-
Εγώ είμαι γρήγορος.
Όχι ρε δεν ήμουν εγώ. Έχω μέρες να το πάρω.
Σε πειράζω.
-
@konvaf said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ να ρωτήσω έχει πάρει κανείς αξεσουάρ από το αλί εξπρές γιατο cc γιατί βρίσκω ωραία πραγματάκια και μερικές φορές και χρησιμα για το αμάξι
Ναι έχω πάρει μερικά και ήταν μια χαρά και καλής ποιότητας
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ είμαι γρήγορος.
Όχι ρε δεν ήμουν εγώ. Έχω μέρες να το πάρω.
Σε πειράζω.
Οχι γιατι αν μου ελεγες πως ησουν θα πηγαινα σε σκιτσογραφο και θα ανεβαζα το σκιτσο στο φορουμ να αποκαλυφθεις
-
Ωραία τα αξεσουάρ σου otto SGK.
Στο εσωτερικό βρήκες τπτ; Σκέφτομαι να πάρω που έχει θήκη για τα γυαλιά ηλίου που μπαίνει στην θέση της χειρολαβης επάνω στον ουρανό -
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ να ρωτήσω έχει πάρει κανείς αξεσουάρ από το αλί εξπρές γιατο cc γιατί βρίσκω ωραία πραγματάκια και μερικές φορές και χρησιμα για το αμάξι
Θα μπορούσες να μου στείλεις link με τα φρυδακια αυτά, τα ψάχνω καιρό και δεν μπορώ να τα βρω.
-
Έχει κανείς το 1.8 να μας πει κατανάλωση εντός πόλης; ισχύει το 4 με 4,5 λιτρα εντός πόλης.
Ναι έχω δει και ποιο χαμηλές κοντά στο 3
-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Έχει κανείς το 1.8 να μας πει κατανάλωση εντός πόλης; ισχύει το 4 με 4,5 λιτρα εντός πόλης.
Σε ευχαριστω. Υπάρχει κάτι που σε έχει ενοχλήσει γενικά μέχρι στιγμής;
-
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
Θα μπορούσες να μου στείλεις link με τα φρυδακια αυτά, τα ψάχνω καιρό και δεν μπορώ να τα βρω.
Αυτό είναι για τα φρυδάκια:
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €34.25 23% Off | Carbon Fiber Front Corner Blade Trims Fog Lamp Cover Decoration Car Accessories For Toyota Corolla Cross 2021-2023
https://a.aliexpress.com/_EGroFqpΑυτό για τα προβολακια ομίχλης ( εγώ έβαλα μαύρα όχι carbon):
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €21.49 49% Off | Carbon Fiber Front Fog Light Cover Trim Stickers For Toyota Corolla Cross Abs Car External Accessories Styling 2020 2021
https://a.aliexpress.com/_EJIXtpJΠαρατηρώ ότι ακόμα και αυτοί ανέβασαν τιμές, τα φρυδάκια τα είχα πάρει γύρω στα 23€ και αυτά για τους προβολείς ομίχλης γύρω στα 15€ πριν ένα χρόνο και κάτι
-
ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΛΙΣ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
είναι φουλ από αυτοκίνητα καινούργια, που περιμένουν τους ιδιοκτήτες τους..!! Προφανώς γιαυτό με έχουν στο περίμενε, έρχεται ,φτάνει έφτασε..!!!
Κάποιος εδώ μέσα έγραψε ότι το κκ έχει προεγκατάσταση, καλωδίωση για αισθητήρες πάρκινγκ. Ξέρει κανείς τι εννοεί..??!! Επίσης έβαλε κανείς στη Θεσσαλονίκη και σε ποιον ,χωρίς φυσικά να θεωρηθεί διαφήμιση αυτό.
Θα τους βάλω οπωσδήποτε, νοιώθω πιο ασφαλής ,είναι ολόκληρη μαούνα.
Υπάρχει περίπτωση να μπούνε κάποιοι εργοστασιακοί, γνωρίζει κανείς..??
Οι πολλοί μάστορες τοποθετούν μόνο πίσω, μα μπροστά είναι το θέμα πίσω έχει και κάμερα...!!!
Στα προηγούμενα αυτοκίνητα είχα βάλει μπροστά πίσω με οθόνη και ηχητικό, με διακόπτη βέβαια, αλλιώς οι μπροστά κοπανάνε συνεχώς..!! -
Μετά το τελευταίο update τα δεδομένα του αυτοκινήτου απενεργοποιούνται με την απενεργοποίηση του αυτοκινήτου κ απαιτούν χειροκίνητη ενεργοποίηση κάθε φορά που εκκινουμε το αυτοκίνητο. Έχει βρει κάποιος λύση να μένουν μονίμως ενεργοποιημένα όπως πριν το update?
