-
@andya3 said in VW Tiguan 2024:
Αγαπητέ Σάββα, με όλο το σεβασμό και με πλήρη κατανόηση στα θέματα που αντιμετωπίζεις (που τα έχουμε περάσει και συνεχίζουμε να τα περνάμε όσοι έχουμε παιδιά).
Δεν ήσουν ώριμος αγοραστής του Tiguan. Ήταν απλώς κάποια από τις επιλογές σου, που κάποια στιγμή υπερίσχυσε των άλλων και έβαλες παραγγελία.
Εγώ πχ που κατόπιν έρευνας αγοράς και με βάση τα γούστα μου κατέληξα στο T-Toc, δεν θα το ακύρωνα λόγω αναμονής ή για άλλο λόγο. Μόνη περίπτωση αν του έκαναν πριν το παραλάβω καμιά παράλογη αύξηση τιμής και έπαιρνα ανάποδες.
Καταρχάς με λένε Χρήστο, το "Sabas" είναι nickname.
Βιαστική ήταν καθώς βρισκόμουν μεταξύ σφύρας και άκμονος. Μελετούσα 6 χρόνια. Οι ανάγκες μου φυσικά άλλαξαν ένεκα τεκνοποίησης και μετοίκησης. Παράλληλα ανέβηκε κατακόρυφα το μπάτζετ. Αυτό που δεν είχα ήταν τον χρόνο να γυρίσω αντιπροσωπείες όπως έκανα σε όλες τις προηγούμενες αγορές μου. Θα ήθελα σ δω πολλά ακόμα οχήματα ακόμα και αν ήταν χαμηλά στις προτιμήσεις μου.
Καλώς ή κακώς αυτό δεν μπορούσε να γίνει για τους προαναφερόμενους χρόνους. Έτσι θεωρητικά άφησα δύο επιλογές, οδήγησα αμφότερα και κατέληξα εύκολα στο Tig.
Εδώ να υπενθυμίσω ότι το Terramar ήρθε 1μηνα+ αφότου παρήγγειλα το Tig ενώ παράλληλα δεν προέκυπτε από πουθενά ότι θα έρθει και ως 1.5mhev.
Η έλευση του Terramar ήταν δύσκολη και αμήχανη στιγμή για εμένα (έχω κάνει σχετικό post στο νήμα του) καθώς εξαλείφει το μειονέκτημα χώρων του For, προσθέτοντας τα συναισθήματα ένεκα της εμφάνισης του μέσα έξω σε σχέση με το συντηρητικό Tig. Ε δε θέλει και πολύ μετά τα χθεσινά αρνητικά μαντάτα να γύρει η πλάστιγγα..
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Αγαπητέ Σάββα, με όλο το σεβασμό και με πλήρη κατανόηση στα θέματα που αντιμετωπίζεις (που τα έχουμε περάσει και συνεχίζουμε να τα περνάμε όσοι έχουμε παιδιά).
Δεν ήσουν ώριμος αγοραστής του Tiguan. Ήταν απλώς κάποια από τις επιλογές σου, που κάποια στιγμή υπερίσχυσε των άλλων και έβαλες παραγγελία.
Εγώ πχ που κατόπιν έρευνας αγοράς και με βάση τα γούστα μου κατέληξα στο T-Toc, δεν θα το ακύρωνα λόγω αναμονής ή για άλλο λόγο. Μόνη περίπτωση αν του έκαναν πριν το παραλάβω καμιά παράλογη αύξηση τιμής και έπαιρνα ανάποδες.
Καταρχάς με λένε Χρήστο, το "Sabas" είναι nickname.
Βιαστική ήταν καθώς βρισκόμουν μεταξύ σφύρας και άκμονος. Μελετούσα 6 χρόνια. Οι ανάγκες μου φυσικά άλλαξαν ένεκα τεκνοποίησης και μετοίκησης. Παράλληλα ανέβηκε κατακόρυφα το μπάτζετ. Αυτό που δεν είχα ήταν τον χρόνο να γυρίσω αντιπροσωπείες όπως έκανα σε όλες τις προηγούμενες αγορές μου. Θα ήθελα σ δω πολλά ακόμα οχήματα ακόμα και αν ήταν χαμηλά στις προτιμήσεις μου.
Καλώς ή κακώς αυτό δεν μπορούσε να γίνει για τους προαναφερόμενους χρόνους. Έτσι θεωρητικά άφησα δύο επιλογές, οδήγησα αμφότερα και κατέληξα εύκολα στο Tig.
