-
Επισης με ενα γρηγορο ψαξιμο ειδα αυτο.
Μεσω USB προσπαθησες?
Εκανες μηπως reset την συνδεση του κινητου σου με το αυτοκινητο ωστε να το ξαναπροσπαθησεις? Θεωρητικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και ειδικα για 40ε (για το σπασιμο, οχι τοσο το ποσο) εγω θα το προσπαθουσα με ολους τους τροπους πριν απευθυνθω στην αντιπροσωπεια. -
Εννοειται είναι και το ποσό. Γιατί να πετάει αεριτζίδικα 40αρια?
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@antonakis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά... χρέωση για αναβάθμιση infotainment καινούργιου αυτοκινήτου?
Να στο εξηγήσω: BMW....χαχαχα.
Για να γίνει οποιαδήποτε αναβάθμιση κλπ. το αμάξι συνδέεται με τον σέρβερ κεντρικά και η διαδικασία απαιτεί αρκετές ώρες (ειναι τεχνικό, αλλά μπορώ να το αναλύσω). Αυτό χρεώνεται, γιατί ειναι ακριβή διαδικασία και επίσης επειδή τα διαγνωστικά slots ειναι ελάχιστα, το εξουσιοδοτημένο χάνει έσοδα από άλλα αμάξια που δεν έχει βάλει για να κάνει την αναβάθμιση σε εμένα π.χ.
Ας τα παρουν απο την BMW γερμανιας . Ο ανθρωπος αγορασει καινουριο αμαξι , το πληρωσε, και δεν μπορει να κανει αναβαθμιση .... Δεν το βρισκω ουτε "ηθικο" , ουτε λογικο
-
@elteo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Οταν δινεις 20+ χιλιαρικα τα 40ε ειναι λιγα.
Σου λεει δεν μπορεις να το κανεις? Θα πληρωσεις για τον χρονο μου/πορους κλπ κλπ.
Το θεμα ειναι να το κανει μονος του ο καθενας και να μην εχει αναγκη την αντιπροσωπεια σε αυτο το ζητημα. -
Ανοησίες λενε ... οταν εισαι στην εγγυηση η συνδεση με τη βάση και οι οποιες αναβαθμίσεις (ειδικά αν επικαλείσαι "πρόβλημα") είναι δωρεάν
Ή δοκίμασε άλλον ή μιλα με BMW Hellas!
Τα 40 ευρώ ειναι παπατζιλίκι και ντροπή στον εξουσιοδοτημένο που στο είπε... -
@alexandros-k said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@kostasyf said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@fiverg said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλησπέρα. Υπάρχει πρόβλημα με την εγκατάσταση του νέου λογισμικού από την εφαρμογή της bmw στο αυτοκίνητο, 116 βενζίνη f40 καινούριο δύο μηνών. Παρότι έχει γίνει λήψη και μεταφόρτωση του λογισμικού, η εγκατάσταση στην οθόνη δεν έχει γίνει. Απλά μου βγάζει μια ένδειξη ότι το λογισμικό θα εγκατασταθεί σύντομα αυτόματα. Ενώ έχουν περάσει δέκα μέρες. Σε εποικονωνια που είχα με την velmar Θεσσαλονίκη, μου είπαν ότι πιθανών έχει θέμα η εφαρμογή η το κινητό, και εάν δεν μπορώ να το κάνω θα πρέπει να πάω σε αυτούς με κόστος βέβαια. Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει?
ΕυχαριστώΑυτοματα; Αν θυμάμαι καλά μια αντίστοιχη ενημέρωση εγώ την ξεκίνησα, δεν το έκανε μόνο του
ναι αυτοματα. κι εγω την ξεκινησα, αλλα δεν εχει ολοκληρωθει εδω και μερες. μεσω του κινητου και της εφαρμογης.
Το ίδιο θέμα έχω και εγώ, έχει κολλήσει εδώ και μια εβδομάδα
Πήρα τηλέφωνο στην βελμαρ και μου είπαν πως εάν δεν μπορέσω να την κάνω να το πάω εκεί αλλά με κόστος 40 ευρώ και τρεις με τέσσερις τ αμάξι. Νομίζω ότι πρέπει να έχεις βάλει μπροστά τον κινητήρα, να σταθμεύσεις , να συνδεθείς στο Ίντερνετ μέσω της εφαρμογής.
E καλα καινουριο αμαξι, με εγγυηση , μη χασουν το 40αρι....
Και θελουν να κρατησουν 3-4 μερες το αμαξι ?Ώρες όχι μέρες. Το σαραντάρη άλλο πράμα.
