-
Να αλλάξεις οθόνη;
-
Τους αερογωγους;
-
Ποια κενά? Δεν κατάλαβα τίποτα από την φωτογραφία, γιατί δεν βλέπω κενά. Αλλά εαν σε χαλάει τόσο πολύ (ό,τι ειναι αυτό), απλά αγοράζεις ένα άλλο αυτοκίνητο, τόσα υπάρχουν.
-
Φαντάζομαι εννοεί τα κενα κουμπάκια διπλα στο usb.
Εχει διαφορες επιλογες απο aliexpress.
Μπορείς να βάλεις extra usb για φόρτιση.
Εγω εχω βαλει απο την αλλη μερια που ειναι η ρύθμιση για τα φωτα κουπάκια για τις γκαραζοπορτες.
-
Γιατί νομίζεις θα τα βλέπεις, αυτά ειναι χωμένα....
Ρε σεις περίεργοι μας βγήκατε οι toyotαιοι
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Εγω εχω βαλει απο την αλλη μερια που ειναι η ρύθμιση για τα φωτα κουπάκια για τις γκαραζοπορτες.
Αυτό εννοώ. Τα κενά κουμπάκια. Ωραιος.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Γιατί νομίζεις θα τα βλέπεις, αυτά ειναι χωμένα....
Ρε σεις περίεργοι μας βγήκατε οι toyotαιοι
Ακόμη δεν το πήρα οπότε το κοιτάζω στα δόντια. Σίγουρα με την καθημερινή χρήση θα το συνηθίσω.
Εν έτη 2023 για premium αυτοκίνητο δεν ταιριάζει.
-
Δεν είναι premium μια corolla
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Δεν είναι premium μια corolla
Καλά το διορθώνω για αυτοκίνητο του 23' με τιμή 30+κ
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Καλό!
-
@baskovli said in Toyota Corolla Cross:
Μια ερώτηση στους κατόχους μη lounge . Εγώ ακόμη δεν παρέλαβα. Αυτό που έχει τα κενά πλαστικά στο ταμπλό δείχνε πολύ άσχημο...
Τι σμπορεί να γίνει ώστε να γεμίσουν;
Απαίσιο....Χρόνο να έχεις για ψάξιμο σε AliExpress, Temu και παρόμοια …..
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Που βέβαια όπου Continental = σκουπίδια. Πραγματικά απορώ πως θεωρούνται premium. Δεν έχω οδηγήσει ΕΝΑ αμάξι με Continental και να πω "φοβερό λάστιχο". Από τα Eco σκουπίδια μέχρι τα ExtremeContact που έχω δοκιμάσει. Η διαφορά τους με αντίστοιχα Michelin και Pirelli είναι τρομακτική και παρόλα αυτά βλέπεις σε όλα τα τεστ τα Continental να είναι στην κορυφή.
Τα SportContact είναι λαστιχάρες, είχα τα 3 στο 316ti. Τα θεωρώ αντίστοιχα των Pilot Sport της Michelin.
-
Είχα τα Conti Sport Contact 3 σε ΜINI JCW R56 και ηταν εξαιρετικά.
Επίσης πολύ καλά και τα Premium Contact 6 που είχε από το εργοστάσιο το C-HR GR Sport μου.
Σοφά πράττοντας η Toyota, δεν έβαλε στο GR Sport τα Eco Contact, αλλά τα Premium Contact (και τα δύο είναι Β στην κατανάλωση), για να δώσει προφανώς μια πιο sport αίσθηση, σε συνδυασμό με τη sport ρύθμιση τιμονιού-ανάρτησης που έχει το GR Sport.
Μόλις έφτασαν τα 40.000 km τα άλλαξα προληπτικά (είχαν πάντως πολύ ψωμί ακομα, γι'αυτο και πουλήθηκαν εύκολα και σε καλά λεφτά) με τα Bridgestone Turanza 6 (2 dB πιο αθόρυβα και με χαμηλότερη αντίσταση κυλισης, διατηρώντας καλό συνδυασμο κρατήματος-άνεσης).