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Μετά το τελευταίο update τα δεδομένα του αυτοκινήτου απενεργοποιούνται με την απενεργοποίηση του αυτοκινήτου κ απαιτούν χειροκίνητη ενεργοποίηση κάθε φορά που εκκινουμε το αυτοκίνητο. Έχει βρει κάποιος λύση να μένουν μονίμως ενεργοποιημένα όπως πριν το update?
Το ίδιο και σε εμένα.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Το ίδιο και σε εμένα.
Άραγε υπάρχει κάποια λύση ή θα πρέπει να κάνουμε reset κ επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με τις οποίες ήταν μονίμως ενεργοποιημένα τα δεδομένα. Επίσης παρατηρώ ότι ενώ τις έχω ενεργοποιημένες δεν δίνει κατά την οδήγηση τις φωνητικές οδηγίες για την κίνηση στον δρόμο κλπ ενώ πριν ενημέρωνε διαρκώς σε real time χρόνο.
-
Εγώ έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά δεν ήταν και τίποτα δύσκολο.
-
Σε ευχαριστω. Υπάρχει κάτι που σε έχει ενοχλήσει γενικά μέχρι στιγμής;
Ένα τριγμο στο παράθυρο του οδηγού αλλά δεν πρόλαβα ακόμα να ασχοληθώ. Κατά τα αλλά το αμάξι είναι super
-
Πήγα και το είδα από κοντά. Θα πω οτι στο εσωτερικό το 8ετιας βιταρα μου είναι καλυτερο...
Μπορεί να κουβαλάει ένα κάρο υβριδική τεχνολογία, να έχει (λενε) καλή ποιότητα κύλισης, οικονομία, μπορεί τα πλαστικά να κρατήσουν 50 χρόνια αναλλοίωτα αλλά μιλάμε για μεγάλη τσιπια... -
@fiverg said in Toyota Corolla Cross:
Πήγα και το είδα από κοντά. Θα πω οτι στο εσωτερικό το 8ετιας βιταρα μου είναι καλυτερο...
Μπορεί να κουβαλάει ένα κάρο υβριδική τεχνολογία, να έχει (λενε) καλή ποιότητα κύλισης, οικονομία, μπορεί τα πλαστικά να κρατήσουν 50 χρόνια αναλλοίωτα αλλά μιλάμε για μεγάλη τσιπια...Συμφωνώ....αλλά κάτι πρέπει να κρατήσουν και για την Λέξους. Εαν είχε επιπλέον σε όλα αυτά που έχει και εσωτερικό bmw με αυτή την τιμή, δεν θα πούλαγε τίποτε άλλο!!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Μπορεί να κουβαλάει ένα κάρο υβριδική τεχνολογία, να έχει (λενε) καλή ποιότητα κύλισης, οικονομία, μπορεί τα πλαστικά να κρατήσουν 50 χρόνια αναλλοίωτα αλλά μιλάμε για μεγάλη τσιπια...Συμφωνώ....αλλά κάτι πρέπει να κρατήσουν και για την Λέξους. Εαν είχε επιπλέον σε όλα αυτά που έχει και εσωτερικό bmw με αυτή την τιμή, δεν θα πούλαγε τίποτε άλλο!!
Το νέο chr στα ίδια πάνω κάτω λεφτά είναι αρκετά πιο φροντισμένο μεσα
-
Το νέο chr στα ίδια πάνω κάτω λεφτά είναι αρκετά πιο φροντισμένο μεσα
Σωστά, αλλά χάνει σε χώρους και επίσης είναι μεηντ ιν Τέρκι και όχι Τζαπάν (που επιβαρύνεται με δασμούς και μεταφορικά). Για αυτό είπα, όλα μαζί δεν γίνονται εκτός αν πάμε σε Λέξους που ειναι κορυφή πλέον.
Πάντως για την ιστορία (και δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό...χαχαχα!!) η Κοόρλα μου ειναι πιο ποιοτική από την Κρος, παρόλο που το εσωτερικό είναι ολόϊδιο!!
-
Το νέο chr έχει πιο ντιζαινατο εσωτερικό, σε καμία όμως περίπτωση πιο ποιοτικό. Αν εξαιρέσεις το πάνω μέρος του ταμπλό κατά τα άλλα η ποιότητα υλικών είναι χειρότερη από το CC. Πχ ο τεμπέλης στο cc είναι δέρμα ενώ στο chr μαλακό πλαστικό, επίσης στις πίσω πόρτες εκεί που ακουμπάει το χέρι στο cc έχει πάλι δέρμα ενώ στο chr είναι σκληρό πλαστικό...
-
Γνωρίζει κάποιος τους λόγους που το CC έχει δυνατότητα έλξης μέχρι 750 κιλά ακόμα και με φρένα;
Είναι λόγω του eCVT ή των ηλεκτροκινητήρων;
Toyota Corolla Cross