-
@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σαρώνουν παντού οι υποψήφιοι της ΝΔ, Χαρδαλιάς 42% ίσως με την πρώτη.
Θα του κάνουν και χειροφιληματα να υποθέσω,ειδικά τίποτε παπούδια με 500€ σύνταξη.
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@ken11 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και γιατί είναι παράξενο να προτιμάς το κάτι έναντι του τίποτα;
Είναι παράξενο επειδή το κάτι που προτιμήθηκε δις,μετατράπηκε και αυτό σε τίποτα.
Προφανώς, η πλειοψηφία διαφωνεί μαζί σου.
Αν εννοείς ως πλειοψηφία το 41ταεκατο,εχμ,ναι,μπορεί.
-
41%>59%
Δεν το ήξερες;
-
Δεν είναι παρηγοριά, είναι απλή αριθμητική έννοια.
Που πήγατε σχολεία; απορώ!!!!
Τι σκατα μαθαίνατε;
Το κυβερνητικό κόμμα πήρε την πρώτη θέση στις εκλογές, όχι την πλειοψηφία των ψήφων
-
Όχι, εσύ όμως σίγουρα δεν έχεις μαθηματική σκέψη ή κλίση στην αριθμητική.
-
Ποιοι είστε οι εσείς; η μαμά σου και εσύ;
-
Οκ!
-
Το έσβησες; γιατί;
-
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
στεναχωριέμαι για τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ που εχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε αυτούς...
Κυριάκο ασχολήσου με τον Ντάνιελ , η αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθούν απο μόνοι τους χωρίς θεομηνία ...Μη στενοχωριέσαι καθόλου! Δεν υπάρχει ούτε ένας αριστερός στο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι τυχάρπαστοι καρπαζοεισπράκτορες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ μόνο που υπογράψανε Μνημόνια και ιδιωτικοποιήσεις μαζί με την "κακιά δεξιά" και τώρα τσιμπήσανε 2 τριχωτά όπως και έπρεπε σε όσους έπαιξαν για μερικές ψωροψήφους με το όνομα της αριστεράς.
Όσο για την αριστερά γενικότερα, δε διαλύεται καθόλου, είναι εκεί και δίνει τους αγώνες καθημερινά, το αν θέλει φυσικά ο λαός να ακολουθήσει είναι άλλο ζήτημα, προς το παρόν είναι ικανοποιημένος να βλέπει το failed state του τσιτάχ γκόμενου και να περιμένει κάνα ξεροκόμματο market pass όσο στουμπώνει το έντερο με τα Μαράτα. Ό,τι μπορεί ο καθένας φυσικά, όσα μπορούν και οι ραγιάδες.
-
@ken11 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα του κάνουν και χειροφιληματα να υποθέσω,ειδικά τίποτε παπούδια με 500€ σύνταξη.
Δεν γνωρίζω έτσι λέγατε και στις βουλευτικές αλλά είδες τα αποτελέσματα, δεν ψηφίζουν μόνο τα παππούδια, ψηφίζουν άπαντες από 18 και άνω.
-
Νομίζω τελικά θα συμφωνήσω με το Μαραντόνα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά. Αφού κάνει ότι μπορεί για να κερδίζει συνέχεια ο Κυριάκος.
Βλέπω τις δηλωσεις Κασελάκη για τους δημοσιογράφους και τους δικαστές. Και θυμάμαι τις αντίστοιχες του Αλέξη για το go back Mercel και τα νταούλια με τους ζουρνάδες για τις αγορές.
Αυτά τα λένε προφανώς απευθυνόμενοι στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που τα θεωρούν πιασάρικα, είναι "εμπανάσταση" γι' αυτούς.
Πως να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υποστηρικτές του με τέτοιο iq? Μα είναι δυνατόν άνθρωπος με στοιχειώδη νοημοσύνη να τους δώσει ευκαιρία να κυβερνήσουν?ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους τέλος! Άντε μπας και δούμε καμιά άσπρη κι απ' την αντιπολίτευση...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βλέπω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ηλικιωμένοι που είναι σε απόγνωση. Αυτοί οι άνθρωποι που θα μείνουν; Έρχεται χειμώνας.
Και ποιος σου είπε ότι τους νοιάζει ή ότι νοιάζει κάποιον?? Χέστηκε η κυβέρνηση και για αυτούς και για εμάς του υπόλοιπους....ψηφίσαμε τώρα. Σε 4 χρόνια πάλι θα μας ξαναθυμηθούν. Είναι που η καταστροφή έγινε σε κακή χρονική στιγμή, εαν γινόταν πριν 4-5 μήνες (ή το 2027) να δεις πως θα τρέχανε όλοι!