Παρεμπιπτόντως και το νέο C-HR φοράει Bridgestone Turanza 6 Made in Turkey. -
+1, συμφωνώ και με τα 2 παραπάνω posts.
Θυμάμαι είχα βάλει τα Continental Sport Contact 3 σε hot hatch στα τέλη 00's και είχα πάθει σοκ με το πόσο καλά ήταν σε συνθήκες δρόμου και πόσο γρήγορα ζεσταίνονταν. Το πρόβλημα τους ήταν άλλο όμως, καθώς είχαν τελειώσει πριν τις 20.000χλμ (χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι μετά τις 18k αρχίσαν να πέφτουν εκθετικά και να γλιστράνε παντού, σε σημείο να σε κάνει να αναρωτιέσαι τι γίνεται... και μάλιστα με αλλαγή μπρος πίσω στις 11k...)Ως προς το C-HR αν δεν κάνω λάθος @BILL_HSD, Turanza φοράει το C-LUB με τις 18αρες ζάντες. Το C-HIC, αν δε θυμάμαι πολύ λαθος, φοράει Continental
-
@xrs said in Toyota Corolla Cross:
Ως προς το C-HR αν δεν κάνω λάθος @BILL_HSD, Turanza φοράει το C-LUB με τις 18αρες ζάντες. Το C-HIC, αν δε θυμάμαι πολύ λαθος, φοράει Continental
Τα 1ης γενιάς C-HR με 18ρες, ανεξαρτήτως έκδοσης (C-LUB/C-HIC), φορούσαν όλα ως 1ης τοποθέτησης Michelin Primacy 3, ενώ το μοναδικό με 19ρες ήταν το GR Sport και φορούσε Premium Contact 6.
Τα 2ης γενιάς C-HR, τα μεν C-LUB φοράνε πράγματι 18ρες με Bridgestone Turanza 6, τα δε C-HIC 19ρες φορανε Bridgestone Turanza 6 ή e Primacy S1 αναλόγως παρτίδας (οι πληροφορίες από το configurator του επίσημου ελληνικού site). -
@chrisz7 said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα, έμεινε ακόμα λίγο για να παραλάβω το δικό μου cc 1.8 επιτέλους. Οι κάτοχοι του 1.8 μπορούν να κάνουν ένα update για το πως τα πάει το 1.8 στους ελληνικούς δρόμους (προσπεράσεις, αναρτήσεις, τυχόν τριξίματα) και αν συνεχίζουν να είναι ευχαριστημένοι. Θα ήθελα πολύ να μάθω για να ανέβω ψυχολογικά
1800αρης με 10.000 χλμ. Μέχρι στιγμής το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ένα ελαφρή τρίξιμο στο παράθυρο του οδηγού όπως κ πολλοί άλλοι κάτοχοι.
Τα 140 άλογα είναι μια χαρά για νορμαλ αλλά κ γρήγορη οδήγηση όπου χρειαστεί. Σίγουρα τα 197 άλογα είναι καλύτερα αλλά δεν είπα ποτέ ότι μου έλειψαν.
Αναρτήσεις πολύ καλες επίσης.
Οικονομία 5 λίτρα μικτή με το 80% να είναι εθνική με ταχύτητες μέσα στα όρια πάντα.Θα το ξανά αγόραζα ; Σίγουρα !
Επίσης το δικό μου, έκδοση lounge ήρθε με Dunlop sportmaxx 050. Περιμένω να περάσει λίγος καιρός για να βάλω all weather.
-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα, έμεινε ακόμα λίγο για να παραλάβω το δικό μου cc 1.8 επιτέλους. Οι κάτοχοι του 1.8 μπορούν να κάνουν ένα update για το πως τα πάει το 1.8 στους ελληνικούς δρόμους (προσπεράσεις, αναρτήσεις, τυχόν τριξίματα) και αν συνεχίζουν να είναι ευχαριστημένοι. Θα ήθελα πολύ να μάθω για να ανέβω ψυχολογικά
1800αρης με 10.000 χλμ. Μέχρι στιγμής το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ένα ελαφρή τρίξιμο στο παράθυρο του οδηγού όπως κ πολλοί άλλοι κάτοχοι.
