-
Σε ένα σημείο μεταφέρει έναν κινητήρα ή μάλλον απόληξη ενός κινητήρα από τον πύραυλο spacex!!!
-
@dstou said in TESLA FORUM:
Διάβασε ξανά το ποστ μου, δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Είναι ανατροπή το όλο σκηνικό, και αυτά που θα ζήσουμε από εδώ και πέρα.
Πόσες ανατροπές έχει δει μέχρι τώρα?
Είδαμε κάποτε το Νισσάν GTR να κερδίζει την 911 στο Νίρμπουργκρινγκ, το Τουίνγκο ΜΚ1 να διαφημίζει ότι έχει μεγαλύτερους χώρους από ένα Μερσεντέ Σ-κλάσε στο πίσω κάθισμα, τη νεοφώτιστη Λέξους να παίρνει μονότερμα τις Μερσεντέ και Πεμβέ στα νάιντις στην Αμερική, την καλύτερή τους αγορά, το Χόντα Πρέλιουντ 4WS να έχει καλύτερο σλάλομ από Φερράρι και ΠόρΣ, τις Λαμποργκίνι, Πόρσε και Φερράρι να βγάζουν σούβλες.Τι ανατροπές είναι αυτές μπροστά σε αυτή που ζούμε τώρα? Ένα μηδέν στο πηλίκο ήταν όλες τους δίπλα σε αυτό...
Mα χεστηκαμε αν το κάνει και σε ταχύτητες τζετ, δεν το βλέπεις πως είναι μέσα/έξω; Δε νοιάζεται κανένας αν πάει τρένο ενα τόσο βαρύ και ατσούμπαλο πράγμα και δεν προσφέρει τίποτα στην ουσία εκτός από headlines. Εγώ πάλι θερμικό θα προτιμούσα αν ήμουν στην αγορά πχ. Ράπτορα που είναι και καυλιάρικο (και δεν είμαι ο μόνος). Επίσης σίγουρα αν αναγκαζόμουν λόγω κυβερνητικών βίαιων απαγορεύσεων να πάρω ηλεκτρικό δε θα έπαιρνα αυτό το "κάτι σαν αυτοκίνητο αλλά όχι ακριβώς"
Τα υπόλοιπα είναι όπως σωστά είπε ο elteo απλά φανμποισμός. Δε νομίζω κανένας να ασχολείται με καραστημένα κολπάκια όπως το παραπάνω στα σοβαρά, θέλω να ελπίζω τουλάχιστον.
Επίσης το θέμα των ρύπων προκαλεί έντονο κνησμό, κανένας δεν ασχολείται με τέτοια θέματα εκτός 2-3 τύπων που βρίσκονται σε μοναχική σταυροφορία να σώσουν τα σκιουράκια του δάσους εννοείται μεσα σε καπιταλιστικό και καταναλωτικό πλαίσιο.
@piliourits said in TESLA FORUM:
Επειδή ρωτάει ο Λαπ, όλοι εκτός απ τον Ντιέγκο λέμε ότι είναι πολύ ανώτερη μορφή αυτοκίνησης τα ηλεκτρικά, και εννοείται τα πιο προηγμένα όλων τεσλα.
Δεν το λέω μόνο εγώ πάλι καλά, εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο τα λέμε αυτά. Και σίγουρα τα τάμπλετ του Musk δεν είναι ένα διαμάντι που προσφέρεται στην ανθρωπότητα, μάλλον ένας γρήγορος και ντεκαβλέ ανθρωπομεταφορέας. Δεν έχουν να δώσουν κάτι στον ενθουσιώδη οδηγό, και αν δεν πιστεύετε εμένα ψάξτε σοβαρούς δημοσιογράφους σαν τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο και όχι συστημικές
, πληρωμένες πένες, ηλεκτρο-φανατικούς και γκατζετάκηδες της θλίψης.
-
Όλων των ειδών οι απόψεις των ανθρώπων καταγράφονται σε απόλυτα νούμερα σε εκατομμυρια λόγω του μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού.
-
@diego1960 said in TESLA FORUM:
Δεν έχουν να δώσουν κάτι στον ενθουσιώδη οδηγό, και αν δεν πιστεύετε εμένα ψάξτε σοβαρούς δημοσιογράφους σαν τον Γιάννης Κωνσταντόπουλο και όχι συστημικές και γκατζετάκηδες της θλίψης.
Αφού δεν έχεις μπει ποτέ μέσα σε κάποιο ev, ούτε έχεις οδηγήσει κάποιο.
Είναι σαν να λες ότι δεν σου αρέσουν τα παντζάρια επειδή δεν αρέσουν σε κάποιον άλλο.
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Φήμες λένε ότι τα πρώτα highland έχουν πιάσει Πειραιά
Με το καλό αδερφέ μου ho ho ho
-
@lap said in TESLA FORUM:
Σωστά αλλά εδώ συνδιαζεται με ενεργητική τετραδιεύθυνση με συνεχόμενο μεταβαλλόμενο λόγο κρεμαγιερας. Με λίγα λόγια το τιμόνι γυρίζει μόνο 180 μοίρες και αναλόγως την ταχύτητα και συνθηκών του δρόμου αλλάζει συνεχώς ο λόγος κρεμαγιερας.
