-
Για Απρίλιο που περιμένει φίλος την απλή έκδοση, του είπαν ότι θα έρθει το face lift.
-
Τόσα λεφτά δίνεις, κανονικά δεν πρέπει η αντιπροσωπεία να σε ενημερώσει τί θα παραλάβεις;
-
@michaelkalafatis said in Toyota Yaris Cross:
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει ή να έχει ρωτήσει,
Παραλαμβάνω τον Μαΐο το δικό μου Yaris cross adventure και ήθελα από περιέργεια να ξερω αν θα έρθει η facelift ή η τωρινή έκδοση;Θα παρεις αυτο που ζητησες.
-
Καλημέρα,θα ήθελα και εγώ να μάθω.Σαφως θα ήθελα το facelift, αλλά αν πουν πρέπει να ακυρωθεί και να μπει από την αρχή;;
-
Στα yaris μην προτιμάτε τα face lift γιατί ... κλοπές!
Στο προηγούμενης γενιάς που έχω κάποιος έγραψε στην ομάδα του FB οτι ο προφυλακτήρας και τα φώτα του f/l μπαίνουν χωρίς μετατροπές στο προf/l και βλέπετε απο τις ειδήσεις τι έγινε ...
Η ορμή των κλοπών διατηρείται μέχρι σήμερα γιατί τα led φανάρια του f/l καίγονται ακριβώς με την λήξη της ΤΡΙΕΤΟΥΣ εγγύησης
Βοηθάει επίσης οτι οι ζάντες του είναι πιο ωραίες και η διάσταση των ελαστικών της 16άρας ακριβή (195/50/16) , κάθε πρωί κάποιος το βρίσκει τακαρισμένο
-
Κάναμε αισίως το 2ο ταξίδι με το Κροσάκι, Αθήνα-Περτούλι και πίσω και φυσικά εκδρομές ένα γύρω εκεί. Κάπου 1.100χλμ σύνολο. Το αυτοκινητάκι ειναι εξαιρετικό και στην Ε.Ο, μας πήγε και μας γύρισε με άνεση και ασφάλεια. Ειδικά στο πήγαινε με την απίστευτη κίνηση, κινηθήκαμε αρκετά ηλεκτρικά και με το ACC ολο το μποτιλιάρισμα έγινε πολύ πιο ξεκούραστο και αγχολυτικό, αφού το μόνο που έκανα ήταν να πατάω τα γκάζι για να ξεκινήσει, τίποτε άλλο!
Στο ταξίδι πήγαινα με το ACC στα 130χαω, που για εμένα ειναι το όριο (εκτός της ασφάλειας) στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο για ήσυχο ταξίδι. Μετά αρχίζουν να ακούγονται αεροδυναμικοί θόρυβοι, οι οποίοι είναι ανεκτοί για λίγη ώρα (πήγα σε σημεία 140 και 150χαω), αλλά όχι συνέχεια. Εδώ ειναι η μεγάλη διαφορά με την Κορόλα, που φαίνεται ότι ειναι μια κατηγορία επάνω σε όλα. Στα 120χαω (πήγαμε σε αρκετά σημεία λόγω κίνησης και ορίων) είναι ακόμα πιο ήσυχο το ταξίδι και πραγματικά δεν ενοχλεί καθόλου, νομίζει ότι είσαι σε άλλο αμάξι.
Γενικά, απέδειξε άλλη μια φορά πόσο all-around οχημα ειναι, αφού μας χώρεσε 3 άτομα με αποσκευές υπερ-άνετα και κινηθήκαμε πόλη, επαρχιακό δρόμο, Ε.Ο και λίγο χώμα, άνετα, εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα και φυσικά πολύ οικονομικά. Συνεχίζω να πιστέυω ότι είναι η χρυσή τομή για την Ελλάδα, με αυτα τα οικονομικά.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Κάναμε αισίως το 2ο ταξίδι με το Κροσάκι, Αθήνα-Περτούλι και πίσω και φυσικά εκδρομές ένα γύρω εκεί. Κάπου 1.100χλμ σύνολο. Το αυτοκινητάκι ειναι εξαιρετικό και στην Ε.Ο, μας πήγε και μας γύρισε με άνεση και ασφάλεια. Ειδικά στο πήγαινε με την απίστευτη κίνηση, κινηθήκαμε αρκετά ηλεκτρικά και με το ACC ολο το μποτιλιάρισμα έγινε πολύ πιο ξεκούραστο και αγχολυτικό, αφού το μόνο που έκανα ήταν να πατάω τα γκάζι για να ξεκινήσει, τίποτε άλλο!