Τα 140 άλογα είναι μια χαρά για νορμαλ αλλά κ γρήγορη οδήγηση όπου χρειαστεί. Σίγουρα τα 197 άλογα είναι καλύτερα αλλά δεν είπα ποτέ ότι μου έλειψαν.
Οικονομία 5 λίτρα μικτή με το 80% να είναι εθνική με ταχύτητες μέσα στα όρια πάντα.Θα το ξανά αγόραζα ; Σίγουρα !
Επίσης το δικό μου, έκδοση lounge ήρθε με Dunlop sportmaxx 050. Περιμένω να περάσει λίγος καιρός για να βάλω all weather.
Μπράβο πολύ χαίρομαι φίλε μου! Εγώ το παρήγγειλα στην έκδοση style για 31.500 με δώρο συναγερμό. Δε μπορούσα να δώσω παραπάνω χρήματα για να πάω κάπου αλλού, αλλά πιστεύω σε αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα αξιόπιστο οικονομικό suv, το οποίο έχει και το καλύτερο υβριδικό σύστημα. Για εμένα στισ μέρες μας vfm suv. Ο μόνος ενδιασμος που είχα ήταν να μην είναι λίγα τα 140 για το μέγεθος οι αναρτήσεις να μη χτυπάνε σε λακούβες οπωσ του yaris cross που οδήγησα και να μην τρίζουν τα πλαστικά μέσα.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Που βέβαια όπου Continental = σκουπίδια. Πραγματικά απορώ πως θεωρούνται premium. Δεν έχω οδηγήσει ΕΝΑ αμάξι με Continental και να πω "φοβερό λάστιχο". Από τα Eco σκουπίδια μέχρι τα ExtremeContact που έχω δοκιμάσει. Η διαφορά τους με αντίστοιχα Michelin και Pirelli είναι τρομακτική και παρόλα αυτά βλέπεις σε όλα τα τεστ τα Continental να είναι στην κορυφή.
Γερμανία η Conti.. την βγαζει πάντα πρωτη η ADAC, επίσης Γερμανία για να ευλογίσουμε τα γένια μας... και να σου πρώτη ακόμα και σε ελαστικά για τηλεκατευθυνόμενα.
Με 4 αυτόκινητα και καμμια 100Κ+ χιλιόμετερα το χρόνο επιλεγω μόνο michelin στα καλοκαιρινά-all weather... επίσης καλύτερες τιμες μέσω via leader... στην Conti ζήτας προσφορά και αρχίζουν οι ξινίλες
Στη θέση σου θα έβαζα Michelin Cross Climate
-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Μπράβο πολύ χαίρομαι φίλε μου! Εγώ το παρήγγειλα στην έκδοση style για 31.500 με δώρο συναγερμό. Δε μπορούσα να δώσω παραπάνω χρήματα για να πάω κάπου αλλού, αλλά πιστεύω σε αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα αξιόπιστο οικονομικό suv, το οποίο έχει και το καλύτερο υβριδικό σύστημα. Για εμένα στισ μέρες μας vfm suv. Ο μόνος ενδιασμος που είχα ήταν να μην είναι λίγα τα 140 για το μέγεθος οι αναρτήσεις να μη χτυπάνε σε λακούβες οπωσ του yaris cross που οδήγησα και να μην τρίζουν τα πλαστικά μέσα.
Να ξέρεις ότι η τιμή έχει αυξηθεί και λογικά θα σου ζητήσουν παραπάνω από αυτήν που αναφέρεις.
-
@baskovli said in Toyota Corolla Cross:
Μια ερώτηση στους κατόχους μη lounge . Εγώ ακόμη δεν παρέλαβα. Αυτό που έχει τα κενά πλαστικά στο ταμπλό δείχνε πολύ άσχημο...
Τι μπορεί να γίνει ώστε να γεμίσουν;
Απαίσιο....Μετά απο 8 μήνες ούτε τα βλέπω. Ίσως κάποια στιγμή να βάλω το button της πόρτας της αυλής. Αν βάλεις συναγερμό μπορεί να μπεί το λαμπάκι εκει επίσης
Toyota Corolla Cross