Το έχει παρουσιάσει ήδη η Toyota. O Jason Fenske (Engineering Explained) που το δοκίμασε είπε ότι είναι ενδιαφέρον, αλλά δεν έχει την απόκριση μιας κανονικής κολόνας, δηλαδή έχει lag. Λογικά στην αρχή θα είναι προβληματικά αυτά τα συστήματα. Στην πορεία ίσως γίνουν καλύτερα.
-
Το θυμάμαι, εδώ όμως πέρασε στην παραγωγή.
-
Άσχετο αλλά στο αισθητικό κομμάτι προβλέπω πως λόγω του ότι το αυτοκίνητο αποτελείται από κάθετες λείες επιφάνειες, αυτό μπορεί να αποτελέσει έναν τέτοιο καμβά για διάφορες στυλιστικές επεμβάσεις.
Επίσης θα τα πηγαίνει τέλεια στα τεστ σύγκρουσης με πεζό.
-
Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Πολλά μισοτελειωμένα πράγματα έφερε η Tesla στην παραγωγή, κάνοντας τους πελάτες της beta testers! Θα εμπιστευτώ σαφώς περισσότερο την Toyota με την ζωή μου!
-
@antonakis said in TESLA FORUM:
Άσχετο αλλά στο αισθητικό κομμάτι προβλέπω πως λόγω του ότι το αυτοκίνητο αποτελείται από κάθετες λείες επιφάνειες, αυτό μπορεί να αποτελέσει έναν τέτοιο καμβά για διάφορες στυλιστικές επεμβάσεις.
Επίσης θα τα πηγαίνει τέλεια στα τεστ σύγκρουσης με πεζό.
Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ. Δεν ξέρω πως θα περάσει αυτήν την δοκιμασία!!!
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Πολλά μισοτελειωμένα πράγματα έφερε η Tesla στην παραγωγή, κάνοντας τους πελάτες της beta testers! Θα εμπιστευτώ σαφώς περισσότερο την Toyota με την ζωή μου!
Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί όμως και η tesla να βρίσκεται πιο μπροστά στην εξέλιξη αυτήν όπως και σε πολλά άλλα.
-
Τα ίδια έλεγε και για την αυτόνομη οδήγηση και η πραγματικότητα ήταν διαφορετική...
-
Δεν έχεις άδικο για τον φόβο, αλλά από την άλλη δεν θα είχαμε ούτε ηλεκτρικα και υδραυλικά τιμόνια, ούτε esp, ούτε abs, ούτε..... αερόσακους.
Θα μέναμε στάσιμοι στον χρόνο.
Κάποιοι τα αγόρασαν ως beta testers και φυσικά μετά πολλών δοκιμών των εργοστασίων
-
Όταν το βγάζουν σοβαρές εταιρείες, εμπιστεύεσαι ότι έχουν κάνει ήδη τις απαιτούμενες δοκιμές. Π.χ. την αυτόνομη οδήγηση Level 3 που ανακοίνωσε η BMW την εμπιστεύομαι περισσότερο από ότι της Tesla. Ασχέτως που δεν θα βάσιζα την ζωή μου σε κανένα τέτοιο σύστημα.
-
-
Εντελώς άσχετο ως παράδειγμα. Δεν μιλάμε για κατασκευαστική αστοχία (όπως της Takata), αλλά για σχεδιαστική ανικανότητα και αμέλεια, ως προς τις διαδικασίες! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο! Άλλο το να κάνεις ένα κατασκευαστικό λάθος (σοβαρό, δεν λέω, για αυτό φαλίρισε η Takata), σε ένα σωστά δοκιμασμένο σύστημα, και άλλο το να βγάλεις ένα μη δοκιμασμένο σύστημα στο εμπόριο, απλά για να το παίξεις πρωτοπόρος! Ο πρώτος ήταν αμελής, ο δεύτερος είναι εγκληματίας!
-
Πάνω από 1 εκατομμύριο προπαραγγελίες για το cybertruck, τα νούμερα είναι εκκωφαντικά! Δεν κάνει για όλους βέβαια...αλλά τι να λέμε...αυτά θα τα γράφουν τα βιβλία της ιστορίας μια μέρα, και τα πανεπιστημιακά συγγράμματα για το μάρκετινγκ. Ότι κάποια εποχή στον κόσμο γινόταν της κακομοίρας για ένα φορτηγάκι...
-
Ανετα παιρνει τα ηνια απο το Χαμερ ως το αμαξι του μικροπεη.
-
This post is deleted! -
Όσες γίνουν. Εδώ η χόντα πανηγύριζε για 50.000 προπαραγγελίες για το Τζαζ και οι βαγκέουλες για 30.000(?) για το πόλο.
TESLA FORUM