-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@kkostask said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Στο εξωτερικό υπάρχει και μια κάποια συνείδηση αλλά και ελεγκτικοί μηχανισμοί, όχι όπως στην αξία εκπρόσωπο της υποσαχάριας Αφρικής στην Ευρώπη….εδώ που μένω βλέπω 16 χρόνο που κυκλοφορεί με golf, του έχει βάλει και μια εξάτμιση Φ20 από πίσω και κόβει βόλτες με τραπ στη διαπασών….και ο «πατέρας» καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι.
Εγώ σας το λέω αυτή η μόδα με την τραπ και την αγάπη για παρανομία είναι διαφορετική από την παλαιά μόδα της ροκ ακόμα και μέταλ.
Καλά σε επίπεδο μουσικής δεν υπάρχει σύγκριση.
Είναι εκδήλωση πολιτισμού που προάγει τον παράνομο πλουτισμό.
Εχεις παρατηρησει πως οσοι κυκλοφορουν με τετοια τριμπουρδελα αμαξια και βαζουν τερμα μουσικη παιζουν μονο 1-2 ειδη?
ελληνικη τραπ και ελληνικα λαικα, τιποτα αλλο
δε θα δεις ποτε κατι σε ροκ, κλασσικη, μεταλ, τζαζ, ουτε καν ποπ.
Οποτε ναι, το ειδος μουσικης που ακουει ο καθενας συνδεεται αμεσα με το εγκεφαλικο επιπεδο του. -
Χαχαχα.
Σωστό, αλλά τουλάχιστον τα τραγούδια ήταν για καψουρες. Και οι χωριάτες πήγαιναν να κάνουν επίδειξη και να αλλάξουν παραστάσεις από τις μικρές κοινωνίες τους.
Τώρα τα τραγούδια τους στην ουσία λένε πως είναι μάγκες, κλέβουν, πουλάνε ναρκωτικά, δεν έχουν ανάγκη κανέναν διότι έχουν παράνομο πλούτο και όλες οι γυναίκες τους θέλουν για να τους αγοράζουν ακριβές τσάντες και αρωματα.
Πάνε και όλοι οι πιτσιρικάδες που ζουν σε παιδικό δωμάτιο και από χαρτζιλίκι και χαίρονται με διάφορες τέτοιες φαντασιώσεις.
Τα ακούνε και τα κορίτσια και χαίρονται που θεωρούνται αντικείμενα που τις πληρώνουν με δώρα για το σεξ.
Τι είναι αυτά ρε;;;
Παντα υπηρχαν τετοια τραγουδια.
Ξεχνας τραγουδια του στυλ ¨το βαπορι απ την περσια"? -
@vagnar said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σε άλλα νέα:
https://www.drive.gr/news/kosmos/i-mercedes-benz-allazei-ola-ta-etairika-tis-se-ilektrikaΕ κάπου πρέπει να πάνε τα ηλεκτρικά που δεν αγοράζουν οι πελάτες.
Η Mercedes κατήργησε την EQC και βλέπει ισχνή ζήτηση για τα ηλεκτρικά της μοντέλα
Οι Γερμανοι χασανε το πρωτο τρενο των ηλεκτρικων.Τους εχουν ξεφτιλισει κορεατες και κινεζοι περα απο την τεσλα.
-
@ntinaras said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σε άλλα νέα:
https://www.drive.gr/news/kosmos/i-mercedes-benz-allazei-ola-ta-etairika-tis-se-ilektrikaΕ κάπου πρέπει να πάνε τα ηλεκτρικά που δεν αγοράζουν οι πελάτες.
Η Mercedes κατήργησε την EQC και βλέπει ισχνή ζήτηση για τα ηλεκτρικά της μοντέλα
Οι Γερμανοι χασανε το πρωτο τρενο των ηλεκτρικων.Τους εχουν ξεφτιλισει κορεατες και κινεζοι περα απο την τεσλα.
Δεν πιστεύω ότι φταίει μονάχα αυτό. Είναι το κοινό των mercedes που ένα μεγάλο μερος τους είναι μιας άλλης νοοτροπίας.
