-
Ρε συ Sargus ήταν ο πιο γνωστός πατάτα ατμοσφαιρικός στην αγορά τότε. Το έλεγαν και τα περιοδικό με κομψό τρόπο. Εάν οδηγήσεις ατμοσφαιρικό ιαπωνικό ή γαλλικό θα νομιζες πως είχε Τούρμπο, τέτοια διαφορα ειχαν
-
Ο μελλοντικός ενδιαφερόμενος για αγορά κάποιου ΒYD θα σας ευγνωμονεί για τις πληροφορίες για τον κινητήρα του Astra!!!!
-
Θα συγκρίνει το πριν της αυτοκίνησης με το μετά που αγοράζει. Βοηθά αυτό όταν δίνεις δεκαχίλιαρα
-
Εκεί στα χρόνια του astra H , για να επανέλθουμε και εντός θέματος , η Byd , παρήγαγε το FLYER
Με τον ατμοσφαιρικό 1050 κυβικών κινητήρα , με ιπποδύναμη 52 ατίθασων αλόγων ( συνεργασία με τη σουζούκι , διαβάζω) !
Που ήταν και που έφθασαν τα παλικάρια πάντως....
Κοιτώντας πάντως τη λίστα των αυτοκινήτων της , αμέσως μετά παράγουν έναν κλώνο των aygo και ένα laccetoειδές (μάλλον) και από εκεί και μετά όλα αλλάζουν προς το καλύτερο.
-
Εκεί στα χρόνια του astra H , για να επανέλθουμε και εντός θέματος , η Byd , παρήγαγε το FLYER
Με τον ατμοσφαιρικό 1050 κυβικών κινητήρα , με ιπποδύναμη 52 ατίθασων αλόγων ( συνεργασία με τη σουζούκι , διαβάζω) !
Που ήταν και που έφθασαν τα παλικάρια πάντως....
Κοιτώντας πάντως τη λίστα των αυτοκινήτων της , αμέσως μετά παράγουν έναν κλώνο των aygo και ένα laccetoειδές (μάλλον) και από εκεί και μετά όλα αλλάζουν προς το καλύτερο.
Αγόρασε και χιλιάδες μετοχες ο Buffet ενδιάμεσα και εγινε τεραστια η BYD με ζεστο χρήμα σε επενδύσεις
-
Αχ δεν σας μπορώ.
Λεφτά υπάρχουν
λαπ μπες δες τιμες νεων αυτοκινητων, ακομα και σουπερμινι. θα παθεις σοκ. Εγω παντως επαθα. ΑΠΟ 22350 το πολο των 95 ιππων με την κουταλα; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;
Μη πας μακρια, πηγα να δω το δελφινι στον σφακιανακη, και ειχε διπλα ενα swift 1.2 82ps φουλα πλαστικουρα μεσα, και ειχε 20.500...
Ουρες θα κανει ο κοσμος... -
Αχ δεν σας μπορώ.
Λεφτά υπάρχουν
λαπ μπες δες τιμες νεων αυτοκινητων, ακομα και σουπερμινι. θα παθεις σοκ. Εγω παντως επαθα. ΑΠΟ 22350 το πολο των 95 ιππων με την κουταλα; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;
Μη πας μακρια, πηγα να δω το δελφινι στον σφακιανακη, και ειχε διπλα ενα swift 1.2 82ps φουλα πλαστικουρα μεσα, και ειχε 20.500...
Ουρες θα κανει ο κοσμος...και σκεψου οτι αυτο αποτελει vfm θερμικο αμαξι!!!
-
Βασικά το καλύτερο θερμικό
-
ένα τέτοιο πέτυχα την προηγούμενη Κυριακή στο κέντρο και έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ γιατί αγνοούσα την ύπαρξη της συγκεκριμένης εταιρείας. Πολύ εντυπωσιακό δείχνει με τις γραμμές λεντ χαμηλά. Οι Κινέζοι έχουν κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια!
-
-
Αλλάξτε λάστιχα από τα εργοστασιακά, αλλάζει εντυπωσιακά ο θόρυβος κύλισης. Μετρημένο με db εφαρμογή. 2db κάτω στις περισσότερες περιπτώσεις.
Με τα νέα ελαστικά πραγματικά είναι σαν τα ευρωπαϊκά. Τι σκατα ελαστικά είχαν από το εργοστάσιο, δεν ξέρω.
-
-
Αλλάξτε λάστιχα από τα εργοστασιακά, αλλάζει εντυπωσιακά ο θόρυβος κύλισης. Μετρημένο με db εφαρμογή. 2db κάτω στις περισσότερες περιπτώσεις.
Με τα νέα ελαστικά πραγματικά είναι σαν τα ευρωπαϊκά. Τι σκατα ελαστικά είχαν από το εργοστάσιο, δεν ξέρω.
τα αττο ερχονται με hankook, οποτε πιστευω θα ειναι μια χαρα. Τα δελφινια ερχονται με (μην γελασετε) linglong, που φανταζομαι επιδεχονται βελτιωσης. Oι φωκιες δεν ξερω με τι ερχονται.
-
τα αττο ερχονται με hankook, οποτε πιστευω θα ειναι μια χαρα. Τα δελφινια ερχονται με (μην γελασετε) linglong, που φανταζομαι επιδεχονται βελτιωσης. Oι φωκιες δεν ξερω με τι ερχονται.
Με τίποτα continental θα έρχονται , πέρα από την πλάκα σε κάποιο από τα ηλεκτρικά κινέζικα που έβλεπα αυτές τις μέρες, έγραφε ότι έρχεται με continental. Εν τω μεταξύ η vw σε κάποιες διαστάσεις 19-20" βάζει gling glong.
-
-
-
Με τίποτα continental θα έρχονται , πέρα από την πλάκα σε κάποιο από τα ηλεκτρικά κινέζικα που έβλεπα αυτές τις μέρες, έγραφε ότι έρχεται με continental. Εν τω μεταξύ η vw σε κάποιες διαστάσεις 19-20" βάζει gling glong.
Tα Dolphin σε κάποιες παρτίδες φοράνε και Falken, αν δεν κάνω λάθος.
Το Seal έρχεται πράγματι με Continental Eco Contact 6 Q
-
-
-
Στη ναυαρχίδα eco contact ?
Τραγικό !
Τα λαστιχα αυτά είναι φλούδα
BYD forum