-
Άλλο πράγμα οι κομμουνιστές, άλλο οι αριστεροί δημοκράτες σοσιαλιστές άλλο οι κεντροαριστεροί σοσιαλδημοκρατες. Υπάρχουν κάποια σημεία επαφής σε κάποιες κοινές παραδοχές αλλά όχι απόλυτη ταύτιση μεταξύ τους σε όλα τα θέματα, πολτικοοικονιμικες θεωρίες και πρακτικές πολιτικές διακυβέρνησης.
Το ότι οι κομμουνιστές θέλουν να λέγονται σκέτο αριστερά και να μπλέκονται με τις υπόλοιπες πολιτικές ομάδες που βρίσκονται στο αριστερό πολιτικό φάσμα και όχι κομμουνιστές μαρξιστές, πρώτη φορά το ακούω από τον Ντιέγκο.
Μάλιστα το να ετεροπροσδιορίζουν και να βγάζουν αποφάσεις το τι είναι οι άλλοι ενώ δεν ανήκουν σε αυτήν την πολτικη ομάδα πάλι από τον Ντιέγκο το έχω δει σε τόσο έντονο βαθμό.
Προφανώς τα έχει χαμένα και μπερδεμένα ο Ντιέγκο. -
Διάβασα παραπάνω για το Κουτσόχερο. Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει δομή εκεί. Το έψαξα από περιέργεια να δω αν πράγματι ισχύει, ότι θα φιλοξενηθούν εκεί πλημμυροπαθείς.
Και πράγματι ισχύει: https://migration.gov.gr/parachorisi-tis-domis-sto-koytsochero-larisas-gia-tin-amesi-stegasi-ton-plimmyropathon/
Δεν ξέρω αν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες αυτή η δομή, όπως επίσης δεν ξέρω πόσοι κάτοικοι θα συμφωνήσουν να πάνε εκεί.Απορώ όμως. Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε αυτή η είδηση;
Η τρομολαγνεία στα ΜΜΕ (αυτά που υποτίθεται ότι γλύφουν τον Μητσοτάκη) έχει ξεφύγει εντελώς. Βγάζουν στις κάμερες ανήμπορους παππούδες και γιαγιάδες να κλαίνε και να λένε ότι δεν έχουν ούτε που να κοιμηθούν.Γιατί αυτά τα μπουρδελοκάναλα δεν ενημερώνουν ότι υπάρχει μία δομή που μπορούν να φιλοξενηθούν αυτοί οι άνθρωποι; Γιατί το κρατάνε κρυφό;
Για την αριστερή/κομουνιστική και κεντρώα αντιπολίτευση δεν έχω να γράψω κάτι. Ξεφτίλες εντελώς όλοι τους. Αδέλφια τους είναι μόνο οι μετανάστες, γυροφέρνουν μόνο για χαιρετούρες και για δηλώσεις στις κάμερες.
-
Και εγώ Χαρδαλιά θα ψηφίσω λόγω υποχρέωσης - μικρορουσφετιού κλπ.
Θα πανηγυρίζουν δηλαδή οι ΝΔτες πάλι με τα αποτελέσματα 41%;
Έχει και δυνατά ονόματα στον συνδιασμό του, τι να λέμε τώρα , θα σαρώσει.
![alt text]( image url)
![alt text]( image url)
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό, στο 'χω ξαναπεί, είναι τραγικό.
Με ποιο δικαίωμα κάνεις και κριτική από πάνω;Το έχουμε ξαναπεί και έχω κριθεί σκληρά για αυτό , μην επαναλαμβανόμαστε.
Η κριτική μου είναι αυτή που είναι και είναι όσο αντικειμενική μπορεί να είναι για τα κακώς κείμενα , σχεδόν ίδια με αυτή που θα έκανε ένας υγιής σκεπτόμενος φιλελεύθερος δεξιός που χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο με το χάιδεμα του δημοσίου και την πλήρη διάλυση του κράτους που βλέπει να συντελείται συστηματικά και στρατηγικά απο το κόμμα της ΝΔ.
-
@racefun1971 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εμένα μου κάνει εντύπωση που κανένας από την αντιπολίτευση δεν έχει ζητήσει να δημιουργηθούν άμεσα οικιστικές δομές για όσους θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στέγασης και σίτισης στις περιοχές της Θεσσαλίας.
Βλέπω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ηλικιωμένοι που είναι σε απόγνωση. Αυτοί οι άνθρωποι που θα μείνουν; Έρχεται χειμώνας.
Μπορεί ένα άνθρωπος σε μεγάλη ηλικία να ξαναφτιάξει από την αρχή ένα σπίτι; Τι θα τρώνε αυτοί οι άνθρωποι;Φτιάχνουν δομές για τους μετανάστες που μπαίνουν παράνομα στη χώρα και σε μία ώρα πραγματικής ανάγκης αφήνουν τους νόμιμους κατοίκους στην μοίρα τους να ψάχνουν να βρουν που θα κοιμηθούν.
