 4αρια και 5αρια και 12 φορές τότε επάνω από της Βουλγαρίας, κόκκινα δάνεια κάτι ελιές θρουμπες
417 δις το χρέος σήμερα , με πληθωριστικό Ρυθμό ανάπτυξης στο 2% περίπου , περίπου 2 φορές επάνω το ΑΕΠ μας από Βουλγαρία , κόκκινα δάνεια 200+δις , πληρώνουμε ακόμη από το μαξιλαράκι που βάζει κάθε χρόνο στον κωλο των ΕΕ ο Τσίπρας και ο Κούλης από το 2015
Γαμω τον Σιμητη,
Ζήτω η ΝΔ , Ζήτω ο Κούλης που όλα καίγονται και πνίγονται αλλά δόξα τω θεώ πνίγονται και καίγονται και αλλού. -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@chrisk6 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Στις 20 ορκιζεται ο Τρομπ...Βαιδεν θες να πεις παραιτησου.
Αλλα αφου συνεβη σε ολοκληρο ΟΥΣΑ αυτο το πραγμα ο Κουλης φταιει? Σωστα ετσι?Με την λογική σου τότε δεν φταίει ούτε ο Τσίπρας για το Μάτι, ολόκληρο LA με τέτοιες υποδομές και πόσες μέρες μπροστά τους να οργανωθούν και να αντιδράσουν - όχι σε μισή ώρα όπως τότε σε εμάς - αν δεν κάνω λάθος μετράει 10 νεκρούς μέχρι τώρα.
Προφανως και οι 2 εχουν ευθυνες...πιστευω οτι καταλαβες το ειρωνικο της υποθεσης.
@megane98hp Κομμουνισμ γουατ? -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
165 δις το 2002 με λίγο χαμηλότερο ΑΕΠ απο το σημερινό, με Ρυθμό ανάπτυξης 4αρια και 5αρια και 12 φορές τότε επάνω από της Βουλγαρίας, κόκκινα δάνεια κάτι ελιές θρουμπες
Μη ξεχνάς και το πρωτογενές πλεόνασμα
Δες τι παρέδωσε και τι μας βρήκε μετά.
Μοναδική κακή χρονιά οι αγώνες και λίγο πριν στις τελευταίες προετοιμασίες τους, οπου με ευθύνη του τα έκαναν άρπα κόλα τελευταία στιγμή και ξέφυγαν οι προϋπολογισμοί. Μιλάμε για πολλά δις!!!! Να τα λέμε όλα
Ότι προσπάθεια έκανε ο ελληνικός λαός χάθηκε σε λίγα έτη.
Για να μην αναφέρω εκείνη τη χρονιά την ένταξη της Κύπρου και το "αποκλείεται" όλων των δυτικών και το βέτο της Ελλάδας σε όλους και σε αυτούς που δήθεν μας έκριναν πως "δεν έπρεπε" κτλ, έχοντας και ολυμπιακούς αγώνες και όντας εκτεθειμένοι στις αγορές της δύσης.
Για να μην αναφέρω και την eurovision
Η Ελλάδα είχε εκτόπισμα και κυρίως προοπτική, αυτό θυμάμαι αυτό δείχνουν οι δείκτες.
Υ.γ Στο γράφημα φαίνεται και το κόστος των προηγούμενων δανείων της χώρας. Είναι εμφανές ότι το αφήγημα "το ΠΑΣΟΚ άφησε υψηλότερους τόκους για αυτό πτωχεύσαμε" δεν στέκει διότι όχι μονάχα το κόστος τους χρέους ήταν σχεδόν σταθερό καθόλη την διάρκεια, και γνωστό εκ των προτέρων αλλά επί εποχής ΠΑΣΟΚ ήταν και κάπως υψηλότερο!!!. Από την διακυβέρνηση της ΝΔ στις αρχές του 90 και του ΠΑΣΟΚ το 80.
-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
https://www.news247.gr/gnomes/to-olethrio-perasma-tou-kosta-simiti-apo-tin-prothipourgia-tis-xoras/
Το έχω βάλει από το πρωι και ως λίνκ και όλο το κείμενο, αλλά πέραν της γραμμής φαίνεται δεν προλαβαίνεις να διαβάζεις...
Δεν προλαβαίνω να διαβάζω τι βάζει ο καθένας, βλέπω βίντεο.
-
https://www.news247.gr/gnomes/to-olethrio-perasma-tou-kosta-simiti-apo-tin-prothipourgia-tis-xoras/
Το έχω βάλει από το πρωι και ως λίνκ και όλο το κείμενο, αλλά πέραν της γραμμής φαίνεται δεν προλαβαίνεις να διαβάζεις...
-
Η Αμερική είναι συνομοσπονδία. Αρα φταίει ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια που είναι Δημοκρατικός παραδοσιακά.
Η Καλιφόρνια στηρίζει Δημοκρατικούς και το Χολλυγουντ ήταν εναντίον του Τράμπ...
Νέμεσις ?
Οχι τρολάρω τα σχόλια κάποιων στο πρόσφατο παρελθόν...
Τρώγεται κρύο είπαμε...
-
Νέμεσις ?
Οχι τρολάρω τα σχόλια κάποιων στο πρόσφατο παρελθόν...
Τρώγεται κρύο είπαμε...
Αστα Ριζο έχουμε τον αυθεντικό.
-
Έβλεπα σήμερα το απόγευμα καθώς περίμενα σε ραντεβού στον οδοντίατρο, ένα τηλεπαιχνίδι με τον Φερεντίνο.
Ένας παίκτης, όταν ρωτήθηκε, απάντησε ότι είναι συνταξιούχος, από την πρώην olympic catering.
Βγήκε όπως είπε στην σύνταξη στα 40 (σαράντα για να μην γίνει λάθος), με 20 χρόνια εργασίας με πολύ καλή σύνταξη.
Στο παιχνίδι έχασε την ερώτηση, Αιδώς Αργείοι, δεν την ήξερε.......
Δικαιολογημένα, Αιδώς Αργείοι βολεμένοι αυτής της χώρας........
-
Δεν βλέπουμε βίντεο.
Τουλάχιστον κάντε μια περίληψη, να δούμε αν αξίζει το κλικ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3