-
@dettol said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
@cirus said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
ολες οι επιδοτησεις μια μ@λ@κι@ μεσα την έχουν. Στο KH2 δεσμευόταν το ποσό και μετά δεν το έπαιρνε. στο ΚΗ3 είναι τζόγος αν την πάρεις
το πιο σωστό ήταν να μην ανακατευόταν ο πολίτης καθόλου και να πλήρωνε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία το ποσο που χρειαζοταν και μετά η αντιπροσωπεία να ζήταγε την επιδότηση από το κράτος
ΥΓ Εμένα με ανάγκασε να πάρω ότι υπήρχε available για να έχω περισσότερες πιθανότητες να την πάρω. Αλλιως μπορει να διάλεγα άλλο αμαξάκι που δεν έχει έρθει ακόμα
βλεποντας αυτο το χαος με την γραφειοκρατεια, ποιος επιχειρηματιας θα δεχοταν να βαλει το κεφαλι του στη λαιμητομο;
"ασε τους να τα βρουν με το κρατος" λενε ολοι και απολυτο δικιο εχουν.Καλα λέω τι θα ήταν το σωστό σε ένα σοβαρό κράτος.
Σε εμάς τι γίνεται τα έγραψα και τα έχετε γράψει και σεις πολλές φορές
-
Μηπως αν τους γράψει ένα αλαμπουρνέζικο e mail σαν το σκόϊλ ελικικού. Μπορεί να τους συγκινήσει με τις μνήμες που θα φέρει στην επιφάνεια και του δώσουν σημασία. Ποτέ δεν ξέρεις.
Σε κάθε περίπτωση φίλε ψάξτο λιγάκι. Πολλά λεφτα είναι.
-
@otso said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
θα του πω τι εγραψες κρατησα πριντ σκριν η στελνω iban να βαλεις 100 ε
Μπέρδεψα τα νήματα!
-
ολες οι επιδοτησεις μια μ@λ@κι@ μεσα την έχουν. Στο KH2 δεσμευόταν το ποσό και μετά δεν το έπαιρνε. στο ΚΗ3 είναι τζόγος αν την πάρεις
το πιο σωστό ήταν να μην ανακατευόταν ο πολίτης καθόλου και να πλήρωνε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία το ποσο που χρειαζοταν και μετά η αντιπροσωπεία να ζήταγε την επιδότηση από το κράτος
ΥΓ Εμένα με ανάγκασε να πάρω ότι υπήρχε available για να έχω περισσότερες πιθανότητες να την πάρω. Αλλιως μπορει να διάλεγα άλλο αμαξάκι που δεν έχει έρθει ακόμα
βλεποντας αυτο το χαος με την γραφειοκρατεια, ποιος επιχειρηματιας θα δεχοταν να βαλει το κεφαλι του στη λαιμητομο;
"ασε τους να τα βρουν με το κρατος" λενε ολοι και απολυτο δικιο εχουν.Καλα λέω τι θα ήταν το σωστό σε ένα σοβαρό κράτος.
Σε εμάς τι γίνεται τα έγραψα και τα έχετε γράψει και σεις πολλές φορές
το αστειο ξερεις ποιο ειναι; τα χρηματα απο την επιδοτηση του pvstegi μπηκαν πολυ πιο γρηγορα και δεν ζητησαν καν ενημεροτητες. Αρχικα φαινοταν πιο πολυπλοκη η διαδικασια απο το ΚΗ, αλλα τελικα ομως ολοκληρωθηκε ταχιστα.
... και ηταν και μεγαλυτερο το χρηματικοποσο της επιδοτησης, σε σχεση με το ΚΗ2
-
Μόνο σε εμάς του φτωχούς δεν έδωσαν επιδότηση για έναν κωλοηλιακο. Όλοι πήρατε επιδοτήσεις. Και κατουράω πάντα μέσα στην λεκάνη
-
@bassstarlet said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
@otso said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
θα του πω τι εγραψες κρατησα πριντ σκριν η στελνω iban να βαλεις 100 ε
Μπέρδεψα τα νήματα!
αργαλειό με ηχεια εχεις;
-
@lap said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Μόνο σε εμάς του φτωχούς δεν έδωσαν επιδότηση για έναν κωλοηλιακο. Όλοι πήρατε επιδοτήσεις. Και κατουράω πάντα μέσα στην λεκάνη
μην ανησυχεις λαπη μου, τις εχουμε πληρωσει τις επιδοτησεις πολλαπλασιες φορες
-
Και εγώ. Και κάνω μπάνιο με κρύο.