Βρέθηκα στο Κουτσοχερο, μεταξύ Λάρισας και Τρικάλων, όπου λειτουργεί χρόνια υποδειγματικη δομή φιλοξενίας.
Ήταν η τελευταία μέρα για τους μετανάστες/πρόσφυγες (περισσότεροι από μουσουλμανικες αφρικανικές χώρες).
Τους έχουν φέρει τους περισσότερους σε μια υποτυπώδη δομή έξω απ τον Βόλο και πλέον έχουν κάτι μπλε διαβατήρια με ελληνικό εθνόσημο και εργάζονταν το καλοκαίρι σε βιομηχανίες με φρούτα. 41€ μεροκάματο και πληρώνονται μέσω της δομής. Νομίζω είναι 3ετη αυτά τα διαβατήρια και οι περισσότεροι πληρώνονται και φεύγουν από Βόλο για να βρούνε ελεύθερα πλέον σπίτι και δουλειά στην Αθήνα από μόνοι τους.Στις καλές δομές όπως το Κουτσοχερο, που είναι όλα όντως ΑΛΦΑΔΙΑ από χρόνια, αλλα καταμεσής του πουθενα, θα στεγάσουν πλημμυροπαθεις.
Οι μετανάστες θα ψάξουν σπίτια να νοικιασουν, με δικαίωμα ελεύθερης κυκλοφορίας και εργασίας.Απέναντι απ τη δομή ο κάμπος ήταν πλέον λίμνη...
Λίγο άσχετο αλλά μιας και έχεις βρεθεί εκεί. Θέλουμε να ανεβάσουμε ένα transporter 9θεσιο με σκοπό να το αφήσουμε και να χρησιμοποιηθεί εκεί για να μεταφέρει πράγματα και ανθρώπους σε ότι χρειαστεί. Αν μπούμε από Ξυνιάδα στον Ε65 μπορούμε να βγούμε Καρδίτσα για να το αφήσουμε εκεί σε άνθρωπο που θα το αναλάβει; Το αυτοκίνητο είναι όπως και το van ψηλό δηλαδή.
Εγώ πήγα εκει από Λάρισα, ο δρόμος ήταν κλειστός προς Τρίκαλα ακριβώς στη διασταύρωση που είναι η δομή στα φανάρια.
Θέλεις να το αφήσεις στο Κουτσοχερο στη δομή; Ήταν σε φάση εκκαθάρισης και απ ότι κατάλαβα θα το αναλάβει ίσως άλλη υπηρεσία, δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθεί κάποιος για δωρεές, ζήτησα κι εγώ κι άλλος άνθρωπος που βρέθηκε εκεί αλλά δεν είχαν τηλέφωνα να μας δώσουν.
Θα μάθουμε φαντάζομαι.Κυκλοφορία προς Καρδίτσα γίνεται μέσω Φαρσάλων νομίζω.
-
Απορώ όμως. Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε αυτή η είδηση;
Η είδηση δημόσια είναι, αφού τη βρήκες.
Γιατί δεν είναι ΠΡΩΤΗ είδηση;
Για πολλούς λόγους.
Πρώτον, επειδή θα έπρεπε να εξηγήσουν ότι έμμεσα και έστω προσωρινά, εκδίδει η ελληνική κυβέρνηση διαβατήρια και ξαφνικά οι παράνομοι μετανάστες από Σουδάν, Γκάνα κλπ, από βδομάδα θα λιάζονται νόμιμα εκεί που τους είχε και η κυρία Τασία και την λοιδωρούσαν.
2ον, γιατί δεν πήγε ακόμη κάποιο μεγάλο όνομα να κόψει κορδέλα με όλες τις κάμερες. Τότε θα γίνει πρώτη είδηση.
Τρίτο και φαρμακερο, επειδή μάλλον δεν τους χωράει όλους, και θα είναι θέμα ρουσφετιου να βρει θέση εκεί κάποιος. -
@racefun1971 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εμένα μου κάνει εντύπωση που κανένας από την αντιπολίτευση δεν έχει ζητήσει να δημιουργηθούν άμεσα οικιστικές δομές για όσους θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στέγασης και σίτισης στις περιοχές της Θεσσαλίας.
Μπορεί ένα άνθρωπος σε μεγάλη ηλικία να ξαναφτιάξει από την αρχή ένα σπίτι; Τι θα τρώνε αυτοί οι άνθρωποι;Φτιάχνουν δομές για τους μετανάστες που μπαίνουν παράνομα στη χώρα και σε μία ώρα πραγματικής ανάγκης αφήνουν τους νόμιμους κατοίκους στην μοίρα τους να ψάχνουν να βρουν που θα κοιμηθούν.