Με λίγα λόγια όταν διάφοροι τύποι με οικονομική άνεση ονειρεύονται μια Μερσεντές για να κάνουν επίδειξη τότε ήταν καλά για την Μερσεντές και πωλούσε τρελά. Τώρα που η νεότερη εποχή τουλάχιστον στην αρχή της, απευθύνεται σε ένα διαφορετικό κοινό με άλλες ευαισθησίες οι κλασικοί αγοραστές των mercedes δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτή.
-
@ntinaras said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σε άλλα νέα:
Δεν πιστεύω ότι φταίει μονάχα αυτό. Είναι το κοινό των mercedes που ένα μεγάλο μερος τους είναι μιας άλλης νοοτροπίας.
Με λίγα λόγια όταν διάφοροι τύποι με οικονομική άνεση ονειρεύονται μια Μερσεντές για να κάνουν επίδειξη τότε ήταν καλά για την Μερσεντές και πωλούσε τρελά. Τώρα που η νεότερη εποχή τουλάχιστον στην αρχή της, απευθύνεται σε ένα διαφορετικό κοινό με άλλες ευαισθησίες οι κλασικοί αγοραστές των mercedes δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτή.
Δε μιλαω μονο για mercedes, μιλαω γενικα.
Τα VW id μοντελα πηγαν ολα απατα, και καλα να παθουν, γιατι ειναι τραγικα.
Οταν βγαζεις καινουριο ηλεκτρικο του 2023 με τετοιο ανταγωνισμο, και οι οθονες του infotainment ειναι επιπεδου "κινεζικο ταμπλετ απο το πανερι", αναμενομενο ειναι. -
Παρουσίασε και η lucid το gravity. Όχι ότι μας επηρεάζει εμάς αλλά το αναφερω
Κάνει αναφορά, πως με σχεδόν τη μισή μπαταρία από τα υπόλοιπα suv πετυχαίνει την ίδια αυτονομία
-
Παρουσίασε και η lucid το gravity. Όχι ότι μας επηρεάζει εμάς αλλά το αναφερω
Κάνει αναφορά, πως με σχεδόν τη μισή μπαταρία από τα υπόλοιπα suv πετυχαίνει την ίδια αυτονομία
Προσφέρεται με 92 και 112 kWh μπαταρίες. Καθόλου μικρές. Απλά επιλέγουν να το συγκρίνουν με Escalade και hummer που όντως έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες. Η lucid κάνει ενδιαφέροντα πράγματα, το ερώτημα είναι αν θα αντέξει οικονομικά.
Η Tesla ξεκίνησε από ακριβά προϊόντα και βγάζει το ψωμί της κατεβαίνοντας χαμηλά στις τιμές.
Δεν ξέρω αν θα προλάβει να κάνει το ίδιο η lucid -
Η Lucid έχει από πίσω του Σαουδάραβες, και θα φτιάξει το εργοστάσιο εκεί. Άρα δεν θα κλείσει τόσο εύκολα...
-
Απολυμαντικέ πες μας κάτι... Έχεις τέτοιο αυτοκίνητο που το γουστάρουμε. Πες μας τίποτα.
-
@storm said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
O γείτονάς μου πάντως που είναι ταξιτζής (δική του άδεια) κάποια στιγμή που τον ρώτησα αν θα δώσει το κίτρινο Avensis, για να πάρει ηλεκτρικό μάλλον του φάνηκε ότι τον θεωρούσα ηλίθιο.
Πρώτη αντίδραση, ήταν το "Είσαι καλά; Τι ερώτηση είναι αυτή;"
Μετά μου εξήγησε ο άνθρωπος για ποιους λόγους προτιμά να έχει το Avensis και με αυτό ήθελε να παραμείνει. Και αν το πουλούσε πάλι θερμικό θα αγόραζε.
Και φυσικά μετά κατάλαβα και εγώ ότι του έκανα μία ηλίθια ερώτηση.
Ποια τα επιχειρήματα του;
Ότι το κράτος είναι μπουρδελο και του δίνει τη δυνατότητα να καταργεί όλα τα φίλτρα κατακράτησης επικίνδυνων μικροσωματιδιων !