Στο ταξίδι πήγαινα με το ACC στα 130χαω, που για εμένα ειναι το όριο (εκτός της ασφάλειας) στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο για ήσυχο ταξίδι. Μετά αρχίζουν να ακούγονται αεροδυναμικοί θόρυβοι, οι οποίοι είναι ανεκτοί για λίγη ώρα (πήγα σε σημεία 140 και 150χαω), αλλά όχι συνέχεια. Εδώ ειναι η μεγάλη διαφορά με την Κορόλα, που φαίνεται ότι ειναι μια κατηγορία επάνω σε όλα. Στα 120χαω (πήγαμε σε αρκετά σημεία λόγω κίνησης και ορίων) είναι ακόμα πιο ήσυχο το ταξίδι και πραγματικά δεν ενοχλεί καθόλου, νομίζει ότι είσαι σε άλλο αμάξι.
Γενικά, απέδειξε άλλη μια φορά πόσο all-around οχημα ειναι, αφού μας χώρεσε 3 άτομα με αποσκευές υπερ-άνετα και κινηθήκαμε πόλη, επαρχιακό δρόμο, Ε.Ο και λίγο χώμα, άνετα, εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα και φυσικά πολύ οικονομικά. Συνεχίζω να πιστέυω ότι είναι η χρυσή τομή για την Ελλάδα, με αυτα τα οικονομικά.
Υπέροχα είναι εκεί. Ζηλεύω. Πάντα τέτοια να περνατε ομορφα.
Τα αυτόκινητα είναι για να μας ταξιδεύουν.
ακομα και τα συνχρονα toyota με λογικες ταχύτητες
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Σε ευχαριστώ!!! 1η φορά πήγα προς τα εκεί (μέχρι Τρίκαλα είχα φτάσει με το Κούγκα) και είναι όντως πανέμορφα και φοβερό φαγητό!
Επίσης, για τον φίλο μου τον Στέφανο να πω ότι το Κροσάκι παρόλο το κρύο δεν έτριξε καθόλου....χαχαχα!!
-
Σε ευχαριστώ!!! 1η φορά πήγα προς τα εκεί (μέχρι Τρίκαλα είχα φτάσει με το Κούγκα) και είναι όντως πανέμορφα και φοβερό φαγητό!
Επίσης, για τον φίλο μου τον Στέφανο να πω ότι το Κροσάκι παρόλο το κρύο δεν έτριξε καθόλου....χαχαχα!!
Είναι υπέροχα έχει πάρα πολλές ομορφιες, ελπιζω να ανακαλύψατε αρκετές
ΥΓ Ο Στέφανος μπορεί να εννοούσε ότι έτριζαν τα κόκκαλα σχεδιαστών οταν το βλέπουν οχι το αμαξάκι. Πλακίτσα πάντα μην με παρεξηγήτε οι toyotαιοι
-
Κάναμε αισίως το 2ο ταξίδι με το Κροσάκι, Αθήνα-Περτούλι και πίσω και φυσικά εκδρομές ένα γύρω εκεί.
μετα το κορολα πηρες και γιαρις βρε θηριο;
-
@spiros-0 said in Toyota Yaris Cross:
μετα το κορολα πηρες και γιαρις βρε θηριο;
Τώρα!?!?! Παλιά νεα ειναι αυτα, κλείνουμε 1 χρόνο σχεδόν...χαχαχα. Το είχα γράψει, είναι της συζύγου το αμάξι. Απλά προτιμήσαμε να πάμε με αυτό αντί με την Κορόλα.
-
δεν σε προλαβαινω Φανη! Να το χαιρεστε. Εξαιρετικη επιλογη.
-
Χρονια πολλά παίδες !
Το να πας με το μικρο/της συζύγου ταξίδι τα κάνω συνηθως εγώ για να μην λερωνω/ταλαιπωρω το μεγάλο ειδικά σε μεγαλες εξόδους όπου συναντάς την κίνηση της Αθήνας στα χωριά μας.
Από το Φανη δεν το περίμενα που έχει αξιοπρεπέστατο αμάξι για ταξίδια.
Αλλά ήθελε να κάνει τεστ νο 2
Οκ γούστα είναι αυτά.
Εγώ έχω εντοπισει πόθεν έρχονται τα επιμονα τριξίματα/ τσικι-τσικι.
Στο σερβις αν το έχω ακόμα θα πω να τα κοιτάξουν.
Απλά επειδή έχω πια και την εμπειρία του μαζντο γιαρις θα συνιστούσα στα παιδιά που ενδιαφέρονται να μην πειράξουν τίποτα πλην λαμπων και κρυφού φωτισμού στο αμάξι.
Τα κουμπώματα τους είναι άθλια όπως και η ποιότητα των πλαστικών που «γράφει» σκιά με το άγγιγμα.
Λίγο νύχι να έχεις ξεχάσει και το αθλιο πλαστικό της πορτας/παρμπριζ/πινακα οργάνων θα εμφανίσει σκια εκεί που ακουμπά το νύχι/χερι. Καλά για τα άθλια πιάνο μπλακ μέσα και έξω ούτε λόγος.
Απόλυτα τραγική κατάσταση.
Ντροπή της Τογιότα να έχει τέτοιας άθλιας ποιότητας πλαστικά στα αμάξια της.