Βρέθηκα στο Κουτσοχερο, μεταξύ Λάρισας και Τρικάλων, όπου λειτουργεί χρόνια υποδειγματικη δομή φιλοξενίας.
Ήταν η τελευταία μέρα για τους μετανάστες/πρόσφυγες (περισσότεροι από μουσουλμανικες αφρικανικές χώρες).
Τους έχουν φέρει τους περισσότερους σε μια υποτυπώδη δομή έξω απ τον Βόλο και πλέον έχουν κάτι μπλε διαβατήρια με ελληνικό εθνόσημο και εργάζονταν το καλοκαίρι σε βιομηχανίες με φρούτα. 41€ μεροκάματο και πληρώνονται μέσω της δομής. Νομίζω είναι 3ετη αυτά τα διαβατήρια και οι περισσότεροι πληρώνονται και φεύγουν από Βόλο για να βρούνε ελεύθερα πλέον σπίτι και δουλειά στην Αθήνα από μόνοι τους.Στις καλές δομές όπως το Κουτσοχερο, που είναι όλα όντως ΑΛΦΑΔΙΑ από χρόνια, αλλα καταμεσής του πουθενα, θα στεγάσουν πλημμυροπαθεις.
Οι μετανάστες θα ψάξουν σπίτια να νοικιασουν, με δικαίωμα ελεύθερης κυκλοφορίας και εργασίας.Απέναντι απ τη δομή ο κάμπος ήταν πλέον λίμνη...
Λίγο άσχετο αλλά μιας και έχεις βρεθεί εκεί. Θέλουμε να ανεβάσουμε ένα transporter 9θεσιο με σκοπό να το αφήσουμε και να χρησιμοποιηθεί εκεί για να μεταφέρει πράγματα και ανθρώπους σε ότι χρειαστεί. Αν μπούμε από Ξυνιάδα στον Ε65 μπορούμε να βγούμε Καρδίτσα για να το αφήσουμε εκεί σε άνθρωπο που θα το αναλάβει; Το αυτοκίνητο είναι όπως και το van ψηλό δηλαδή.
Εγώ πήγα εκει από Λάρισα, ο δρόμος ήταν κλειστός προς Τρίκαλα ακριβώς στη διασταύρωση που είναι η δομή στα φανάρια.
Θέλεις να το αφήσεις στο Κουτσοχερο στη δομή; Ήταν σε φάση εκκαθάρισης και απ ότι κατάλαβα θα το αναλάβει ίσως άλλη υπηρεσία, δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθεί κάποιος για δωρεές, ζήτησα κι εγώ κι άλλος άνθρωπος που βρέθηκε εκεί αλλά δεν είχαν τηλέφωνα να μας δώσουν.
Θα μάθουμε φαντάζομαι.Κυκλοφορία προς Καρδίτσα γίνεται μέσω Φαρσάλων νομίζω.
Ευχαριστώ. Τελικά ήρθε ο άνθρωπος και το πήρε σήμερα. Το αυτοκίνητο το παραχωρούμε σε φίλο για δυο τρεις μήνες, να το χρησιμοποιήσει όπως νομίζει. Για μεταφορές προμηθειών και ανθρώπων. Τι να σου πω σίγουρα θα πιάσει τόπο.
-
Αυτό, στο 'χω ξαναπεί, είναι τραγικό.
Με ποιο δικαίωμα κάνεις και κριτική από πάνω;Το έχουμε ξαναπεί και έχω κριθεί σκληρά για αυτό , μην επαναλαμβανόμαστε.
Η κριτική μου είναι αυτή που είναι και είναι όσο αντικειμενική μπορεί να είναι για τα κακώς κείμενα , σχεδόν ίδια με αυτή που θα έκανε ένας υγιής σκεπτόμενος φιλελεύθερος δεξιός που χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο με το χάιδεμα του δημοσίου και την πλήρη διάλυση του κράτους που βλέπει να συντελείται συστηματικά και στρατηγικά απο το κόμμα της ΝΔ.
Και ως ρητορική ερώτηση... οι φωτογραφίες τι φάση;
Είναι προσωπική σου επιλογή καθώς και η αιτιολογία που έχεις δώσει στον ευατό σου. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσουμε ή να σου πούμε μπράβο (για την ακρίβεια δεν είναι καν αντικείμενο προς συζήτηση imo). Εξάλλου εγώ, μπορεί να έκανα ή να κάνω χειρότερα.
Δεν κρίνω την άποψή σου - την διαφήμιση που κάνεις κρίνω.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2