-
Να ήταν μόνο τα ταξί. Ρε σεις έχει γίνει επιδημία η κατάργηση του φίλτρου.
Σήμερα ήμουν πίσω από ένα rav. Το προηγούμενο. Κόντεψε να με πνίξει, το ρουφαγε και ο κλιματισμός και πραγματικά ήθελα να ανοίξω τα παράθυρα να πάρω ανάσα
-
Απολυμαντικέ πες μας κάτι... Έχεις τέτοιο αυτοκίνητο που το γουστάρουμε. Πες μας τίποτα.
Τι να πω; Πρέπει να είναι τα αυτοκίνητα για τα οποία έχουν βγει περισσότερα βίντεο, αναλύσεις άρθρα κτλπ. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι ήδη γνωστο. Και έχω πει κατά καιρούς την εμπειρία μου με το αμάξι. Αν θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο που δεν έχω αναφέρει ή δεν έχεις βρει online, με μεγαλη χαρά να απαντήσω.
-
Έλεγα όταν έχεις χρόνο και όρεξη να μας γράψεις δύο παραγράφους πως το νιώθεις εσύ ως αυτοκίνητο, τις εμπειρίες σου με αυτό κτλ
-
Έλεγα όταν έχεις χρόνο και όρεξη να μας γράψεις δύο παραγράφους πως το νιώθεις εσύ ως αυτοκίνητο, τις εμπειρίες σου με αυτό κτλ
Είναι ότι πιο απλό και ξεκούραστο έχω οδηγήσει σε όλη μου τη ζωή, και αυτό το θεωρώ προσωπικά, καλό. Κάνω ταξίδια χωρίς να κουράζομαι. Ίσως είναι η απουσία θορύβου, οι αναγκαστικές στάσεις για φόρτιση ή οι θέσεις του, πάντως ισχύει.
Είμαστε οικογενειακώς Ζαγοροχώρια όπου ήρθαμε με πολλή άνεση. Σκέψου ότι αφήσαμε τα πράγματα στο ξενοδοχείο και πήγαμε κατευθείαν για πεζοπορια -
Μιας και είμαι Κινα για δουλεια ας μοιραστώ μαζί σας λίγο τι βλέπω εδώ
Αυτο το άσπρο ήρθε να με παραλάβει από το αεροδρόμιο και να με πάει στον προοριμό μου 2,5 ώρες μακρια. Ηταν πολύ άνετο και ευχάριστο σαν πισω επιβάτης
-
Ενα 30% των συνολικών αυτοκινήτων εδώ είναι ηλεκτρικά
Αν πάλι υπόλογίσεις από τα καινούργια που βλέπεις είναι ηλεκτρικα το ποσοστό ανεβαίνει πολύ
απειρα ειναι . Εβγαλα φωτο ελάχιστα
-
αυτα τα zeekr είναι πολύ ομορφα μου άρεσαν πολύ.
Και το seagull που θα το ήθελα πολύ είδα αν και δεν το εβγαλα φωτο
Γενικά απειρα ηλεκτρικα κάθε λογής
-
Αρε κινεζάρες , ακόμα να βάλουν μυαλό (προφανώς δεν τους ενδιαφέρει) . Αυτό το τελευταίο που έβαλες το πορτοκαλί ( το 001 , ονομασία να είναι άραγε;) , στα μάτια μου μοιάζει για έτοιμο fl του puma σου!
-
Οι κινέζοι θα βάλουν μυαλό πιο γλήγορα από όσους προηγήθηκαν, ήτοι σαμουράιδες και κορεάται. Και στο τέλος θα μας βάλουν μυαλό και εμάς.
-
@civil357 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αρε κινεζάρες , ακόμα να βάλουν μυαλό (προφανώς δεν τους ενδιαφέρει) . Αυτό το τελευταίο που έβαλες το πορτοκαλί ( το 001 , ονομασία να είναι άραγε;) , στα μάτια μου μοιάζει για έτοιμο fl του puma σου!
το zeekr είναι που μαρέσει. (δεν θα το έπαιρνα στο συγκεκριμένο χρώμα αλλά μαρεσει πολύ)
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης