-
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Το YC ειναι η υπερτατη κουδουνίστρα και λόγω υψους δεν μπορεις να κινηθείς γρήγορα από θορύβους κλπ....
Εξαιρετικό ειναι! Τσίκ δεν κάνει και κινείσαι με όσο θές. Αμαξάρα για την κατηγορία του.
Αποπνέει φθηνια το YC και δυστυχως τα υλικά το εκθέτουν... με απλο νυχι χωρις δυναμη εγραφαν στα πλαστικα τα παντα!
Να κόβεις τα νύχια σου!! Εμένα ούτε μια γρατζουνιά δεν είχε στον 1.5 χρόνο.
Για τις BMW αρκει να πας σε μια εκδήλωση/εκθεση και θα καταλάβεις σε δευτερόλεπτα οτι η Χ1 είναι εισαγωγικό μοντέλο!
BMW από 5αρα και πάνω (άντε και 3/4 στην αναβροχιά) και φυσικά με ΟΛΑ τα έξτρα, αλλιώς δεν ειναι bmw. Δείτε πως τις πουλάνε στην Γερμανία ή στις ΗΠΑ.
@katafractos17 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Μου αρέσει και το Q4 etron που έχει και αυτό 77άρα μπαταρία.
Θα πρότεινα να το αποφύγεις.
-
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Το YC ειναι η υπερτατη κουδουνίστρα και λόγω υψους δεν μπορεις να κινηθείς γρήγορα από θορύβους κλπ....
Εξαιρετικό ειναι! Τσίκ δεν κάνει και κινείσαι με όσο θές. Αμαξάρα για την κατηγορία του.
Αποπνέει φθηνια το YC και δυστυχως τα υλικά το εκθέτουν... με απλο νυχι χωρις δυναμη εγραφαν στα πλαστικα τα παντα!
Να κόβεις τα νύχια σου!! Εμένα ούτε μια γρατζουνιά δεν είχε στον 1.5 χρόνο.
Για τις BMW αρκει να πας σε μια εκδήλωση/εκθεση και θα καταλάβεις σε δευτερόλεπτα οτι η Χ1 είναι εισαγωγικό μοντέλο!
BMW από 5αρα και πάνω (άντε και 3/4 στην αναβροχιά) και φυσικά με ΟΛΑ τα έξτρα, αλλιώς δεν ειναι bmw. Δείτε πως τις πουλάνε στην Γερμανία ή στις ΗΠΑ.
Αυτός που το έχει ξέρει καλύτερα...
-
@criuser said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Σε τι απο όλα απαντάς!?!?! Γιατί άφησες όλα όσα έγραψα και δεν είναι ξεκάθαρο! Κόβε ότι δεν χρειάζεται!
-
Γενικά κοντεύω να γίνω @alex-mix στις παραγγελίες και τις ακυρώσεις.
Χαχα ειπαμε θα κατεβω Αθηνα και θα παμε μαζι να παρουμε
-
Οι λόγοι;
-
Οι λόγοι;
Προς το παρόν (δεν ξέρω όταν έρθεθ η ώρα να αλλάξεις), πάρα πολλά προβλήματα μαθαίνω. Και αρκετά ενεργοβόρο, αλλά το κυριότερο ειναι τα προβλήματα. Έχω τον κουμπάρο που βάζει φορτιστές (κυρίως εταιρικούς) και μαθαίνω πολλά. Το έχει και ο αφεντικός του και του έχει βγάλει την πίστη με το πόσο συχνά είναι στο συνεργείο.
-
Σε τι απο όλα απαντάς!?!?! Γιατί άφησες όλα όσα έγραψα και δεν είναι ξεκάθαρο! Κόβε ότι δεν χρειάζεται!
Γιατί σε όλα αυτός που το έχει ξέρει καλύτερα...
-
Γιατί σε όλα αυτός που το έχει ξέρει καλύτερα...
Μα στα 2/3 που απάντησα, τα είχα/έχω. Μόνο το e-tron δεν έχω. Οπότε γιατί μου τα γράφεις αυτά?!?
-
Τη Χ1, αν είχε μεγαλύτερη μπαταρία, θα την καλόβλεπα γιατί η εταιρεία έχει κάνει απ' ευθείας συμφωνία με το leasing της BMW και παίρνει καλές προσφορές.
Αλλά με 64άρα μπαταρία κλάιν. Μόνο το PHEV θα μπορούσε να βρεθεί στις προτιμήσεις μου. -
Υπομονή!
-
Τα entry level ηλεκτρικά της πενφέ είναι για σχεδόν αποκλειστικά αστική χρήση. Νομίζω ότι τα βγάζουν μόνο και μόνο για να έχουν παρουσία στην κατηγορία. Δε φαίνεται να τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.
Τα phev X1 όμως δεν είναι καθόλου άσχημα. Έχουμε στη δουλειά και σε xdrive25 και σε 30 και είναι παραπάνω από αξιοπρεπή και σε πολύ ανταγωνιστικά μισθώματα. Μου στείλανε κι αυτά από την εισαγωγική πριν λίγες μέρες.
BMW X1 3rd Generation 2022