-
-
@npapanik said in Toyota Prius (2024):
Είδα ένα χτες στον δρόμο, παιδιά είναι φανταστικό! Και από ότι διαβάζω είναι και πολύ καλό οδηγικά.
Ναι είναι, όλα αυτά!! Και πανέμορφο και εξαιρετικό στον δρόμο και αρκετά σβέλτο.
-
Αμαξάρα! Και πανάκριβο βεβαίως βεβαίως.
-
@georgemit said in Toyota Prius (2024):
Αμαξάρα! Και πανάκριβο βεβαίως βεβαίως.
Λογικά θα πουλήσει ως εταιρικό leasing.
-
Πουλάει η εναλλακτική του αψηλή έκδοση - με λένε νέο δίλιτρο chr - 'Αφεριμ!
-
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι ποιοτικά είναι πολύ ανώτερο το prius. Για μένα δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο αν μου τα έδινες στην ίδια τιμή και με το ίδιο μοτέρ.
-
@monman2 said in Toyota Prius (2024):
Πουλάει η εναλλακτική του αψηλή έκδοση - με λένε νέο δίλιτρο chr - 'Αφεριμ!
Το οποίο αν έβγαινε με τον 1.8 και με solar roof θα ξεπούλαγε.
-
Με μήκος όσο σχεδόν ένα model 3 και πορτπαγκαζ 280 λίτρα δεν έχει λόγο ύπαρξης στην Ελλάδα θεωρώ.
-
@gchris7 said in Toyota Prius (2024):
Με μήκος όσο σχεδόν ένα model 3 και πορτπαγκαζ 280 λίτρα δεν έχει λόγο ύπαρξης στην Ελλάδα θεωρώ.
Δεν κοιτάμε ολοι τον χώρο αποσκευών, αφού δεν κάνουμε μετακομίσεις κάθε μέρα....χαχα!!
-
Ξεκίνα να πατάς στον καναπέ με τα παπούτσια, και θα δεις
-
@gchris7 said in Toyota Prius (2024):
Ναι όντως είναι τρελό αυτό αν αναλογιστείς ότι είναι εξ αρχής σχεδιασμένο για HEV/PHEV. Τι σκέφτονταν άραγε;
-
Ναι όντως είναι τρελό αυτό αν αναλογιστείς ότι είναι εξ αρχής σχεδιασμένο για HEV/PHEV. Τι σκέφτονταν άραγε;
Μάλλον ότι έχουν πολλά μοντέλα στην γκάμα τους και το Πρίους δεν είναι σχειδασμένο για χώρους αλλά για την χαμηλότερη δυνατή αεροδυναμική αντίσταση. είναι ακρετά ειδικό αυτοκίνητο, δεν είναι mainstream.
-
@fanis75 said in Toyota Prius (2024):
Μάλλον ότι έχουν πολλά μοντέλα στην γκάμα τους και το Πρίους δεν είναι σχειδασμένο για χώρους αλλά για την χαμηλότερη δυνατή αεροδυναμική αντίσταση. είναι ακρετά ειδικό αυτοκίνητο, δεν είναι mainstream.
Ναι ρε Φάνη αλλά βγάζεις από το αγοραστικό κοινό σου οποιουσδήποτε πάνω από 2 άτομα…
-
Ναι ρε Φάνη αλλά βγάζεις από το αγοραστικό κοινό σου οποιουσδήποτε πάνω από 2 άτομα…
Δεν θα το έλεγα, μια χαρά χωράνε 4 άτομα. Οι αποσκευές είναι άλλο θέμα και αφορούν μόνο ταξίδια. Προσωπικά γεμίζω τον χώρο αποσκευών ίσως 1 φορά τον χρόνο, οπότε δεν με απασχόλησε ποτέ. Κάποιον άλλο τον απασχολεί, οπότε και κοιτάει κάτι άλλο.
Επίσης, δε νομίζω ότι τους ενδιαφέρει το αγοραστικό κοινό και οι πωλήσεις, περισσότερο άσκηση και επίδειξη ειναι το Πρίους, ο κόσμος αγοράζει τα πιο γήινα μοντέλα (νομίζω τουλάχιστον, δεν έχω κοιτάξει πωλήσεις).
-
Η καλύτερη επιλογή προσωπικά. -
Αιώνες μπροστά... Οπως και οι παλαιότερες γενιές στην εποχή τους. (ίσως η 4η γενιά δεν ήταν τόσο ξεχωριστή όσο οι προηγούμενες) -
Δεν θα το έλεγα, μια χαρά χωράνε 4 άτομα. Οι αποσκευές είναι άλλο θέμα και αφορούν μόνο ταξίδια. Προσωπικά γεμίζω τον χώρο αποσκευών ίσως 1 φορά τον χρόνο, οπότε δεν με απασχόλησε ποτέ. Κάποιον άλλο τον απασχολεί, οπότε και κοιτάει κάτι άλλο.
Επίσης, δε νομίζω ότι τους ενδιαφέρει το αγοραστικό κοινό και οι πωλήσεις, περισσότερο άσκηση και επίδειξη ειναι το Πρίους, ο κόσμος αγοράζει τα πιο γήινα μοντέλα (νομίζω τουλάχιστον, δεν έχω κοιτάξει πωλήσεις).
Για τετραμελή οικογένεια λέω Φάνη.
-
Το ίδιο λέμε. Μια χαρά άνετα χωράει μια 4μελής οικογένεια για τις καθημερινές μετακινήσεις και τις βόλτες το ΣΚ. Ο χώρος αποσκευών είναι μικρός, δηλαδή κάτι που χρειάζεται 1 άντε 2 φορές τον χρόνο (και αν).
ΥΓ: Ο κουμπάρος μου με 4μελή οικογένεια με Κόρσα βολευόταν μέχρι πρόπερσι.
-
Το ίδιο λέμε. Μια χαρά άνετα χωράει μια 4μελής οικογένεια για τις καθημερινές μετακινήσεις και τις βόλτες το ΣΚ. Ο χώρος αποσκευών είναι μικρός, δηλαδή κάτι που χρειάζεται 1 άντε 2 φορές τον χρόνο (και αν).
ΥΓ: Ο κουμπάρος μου με 4μελή οικογένεια με Κόρσα βολευόταν μέχρι πρόπερσι.
Ναι ρε Φάνη, αλλά αυτός που θα πάρει το Prius στα 40φευγα δεν είχε Corsa πριν…
-
Προφανώς, δεν είπα κάτι τέτοιο εγώ. Αυτό που λέω είναι ότι είναι μια χαρά για μια 4μελή οικογένεια (εφόσον κατανοήσει ότι δεν είναι mainstream οχημα αλλά μια "άσκηση" και επιδειξη τεχνολογίας). Πάσχει στον χώρο αποσκευών που ειναι κάτι που ενδιαφέρει 1 άντε 2 φορές τον χρόνο. ΟΚ, συμβιβασμός (όπως σε όλα τα αμάξια) αλλά εφόσον γίνει συνειδητά για όλα τα άλλα πλεονεκτήματα, δεν βλέπω κάτι μεμπτό. Ειδικά εφόσον έχει στην γκάμα της τόσα άλλα μοντέλα.
Προσωπικά εαν είχα τόσα χρήματα, θα ήταν μέσα στις επιλογές μου (μαζί με Τέσλα και Λέξους). -
Προφανώς, δεν είπα κάτι τέτοιο εγώ. Αυτό που λέω είναι ότι είναι μια χαρά για μια 4μελή οικογένεια (εφόσον κατανοήσει ότι δεν είναι mainstream οχημα αλλά μια "άσκηση" και επιδειξη τεχνολογίας). Πάσχει στον χώρο αποσκευών που ειναι κάτι που ενδιαφέρει 1 άντε 2 φορές τον χρόνο. ΟΚ, συμβιβασμός (όπως σε όλα τα αμάξια) αλλά εφόσον γίνει συνειδητά για όλα τα άλλα πλεονεκτήματα, δεν βλέπω κάτι μεμπτό. Ειδικά εφόσον έχει στην γκάμα της τόσα άλλα μοντέλα.
Προσωπικά εαν είχα τόσα χρήματα, θα ήταν μέσα στις επιλογές μου (μαζί με Τέσλα και Λέξους).Ναι δεν διαφωνώ είναι φανταστικό, με ένα παιδί ρίχνεις το μισό πίσω και είσαι μια χαρά. Κάνω απλά την σύγκριση με το Swift που έχει 260lt, καλοκαίρι με δυο παιδιά δεν παίζει με τίποτα…
Toyota Prius (2024)