Για ηχομόνωση δεν έχει νόημα να μιλάμε.
Ούτε για πάχος μπογιάς όπου μια πέτρα από το ξύσιμο του δρόμου στο κέντρο έπεσε και κόντεψε να ανοίξει τρύπα στο καπω !
Τελωσπαντων για καθημερινός χαμάλης για οικονομία στην πόλη οκ -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Οκ γούστα είναι αυτά.Πρακτικό καθαρά θέμα, αφού θα πήγαινε σε λάσπες, λακούβες κλπ. Επίσης, βολεύει το αυξημένο ύψος αφού περνάει αέρας εκεί που η Κορόλα ίσως και να έβρισκε. Γενικά στο νησί και σε εκδρομές που περιλαμβάνουν και καρόδρομους, το Κρός ειναι η επιλογή μας. Σε ταξίδι επαγγελματικό μόνο σε Ε.Ο, πήγα με την Κορόλα εννοείται.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Οκ γούστα είναι αυτά.Πρακτικό καθαρά θέμα, αφού θα πήγαινε σε λάσπες, λακούβες κλπ. Επίσης, βολεύει το αυξημένο ύψος αφού περνάει αέρας εκεί που η Κορόλα ίσως και να έβρισκε. Γενικά στο νησί και σε εκδρομές που περιλαμβάνουν και καρόδρομους, το Κρός ειναι η επιλογή μας. Σε ταξίδι επαγγελματικό μόνο σε Ε.Ο, πήγα με την Κορόλα εννοείται.
μην απολογείσαι και γω στην θέση σου και μόνο εθνική να πήγαινα αυτό θα επαιρνα να το δοκιμάσω, αλίμονο καινουργιο αμάξι
Πήγαμε εμεις για παραδειγμα ενω είχαν δώσει στην γυναίκα το Q2 ταξιδι προς Καλαμπάκα μερια. Ε με το Q2 (1000ρι) πήγαμε για να το δοκιμάσω να το δω. Δεν ήξερα οτι το Puma ήταν πολύ καλύτερο από το 1000ρι στην εθνική και στον επαρχιακό? απλά πως θα το έβλεπα αν δεν το πηγαίναμε μεγάλη βόλτα?
-
μην απολογείσαι και γω στην θέση σου και μόνο εθνική να πήγαινα αυτό θα επαιρνα να το δοκιμάσω, αλίμονο καινουργιο αμάξι
Δεν απολογούμαι ρε συ, απλά εξήγησα στον Στέφανο γιατί πήγα με το Κρος...έχουμε κάνει και άλλο ταξίδι, οπότε δεν ήταν θέμα δοκιμής (μόνο).
-
Τι καταναλώσεις είχες στο πήγαινε και στο έλα @fanis75 ?
-
@famas said in Toyota Yaris Cross:
Για Απρίλιο που περιμένει φίλος την απλή έκδοση, του είπαν ότι θα έρθει το face lift.
Εγώ που μίλησα με την αντιπροσωπεία και περιμένω παραλαβή τον Μάιο του '24, μου είπαν ότι θα παραλάβω ότι έχω παραγγείλει και πως τα νέα Yaris Cross Ελλάδα θα έρθουν από το καλοκαίρι '24 και μετά, όπως επίσης και ότι οι αλλαγές αφορούν μόνο τις 2 τελευταιές εκδόσεις, και οχι πχ Style που έχω παραγγείλει εγώ. Άλλοι έχουν αντίθετη γνώμη και έχουν ενημερωθεί ότι οι αλλαγές (στο εσωτερικό, οθόνες, κτλ) θα αφορούν όλες τις εκδόσεις και πως θα έρχονται οι νέες εκδόσεις σε όλους από κάποια στιγμή και μετά με παραλαβή μέσα στο '24. Ξέρει κανείς κάτι άλλο; Έχει ακούσει μία ακόμα διαφορετική άποψη από πωλητή, αντιπροσωπεία; Εμένα θα με ενδιέφερε να έχω τις αλλαγές του νέου μοντέλου 2024 και θέλω να δω τι θα γίνει, ή αν θα πρέπει να αλλάξω την παραγγελία όταν βγει (χωρίς να προτίθεμαι να περιμένω κι άλλους μήνες αν μου πουν κάτι τέτοιο).
-
@gchris7 said in Toyota Yaris Cross:
5.1 οταν πήγα που είχε και όλη την ανάβαση (αλλά και το μεγάλο μποτιλιάρισμα) και 4,9 στο γύρνα.
-
@gchris7 said in Toyota Yaris Cross:
5.1 οταν πήγα που είχε και όλη την ανάβαση (αλλά και το μεγάλο μποτιλιάρισμα) και 4,9 στο γύρνα.
Εντάξει με αυτά τα νούμερα ακυρώνει εντελώς και τα ντίζελ ακομα και πολλα ταξίδια να κανεις. Και μιλάμε για ένα από τα πιο βαριά και ογκώδη B-suv.
Toyota Yaris Cross