Εδώ να υπενθυμίσω ότι το Terramar ήρθε 1μηνα+ αφότου παρήγγειλα το Tig ενώ παράλληλα δεν προέκυπτε από πουθενά ότι θα έρθει και ως 1.5mhev.
Η έλευση του Terramar ήταν δύσκολη και αμήχανη στιγμή για εμένα (έχω κάνει σχετικό post στο νήμα του) καθώς εξαλείφει το μειονέκτημα χώρων του For, προσθέτοντας τα συναισθήματα ένεκα της εμφάνισης του μέσα έξω σε σχέση με το συντηρητικό Tig. Ε δε θέλει και πολύ μετά τα χθεσινά αρνητικά μαντάτα να γύρει η πλάστιγγα..
Μια ζωη την εχουμε...παρε κατι που να το βλεπεις καθημερινα και να σε κ@υλωνει.
Ειδικα οταν φτανεις σε σημειο να τα σκασεις (αν δεν το κανεις συχνα) πρεπει να ακολουθας και λιγο την καρδια οχι μονο τη λογικη.
Προφανως σχεδιαστικα ειναι μερα με νυχτα.
Αυτο το παιρνει ο γερμανος οικογενειαρχης (πως λεμε για τους Toyotαιους εδω, παππουδες, συνταξη κλπ κλπ) γιατι για 2ο εχει καποιο αλλο να τον κ@υλωνει. -
Τέτοια λέτε και καταλαβαίνω γιατί σας αρέσουν οι μεγάλες μπούκες στα αυτοκίνητα
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
Τέτοια λέτε και καταλαβαίνω γιατί σας αρέσουν οι μεγάλες μπούκες στα αυτοκίνητα
Γιατι?
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Η ακύρωση παραγγελίας έγινε άμεσα. Αποδέχθηκαν εύκολα την επιχειρηματολογία μου και θα μου επιστρέφουν άμεσα τα 3k της προκαταβολής.
Η συνέχεια στο νήμα του Terramar, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλω να γίνω ενοχλητικός.
ΥΓ: Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα στην Ελλάδα Tiguan More & R-line 1.5T σε χρώματα ασημί κόκκινο και μαύρο. Όχι για εμένα δεν τα σκέφτομαι πλέον. Θεωρώ αυτό που συνέβη σημάδι να προχωρήσω σε άλλη επιλογή.
Και εγώ, έχοντας δει την Χ1 και το Corolla Cross από το 2022, περίμενα 2 χρόνια για να δω και το Tiguan. Εφόσον είχα αποφασίσει να ανεβάσω το budget μου σε αυτά τα επίπεδα, η όποια απόφασή μου θα ήταν απόσταγμα πολλών υποκειμενικών και αντικειμενικών παραμέτρων. Κατέληξα στο Tig και ήμουν σίγουρος ότι αυτο ήταν το θέλω μου.
Να ρωτήσω λίγο και τα γατόνια του forum: η Ida όταν τη ρωτάω κάτι που να χρειάζεται ο εντοπισμός της τρέχουσας θέσης π.χ. "what's the weather", μου απαντάει "cannot detect your exact location, try to ask with the city name". Μπορεί κάποιος να μου ανοίξει τα μάτια πως να το κάνω να λαμβάνει τη θέση αυτόματα ή κάτι τέτοιο δε γίνεται;
-
We connect έχεις? Log in έχεις κανει? Στο χρήστης πας στο προφίλ σου και επιλέγεις αν θα φαίνεσαι η όχι στο net.
-
-
Πιστεύω οποιος εισάγει ανταλλακτικά φανοποιειας από Κίνα και φέρνει και αεροπορικώς θα βγάλει πολύ χρήμα. Θα πέσει όμως πολύ παρκάρισμα περιμένοντας κάτι από Κίνα.
-
@kapelis said in VW Tiguan 2024:
We connect έχεις? Log in έχεις κανει? Στο χρήστης πας στο προφίλ σου και επιλέγεις αν θα φαίνεσαι η όχι στο net.
We connect & We connect plus έχω. Εννοείς στην εφαρμογή να επιτρέψω τη χρήση data από το google maps; Το έκανα μόλις.
Primary user είμαι από day 1. Τα έχω κά νει όλα αυτα, εκτός από την ενεργοποίηση του google maps track, που το έκανα μόλις τώρα. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο από το infotainment;
-
Νομίζω όχι. Εγώ δεν έχω καταφέρει να ακούει το google maps ελληνικά να μου βρει το δρόμο. Ενώ το κάνει στο κινητό, δεν το κάνει το infotainment.
VW Tiguan 2024