-
κι αυτος και τις δικες σας
-
Η εφορία που πληρώνω τον χρόνο είναι τεράστια και δεν δικαιούμαι τίποτα που έχει εισοδηματικά κριτήρια. Αν ήταν να πληρώνω ένα πιο λογικό πόσο και να δικαιούμαι κάποια πράγματα τις δίνω πίσω τις κωλοεπιδοτησεις για φωτοβολταϊκά και αυτοκίνητο . Με έχουν σφάξει τόσα χρόνια λες και είμαι πλούσιος με πετσοκοβουν. Ενώ τους πραγματικά έχοντες που ξέρουν και τα κρύβουν και δεν είναι μαλακές σαν εμένα τους κλάνουν τα @@ και πληρώνουν ψίχουλα και χρωστάνε τα άντερα τους στο κράτος. Οπότε να λείπει οποιωσδηπωτε έστω και ο παραμικρός υπενιγμος . Ποιο μαλακά από μένα που να πληρώνει όλους τους υπέρογκους φόρους του και να μην χρωστάει ούτε ευρώ δεν βρίσκεις εύκολα οπότε εξοργίζομαι όταν υπονοούν κάτι για αυτο
-
Η εφορία που πληρώνω τον χρόνο είναι τεράστια και δεν δικαιούμαι τίποτα που έχει εισοδηματικά κριτήρια. Αν ήταν να πληρώνω ένα πιο λογικό πόσο και να δικαιούμαι κάποια πράγματα τις δίνω πίσω τις κωλοεπιδοτησεις για φωτοβολταϊκά και αυτοκίνητο . Με έχουν σφάξει τόσα χρόνια λες και είμαι πλούσιος με πετσοκοβουν. Ενώ τους πραγματικά έχοντες που ξέρουν και τα κρύβουν και δεν είναι μαλακές σαν εμένα τους κλάνουν τα @@ και πληρώνουν ψίχουλα και χρωστάνε τα άντερα τους στο κράτος. Οπότε να λείπει οποιωσδηπωτε έστω και ο παραμικρός υπενιγμος . Ποιο μαλακά από μένα που να πληρώνει όλους τους υπέρογκους φόρους του και να μην χρωστάει ούτε ευρώ δεν βρίσκεις εύκολα οπότε εξοργίζομαι όταν υπονοούν κάτι για αυτο
Δεν είσαι μόνος! Είμαστε αρκετοί οι μαλακες !
-
Ποιος υπονοεί κάτι ;;; Δεν είπα κάτι για σένα. Για τα κριτήρια είπα. Και εμάς γι εισοδηματικά κριτήρια μας κόβουν και όλοι οι άλλοι που πήραν έχουν σπιταρόνες και αυτοκινητάρες. Εμείς ένα αυτοκινητο έχουμε. Προφανώς τα έχουν κανει σκατα
-
@iceman7 said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Δεν είσαι μόνος! Είμαστε αρκετοί οι μαλακες !
Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν και άλλοι .
-
Μην ξύνετε πληγές…μόλις μου ήρθε το εκκαθαριστικό…
-
Ποιος υπονοεί κάτι ;;; Δεν είπα κάτι για σένα. Για τα κριτήρια είπα. Και εμάς γι εισοδηματικά κριτήρια μας κόβουν και όλοι οι άλλοι που πήραν έχουν σπιταρόνες και αυτοκινητάρες. Εμείς ένα αυτοκινητο έχουμε. Προφανώς τα έχουν κανει σκατα
Δεν λέω για σένα , ούτε για άλλον. Αλλά με αυτό που έγραψες μπορεί να πεταχτεί κανένας να υπονοήσει τίποτα ότι εκείνος πληρώνει τις δικές μας επιδοτήσεις και δεν θέλω να φτάσουμε να φάω ban
-
Είχε πλακα πως πήρε την ίδια επιδότηση γνωστός στην γειτονιά ο οποίος έχει διαμερισμα δικό του, εξοχικό, αυτοκίνητα και μαλιστα καλά, μαγαζί κτλ και δεν πήραμε εμείς που έχουμε κλάσμα αυτών που έχει αυτός.
-
Aν σε βοηθαει καπου ουτε εγω δεν εχω παρει ποτε τιποτα ουτε 1ε ουτε κατι δωρεαν. Και πληρωνω χιλιαδες σε φορους.
-
και εγω εχω πληρωσει αλλα δεν εχω παρει ποτε τιποτα. πληρωνω για να παρουν αλλοι
-
@jammamon said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Καποιοι απο μας εχουν ασχοληθει επαγγελματικα με τις επιδοτησεις του ελληνικου κρατους και σε αλλους τομεις και εχουμε δει τι γινεται.
Οι ιδιοι ανθρωποι που στησανε τα σκοιλ ελικικου τις φτιαχνουν τις πλατφορμες και βγαινει ο αλλος και τους υπερασπιζεται απο πανω
Ο οδηγος του ΚΗ2 και το πως λειτουργουσε ειναι για γελια. Η δε επικοινωνια ειναι αθλια, το τηλεφωνο το σηκωνουν αν εισαι τυχερος, διαφορετικα λαμβανεις μονολεκτικες απαντησεις σε διαδικτυακα αιτηματα και κοψε το λαιμο σου.Είσαι άλλος ένας αργόσχολος κηφήνας που σερβίρει το ελληνικό δημόσιο με μέτριας ποιότητας υπηρεσίες και κουνάς και το δάχτυλο ?
-
@wantone said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Aν σε βοηθαει καπου ουτε εγω δεν εχω παρει ποτε τιποτα ουτε 1ε ουτε κατι δωρεαν. Και πληρωνω χιλιαδες σε φορους.
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