-
Αυτό είναι εύκολο όταν η εργασία κάποιου είναι το απόλυτο τίποτε...
-
Και πως πληρώνω λογαριασμούς και φόρους βρε τετραπέρατε;
Από κληρονομιές, διαμερίσματα, μαγαζιά, μετοχές κτλ που δεν έχω;
-
Δεν το ξέρουμε.
Δεν σε ξέρουμε.
Μπορεί και να μην υπάρχεις.
Μπορεί να είσαι κοινωνιολογικό πείραμα. -
Η φαντασία έως και φαντασίωση των δεξιών συνομιλητών πάντοτε με εκπλήσσει και με εντυπωσιάζει.
-
Εσείς τα μποτ δεν έχετε βέβαια φαντασία.
Αν και είδαμε είδηση που ένα ρομπότ έπεισε άλλα να κάνουν κοπάνα παρέα. -
Ναι περάσαμε πολύ ωραια. Πήγαμε να πιούμε ηλεκτρόνια.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ναι περάσαμε πολύ ωραια. Πήγαμε να πιούμε ηλεκτρόνια.
-
-
-
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αν και είδαμε είδηση που ένα ρομπότ έπεισε άλλα να κάνουν κοπάνα παρέα.Αυτά τα ρομπότ τα φτιάχνουν κομμουνισταί για να παρασέρνουν τα υπόλοιπα εργατικά ρομπότ σε ανομίες ... άμα τα βάλεις σε εγκέφαλο ούτε μια εργατοώρα δεν θα έχουν ... Εργατορομπότ λέρες
-
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αν και είδαμε είδηση που ένα ρομπότ έπεισε άλλα να κάνουν κοπάνα παρέα.Αυτά τα ρομπότ τα φτιάχνουν κομμουνισταί για να παρασέρνουν τα υπόλοιπα εργατικά ρομπότ σε ανομίες ... άμα τα βάλεις σε εγκέφαλο ούτε μια εργατοώρα δεν θα έχουν ... Εργατορομπότ λέρες
Σε χάκαρε ο Πηλίου;;;;;;;;;;;;;;;
-
-
Ο θρύλος στον Αντ1
-
3 δις λέει κόστισε το μετρό της θεσνίκης. 250.000 νοματαίους θα κουβαλάει κάθε μέρα. 60 λεπτά το εισιτήριο. Μούμπλε μούμπλε 150 χιλιάρικα εόσπραξη τη μέρα, 55 μύρια το χρόνο. Είσπραξη, όχι κέρδος.
Μου μυρίζεται άλλη μία τρύπα χωρίς τέλος... -
@dstou said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
3 δις λέει κόστισε το μετρό της θεσνίκης. 250.000 νοματαίους θα κουβαλάει κάθε μέρα. 60 λεπτά το εισιτήριο. Μούμπλε μούμπλε 150 χιλιάρικα εόσπραξη τη μέρα, 55 μύρια το χρόνο. Είσπραξη, όχι κέρδος.
Μου μυρίζεται άλλη μία τρύπα χωρίς τέλος...Τα Δημόσια Έργα γίνονται υπέρ του κοινού, όχι για να βγάζουν κέρδος.
-
@dstou said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Μου μυρίζεται άλλη μία τρύπα χωρίς τέλος...Μην κρίνεις επενδύσεις σε ΜΜΜ μόνο με την καθαρή αξία τους.
Αν είναι σχεδιασμένα σωστά βελτιώνουν την καθημερινότητα (από τη μείωση της κίνησης και της ρύπανσης, μέχρι την εξοικονόμηση χρημάτων για τους ίδιους τους χρήστες).
(Μεγάλο το αν στη χώρα μας βέβαια) -
3 δισ το μετρό , μισό δισ € το flyover καιρός να εισπράξουν και οι Θεσσαλονικείς λίγη "ελλειμματική" πολυτέλεια .
Γιατί στην Αθήνα το είχατε ξεσκίσει το θέμα και θέλατε την χαρά των ελλειμάτων μόνο για την πάρτη σας
720 ΔΙΣ δρχ , σχεδόν 2,2 ΔΙΣ € το έλλειμμα όλων των δημόσιων συγκοινωνιών στην Αθήνα το 1996!
https://www.tovima.gr/2008/11/24/finance/iliggiwdes-to-elleimma-twn-astikwn-sygkoinwniwn/
τζαμπατζήδες εεε τζαμπατζήδες
-
@monman2 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
3 δισ το μετρό , μισό δισ € το flyover καιρός να εισπράξουν και οι Θεσσαλονικείς λίγη "ελλειμματική" πολυτέλεια .
Γιατί στην Αθήνα το είχατε ξεσκίσει το θέμα και θέλατε την χαρά των ελλειμάτων μόνο για την πάρτη σας
720 ΔΙΣ δρχ , σχεδόν 2,2 ΔΙΣ € το έλλειμμα όλων των δημόσιων συγκοινωνιών στην Αθήνα το 1996!
https://www.tovima.gr/2008/11/24/finance/iliggiwdes-to-elleimma-twn-astikwn-sygkoinwniwn/
Ναι αλλα οι ιδιοι δεν ηθελαν να κανουν εργα. Αν ηθελαν ειχαν πολιτικους να πιεσουν να κατευθυνθουν χρηματα στην πολη. Ο κοσμος κανει τις περιοχες.
-
@wantone said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ναι αλλα οι ιδιοι δεν ηθελαν να κανουν εργα. Αν ηθελαν ειχαν πολιτικους να πιεσουν να κατευθυνθουν χρηματα στην πολη. Ο κοσμος κανει τις περιοχες.
και εγω Αθηναίος είμαι τα ξέρω αυτά απο πρώτο χέρι!
-
@wantone said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
και εγω Αθηναίος είμαι τα ξέρω αυτά απο πρώτο χέρι!
ο Καραμανλης απο Σερρες δεν ειναι; Να λες οτι οι αλλοι φτανε για τα προβληματα σου ειναι ακατανοητο σε αυτη την περιπτωση.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]