@tkin73 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Σίγουρα έχει acc που έγραψα πέρα από το αισθητά ποιοτικότερο εσωτερικό και σε υλικά και πιο σύγχρονο σε οθόνες πάνελ κλπ. Οι διαφορές στις τιμές που ανέφερα είναι για το full hybrid
Αν το πιστεύεις αυτό και σου κάνει κλικ πάρε το Sportage
Το τι εξοπλισμό έχει ένα αμάξι είναι θέμα πίστης; Αν ξέρεις ότι το τουσον έχει acc πες το να συνεισφέρεις στην κουβέντα.
540€ σαν έξτρα στην Premium και Distinctive.

Αρα σωστά θυμόμουν ότι δεν υπάρχει πουθενά στάνταρ το acc, σε κάποιες εκδόσεις του υβριδικού βγαίνει και ακριβότερο το τουσον από τον σπορτατζ που στην gt line είναι στάνταρ.
Με τις τιμές καταλόγου τι συμβαίνει έχει τα σέρβις μέσα το τουσον όπως το έχει το σπορτατζ; Εδώ μιλάμε για 1000 ευρω τουλάχιστον κόστος 200Χ5.
Μάλλον η χιουνται κατέρριψε το μύθο ότι είναι κατάτι φθηνότερη από την κια.
Μήνα μήνα τα πατσισε και βγαίνει και ακριβότερη πια...χωρίς λόγο φυσικά γιατί σε απτη ποιότητα τα κια είναι πιο πάνω σε ότι έχω δει.
Αυτό το «αισθητά» και «πιο πάνω» σε ποιότητα θα χρειαστεί να το δουλέψεις λίγο με στοιχεία (εσυ το έφερες στην κουβέντα), γιατί απεναντίας κάποιος αλλος βλέπει το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετική σχεδίαση, και κάποιος κάλλιστα θα μπορούσε να πει ότι η διαφορά τιμής στο Sportage δεν δικαιολογείται σε πλαίσιο ποιότητας.
Σε απτη ποιότητα υπάρχει διαφορά αρκεί να μπει κάποιος στα 2 αμάξια.
Εννοείται από κάτω είναι σχεδόν ίδια.
Αν εσύ μπαίνοντας στις 2 καμπίνες βλέπεις ίδια απτη ποιότητα οκ είναι ίδια. Εγώ βλέπω διάφορες υπέρ του σπορτατζ συν την πιο σύγχρονη εικόνα στις οθόνες.
Ούτε εκεί βλέπεις διαφορά;
Όσο για την διαφορά στην τιμή σε ποια διαφορά αναφέρεσαι;
Εδώ λέμε ότι στα υβριδικα το τουσον βγαίνει ακριβότερο!
Στην τιμή του τουσον τελικά τα σέρβις είναι μέσα; εγώ από ότι βλέπω
Αναφέρομαι στα 48v, οι οθονες είναι ίδιες, με χαμηλότερο dpi σε αυτή του Sportage ίσως γιατί είναι μεγαλύτερη άρα λιγότερη ευκρίνεια.
Το panel δεν είναι οθόνη είναι πάνελ (ένα πλαστικό frame). Επίσης η γραμματοσειρά στο KIA δεν μου αρέσει ενω στο Tucson είναι πιο crisp.
Επίσης παρατήρησα χαμηλότερη απόκριση οταν πατήσεις ένα κουμπί.
Πάντως δεν μου φάνηκε κάτι καλύτερο σίγουρα από άποψη ποιότητας και λειτουργίας
Έχουν τα ίδια πλαστικά τα ίδια αλουμίνια και τον ίδιο προμηθευτή.