-
Το καλύτερο είναι να πάω από εκεί με ραντεβού, και μετά να τους τα πω. Να διαμαρτυρηθώ και να ζητήσω αναλυτικά τι φταίει. Δεν μπορεί κάθε φορά που θα θέλει update να πηγαίνω και να δίνω σαραντάρα. Το κακο είναι ότι μόνο ένας οδηγός μπορεί να έχει προφίλ στην εφαρμογή. Αλλιώς θα την είχα απεγκαταστησει από το δικό μου και θα την έβαζα στο iPhone της γυναίκας μου. Επίσης με ρώτησε ο υπάλληλος εάν το αμάξι είναι αγορασμενο με leasing? Μάλλον εκεί δεν έχει χρέωση.
-
@chrisk6 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Σου λεει δεν μπορεις να το κανεις? Θα πληρωσεις για τον χρονο μου/πορους κλπ κλπ.
Το θεμα ειναι να το κανει μονος του ο καθενας και να μην εχει αναγκη την αντιπροσωπεια σε αυτο το ζητημα.Εντελώς λάθος η λογική σου. Εντελώς.
-
Το καλύτερο είναι να πάω από εκεί με ραντεβού, και μετά να τους τα πω. Να διαμαρτυρηθώ και να ζητήσω αναλυτικά τι φταίει. Δεν μπορεί κάθε φορά που θα θέλει update να πηγαίνω και να δίνω σαραντάρα. Το κακο είναι ότι μόνο ένας οδηγός μπορεί να έχει προφίλ στην εφαρμογή. Αλλιώς θα την είχα απεγκαταστησει από το δικό μου και θα την έβαζα στο iPhone της γυναίκας μου. Επίσης με ρώτησε ο υπάλληλος εάν το αμάξι είναι αγορασμενο με leasing? Μάλλον εκεί δεν έχει χρέωση.
Στείλε email στη BMW HELLAS. Τα 40 είναι αρπαχτή
-
Το θεμα ειναι να το κανει μονος του ο καθενας και να μην εχει αναγκη την αντιπροσωπεια σε αυτο το ζητημα.Εντελώς λάθος η λογική σου. Εντελώς.
Νομιζω πως εξηγησα εξ αρχης τι πιστευω για το θεμα.
Τωρα για το ποσο κλπ κλπ...ας το αφησουμε. -
Τωρα για το ποσο κλπ κλπ...ας το αφησουμε.Ναι το εξήγησες αλλά επειδή γράφεις σε δημόσιο φόρουμ επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
-
Τωρα για το ποσο κλπ κλπ...ας το αφησουμε.Ναι το εξήγησες αλλά επειδή γράφεις σε δημόσιο φόρουμ επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Προφανως και μπορεις. Δεν ειπα το αντιθετο.
-
Λοιπόν άκυρο. Επικοινώνησα με τα κεντρικά στην Αθήνα. Κι μου ανέφεραν ότι το θέμα υπάρχει από την Γερμανία. Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα εγώ. Θ συνεχιστεί η αναβάθμιση μόνη της, μόλις διορθωθεί το πρόβλημα. Του ανέφερα βέβαια, ότι εδώ στην velmar μου ζητούσαν σαράντα. Προσπάθησε να τους καλύψει κατά κάποιο τρόπο. Ήθελα να ήξερα εδώ Θεσσαλονίκη δεν ξέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα από τα κεντρικά στην Γερμανία για αυτό σταματάει η κολλάει η αναβάθμιση?
-
ήθελαν και €40
όχι 4 ώρες αλλά 4 ημέρες θα το είχαν μέσα και θα αναρρωτιόντουσαν.....
-
Ούτε ευρώ σε τέτοιες πρακτικές. Αν είναι δυνατόν!
-
Ερώτηση προς τους γνωρίζοντες: Πόσο περίπου πάει (κλειδί) η 118i με αυτόματο κιβώτιο, μεταλλικό και μια εμφάνιση που να μην παραπέμπει σε φθηνιάρικο leasing;
-
@lapin said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ερώτηση προς τους γνωρίζοντες: Πόσο περίπου πάει (κλειδί) η 118i με αυτόματο κιβώτιο, μεταλλικό και μια εμφάνιση που να μην παραπέμπει σε φθηνιάρικο leasing;
Περίπου 33.000 ευρώ,είχα προσφορά πριν 1 μήνα.
-
@antonmone said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αυτή είναι η έκδοση sportline; Δεν τα ξέρω καλά τα πακέτα τις Bmw...
-
@antonmone said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αυτή είναι η έκδοση sportline; Δεν τα ξέρω καλά τα πακέτα τις Bmw...
Ναι sportline με κάποια ελαχιστα εξτρα ,οχι πολύ ακριβα.
Θα γράψω συγκεκριμένα όταν γυρίσω σπίτι να δω ακριβώς την προσφορά! -
Στο configurator δε βγάζει την επιλογή sportline advanced πάντως εκτός και αν το άλλαξαν σε σχέση με μερικούς μήνες πριν.
Νέα BMW 1 Series 2019